B u l l d o z e r

utorak, 29.11.2011.

Bulldozer interview za Radio SOULBulldozerov interview za Radio SOUL (Sound Of Underground Lyrics) - (rock & metal balkanski)

Pozdrav Bulldozeri, predstavite se, tko što svira, odakle dolazite i tko je započeo tj osnovao bend?

Pozdrav ekipa. Članovi banda Bulldozer su: Igor Pavleković - vokal i ritam gitara, Dinko Bogunović - solo gitara, Danko Hajnic - bubnjevi i Filip Besednik - bas gitara. Svi članovi banda osim basiste su iz Petrinje, basista je iz Siska. Bulldozer se vodi kao petrinjski metal band koji je počeo sa radom 22. 12. davne 2001. godine, tada je održana prva proba banda. Band su osnovali Igor Pavleković, Dinko Bogunović i Martin Petračić.


Pod koji žanr metala se vodite? koji žanr najviše "isfuravate" ili radite mješovito, kombinacije?

Nismo se kategorizirali niti pod jedan žanr samostalno, već radimo kombinaciju žanrova koji nama najbolje pašu. Tako neka pjesma zvuči više nu metal, druga thrash, ima tu još i metalcore-a (najviše u novim stvarima), ali jedno je sigurno, u skoro svaku pjesmu pokušavamo utkati i neku melodiju tako da ima i melodic metala, ma, ima stvarno svega.


Tko piše tekstove i muziku? I odakle najviše izvlačite teme tj tko vam je vaša osobna muza za umjetnički rad?

Sve tekstove pišem ja, Igor Pavleković. Glazbu obično radimo Dinko i ja. Napravimo riffove koje slažemo u pjesmu i tako napravimo neku osnovu, "kostur" pjesme. Na probama onda predstavimo ostalima što smo napravili i dalje radimo svi zajedno, ubacujemo ili izbacujemo dijelove, radimo prijelaze i redoslijed dijelova u pjesmi. Tematika tekstova je najčešće socijalna, politička i vjerska. No, nekada se desi da pogledam neki dobar film, pa film postane inspiracija za pisanje teksta pjesme. Tako je npr. pjesma Men of mayhem, koja će se naći na idućem albumu, napisana prema seriji Sinovi anarhije. Od glazbenih uzora mogu nabrojati: Metallica, Machine head, In flames, Slayer, Sepultura, Disturbed, Shadows fall, Dream theater, Pero defformero i mnogi drugi.


Kako stojite s "turnejama", koncertima, gdje vas publika u bližoj budućnosti sve može naći i poslušati uživo?

Početkom 2011. godine bandu se pridružio novi basist, Filip Besednik. S njim smo skidali sve stvari s našeg prvog albuma "The 1st paragraph", te smo skidali i završavali novih 10 stvari koje će se naći na našem drugom albumu. Kada smo bili zadovoljni sa aranžmanima svih pjesama i kada je sve bilo vrhunski uvježbano, počeli smo sa svirkama. Od kraja 8. mjeseca do sada odradili smo 5 svirki, od kojih su 3 bile u Petrinji te po 1 u Sisku i Zagrebu. 25. 8. 2011., zajedno sa bandom Ruswaj, održali smo zajednički koncert u Atriju Hrvatskog doma u Petrinji. Dečki su slavili 10 godina postojanja banda a mi promociju našeg prvog albuma "The 1st paragraph" koji smo snimali od 2007. a objavili ga 2010. godine. Taj koncert je sniman i audio i vizualno te ćemo uskoro i objaviti DVD tog live nastupa na internetu. Nadamo se da će sve biti gotovo početkom prosinca ove godine. Što se tiče nadolazećih svirki, za sada imamo još dvije dogovorene, 12. 11. 2011. AKC "Garaže", Vrbovec sa bandom Van helsing, i 19. 11. 2011. u Glazbenom klubu Črnomerec u Zagrebu gdje uz nas nastupaju još tri banda. Nakon tih svirki se okrećemo snimanju novog albuma koje bi trebalo početi početkom 12. mjeseca.


Možemo li onda očekivati nakon što snimite prvi materijal, promo pjeamu i/ili promo spot?

