header

Posvađala sam se sa ''naj-drugom''


12.05.2007., subota

Kako sam naslov govori posvađala sma se sa (nazovi) ''naj-drugom''.U petak kada smo imali čas fizike,ja sam mu rekla da smara (jer me je pred Vukom grlio i skoro svo verem provodio samnom).Meni je naravno Vuk bitrniji nego on.Stvarno ga ne razumem ...Zar ne želi da budem srećna?
Sada se dopisujem iz igraonice gde sam došla sama.Zvala sam Saru da mi pravi društvo,ali se njoj vozila bicikla.Dok sam sedela videla sam kako neko ulazi na vrata.Šta mislite ko je bio?(Spasa) Moj biviši naj-drug.Video je da sam ga videla,ali sam, okrenula pogled i nastavila da pišem post.Zatim je Sara ušla i rekla mi kako joj je Spasa rekao ''Ajdemo u igraonicu,možda je tamo neko od naših.Npr. Nata?''Zatim je otišla i došla moja drugarica Helena koja mi je rekla kako je srela Saru i Spasu i Spasa joj je reko :''Nema je Nata u igraonicu nemoj ni da ideš!''

KOME SADA DA VERUJEM SARI ILI HELENI????| 18:57 | Komentari (23) | Isprintaj | # |


Štafeta i poslednji post!


26.02.2007., ponedjeljak

Štafetu sam dobila od Paule koja mi je rekla da treba da je napišem,a ja sam usput i htela da napišem poslednji post,zato što već vodim 3 bloga i ovaj mi je četvrti i mislim da je previše!(Takodje blog o Brit,Blog o meni,blog o pop muzici)

Za početak:

1.Ja sam Natalija Krstić.Živim u Nišu,Gradu koji je 2.po veličini u Srbiji.Idem u odeljenje 6-4.Naj moćnije odeljenje u celoj školi!Kod sebe najviše mrzim frizuru!Takođe mrzim to što mislim da sam u pravu,a nisam!Vrline su mi te što čuvam tajne i (mislim)da sam dobra drugarica.

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

2.Imam 2 Najbolje drugarice koje u svom životu ne bih zamenila!!!!!To su Sara i Janja!Sa Sarom sam počela da se družim još od vrtića,a sa Janjom od 4.razreda!

Sara

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Janja

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Pored Sare družim se sa još puno devojčica(Sa Helenom,Anđom,Stellom,Milom,Kaćom,Sandrom,Janom

3.Imam simpatiju(ili tačnije imala sam)koja se zove Vuk.On je '92 godište i ide u moju školu.Sada je svoju kosu upropastio jer se ošišao skroz na kratko!!!

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

4.Imam i najbolje drugove(Nažalost od njih nemam slike na komp( : ).Ali spomeniću moje najbolje drugove koji su takođe smisao mog života!To su Spasa,Kimi,Koki,Mare...Ima ih još,ali mi oni nisu toliko dobri.

5.Moje omiljene zvezde su:Britney,Shakira,Beyonce,Rihanna,Hilary Duff,Paris Hilton,Bill(TH),Eva Longoria,Alyssa Milano,PCD...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us


Mislim da je bilo dovoljno za štafetu i poseldnji post!Štafetu uručujem:

Britney81.blog.hr
Shakiraa.blog.ba
Mydiary.blog.ba
Britney77.blog.hr| 23:34 | Komentari (52) | Isprintaj | # |


Britney's kosa će biti prodana


18.02.2007., nedjelja

Britney Spears je obrijala svoju kosu prekjučer.Pjevačica je došla u 19 sati u Esther's frizerski salon u Tarzana.Salon je bio zatvoren ali je Esther Tognozzi otvorio salon samo za Britney.Tognozzi kaže da je Spears rekla da si želi obrijati glavu.

Britney je onda pitala da li si može obrijati svoju kosu.Tognozzo je pomogao Spears kada si je pokušala obrijati glavu.Prema izjavama Tognozza,Britney nije puno govorila progovorila je samo neke riječi o svojim bebama.Britney je rekla "mama će me ubiti."

Prema izjavama salona planiraju prodati kosu od Britney na eBay.Pjevačica je napustila salon u kratko vrijeme i otišla si je napraviti tetovažu u Sherman Oaks oko 19:30 a cijelo vrijeme izvana promatrali su ju 60 fanova, paparazza i prolaznika.

