29.07.2007., nedjelja

Šolta gori!

Image Hosted by ImageShack.us


Dragi moji čitatelji, evo vam se javljam nakon dugo vremena sa tugom u srcu!
Veliki dio moga najdražeg otoka je izgorio!

Na požarištu na pravcu između Nečujma i Stomorske vatra je progutala ukupno 500 hektara borove šume i maslinika koja se nezaustavljivo proširila zahvaljujući vrlo dobroj suradnji nekog ljubomornog stranog piromana (našeg dragog turista) i orkanske Bure!

U gašenju požara sudjelovalo je više od 100 vatrogasaca, mještani, 2 kanadera, 3 helikoptera sa 60 ljudi, trajekt sa 8 cisterni i dodatne postrojbe pripadnika HV-a ...

Image Hosted by ImageShack.us


Došlo je do isključenja dalekovoda pa su mjesta Nečujam i Stomorska ostali bez struje, što bi moglo dovesti do nestašice vode ...

Kad se ide trajektom ili katamaranom prema Stomorskoj, Šolta izgleda katastrofalno, ka da je pala atomska bomba!

Evakuacije, nadajmo se neće biti ...

Sve piromane treba poslati na doživotnu robiju!
Nećemo u EUROPU! ZA DOM SPREMNI!

Image Hosted by ImageShack.us

- 15:05 - Komentari (6) - Isprintaj - #

< srpanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Sve o moru i ribolovu ...

... moja inspiracija nekad je bio ...



... a danas je ...



... najzaslužniji za to su: Tedi Spalato, Šime Duvančić i Ivica Flesch ...




Blockbuster DVD Rentals


E-MAIL



* ŠKAMPI NA GRADELAMA *

POTREBNO:
1 kg škampi (veći)
1,5 maslinovog ulja
peršinov list
limun

NAČIN PRIPREME:
Cijele oprane škampe umočimo u maslinovo ulje i stavimo peči na gradele. Pečene posložimo na tanjur, ukrasimo grančicama peršina i poslužimo. Uz škampe se trebaju servirati kliješta za rakove, posudica s mlakom vodom i kriška limuna za pranje prstiju.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se