Mislim da ćemo prvo snimiti sve pjesme za cijeli album, onda ćemo eventualno odlučiti hoćemo li neku pjesmu izbaciti kao single prije objave samog albuma. Što se spota tiče, to ovisi o financijama. Naravno da bi željeli snimiti spot i na taj način se još više promovirati. Čak smo imali u planu i snimanje spota za jednu stvar sa albuma "The 1st paragraph", kasnije smo ipak odlučili da je bolje uložiti novac u snimanje drugog albuma. No definitivno mislim da ćemo snimiti spot za jednu stvar, a možda i njih više, sa nadolazećeg albuma. Možda se i zakotrlja neki "home made, low budget" spot za jednu stvar s prvog albuma.


Koje su vam strane ili domaće slavne osobe uzori? tko vas je najviše motivirao ili svidio pa ste počeli svirati instrument koji sada svirate?

Meni (Igor) su najveći uzori i ljudi zbog kojih sam zavolio i počeo svirati ovu vrstu glazbe, na prvome mjestu, James Hetfield iz Metallica-e te Rob Flynn iz Machine head-a. Tu su također John Petrucci, Dimebag Darell, Kerry King, Max Cavalera, Scott Ian i drugi.


Planirate li možda dodati koji instrument u bendu, ubaciti nekakve novotarije ili nešto slično?

Za sada ne planiramo ubacivati nikakve nove instrumente niti članove. Na prvom albumu koristili smo akustične gitare i conge na par pjesama, na drugom će se tu samo zadržati akustična gitara. Imamo čistu viziju kako naša glazba treba zvučati, stoga mislim da nećemo koristiti nikakve novotarije tipa samplovi, beatovi, klavijature, elektronika, itd.


Gdje vas publika može peonaći na internetu, kao sto su facebook, myspace, itd i vaš materijal? Je li free ili ga se može kupiti negdje? Imate li mqice?

Naš prvi album "The 1st paragraph" možete besplatno skinuti sa interneta preko linka http://www.megaupload.com/?d=XV1MLFPV
Imamo i svoj Youtube kanal http://www.youtube.com/user/metalah11?feature=mhee
Blog na http://bulldozer.blog.hr/
Facebook stranica http://www.facebook.com/pages/Bulldozer/190575537688682
Facebook profil http://www.facebook.com/profile.php?id=100002147833352
Reverbnation profil http://www.reverbnation.com/bulldozerpetrinja
Bandcamp profil http://bulldozer.bandcamp.com/album/the-1st-paragraph
Imamo i podosta topica na raznim forumima, ali mislim da to nije potrebno posebno "linkati", koga zanima, bude si našao.
Majice banda smo napravili i sve podijelili, ali planiramo napraviti novu turu uskoro.


Jednom prilikom sudjelovali ste i na jednom dobrotvornom koncertu u petrinji gdje ste svirali sa Adastrom, Psihomodo Pop-om i još nekoliko bendova, kakvo vam je to bilo iskustvo? Podržali ste akciju protiv nasilja i što mislite o tome što se događa među mladima danas?

Sudjelovali smo na više dobrotvornih koncerata ali zadnji na kojem smo nastupili bio je Festival NEnasilja u Petrinji gdje smo svirali sa navedenim bandovima. Bilo je to jedno lijepo iskustvo na kojem smo svi zajedno rekli NE nasilju u školama i među mladima. Iako mi sviramo dosta žestoku i agresivnu glazbu, nije nam u cilju potaknuti nasilje, niti ga podržati, mislim da smo to uspjeli i pokazali na festivalu. Radim u školi i svakodnevno sam okružen djecom i mladima, i koliko god mi pričamo da nasilja u školi nema, ipak ga ima. Bilo to verbalno nasilje, kojeg ima najviše, ili fizičko nasilje, svako na žrtvu utječe na negativan način i ostavlja unutarnje ožiljke. Pjesma "Grow stong" govori upravo o tome, o nasilju i kako se s nasiljem suočiti i izdići iznad njega, kako "izrasti jak".


