<body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>

utorak, 17.07.2007.

Otvoren je novi forum o Britney Spears

Britney

+FantasyBritney.Just-Forum.Net

+Navedeni forum je moj.



- 21:07 - [ 20 Words ] On/Off [x]


subota, 14.07.2007.

BWE EXCLUSIVE: Scenarij za novi film - BRITNEY SNIMA FILM!

Britney
Sećate se onog posta kada sam vas obavestila da Britney planira da snimi film? E pa ako ne, sada vas ponovo obaveštavam! Britney će snimiti film!!! U prošlim postovima sam opisivala romansu izmedju Britney i njenog telohranitelja, koga smo nazivali Britney's novim dečkom. Ta ljubav nije prava, već obuhvata Britney's povratak na muzičku scenu kao i snimanje filma. Kliknite na sledeće linkove (01 & 02) da bi ste pogledali stranice scenarija 'The Bodygard 2: Manny of the House'

01 & 02

*Britney odlično si odglumila to sa telohraniteljem!!!

Britney voli životinje

Nakon svađe, Alli & Britney, Britney kupuje psa. Deluje usamljeno. Petka trinaestog je Britney kupila malog i latkog psića. Pored toga dobila je želju da sredi svoje, po malo izgrickane nokte, pa je zato otišla manikiru. Manikir joj je stavio nadogradnju. Britney se polako oporavlja.
Britney

Galerija slika:

BritneyBritneyBritneyBritneyBritney

Britney želi da se bavi i tensom

Petka trinaestog je Britney ponovo shoppingovala. Ovog puta nije kupovala sebi garderobu, kupila je sebi reket za tenis, zato što joj je to postao novi hobi. Parkirala je auto i izašla na parkiralištu iz njega. Nakon izlaska ugledala je gomilu paparatzza. Šokirala se!
Britney

Galerija slika:

BritneyBritneyBritneyBritney
Britney<BritneyBritneyBritney

Britney poručuje Jamie Lynn

Britney
Jamie Lynn Spears stoji između mame i Britney. Pop star Britney Spears želi da njena mlađa sestra Jamie Lynn uz nju dok ima rat sa svojom mamom."Jamie Lynn voli oba dve i mamu i sestru - i ne zna šta da učini--"Britney želi da Jamie Lynn zna šta joj mama radi. Želi da njena sestra bude na njenoj strani."



- 13:25 - [ 13 Words ] On/Off [x]


četvrtak, 12.07.2007.

BRITNEY.BLOG.BA se takmiči za blog nedelje!!!

Svi fanovi ovog bloga se pozivaju da glasaju da bi blog pobedio, kao blog nedelje. Da bi glasali kliknite OVDE. Hvala unapred!

*NEWS*

Britney će možda nastupati na "World Peace One Event"

Britney Spears i mnogo ostalih zvezda je pozvano na koncert ''World Peace One'' koji će se održati 19-20.10.2007. u 16 država delom sveta, a to su ove zemlje: Australija, Brazil, Kina, Egipat, Nemačka, Indija, Japan, Italija, Grčka, Mexico, Rusija, Južnoafrička Republika, Južna Koreja, Sjedinjene Američke Države, Ujedinjeno Kraljevstvo, Ujedinjeni Arapski Emirati. Uz Britney pozvani su i Paul McCartney, U2, Madonna, Elton John, Shakira, Janet Jackson, Green Day, Christina Aguilera, Eminem i ostali.
Popis ostalih možete pogledati OVDE.

Britney ide u crkvu sa sinovima

Britney Spears je 08.07. išla u crkvu sa svoja dva sina Seanom Prestonom i Jaydenom Jamesom na Bel Airu. Britney nije izgledala baš srećno. Klikni na sliku da vidiš set slika.

Britney

Britney se igra sa svojim sinovima

Britney Spears se 08.07. igrala sa svoja dva sina, Seanom i Jaydenom u vrtu svoje kuće. Klikni na sliku da vidiš set slika.
Britney

Britney se vozi po Malibu

Britney Spears se 08.07. vozila po Malibu u svom Mercedesu. Klikni na sliku da vidiš set slika.
Britney

Pogledajte video:

Britney

Nema nove pesme

Jedan dečko Darrius je nazvao radio stanicu B97 i pitao ih dal će pustit novu pesmu od Britney kada su trebali, ali on je rekao da su mu rekli da neće pustit novu pesmu danas. Vesti koje je izjavila B97 radio stanica bile su lažne.

