<body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>

nedjelja, 05.08.2007.

+Zvezde ponovo napadaju Britney!

+Jamie Pressly

+Jamie Pressly je govorila o Britney, ali ne pozitivne stvari već sledeće:
'' Nemoj piti i voziti, ako ti ne možeš biti majka, onda nemoj i pusti nekoga ko može!"

+Video na kome dotična kospođica potvrđuje svoju izjavu, pogledajte klikom na sliku.
Jamie Pressly

+Rihanna

+Rihanna ponovo kritikuje pop princezu Britney. Ovoga puta spominje njen boravak na rehabilitaciji, rekavši: "Ja nikada neću biti poput nje. Ja umem da se kontrolišem. Popijem 2 koktela i gotvo, ona je završila svoju karijeru."

+Britney & Alli izlaze iz bara Winston

+Kao što svi već znamo, Britney & Alli su ponovo zajedno. 02.08. su bile u noćni klub sa nekim Allinim prijateljom. Po slikama vidimo da su se lepo zabavili :)
Britney

+London ide na pregled

+Britney's pas London je 04.08. je išao na pregled veterinaru. Britney spatra da on nije u redu i da je dobio prehladu. Zbog toga ga je i odvela na pregled. Klikni na sliku za set slika u galriji.
Britney & London

+Pogledajte video:

Britney & London

+Alli uzima Londona

+Nakon što je Britney juče odvela Londona veterinaru, Alli je danas otišla po njega. Ona kaže da je Londonu bolje. Klikni na sliku za set slika u galeriji.
Alli

+Izlazak albuma: Subota, 27.11.2007'!!!

Britney
+Sony / BMG je potvrdio da će Britney izdati svoj album u Subotu, 27.11.2007'.
+Jive želi da ospori izlazak albuma i da ga premesti za 2008 godinu! Navedeni datum i dalje stoji, mada se još ne zna da li će Jiveu upseti plan!

+Stop paparatzzi!

Svi fanovi se pozivaju da napišu peticiju paparatzzima, zbog stalnog uznemiravanja Britney Spears. Peticija nije besplatna, ali sam je ja potpisala OVDE.



- 16:55 - [ 3 Words ] On/Off [x]


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.