Ekipa Bulldozeri, jedna poruka ljudima za kraj koji će čitati intervju i mladim bendovima koji tek počinju sa radom i imaju velike ambicije :)

Kao što život svakog pojedinca ima svojih uspona i padova tako i svaki band ima svojih svijetlih i tamnih trenutaka. Uvijek treba vjerovati u ono što radiš i ustrajati u tome, jer kada nešto voliš i radiš to iz ljubavi onda ti ništa nije teško žrtvovati, niti vrijeme, niti novac, niti išta drugo. Ako ti nešto predstavlja "tlaku" onda to jednostavno nije za tebe i trebaš se naći u nečem drugom. Također treba biti i malo sebičan i raditi to zbog sebe, a ne drugih. Puno hvala svima onima koji su nas podržavali i davali nam snagu od samog početka, našim roditeljima, svim dragim prijateljima i ljudima koji su nam na bilo koji način pomogli, ne želim nikoga izdvajati i imenovati ali vjerujem da oni znaju tko su. Svima Vam PUNO HVALA!


Hvala vam još jednom što ste prihvatili raditi intervju s nama. Želim vam svu sreću u daljnjem radu i napredovanju. Nadam se da ćemo se u budućnosti ponovno sresti i napraviti još jedan intervju s novim materijalom i novim informacijama.
Ekipa sa radio-soul
Stay alternative /,,/

Puno hvala Vama. Također Vam želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem radu.
Stay heavy!


Mini portal Radio SOUL-a možete pogledati OVDJE

A njihovu stranicu na Facebook-u OVDJE

Slobodno se javite ovim dečkima i pošaljite im svoje autorske snimke, promovirajte i sebe i njih, zajedno smo jači. :)

PUNO HVALA RADIO SOUL-u ZA INTERVIEW!

29.11.2011. u 21:34 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 24.11.2011.

Bulldozer Live DVDOvdje možete pogledati Bulldozer Live DVD koji je snimljen 25. 08. 2011. godine u Atriju HD U Petrinji kada smo promovirali svoj album prvijenac "The first paragraph".

Bulldozeri na snimci su:
Igor Pavleković - vokali & ritam gitara
Dinko Bogunović - solo gitara
Danko Hajnic - bubnjevi
Filip Besednik - bas gitara

_____________________________

Ton majstor: Darko Komlinović
Snimanje zvuka & mix zvuka: David Duvnjak
Rasvjeta: Novi zvuk - Ivan Culović & Željko Pavlin
Kamere: Zlatko Pavelić & Miroslav Jakovov
Montaža videa: Zlatko Pavelić

Puno HVALA SVIMA na ogromnoj pomoći

_____________________________

Također puno HVALA našim obiteljima, djevojkama i prijateljima na podršci tokom svih ovih godina

_____________________________

Puno HVALA svim posjetiteljima i fanovima

_____________________________

Puno HVALA svim sponzorima: DM, IMGD, Promes Cvanciger, City Kebap, HD, TZ Grada Petrinje, Hit Records, Caffe bar Tamnica, City radio, Quirinus radio, Petrinjski radio
_____________________________

Uživajte u koncertu :)


Bulldozer - The riddleBulldozer - Needle manBulldozer - Jaws of politicsBulldozer - Professional protestBulldozer - NothingBulldozer - ExorcistBulldozer - Men of mayhem (Tribute to Sons of Anarchy)Bulldozer - Fiction of illusionBulldozer - Grow strongBulldozer - BulldozerBulldozer - InstrumentalDVD COVER - Bulldozer - Live in Petrinja (25. 08. 2011.)


Pozdrav!

24.11.2011. u 18:22 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 21.11.2011.

Bulldozerova google sites web stranicaGoogle sites je web aplikacija za izradu jednostavnih i besplatnih web stranica.

Bulldozerovu google sites web stranicu možete pogledati OVDJE

Pozdrav!

21.11.2011. u 23:32 • 0 KomentaraPrint#

Bulldozerov Reverbnation profilReverbnation je web stranica namjenjena nezavisnoj glazbenoj industriji. Stranica na kojoj se mogu poslušati pjesme raznih svjetskih bandova, također stvorena za komunikaciju među bandovima i producentima.

Bulldozerov Reverbnation profil možete pogledati i "lajkati" OVDJE

Pozdrav!

21.11.2011. u 23:23 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 13.11.2011.

Bulldozer, Sabria, Within Destruction & Mephisto's Requiem - 19.11. 2011. @ GKČ ZagrebSljedeća svirka je u Glazbenom klubu Črnomerec u Zagrebu, 19. 11. 2011. Nastupaju Bulldozer, Sabria, Within Destruction & Mephisto's Requiem.