"Ona želi nešto malo na ručnom zglobu"izjavio je Max Gott "Stavila si je usnice na desnom zapešću."

Derrik Snell,koji joj je napravio tetovažu kaže da Spears ostala je 90 minuta "Izgleda i osjeća se dobro."

Otišla je doma u 21 sat.

Britney kosa na eBay

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Kelly Clarkson "Još je uvijek hot"

Kelly Clarkson prva govori o novom izgledu Britney kako si je obrijala glavu.

"OK, zezate me?Netko mi je baš sad rekao, i ja mislim da se šali" "Nije si obrijala glavu".Jeste li ozbiljni?"
Da.
"Wow samo naprijed," "Ona je Britney Spears.Može učiniti što god želi.Na kraju izgleda cool.Sad će svi početi brijati glavu, ne mogu verovati želim vidjeti sliku."

Kelly je izjavila:"Još uvijek je hot," Clarkson dodaje "Pa što ako imaš hrabrosti onda to napravi.Ja volim svoju kosu,pa će je zadržati,ipak."

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Britney je sa mamom

Nakon što je napravila tetovažu Britney je napustila dom u 23 sata i otišla sa svojim čuvarom u Zuma Beach u Malibu.Auto je stajao nekoliko minuta i okrenuli su se i otišli doma.
Lynne je jučeru došla u Los Angeles da bude sa svojom kćeri.Britney treba nekog tko će biti uz nju ko je stvarno voli.| 15:45 | Komentari (52) | Isprintaj | # |


Britney se obrijala!!!!Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee


17.02.2007., subota

Image Hosted by ImageShack.us

Pop pjevačica Britney Spears brijaćim je aparatom odrezala svoju dugu kosu i sad je potpuno ćelava.
Britney se vratila iz Miamija u Los Angeles i otišla u Sherman Oaks gdje si je stavila dvije tetovaže.

25-godišnja Spears dobrovoljno je boravila u centru za odvikavanje "Crossroads" na antilskom otoku Antigui, "prije dva do tri dana". ali je otišla i pojavila se u Sherman Oaks i paparazzi su ju pitali "Zašto si obrijala svoju kosu" i ona je izjavila "JEBITE SE" pa je ponovno rekla:"Zbog vas" onda je rekla u kameru "Znam tvoje lice.Tko si?"

U Petak navečer u 19 sati otišla je u frizerski salon Ventura Boulevardu u San Fernando Valleyu.Salon su zatvorili za sve ali si ga ponovno otvorili samo za Britney.Fotografi koji su je slijedili tvrde da je u terencu kojim je došla u pratnji tjelohranitelja plakala je u autu 10 minuta što se vidjelo i na trenirci koju je nosila..Otišla je u salon i obrijala si je glavu.

7:30 - Britney je otišla u salon "Body and Soul" i stavila si je dvije nove tetovaže usnice na desnom zapešću i crno-bijelo-ružičasti križ na boku.

9:00 - Britney se vraća doma
| 15:56 | Komentari (34) | Isprintaj | # |


Isaac govori o vezi sa Britney


12.02.2007., ponedjeljak

Image Hosted by ImageShack.us

Isaac Cohen, bivši dečko Britney Spears, procvrkutao je o njihovoj burnoj vezi. Ostavio je pop princezu jer je nad njihovim krevetom visila njena vjenčanica i bivši muž.

"Unatoč imidžu zapuštene pijandure, ona je slatka djevojka koja je jako tužna i očajana zbog propalog braka.", izjavio je Isaac Cohen, jedan od mnogih koji su proteklih mjeseci posjetili ljubavno gnijezdo Britney Spears, i jedan od rijetkih čije je ime postalo poznato javnosti.

Kad je već postao poznat, dobri dečko Cohen je odlučio sa News of the World podijeliti svoju nesretnu ljubavnu priču.
"Bilo je jasno da nije preboljela raspad braka. Prvi put kad me pozvala kod sebe odmah sam primijetio njezinu vjenčanicu obješenu na zidu. Tu večer kada smo vodili ljubav, imao sam osjećaj kao da Kevin sjedi do našeg kreveta."

