B u l l d o z e r

utorak, 31.03.2009.

Zavrseno snimanje albuma

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

evo sa zadovoljstvom vas sve mogu javno obavjestiti da je snimanje naseg prvog albuma zavrseno :)
da, da, napokon je dosao i taj dan
u subotu, 28. 03. 2009. zavrseno je snimanje naseg prvog albuma (koji jos nema naziv)
snimanje albuma poceli smo 03. 11. 2007. (u bokte!) a zavrsili smo sa snimanjem 28. 03. 2009. - sto bi bilo 16 mjeseci snimanja (od - do) ALI u tih 16 mjeseci mi smo u studiju proveli samo 16 dana ili tocnije oko 103 sata provedena u studiju :)
za samo snimanje potrosili smo oko 10.000 kn
planirali smo snimiti 12 stvari
jedna stvar (something to be done je dosta brzo otpala sa albuma - ali nije bad jel ju vec i imamo snimljenu u demo verziji od prije) dok je broken again otpala sa albuma nesto kasnije (na ovoj pjesmi je trebalo biti dosta gostovanja sto bi zahtjevalo i dosta vremena a i love da se ona izrealizira kako treba tako da smo od te stvari, kako sam vec i rekao, takodjer odustali, ali imamo ju djelomicno snimljenu tako da bi ona mozda jednog dana mogla i biti gotova pa i nju cujete - a nadam se da hocete)
kad se to sve zbroji i oduzme pjesme na albumu bi trebale biti sljedece:

01. Alone I'll die
02. I do not
03. Burning inside
04. Needle man
05. Grow strong
06. Bulldozer
07. Nothing
08. Exorcist
09. (B)itch
10. Scarecrows (bonus demo)

ha da :)
eto tako
sad se bacamo na editiranje, mixanje, produkciju, mastering i ostala sminkerska sranja te se nadam da ce nam za to trebati puno manje nego sto nam je trebalo za snimanje
nadam se da cemo do kraja 9. mjeseca zavrsiti sa svime te da ce nas prvi albumcic ugledati svjetlo dana :)
obavjestavat cu vas kako napredujemo sa radom :)
pozdrav ekipa :)
ciao

31.03.2009. u 16:50 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 29.03.2009.

Diplomirao sam!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Evo da se malo pohvalim :)
27. 03. 2009. diplomirao sam na uciteljskom fakultetu zagreb, podruznica u petrinji te sam sad diplomirani ucitelj razredne nastave s pojacanim predmetom - informatika :)
tema diplomskog rada mi je bila ekosustav dzungla (tropske kisne sume) kod mentora Matije Bučara, prof. a diplomirao sam s odlicnim (5) :)
fala, fala :)
kasnije dijelim autograme :)
pozdrav ekipa :)

29.03.2009. u 20:03 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 26.03.2009.

7342 posjeta u dvije godine

Evo danas otvorim blog da vidim jel ima sta novog (neki komentar od nekoga) i primjetim da je brojac posjeta postavljen 25. 03. 2007. godine sto bi jucer bilo pune dvije godine :)
i u te dvije godine brojac posjeta je zabiljezio 7342 posjeta :)
hm hm pa nije lose reko bi ja :)
al uostalom - ocjenite sami :)
i dalje nas cesto posjecujte a ja cu se truditi ovaj blog uciniti sto zanimljivijim :)
HVALA na posjetima
pozdrav SVIMA koliko vas ima :)

26.03.2009. u 15:42 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 12.03.2009.

Soulfly - Aquarius - 11. 03. 2009.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