Donacija na ulazu 20 kn, možete si ponest svoju cugu. :)

FACEBOOK EVENT OVDJE

Nadam se da se vidimo u što većem broju.
Stay heavy!

13.11.2011. u 15:32 • 0 KomentaraPrint#

How to play Bulldozer - Exorcist

Evo, snimio sam i drugi How to play video za pjesmu Bulldozer - Exorcist.

Posjetite i naš youtube kanal OVDJE.Uskoro novi clipovi, uživajte i pozdrav.

13.11.2011. u 15:29 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 06.11.2011.

Bulldozer & Van Helsing @ AKC Garaže, Vrbovec, 12. 11. 2011. - 22:00hU subotu, 12. 11. 2011., od 22:00h nastupamo u Vrbovcu u AKC "Garažama" zajedno sa bandom Van Helsing. Ako netko bude u blizini neka slobodno navrati, bit će žestoko.
Ulaz je 20 kn.

FACEBOOK EVENT OVDJE

Vidim ose!

06.11.2011. u 16:26 • 2 KomentaraPrint#

subota, 05.11.2011.

Jedna stara snimka - Bulldozer + Hram = Petrus

Evo na vidjelo je isplivala jedna stara snimka projekta dvaju bandova, Bulldozer i Hram. Projekt se zvao Petrus i ovo je snimljeno na jednoj probi u krnjoj postavi banda. "Tišina" je radni naziv ove autorske pjesme.
Pozdrav Syke-u i Beccy-u.Pozdraf!

05.11.2011. u 14:38 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.< studeni, 2011 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Siječanj 2014 (1)
Siječanj 2013 (1)
Rujan 2012 (3)
Srpanj 2012 (1)
Lipanj 2012 (1)
Svibanj 2012 (4)
Travanj 2012 (5)
Ožujak 2012 (3)
Veljača 2012 (2)
Siječanj 2012 (3)
Prosinac 2011 (3)
Studeni 2011 (8)
Listopad 2011 (4)
Rujan 2011 (1)
Kolovoz 2011 (5)
Svibanj 2011 (1)
Travanj 2011 (3)
Ožujak 2011 (1)
Siječanj 2011 (1)
Prosinac 2010 (1)
Kolovoz 2010 (1)
Srpanj 2010 (4)
Svibanj 2010 (1)
Travanj 2010 (1)
Ožujak 2010 (2)
Veljača 2010 (1)
Siječanj 2010 (3)
Kolovoz 2009 (1)
Srpanj 2009 (2)
Travanj 2009 (8)
Ožujak 2009 (4)
Veljača 2009 (1)
Siječanj 2009 (2)
Prosinac 2008 (2)
Studeni 2008 (2)
Rujan 2008 (2)
Kolovoz 2008 (1)
Lipanj 2008 (4)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (4)
Veljača 2008 (2)
Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (5)
Studeni 2007 (5)
Listopad 2007 (3)
Kolovoz 2007 (1)
Srpanj 2007 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

B U L L D O Z E RBulldozer - The 1st paragraph (album - mp3 + cover) -
download link
:

Megaupload


Image hosting codes


Dobrodosli na blog banda
BULLDOZER

Ovdje mozete pronaci sve o bandu Bulldozer i nama kao pojedincima.
Mozete pogledati nas spot, slike, wallpaper i slide show, mozete poslusati nase tri demo pjesme te mozete procitati stosta o nama - od biografije banda i zanimljivostima o clanovima banda preko raznih zanimljivih i korisnih informacija do raznih nebuloza i nebitnih informacija.


Image hosting


Kontakt:
e - mail: metalah11@yahoo.com
mob: 0989358393
Igor Pavleković - MataBULLDOZER SLUSAONICA


Podcast Powered By Podbean
BULLDOZER CBOX

Ovdje mozete ostavljati poruke bandu BULLDOZER
BULLDOZER PITABrojac postavljen 25. ozujka 2007.


