html hit counter

CAAJKA

18.07.2004., nedjelja

NEMA IMENA POSTA. A I KASNIM. VEĆ JE NEDJELJA

Mmm, da. Dakle, danas je jedan od onih dana kada ti svatko ima neki savjet za dati: od toga kako živiš, gdje živiš, šta radiš, kako radiš, zašto nisi nešto napravila ili jesi pak nešto drugo. A nisam niti tražila savjet. Šta bi tek čula da jesam. U biti, rijetko kada i pitam za savjet, a samo od nekih ljudi tražim mišljenje. I to ako baš i imam neku nedoumicu. Ali ne: svatko se danas našao pozvanim.

Totalno sjeban dan.

Postoje djelatnice nekih struka koje mene vode ravno do sloma živaca i bude nagon za hmm, da nije kažnjivo...
Dan mi je i počeo s frizerom. One (frizerke) su, u stvari, umjetnice. Ako niste znali. Bilo je samo pitanje da li će ići na likovnu akademiju ili u frizersku školu, pa je ono, ljubav prema škarama prevagnula. A i prema lovi.
Jebi ga, ne raspoznaju baš boje previše: za žuto tvrde da je bijelo, za crveno-smeđe da je sivo i slično. Ako vam se ne sviđa kako su vas ošišale, imaju one spreman odgovor: "Jao, a tako ti lijepo stoji!!??". Mrzim frizerke. Mrzim MOJU frizerku: "Pa Caajka kako to da nisi zadovoljna?? A baš ti je dobrooo ovako". Marš!!! Njeno zadovoljstvo uratkom na VAŠOJ glavi, a istovremeno i vaše nezadovoljstvo istim košta masno. Tj. sve je puno ako niste zadovoljni.

Ali, mrzim ja i neke medicinske sestre: kvočke i kučke koje je, eto, zla sudbina snašla da nisu vrhunski platični kirurzi. Pa se šlataju s doktorima. Misle, prelazno je. Pa jedva čekaju da ti zabiju iglu, malo ju vrte po mesu :)).
Ili, kao moju poznanicu nakon teškog poroda balavica od 20-tak godina pita slijedeće: "Jesi išla pišati? Ustaj ako nisi!". Ova jadna izmrcvarena skrušeno: "Pa ne mogu ustati". Na to će zdravstvena djelatnica puna suosjećanja: "Ustaj i ne prenemaži se". Htjedoh samo potkrijepiti slikovito moj antagonizam.

Treća skupina meni omiljenih djelatnica prodavačice su u kojekavim fensi šmensi trgovinama (e, ste znali da je "dućan" turcizam?), parfumerijama i sl. Naime, one vam rade samo zato jer se THE Badžo u BMW-u ili nečemu još žešćem nije ukazao na horizontu. Ali bude. U takvim trgovinama je veća mogućnost ukazanja Badže-budućeg sponzora. Jer sve ispod BMW-a nije njihov nivo: pa ipak su one puno "uložile u sebe". Ulaganje podrazumjeva redovito kvarcanje i dokvarcavanje, manikuru, pedikuru, frizuru, poneku Glumičić korekciju u vidu još sexijih ustiju, napumpanih sisica, brdo obleke za pičke, štikle obavezno.
Ne dao vam bog da nešto probate od tih krpa ili kozmetike koje one uvaljuju, kritično će vas odmjeriti i isto tako reći:"SUUUPER vam stoji!!!". Rječnikom ne prodavačice to znači: kupi to kravo, odvratno izgledaš: ionako neš nikad izgledati kao ja.


E pa ne dao mi bog da izgledam kao ti.

- 00:37 - Komentari (11) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  srpanj, 2004  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

ispusten kao nepotreban

Linkovi