MAX CAVALERA JE BOG!!! :)
evo, dosao je i taj dan
kum rajko i ja smo isli na koncert soulflya koji se odrzao u aquariusu, kao predgrupe svirali su nasi decki cold snap i ameri incite
pa krenimo redom
rajko i ja smo se prema zagrebu zaputili u pola 6 te smo u zagreb, na jarun dosli oko pola 7
onda smo malo bauljali po jarunu trazeci aquarius (jer smo sad po prvi puta isli na koncert tamo), kad smo nasli klub otisli smodo prve birtijice nes popit (tj. pop't pive :) ) i nasli smo se sa nasim dragim kolegom balom (inace, dugogodisnjim prijateljom i jednim od najvecih fanova Bulldozera - pihpihpih :) )
malo smo si pocakulali i popili svaki po dvije pivice te smo se oko 9 sati uputili prema aquariusu u kojem je vec svirao cold snap
pozdravili smo se s balom a mi smo usli unutra
taman prije no sto smo usli zavrsio je cold snap te smo od njih samo culi - hvala i laku noc - ali vele ljudi po forumima da je cold snap jako dobro zvucao i da je svirka opcenito bila jako dobra - sad velim, mi ih nismo culi al ni nije mi zao jer sam ih ja vec suo podosta na koncertima tako da eto - to je to - kaj se cold snapa tice :)
na ulazu jaknice nismo ostavljali jer je "jaknerija" bila mala ko moj wc tak da tamo valjda stane ravno 50 jaknica a i uzak hodnik pa bi dugo cekali na jakne po izlasku - sada mogu reci, sa sigurnoscu, da smo ispravno postupili - hahaha :)
jebeni sok je bio heineken od 0.33 (ak se ne varam) za 20 jebenih kuna - a pa đe me nađe - raja platio jednu rundu, ja jednu rundu i pa-pa - jebite se vi i vaše pive za 20 kn :)
druga predgrupa te veceri je bio americki incite, band u kojem svira (al ne znam sta) "sinovac" od maxa cavalere, a nista posebno svirka, ima par dobrih riffova, basista je lud ko šlapa i stalno se baco po stageu, bubnjar je legenda - stalno je vrtio palice, pokazivo hornove, mlataro glavom i naravno, nabijo po bubnjevima ko manijak - I like :)
uglavnom, band ko band - nist extra al razglas za kurac - lik riba po gitari a vani sve mutno a bas od bubnja pak razara - ko stvoren da dobijes aritmiju srca :)
da, a sto se tice razglasa, opet se ponavljam - prokletstvo predgrupe - oni jednostavno moraju zvucat za kura da bi glavna grupa zvucala bolje - to je po defaultu :)
i tako
u 22:30 na stage izlazi Soulfly predvodeni karizmaticnim vodom i frontmanom Maxom Cavalerom :)
koncert je poceo urlanjem rulje i cavalere - BLOOD; FIRE; WAR; HATE (prva pjesma na zadnjem albumu CONQUER)
naravno, tu smo se i mi ubacili i urlali iz petnih zila - bio je to jako dobar osjecaj te se odma dalo naslutiti da ce koncert biti dobar
soulfly je zaredao jedno 6-7 svojih jebackih stvari kao sto su vec navedena blood, fire, war, hate zatim prophecy, eye for an eye, frontlines i tribe
max je naavno bio divlji, baco se po stageu i jumpo ali na veliku zalost nije nis sviro :)
choka, cijelo je vrijeme imo gitaru na sebi, i uredno ih mijenja za koju stvar treba a onda po njoj pipka ko da gitara grize, na kraju brijem da je odsviro svega 10 tonova, ak i tolko, al i za to me zaboli jer je rizzo cijelo vrijeme peglo s ostatkom banda :)
a moram primjetiti da choka cavalera bas nije ni pjevo sve, na par stvari ko da zaboravi tekst b pa blebece bezveze i sam se sebi cudi sta radi i kak nema pojma pa radi face
a na par stvari sam pocne pjevat a rulja dalje pjeve sama - ala miso kovac stil :)
moram priznati da je i basista pjevao :)
uglavnom
onda su zaredali jedno 5 stvari od sepulture - refuse/resist, roots itd. - dalji ih se sad bas nemrem setiti :)
al tu je onda nastao pravi KAOS
max je do tada vec jedno 2-3 majice bacio u rulju
dok su svirali nest od sepulture jedan od fanova u prvim redovima se valjda baco ko lud na sta ga je zastitar valjd zelio malo zacekicat, max je to skuzio, nest je viko zastitaru, ovaj ga nije cuo pa je max na njega bacio gitaru i brijem da ga je bome lijepo pogodio jer je bacio gitaru okomito s tijelom prema dolje, bas s namjerom da zaboli :)
dok je njegov debeli roadie vracao gitaru na stage max je na mikrofon govorio "fuck you mr. security man, don't touch my fans, back off motherfucker" te je porucio fanovima "I'll watch your back, you watch mine" na sta je rulja totalno popizdila i skandirala maxu
od tada je sve oslo u kurac :)
svako malo su likovi dolazili na stage, grlili maxa, ljubili ga, pjevali s njim na sta je i max totalno poludio, pobacao je jos par majci u publiku, bacio je i drugu gitaru u publiku (ovaj put bez namjere da nekoga ozlijedi), bacio je mikrofon, stalak za mikrofon i napokon, kad vise nije ni sam znao sta vise da baci, bacio se on sam malo u rulju na crowd surfing :)
KOJA LEGENDA :)
kad se vratio na stage nije vise imo ni gitare ni mikrofona pa je onda uzeo mikrofon basisti dok je pjevo i on poceo tulit na njega
ALEEE, ALEEE, ALEEE, ALEEE, we are the champs, we are the champs!
ALEEE, ALEEE, ALEEE, ALEEE, we are the champs, we are the champs!
na sta je rulja, naravno, opet poludila, debeli redar ga je smirivo, pa pjevac iz incitea, pa gitarista iz incitea - a ludi max je sve samo odgurivo od sebe i govorio fuck off, poljevo je rulju i redare s vodom
na kraju se skino gol do para i pokazivo tetovaže a onda mu je rulja dobacila dres od hrvatske repke sa imenom cavalera na ledjima, on je taj dres ponosno digo i pokazivo rulji u znak zahvale i postovanja
e onda se lijepo okreno i oso, i vise ga nije bilo :)
koncert je zavrsio u pola 12 - nakon sat vremena svirke :)
kako je pocela svirati sepultura, tu je maxa prebacilo i tu je pocelo opce ludilo - ma MAX JE BOG :)
najludji koncert na kojem sam bio - totalni underground :)
sto se tice razglasa, mogao je biti puno bolji al ok, ja sam izdrzo i bilo mi je super - al zvuk od incitea je bio za kurac pa mi je zato valjda soulfly bio cist ok :)
tj. to je bio prije neki cavalera show nego soulfly al meni je bilo totalno ludo :)
jedva cekam da opet dodju za nekih sigurno 2-3 godine i opet idem na njih
nije mi zao ni lipe :)
zivio cavalera i ludjaci poput njega :)
CHIAO

