brzkoshiba

18.06.2009., četvrtak

Idemo na sjever

Prema najavi Tonkica, Pinky i ja smo jučer obavili trening na Ponikvama. Orijentacijski. Zamislite face šumara kad su vidli da jedna plavuša juri dvojicu frajera po šumi, a nakon pola sata kontra situacijanaughty. Ko zna kaj su si mislili.... Trening je sam po sebi tekao vrlo sporo, jer sam ga, po meni, loše zamislio. Obećajem da ću drugi tjedan bolje. Koprive peku u 100 čoškovamad. Ali glavno da se nešto radilo. Bolje išta nego ništa. Još jedan + za Tonku i Pinky-a, za želju i upornost. Morat ćemo još dosta raditi, ali nema veze. Najpozitivnija stvar je da želite raditi, i da ste kvalitetna "sirovina"smijeh.
Nego, jeste se malo rashladili? Baš mi godi ovaj mali pad temperature. Za vikend nam se dobra prognoza baš i ne smiješi, pripremite se za novi val zahlađenja. Za Lokve je prognoza još gora.
Koža na leđima se počela ljuštiti, tako da trenutno izgledam k'o zmija kad presvlači kožu. Katastrofa. Ali barem više ne peče.
Kompletni drugi tjedan sam na godišnjem, pa ako netko misli ozbiljnije trenirati, neka se javi, ajmo iskoristiti situaciju dok možemo. Vrijeme leti.
Da li netko misli ići van na kakovu trku? Trebao bih šuze, pa bih molio nekoga 'ko bi išao da mi se javi. Valjda postoji koja dobra duša koja me ne mrzi, ili barem da me podnosismijeh.
Danas dioničice i rastrčavanje, a sutra 0 ( nula ) bodova trening, imam miljon stvari za obaviti po gradu.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.