A dotaknuvši se kreveta, 25-godišnji Isaac se prisjetio i njihovog seksi-izleta u Las Vegas kada je par odsjeo u Hefnerovim apartmanima opremljenim rotirajućim krevetima i ostalim čudesima za raspaljivanje strasti.

"Popeli smo se na krevet, zgrabili daljinski i počeli se vrtjeti. Svo vrijeme dok smo vodili ljubav gledali smo se u ogledalo na stropu. Bilo je fenomenalno, ali nakon nekog vremena nam je pozlilo pa smo morali zaustaviti krevet."

Cohen je otkrio kako pop princeza obožava seks te je vrlo 'avanturistički raspoložena', no jednom kada akcija završi, omlitavi kao "krpena lutka"; izgubljena i u strahu da će ostati bez svoje djece.

"Što se mene tiče ona je predivna i volio sam istraživati svaki dio njenog tijela, ali ima jako nisko samopouzdanje. Satima je skakala po kući da sagori kalorije, ispitivajući me: 'Jesam li debela?'".

Nova pjesma

Ovo je nova pesma od Britney koju sam našla na internetu,nadam se da će vam se svidjeti.

download pesmu OVDE

| 20:34 | Komentari (37) | Isprintaj | # |


Glumac Isaac Cohen prekinuo s Britney jer je veza s njom "previše za njega"


09.02.2007., petak

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

KAKO javljaju američki mediji, glumac i model u usponu, Isaac Cohen, kojega se u posljednje vrijeme povezivalo s nedavno razvedenom pjevačicom Britney Spears, s istom je prekinuo.

Kako su američki tabloidi doznali od Cohenovih prijatelja, njihov je kolega već neko vrijeme "tražio izlaz iz te veze" jer je u njoj bilo "previše drame". Tabloid također piše kako u prekidu njihove veze niti jedna stvar nije bila "presudna". "Ona mu se sviđa, proveli su ugodno vrijeme skupa. Činio je sve što je mogao da joj pomogne, no ona je jednostavno prevelik zalogaj za njega." - kazao je za američki časopis "OK!" izvor blizak glumcu.

Pjevačica, međutim, nije dugo patila zbog "košarice" koju je dobila, te je nedugo nakon prekida provela večer tulumareći u popularnom njujorškom klubu Marquee. Neki izvori kažu kako je pjevačica bila izrazito dobrom raspoloženju te da je "često posjećivala toalet". Jedan od američkih blogera koji piše o životu bogatih i slavnih našalio se kako možda ne bi bilo loše da Spears posjeti glumicu Lindsay Lohan u centru u kojemu se ona navodno trenutno nalazi na odvikavanju od narkotika.
| 21:06 | Komentari (50) | Isprintaj | # |


Britney niko ne zeli


07.02.2007., srijeda

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge Otkako je proglašena najomraženijom osobom u SAD-u, Britney ništa ne ide od ruke. Očajnički traži producentski tim za svoj povratnički album, no na njenu adresu stižu samo odbijenice.
Nakon što je konačno odlučila prestati s tulumarenjem i posvetiti se snimanju povratničkog albuma, Britney Spears nikako da nađe adekvatnog partnera za suradnju.
Iako je posrnula pop-princeza naveliko pričala o suradnji s Pet Shop Boysima, od toga neće biti ništa. Chris Lowe i Neil Tennant su oduševili Britney svojim remiksevima Madonninih hitova i poželjela ih je za suradnike.
No, očito je zaboravila da je njena popularnost u velikoj krizi. Dok je nekad mogla birati suradnike, danas Britney nema podršku ni glazbene industrije ni javnosti. Svi je crne na svakom koraku, sve što napravi nije dobro, pa je tako prema posljednjim istraživanjima proglašena najomraženijom osobom u SAD-u.
Sve je to utjecalo na odluku britanskog pop-dvojca, koji je na svom službenom siteu objavio da od suradnje neće biti ništa.
To je naravno razljutilo i šefove njene diskografske kuće, jer Britney opet širi dezinformacije. Njen povratnički album trebao bi izići ove godine, no Britney još uvijek nema producentsku ekipu koja bi trebala stvoriti nove hitove i vratiti je na vrh glazbene scene.
Pet Shop Boysi poslali su samo jednu u nizu odbijenica koje u posljednje vrijeme stižu na Britneynu adresu. Već su joj mnogi drugi kolege glazbenici okrenuli leđa.
Unatoč svemu, Britney i njeni menadžeri se ne daju obeshrabriti. Sad su bacili oko na The Killerse, rokere iz Las Vegasa, i strpljivo čekaju njihov odgovor.| 18:45 | Komentari (6) | Isprintaj | # |


Britney u New Yorku


03.02.2007., subota

Nakon što je došla u Las Vegas na snimanje novog albuma Britney se uputila u New York na Fashion Week.Britney je bila na reviji dizajnera Baby Phat.