Counter


- trenutno online


Gif Gothic Halloween Images
Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem seFree Weather Reports

Članovi banda

Igor Pavleković
Uloga u bandu - ritam gitara i glavni vokal
Datum rodenja - 11.01.1985.
Kratak opis - radisan covjek pun optimizma i dobrih riffova, ljubitelj zestokog zvuka i dobre hrane. :)
Instrument - jackson dinky DKMGT black

Dinko Bogunović
Uloga u bandu - solo gitara
Datum rodenja - 08.08.1984.
Kratak opis - freak na gitari, voli brze solaze i riffove, obozava mlatit glavom za vrijeme svirki. :)
Instrument - jackson kelly KE3 black

Danko Hajnic
Uloga u bandu - bubnjevi
Datum rodenja - 11.03.1982.
Kratak opis - ritam masina puna konja i brzina, voli pojest, popit i zagalamit, pod utjecajem alkohola je neuracunjiv a najvise voli pusit cigaru i svirat bubnjeve. :)
Instrument - basix blue

Filip Besednik
Uloga u bandu - bas gitara
Datum rodenja - 25.05.1990.
Kratak opis - mlada snaga brzih prstiju, dubokih tonova i luđačkog pogleda. :)
Instrument - vintageBivsi clanovi:

ex - Dean Milakara
Uloga u bandu - bas gitara
Datum rodenja - 10.06.1984.
Kratak opis - okorjeli metalac mladje generacije, voli buku motora, miris benzina i spaljenih guma. :)
Instrument - ibanez black


ex - Domagoj Radoš
Uloga u bandu - bas gitara
Datum rodenja - 06.03.1986.
Kratak opis - ljubitelj brze voznje, dobrih igrica i masnog zvuka bass gitare. Izvana krut a iznutra krhak. :)
Instrument - squier jazz bass black

