<body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>

četvrtak, 09.08.2007.

+Britney se vratila na posao

+Britney Spears se ponovo vratila na rad. Trenutno snima treći spot za povratnički album. Svi ste već pročitali da Britney izdaje svoj novi single 12.08.07'! Nije utvrđeno kako će se zvati pesma, ali su poznata tri naslova (Give Me More, Freakshow, Get Back). Klikni na sliku da vidiš set slika u galeriji.
Britney Spears

+Britney se vraća sa seta snimanja

+Britney je nakon dugo rada završila svoju satnicu snimanja spota. Očevici tvrde da je spot prava bomba i da će potresti javnost. Klikni na sliku da vidiš set slika u galeriji.
*Ipak to je Britney :)
Britney Spears

+Us Waklly

+Britney je ponovo zauzela trač rubrike američkog magazina 'Us Weaklly'. Magazin piše o Britney's provodu sa novim 'dečkom'.
Britney SpearsBritney Spears

+Britney & Alli ponovo u provod!

+Paparatzzisu ponovo uslikali Britney i njenu rođaku, tj. buduću pop-zvezdu u Winston's noćnom klubu. Britney je lizala slatku crvenu lizalicu od jagode. Klikni na sliku da vidiš set slika u galriji.
Britney Spears

+Nova promo slika Britney & parfema 'Beleive'

+Već su svi saznali za parfem 'Belive' kiji će Britney da reklamira. Parfem košta 58$ i može se naći u americi. Na promo slikama se nagadja da ovo nije Britney's telo.
+Belive je dobio i svoj offical site. Kliknite
OVDE da vidite sajt.
Beleive
Beleive
Beleive

+Britney u bašti sa sinovima

+Britney Spears je sa jučerašnji dan (08.08.) provela ceo sa svojim sinovima. Bili su u njenoj bašti. Ko još može da kaže da je Brit loša majka?! Klikni na sliku za set slika u galeriji.
Britney Spears



- 16:21 - [ 9 Words ] On/Off [x]


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.