brzkoshiba

22.06.2009., ponedjeljak

Mooore mooreee, mooore, o mooooreeeee

Jest da smo ga samo vidjeli, ali sami boravak na drugačijem ambijentu i terenu od domaćeg, donosi osmijeh na lice. Vrijeme je, blago reći, bilo katastrofalno. Niti Noa se ne bi spremio za takav potop koji nas je zadesio u subotu. Ali niti to nam nije smetalo yes.
Malo o samom Kupu Rijeke: osim navedenih vremenskih (ne)prilika i kratke odgode starta, jer je Marin zaboravio ponijeti karte sa sobom ( naravno )zubo, sama trka je protekla vrlo korektno. Staza po mome mišljenju vrlo dobro osmišljena, trebalo je jako paziti na sve te promjene smjerova, uočiti sve stepenice i prolaze, a i prilagoditi se na malo neuobičajeno mjerilo od 1:2500. Imao sam svega par greškica, ali moram priznati da sam ionako trčao na 70-ak % snage. Organizacija vrlo dobra, prolazi ekspresni, proglašenje još ekspresnije, medalje krasne, smještaj u Kostreni odličan! A osim što su dečki dokazali da organizirati jako dobru trku, još i dobro izgledajucerek. Siroti Anton je nakon trke odmah otišao u Lokve postavljati kontrole za nedjelju. I još uz to je i dalje dobro izgledao smijeh. Poslijepodne se i razvedrilo pa je mala ali kompaktna ekipa, popunjena mojom malenkošću, iskoristila vrijeme za turistički obilazak Rijeke kroz choko bar, pizzeriu i slastičarnu na kraju. Tko nije došao, neka mu bude jaaako krivo belj.
Nedjelja i Lokve: ovoga puta jutro je osvanulo sunčano, ali dosta hladnije. Jak vjetar je povremeno pojačavao osjećaj hladnoće. Teren strm, zarašten i zaj#prosto# prema najavi. Staza prvi i drugi dio. Početak mnogo težak orijentacijski. Tražila sa maksimalna koncentracija za što bolji odabir varijanti. Uglavnom sam griješio u samoj blizini kružnice ili unutar nje, i to u pogledu prilasku KT-i. Rezultati i prolazi tu. Organizacija i ovaj puta vrlo dobra i korektna. Sve na svome mjestu. Želio bih samo još spomenuti jednu stvar. Naime, kako mnogi znate, na trci je Andrea gadno pala i na staklu rasjekla ruku. Vele da je bilo na hektolitre krvi. Prvu pomoć i dolazak do samoga cilja pružio joj je naš Pinky. Još jednom je dokazao da je fair play, a i sama ljudskost ispred svega. Pa i rezultata. da ne bude zabune, Pinky je po pruženoj pomoći odlučio završiti svoju stazu i postigao fantastičan rezultat osvajanjem 2. mjesta!!! Zbog takvog pothvata i velike humanosti od srca mu čestitam thumbup, a Andrei želim što brži oporavak!
Kako sam na godišnjem ovaj tjedan, mislim da ću vrijeme iskoristiti za nabijanje kilomatraže, ali ne po asfaltu, već po šumi, uključujući i pokoji o-trening. Trenirajte, gubite se. Kissy - kissy

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.