Britney u Malibu

Britney Spears je 09.07. nosila majicu na kojoj je pisalo "NO PUSHOVER". Britney je bila u kupovini i u svom vrtu. Britney izgleda odlično. Klikni na sliku da vidiš set slika.
Britney

Britney je plakala u ''Four Seasonsu''

Britney
Britney je plakala u ''Four Seasons'' hotelu na Beverly Hilsu (gde je inače skoro svaki dan poslijednjih nekoliko nedelja). Britney je bila na večeri sa svojim telohraniteljem, jako se uznemirila i otišla u sobu i nije se više vraćala dole...
Njena asistentkinja i rođaka Alli bila je stalno uz nju nekoliko nedelja, dok nije došao novi telohranitelj. Izvor je izjavio da su Britney i Alli uzele odmor nakon što su toliko bile zajedno zadnjih meseci. Britney i Alli su se malo posvađale. Samo će vreme pokazati pravu istinu. Nadam se da nije ništa ozbiljno i da će se Alli vratiti Britney's život uskoro. I zašto te suze Britney?

Socijalna služba posetila Britney zbog Kevina

Britney
Prema x17,L.A paparazzi agencije, Britney i Kevin se još bore za starateljstvo nad svojom decom i još "rade" na razvodu. Kevin odbija potpisati papire za razvod braka. Kevin sad ima prljavu taktiku i želi "dokazati" da je Britney neodgovorna majka.

Socijalna služba je posjetila Britney's kuću na Bel Airu već tri puta prošle nedelje radi dečije sigurnosti oko bazena (a Sean Preston je bio u Kevinovoj kući kod bazena bez ikakvog nazora). Zbog toga je Britney bila ljuta i odlučila je ostati u ''Four Seasonsu''.

Možda je to razlog zašto je Britney bila uplašena i možda je zato plakala nekoliko dana u ''Four Seasonsu''.

PS: Kevin je viđen u striptiz clubu ''Playboy'' u Ponedjeljak uveče.

Britney ima ogradu oko svog bazena:
Britney

Britney u hotelu

Britney Spears je juče (11.07.) viđena u hotelu sa Seanom i Daimonom. Klikni na sliku da vidiš set slika.
Britney



- 19:45 - [ 0 Words ] On/Off [x]


srijeda, 11.07.2007.

Britney je nominirana za Teen Choice Award

Britney
Britney je ove godine na ''Teen Choice Awards 2007" novana za "Choice OMG! Moment".
Glasati mogu samo od 13-19 godina starosti. Glasati se može na www.FOX.com/teenchoice/ TEEN CHOICE 2007 će se održati 26.08.2007. u nedjelju (8:00-10:00), a prikazivati će se na FOX televiziji.
Britney

Britney je napisala pismo x17

Britney Spears je 03.07. poslala šaljivo (i ponovo sarkastično) pismo:
Britney

"Dear X17

I want to apologize for the past incedent with the umbrella. I was preparing a character for a possible movie role where the husband doesn't play his part so they swap places. Unfortunately I didn't get the part. I'm sorry. I got a bit carried away with my role.

Britney
"

Novi singl na radiju

New Orleans radio stanica je potvrdila da imaju novi singl od Britney Spears i da će pustiti pesmu u Ponedjeljak u 12 sati i izjavili su da će to biti najveći ljetni hit i da će to biti najbolja pesma od Britney ikad!


Britney sa novim muškarcem

Svi su bili iznenadjeni kad su videli Britney kako provodi dan s novim muškarcem. Britney je 04.07. bila u "Four Seasons" Hotelu u društvu sa novim momkom. Jedan zaštitar nije pustio paparazze pa nisu mogli otkriti novog muškarca od Britney. Klikni na sliku da vidiš set slika.
Britney

Britney i njen nov dečko?


Prema x17 na slikama je nov dečko od Britney ali neki govore da joj je on samo novi manager ili telohranitelj. Još se ne zna 100%. Bili su zajedno 05.07., Britney je izgledala odlično. Klikni na sliku da vidiš set slika.
Britney
Britney Spears je provela veče sa nepoznatim muškarcem. Sve je počelo u ''Four Seasons'' hotelu, onda u'' Pantages'' pozorištu gde su gledali novi mjuzikal "Wicked". Onda su večerali u ''Chateau Marmontu''.

Identitet novog dečka od Britney?

Britney

Setite se samo prošle godine 18.05.2006., Britney se spotaknula i skoro joj je pao Sean Preston. I sećate se ko ga je spasio taj dan? Telohranitelj od Britney. Čovek koji je spasio Seana Prestona bio je telohranitelj. Njegovo ime je John Sundahl. Jako je uspešan agent.

Britney

Prema drugim izvorima on misli da ima šanse kod Britney u ljubavi. Britney mu je bila pomogla kad je bio u bolnici (imao je problema sa crevima). Iako ima 38 godina prema izvorima Britney ga je jednom pitala da izađu napolje (ali... tu je bio K-fed?)

Lynne poručuje Britney - imam prava!