ex - Ivan Smolčić
Uloga u bandu - bubnjevi

ex - Martin Petračić
Uloga u bandu - bas gitara

Bio banda

Povijest banda Bulldozer

Povijest metal banda Bulldozer seze u 12. mjesec 2001. godine kada je u Petrinji u podrumu kuce sadasnjeg basista odrzana prva proba banda. Tadasnju postavu cinili su Dinko (solo gitara), Martin (bas) i Igor (ritam gitara). Posto je tadasnja postava bila 'krnja', bez bubnjara, band je pretezno svirao samo instrumentalne dionice pjesama najdrezeg nam banda Metallice. Ubrzo smo poceli pisati i stvarati svoje pjesme. U 3. mjesecu 2002. godine Martin (bas) odlucio je napustiti band ostavljajuci iza sebe gitaristicki duo Dinko – Igor. Duo snazne volje i velike ljubavi prema metal glazbi nastavlja krociti dalje sa nadom u bolje sutra. Svoj prvi nastup duo je odrzao u SS u Petrinji svirajuci instrumentalne dionice pjesama Nothing else matters, Unforgiven i Fade to black. Duo je tada radio pod nazivom Skeletons of society. Oko godinu dana duo stvara svoje pjesme. Iz te ere banda potjecu dvije ponajbolje pjesme: Exorcist i Virus (prvi single). Svo to vrijeme duo je u potrazi za basistom i bubnjarom. Na ljeto 2003. godine Domagoj (bas) ulazi u band te se pocinje intenzivnije svirati i stvarati nove pjesme. U zimi iste godine band pronalazi i posljednju kariku, bubnjara Danka. Samo 7 dana nakon sto je Danko usao u band odrzan je prvi koncert u Petrinji u Kavezu. Na koncertu su odsvirane 4 autorske pjesme (Virus, Imhotep, Exorcist i What am I?) i 2 pjesme od Metallice. Band djeluje pod imenom Styx. Mjesec dana poslije prvog odsviran je drugi koncert na istome mjestu sa 'podebljanom' set listom. Band je odsvirao jos po jedan koncert u Sisku i u Velikoj Gorici (na biker winter festu u Vegosu) nakon cega je bubnjar Danko odlucio napustiti band. Ponovno u 'krnjoj' postavi band traga za novom 'ritam masinom' koju konacno pronalazi u Sisku. Novi bubnjar postaje Smolčić Ivan te se band seli u Sisak. U ovoj postavi band odraduje dva koncerta u Sisku od kojeg je jedan bio na Moto susretima kao predgrupa Hladnom pivu te jedan koncert u Petrinji. Band intenzivno radi na autorskim stvarima te u 10. mjesecu 2004. godine po prvi put ulazi u studio ('Plava kuca' u Sisku) i snima single Virus. Ubrzo potom band sa udrugom X iz Petrinje pocinje pregovarati o snimanju spota za pjesmu Virus. Zbog razilazenja misljenja Ivan odlazi iz banda ali usprkos tome band u 1. mjesecu 2005. godine snima spot pod producentskom palicom Darka Rakića. Na dan snimanja spota Danko se vraca te je band ponovno u punoj postavi. Band odlucuje otvoriti novo poglavlje te ponovno mjenja ime, ovog puta u Bulldozer. Ponovno u punoj postavi band nakon par mjeseci napornog rada odlazi u studio ('Plava kuca' u Sisku) sa ciljem snimanja prvog demo albuma. Nakon dvije snimljene pjesme (Imhotep i Something to be done) dolazi do nesuglasice izmedju producenta i banda te band odlucuje odustati od snimanja demo albuma. Za to vrijeme Darko Rakić radi na DVD – u banda jednostavnog naziva Bulldozer. Band u svibnju 2005. godine u klubu Udruge X u Petrinji odrzava promociju spota 'Virus' i DVD – a uz pomoc Darka i X – ovaca. U to vrijeme su, također, ostavarene dobre suradnje sa Z1 televizijom koja je emitirala spot 'Virus', sa internet portalom www.cmar-net.org koji nas je uvrstio u svoju rubriku cro demo bands, sa United forces magazinom koji je pisao o bandu u svojoj rubrici o demo bandovima, zabiljezena su gostovanja i interview sa radio Petrinja i Quirinus radiom te sa mnogim radio postajama sirom Lijepe nase koje su nas single 'Virus' pustali u svojim radio emisijama, itd... Ovim putem Vam svima HVALA. U listopadu 2005. godine band je zajedno sa Feetom svirao kao predgrupa Urbanu u Petrinji. Na samom pocetku 2006. godine band svira u Vrbovcu sa bandom Fragment. Na kraju iste godine odraden je jos jedan koncertu u Vrbovcu sa bandom Broken sword te jedan koncert u Glini gdje smo nastupali sami uz potporu mladih iz Daskalista, Sisak. U 3. mjesecu 2007. godine gostovali smo na rodjendanskom koncertu banda Feet iz Siska. Koncert je odrzan u Sisku u Klubu Skwhat a uz nas i Feet na koncertu su nastupali i Vamos i Mahatma. U 6. mjesecu 2007. godine band Bulldozer svira u Osijeku na 27. OLJM (Osjecko ljeto mladih) kao predgrupa bandu Vatra te u Trogiru na 4. Alter ego festivalu uz bandove Frivolous stir i Lokalna anestezija. U 7. mjesecu band po treci put svira u Vrbovcu na VUMfestu 2007 uz bandove Crom dubh, Koloritam i Spanish inqisition.
Bulldozer sada, jaci nego ikad, naporno radi na novom materijalu i uvjezbavanju za nadolazece koncerte...

PUNO HVALA svima onima koji su nas podrzavali i davali nam potporu od samog pocetka, znate tko ste.
S puno postovanja Vasi BULLDOZERI.

Friendster


BULLDOZER HRVATSKA - CROATIA

Linkovi

Korisni linkovi:

Blog.hr
Google
Youtube
Livevideo
Imageshack
Ultimate guitar

Petrinja:

Petrinja.com
Petrinja.hr
Petrinja - tzg
Petrinjski radio
Petrinja - portal

Udruge:

VUM
Skwhat
Alter ego

Cro bandovi:

Vega
Fragment
Diamond dust
Ruswaj blog

Bandovi (koje slusamo):

Machine head
Metallica
Disturbed
Killswitch engage
Audioslave
Static - X
Sevendust
Godsmack
Soulfly
Sepultura
Slayer
Pantera
Dream theater
In flames
Iced earth
Hatebreed

Solisti:

Tommy Emmanuel
Petrucci
Satriani
Vai
MA Batio

Ostalo:

Earbugs
Cmar
Metal defender
Metalium

Prijatelji blogeri:

Elvendome
Tameli
My last serenade
Banijski krvoloci* * * * * * * * * *RockYou FunNote -
Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se