12.03.2009. u 12:02 • 3 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



< ožujak, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Siječanj 2014 (1)
Siječanj 2013 (1)
Rujan 2012 (3)
Srpanj 2012 (1)
Lipanj 2012 (1)
Svibanj 2012 (4)
Travanj 2012 (5)
Ožujak 2012 (3)
Veljača 2012 (2)
Siječanj 2012 (3)
Prosinac 2011 (3)
Studeni 2011 (8)
Listopad 2011 (4)
Rujan 2011 (1)
Kolovoz 2011 (5)
Svibanj 2011 (1)
Travanj 2011 (3)
Ožujak 2011 (1)
Siječanj 2011 (1)
Prosinac 2010 (1)
Kolovoz 2010 (1)
Srpanj 2010 (4)
Svibanj 2010 (1)
Travanj 2010 (1)
Ožujak 2010 (2)
Veljača 2010 (1)
Siječanj 2010 (3)
Kolovoz 2009 (1)
Srpanj 2009 (2)
Travanj 2009 (8)
Ožujak 2009 (4)
Veljača 2009 (1)
Siječanj 2009 (2)
Prosinac 2008 (2)
Studeni 2008 (2)
Rujan 2008 (2)
Kolovoz 2008 (1)
Lipanj 2008 (4)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (4)
Veljača 2008 (2)
Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (5)
Studeni 2007 (5)
Listopad 2007 (3)
Kolovoz 2007 (1)
Srpanj 2007 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

B U L L D O Z E R



Bulldozer - The 1st paragraph (album - mp3 + cover) -
download link
:

Megaupload


Image hosting codes


Dobrodosli na blog banda
BULLDOZER

Ovdje mozete pronaci sve o bandu Bulldozer i nama kao pojedincima.
Mozete pogledati nas spot, slike, wallpaper i slide show, mozete poslusati nase tri demo pjesme te mozete procitati stosta o nama - od biografije banda i zanimljivostima o clanovima banda preko raznih zanimljivih i korisnih informacija do raznih nebuloza i nebitnih informacija.


Image hosting


Kontakt:
e - mail: metalah11@yahoo.com
mob: 0989358393
Igor Pavleković - Mata



BULLDOZER SLUSAONICA










Podcast Powered By Podbean




BULLDOZER CBOX

Ovdje mozete ostavljati poruke bandu BULLDOZER








BULLDOZER PITA



Brojac postavljen 25. ozujka 2007.