Britney
Britney Spears želi da njena mama, Lynne ostane u drugoj državi i da bude čim dalje od njene dece.
Prema Kalifornijskom porodičnom zakonu suci mogu zabraniti posetu baki. Suci imaju dva faktora po kojem odlučuju. Prvi je ako se odnosi na prijašan odnos između bake i unuka - u Lynne's slučaju postoji.
A u drugom slučaju suci mogu balansirati benificije koju će deca dobiti od poseta bake koje će dobiti od pravih roditelja. Ako se oba roditelja slože da baka ne može posećivati unuke, Lynne će izgubiti sva prava. Ako K-Fed stane u stranu Lynne onda će Lynne dobiti prava.

Britney na karting stazi

Britney je bila sa Seanom Prestonom na karting stazi. Proveli su se odlično. Klikni na sliku za set slika.
Britney



- 15:42 - [ 0 Words ] On/Off [x]


ponedjeljak, 09.07.2007.

Britney u studiu

Britney Spears je 26.06. bila u studiu. Britney snima nove pesme za svoj povratnički album. Super izgleda. Klikni na sliku da vidiš set slika u galeriji.
Britney

Britney u shoppingu

Britney je 26.06. bila u shoppingu sa svojom rođakom Alli. Kad ju je fotograf pitao šta kupuje ona je rekla da kupuje za decu. Klikni na sliku da vidiš set slika u galeriji.
Britney

Pogledajte video:

Britney

Prais govori o Britney, nakon izlaska iz zatvora

Paris je govorila o Britney na prvom interview na "Larry King Live" nakon što je izašla iz zatvora.

Izjavila je : " Videla sam je sa decom, ona voli svoju decu, ona je slatka devojka... Neke devojke daju previše. "

Britney je iznenadila mamu sa papirima

Britney se vozila skroz do Valencia to je oko 30 minuta severno od Los Angelesa i kada je iznenadila mamu na setu od svoje sestre Jamie Lynne's TV show-u sa legalnim papirima. Britney je dala kod advokata da napravi papire protiv svoje mame da se drži dalje od njenih sinova Seana i Jaydena. A razlog? Što ju je poslala na rehabilitaciju.
Izvor je rekao da moto od Britney je da ona zaustavi svoju mamu da viđa svoje unuke u Kevinovoj kući.
Izvor je rekao da Britney's vlastita mama i njen bivši muž Kevin Federline i njen manager Larry Rudoph su prisilili Britney u "Promises" rehabilitacijski centar u Malibu, ali test na drogu na koji se Britney podvrgnula bio je negativan i da je bila čista na bilo kakvu drogu.
Britney

Pogledajte video:

Britney

Lynne govori o tajanstvenim papirima

Lynne Spears je pitao snimatelja šta se dogodilo rano ujutru u Valenciji na setu gde je Jamie Lynne radila, a mama od Britney je odgovorila da joj je kćer poslala ljubavno pismo.

Out Of Control

Sean Garrett je završio svoj posao sa Britney Spears i radi na pesmama za Ushera, the Pussycat Dolls Nicole Scherzinger, Keyshia Cole i Ashlee Simpson.

Sean Garrett govori o svom radu sa Britney Spears i izjavio je "Imam jednu pesmu koju već čuvam 10 meseci jer su svi umorni da je kupe, ali sam ostao sa Britney na toj pesmi. Siguran sam da će zadrmati svet. To je Up-Tempo 'izvan kontrole' ... Pesmu je producirao Bloodshy i ja. Ne mogu dati pesmu još, ali song je snimljen do kraja i to je definitvno što ljudi žele čuti od nje."

Britney u Les Deux klubu

Britney je 29.06. viđena kako napušta "Les Deux" club u Hollywoodu. Klikni na sliku da vidiš set slika.
Britney

Britney u prodavnici za kućne ljubimce

Britney je 30.06. bila u prodavnici za kućne ljubimce, opet. Birala je novog psa. Izgleda odlično. Klikni na sliku da vidiš set slika
Britney

Britney ima novu frizuru

Britney Spears je 01.07 bila na večeri u "Sushi" restoranu na Beverly Hillsu. Britney je viđena sa novom frizurom. Britney je stavila nove ekstenzije. Klikni na sliku da vidiš set slika.
Britney



- 14:01 - [ 0 Words ] On/Off [x]


petak, 06.07.2007.

Britney ponovo crnka

24.06. se Britney vozila automobilom sa svojim prvim sinom Saenom. Tog dana je Britney pokayala svoj novi look brinete. Klikni na sliku za galeriju.

Britney protiv mame

Prema izvorima potvrđeno je da je Britney sredila papire protiv svoje mame Lynne da drži svoju mamu dalje od svojih sinova. Papiri će biti gotovi danas ili sutra. Ona oseća da njen bivši i njena mama rade protiv nje i prigovara što su joj ranije ove godine poslali na rehabilitaciju.