Counter


- trenutno online


Gif Gothic Halloween Images




Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se







Free Weather Reports

Članovi banda

Igor Pavleković
Uloga u bandu - ritam gitara i glavni vokal
Datum rodenja - 11.01.1985.
Kratak opis - radisan covjek pun optimizma i dobrih riffova, ljubitelj zestokog zvuka i dobre hrane. :)
Instrument - jackson dinky DKMGT black

Dinko Bogunović
Uloga u bandu - solo gitara
Datum rodenja - 08.08.1984.
Kratak opis - freak na gitari, voli brze solaze i riffove, obozava mlatit glavom za vrijeme svirki. :)
Instrument - jackson kelly KE3 black

Danko Hajnic
Uloga u bandu - bubnjevi
Datum rodenja - 11.03.1982.
Kratak opis - ritam masina puna konja i brzina, voli pojest, popit i zagalamit, pod utjecajem alkohola je neuracunjiv a najvise voli pusit cigaru i svirat bubnjeve. :)
Instrument - basix blue

Filip Besednik
Uloga u bandu - bas gitara
Datum rodenja - 25.05.1990.
Kratak opis - mlada snaga brzih prstiju, dubokih tonova i luđačkog pogleda. :)
Instrument - vintage



Bivsi clanovi:

ex - Dean Milakara
Uloga u bandu - bas gitara
Datum rodenja - 10.06.1984.
Kratak opis - okorjeli metalac mladje generacije, voli buku motora, miris benzina i spaljenih guma. :)
Instrument - ibanez black


ex - Domagoj Radoš
Uloga u bandu - bas gitara
Datum rodenja - 06.03.1986.
Kratak opis - ljubitelj brze voznje, dobrih igrica i masnog zvuka bass gitare. Izvana krut a iznutra krhak. :)
Instrument - squier jazz bass black