Britney posetila Disneyland

Britney je bila u Disneylandu sa svojim sinovima Seanom Prestonom i Jaydenom Jamesom i odlično se zabavila.Nema slika,ali je odlično čuti da Britney uživa.Spears je bila na balkonu California hotela.


Da li bi ste vi voleli ići u Disneyland? Ili još bolje, ko bi volio ići u Disneyland sa Britney?

Britney i Alli u shoppingu

Britney je 25.06. bila u shoppingu u "Jill Roberts" butiku na Beverly Hillsu,a pre shoppinga je bila u Four Seasonu. Klikni na sliku da vidiš set slika.
Britney

Pogledajte video

Britney

Britney u Joseph’s noćnom klubu

Britney i Alli su bile vani u Joseph's noćnom klubu. Britney je na sebi imala kratke crne pantalonice, ljubičasti grudnjak, kapu i naravno osmeh. Klikni na sliku da vidiš set slika.
Britney

Pogledajte TMZ video:

Britney

Britney

Britney Spears je bila u ponedeljak u shoppingu u "Jill Roberts" butiku na Beverly Hillsu, a kasnije je otišla u "Joseph's club" u Hollywoodu.



- 17:24 - [ 0 Words ] On/Off [x]


srijeda, 04.07.2007.

Britney je nastupala na Greek Theatre u L.A

Britney je nastupala sa 2 muška plesača 30.06.
Britney's ime je na listi, pogledajte OVDE.
Kartu ste mogli kupiti OVDE.
Hala u kojoj je Brit nastupala izgleda ovako:
Britney

Shopping

22.6. Britnez ponovo shoppinguje. Ovoga puta u ''Toys R Us''. Shopping je obavila radi svojih sinova, Seana i Jaydena. Po licu joj se vidi da nije bila baš pozitivno raspoložena.
Britney

Britney se pridružuje Cyndi Lauper's Tour

Nakon mini turneje u junu,Britney Spears je spremna za novu.

30.06. u L.A u Greek Theatre pridružiće se Cyndi Lauper, Erasure, Debbie Harry, The Dresden Dolls, The MisShapes sa specijalnim gostom Jeffree Star i Margaret Cho uživo na "True Colors" koncertnoj turneji izjavio je Misha Gabriel za People.
U petak u ''Millennium'' plesnom studiu u severnom Hollywoodu je pozvala dva plesača,ali se ona nije pojavila. Plan je da Spears nastupa sa dvojicom plesača na Greek.
Sa Britney će nastupati njene verne plesačice - Criscilla Crossland i Lark.
Britney

Nova pesma "Get Naked" ?

Britney's nova pesma će se možda zvati "Get Naked"

Evo šta kaže Britney fan:

"Pitala sam ga Sama Petea plesača koji je bio na audiciji o pesmi kakve su reči i zvuk"

Mislim da se zove ''Get Naked''.Pesma je kao na Timbaland's "Shock Value" albumu.Možda je to mix od Timbaland's "Scream" i "Miscommunication" i Justin's "Future Sex Lovesound."
A možda se zove 'Get Back.' '' Izjavljuje Britney's fan.

Shopping - Beverly Hills

23.06. Je Britney bila u shoppingu na Beverly Hillsu.Britney je bila ubutiku ''Baby Gap'', tamo je kupovala odeću za svoje sinove Jaydena i Seana.Klikni na sliku da vidiš set slika!
Britney



- 12:59 - [ 0 Words ] On/Off [x]


ponedjeljak, 02.07.2007.

Britney u uredu svog advokata

20.06. je Britney Spears posetila ured svog advokata u Beverly Hillsu. Kasnije je otišla u banku. Klikni na sliku za galeriju.

Britney

Pogledajte video:

Britney

Britney kupuje ljubimca

21.06. je Britney posetila prodavnicu ljubimaca. Kupila je papagaja. Klikni na sliku za galeriju.

Britney

Britney sa Alli na večeri

Njih dve su večerale u Benvenutos-u koji se nalazi na zapadnom Hollywood-u. Provele su se divno. Klikni na sliku za galeriju.

Britney

Pogledajte video:

Britney



- 17:32 - [ 7 Words ] On/Off [x]


ponedjeljak, 02.07.2007.

Britney se takmiči za ''Seven Deadly Sins: Lust''

Trenutno je u vodećoj poziciji (Razlika između nje i Angeline Jolie je veoma mala,tačnije nikakva,obe imaju po 359 glasova) .
Fanovi požurite!Kliknite OVDE da glasate.
http://www.voote.com/jsp/WAppServerPage.jsp?Voted=Y&TransID=RVOTES01&VoteID=1565&VoteItemID=6














Britney se takmiči za ''Best Female Celebrity Booty''

BritneyU ovom testu je Britney prva. Odmah je prati Shakira i ostale poznate zvezde. Glasajte OVDE



- 00:07 - [ 6 Words ] On/Off [x]


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.