ex - Ivan Smolčić
Uloga u bandu - bubnjevi

ex - Martin Petračić
Uloga u bandu - bas gitara

Bio banda

Povijest banda Bulldozer

Povijest metal banda Bulldozer seze u 12. mjesec 2001. godine kada je u Petrinji u podrumu kuce sadasnjeg basista odrzana prva proba banda. Tadasnju postavu cinili su Dinko (solo gitara), Martin (bas) i Igor (ritam gitara). Posto je tadasnja postava bila 'krnja', bez bubnjara, band je pretezno svirao samo instrumentalne dionice pjesama najdrezeg nam banda Metallice. Ubrzo smo poceli pisati i stvarati svoje pjesme. U 3. mjesecu 2002. godine Martin (bas) odlucio je napustiti band ostavljajuci iza sebe gitaristicki duo Dinko – Igor. Duo snazne volje i velike ljubavi prema metal glazbi nastavlja krociti dalje sa nadom u bolje sutra. Svoj prvi nastup duo je odrzao u SS u Petrinji svirajuci instrumentalne dionice pjesama Nothing else matters, Unforgiven i Fade to black. Duo je tada radio pod nazivom Skeletons of society. Oko godinu dana duo stvara svoje pjesme. Iz te ere banda potjecu dvije ponajbolje pjesme: Exorcist i Virus (prvi single). Svo to vrijeme duo je u potrazi za basistom i bubnjarom. Na ljeto 2003. godine Domagoj (bas) ulazi u band te se pocinje intenzivnije svirati i stvarati nove pjesme. U zimi iste godine band pronalazi i posljednju kariku, bubnjara Danka. Samo 7 dana nakon sto je Danko usao u band odrzan je prvi koncert u Petrinji u Kavezu. Na koncertu su odsvirane 4 autorske pjesme (Virus, Imhotep, Exorcist i What am I?) i 2 pjesme od Metallice. Band djeluje pod imenom Styx. Mjesec dana poslije prvog odsviran je drugi koncert na istome mjestu sa 'podebljanom' set listom. Band je odsvirao jos po jedan koncert u Sisku i u Velikoj Gorici (na biker winter festu u Vegosu) nakon cega je bubnjar Danko odlucio napustiti band. Ponovno u 'krnjoj' postavi band traga za novom 'ritam masinom' koju konacno pronalazi u Sisku. Novi bubnjar postaje Smolčić Ivan te se band seli u Sisak. U ovoj postavi band odraduje dva koncerta u Sisku od kojeg je jedan bio na Moto susretima kao predgrupa Hladnom pivu te jedan koncert u Petrinji. Band intenzivno radi na autorskim stvarima te u 10. mjesecu 2004. godine po prvi put ulazi u studio ('Plava kuca' u Sisku) i snima single Virus. Ubrzo potom band sa udrugom X iz Petrinje pocinje pregovarati o snimanju spota za pjesmu Virus. Zbog razilazenja misljenja Ivan odlazi iz banda ali usprkos tome band u 1. mjesecu 2005. godine snima spot pod producentskom palicom Darka Rakića. Na dan snimanja spota Danko se vraca te je band ponovno u punoj postavi. Band odlucuje otvoriti novo poglavlje te ponovno mjenja ime, ovog puta u Bulldozer. Ponovno u punoj postavi band nakon par mjeseci napornog rada odlazi u studio ('Plava kuca' u Sisku) sa ciljem snimanja prvog demo albuma. Nakon dvije snimljene pjesme (Imhotep i Something to be done) dolazi do nesuglasice izmedju producenta i banda te band odlucuje odustati od snimanja demo albuma. Za to vrijeme Darko Rakić radi na DVD – u banda jednostavnog naziva Bulldozer. Band u svibnju 2005. godine u klubu Udruge X u Petrinji odrzava promociju spota 'Virus' i DVD – a uz pomoc Darka i X – ovaca. U to vrijeme su, također, ostavarene dobre suradnje sa Z1 televizijom koja je emitirala spot 'Virus', sa internet portalom www.cmar-net.org koji nas je uvrstio u svoju rubriku cro demo bands, sa United forces magazinom koji je pisao o bandu u svojoj rubrici o demo bandovima, zabiljezena su gostovanja i interview sa radio Petrinja i Quirinus radiom te sa mnogim radio postajama sirom Lijepe nase koje su nas single 'Virus' pustali u svojim radio emisijama, itd... Ovim putem Vam svima HVALA. U listopadu 2005. godine band je zajedno sa Feetom svirao kao predgrupa Urbanu u Petrinji. Na samom pocetku 2006. godine band svira u Vrbovcu sa bandom Fragment. Na kraju iste godine odraden je jos jedan koncertu u Vrbovcu sa bandom Broken sword te jedan koncert u Glini gdje smo nastupali sami uz potporu mladih iz Daskalista, Sisak. U 3. mjesecu 2007. godine gostovali smo na rodjendanskom koncertu banda Feet iz Siska. Koncert je odrzan u Sisku u Klubu Skwhat a uz nas i Feet na koncertu su nastupali i Vamos i Mahatma. U 6. mjesecu 2007. godine band Bulldozer svira u Osijeku na 27. OLJM (Osjecko ljeto mladih) kao predgrupa bandu Vatra te u Trogiru na 4. Alter ego festivalu uz bandove Frivolous stir i Lokalna anestezija. U 7. mjesecu band po treci put svira u Vrbovcu na VUMfestu 2007 uz bandove Crom dubh, Koloritam i Spanish inqisition.
Bulldozer sada, jaci nego ikad, naporno radi na novom materijalu i uvjezbavanju za nadolazece koncerte...

PUNO HVALA svima onima koji su nas podrzavali i davali nam potporu od samog pocetka, znate tko ste.
S puno postovanja Vasi BULLDOZERI.

Friendster


BULLDOZER HRVATSKA - CROATIA

Linkovi

Korisni linkovi:

Blog.hr
Google
Youtube
Livevideo
Imageshack
Ultimate guitar

Petrinja:

Petrinja.com
Petrinja.hr
Petrinja - tzg
Petrinjski radio
Petrinja - portal

Udruge:

VUM
Skwhat
Alter ego

Cro bandovi:

Vega
Fragment
Diamond dust
Ruswaj blog

Bandovi (koje slusamo):

Machine head
Metallica
Disturbed
Killswitch engage
Audioslave
Static - X
Sevendust
Godsmack
Soulfly
Sepultura
Slayer
Pantera
Dream theater
In flames
Iced earth
Hatebreed

Solisti:

Tommy Emmanuel
Petrucci
Satriani
Vai
MA Batio

Ostalo:

Earbugs
Cmar
Metal defender
Metalium

Prijatelji blogeri:

Elvendome
Tameli
My last serenade
Banijski krvoloci



* * * * * * * * * *



RockYou FunNote -




Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se