Britney na reviji

Britney na na Baby Phat modnoj reviji a Kimora Lee je domaćin Fashion Week u New Yorku.Klikni OVDE da vidiš set slika u galeriji.

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Britney napušta hotel

Britney napušta hotela u New Yorku u svojoj sexy crnoj haljini.02.02.2007.Klikni OVDE da vidiš set slika u galeriji.

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Britney na Fashion Showu u New Yorku

Britney je u New Yorku na tjednu mode.Klikni OVDE da vidiš set slika u galeriji.
| 19:22 | Komentari (16) | Isprintaj | # |


Britney na benzinskoj crpki


02.02.2007., petak

Britney Spears koristi wc i uzima benzin.Britney... zašto je uvijek na benziskoj crpki.Klikni OVDE da vidiš set slika u galeriji.

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

BRITNEY SE VRATILA U LAS VEGAS

Britney Spears je u Las Vegasu - ali ovaj put poslovno, ne radi zabave.Prema izvoru kaže PEOPLE da pjevačica.25. došla u Sin City u utorak navečer na posao da snimi svoj novi album u studiju u Palms Casino Resort.Radi sa producentom Lukasz Gottwald koji je radio sa Kelly Clarkson, Mos Def, Missy Elliot i Kelis i drugima.Britney je sa svojim sinovima Sean Preston 1, i Jayden James 4 mjeseca Spears je u apartmanu koji košta $25,000 sa jakuzzijem,rotirajućim krevetom i bazenom - u Palm's new Fantasy Tower.Britney je već bila u Fantasy Tower's sa Isaacom koji je koštao $40,000 noć.Prije par dana je Spears bila u studiju u Los Angelesu "radi puno ali se i zabavlja u isto vrijeme" kaže PEOPLE.
| 21:27 | Komentari (19) | Isprintaj | # |


** Ipak novi post **


30.01.2007., utorak

Pa nagovorili ste me da napišem novi post...Vidite promenila sma neke stavri na blogu...Recimo pozadinunaughtykako vam se čini ja mislim da je bolja nego ove ostale koje su bile....Donosim vam neke nove vesti o Britney...Pa ovako

** Britney ide u Millennium plesni studio **


Britney Spears ide u plesni studio Millennium u Hollywoodu.Britney se vratila na posao nakon sprovoda tete u Louisiana.Klikni OVDE da vidiš set slika u galeriji.

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Britney u McDonald's

Britney si je otišla kupiti nešto jesti u McDonald's .Britney je naručila dva Happy Meala ali joj paparazzi nisu dali mira.Britney na sebi je imala novu odjeću Ed Hardy.Klkni OVDE da vidiš set slika u galeriji.


Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
| 22:07 | Komentari (10) | Isprintaj | # |


Posvađala sam se sa ''naj-drugom''


12.05.2007., subota

Kako sam naslov govori posvađala sma se sa (nazovi) ''naj-drugom''.U petak kada smo imali čas fizike,ja sam mu rekla da smara (jer me je pred Vukom grlio i skoro svo verem provodio samnom).Meni je naravno Vuk bitrniji nego on.Stvarno ga ne razumem ...Zar ne želi da budem srećna?
Sada se dopisujem iz igraonice gde sam došla sama.Zvala sam Saru da mi pravi društvo,ali se njoj vozila bicikla.Dok sam sedela videla sam kako neko ulazi na vrata.Šta mislite ko je bio?(Spasa) Moj biviši naj-drug.Video je da sam ga videla,ali sam, okrenula pogled i nastavila da pišem post.Zatim je Sara ušla i rekla mi kako joj je Spasa rekao ''Ajdemo u igraonicu,možda je tamo neko od naših.Npr. Nata?''Zatim je otišla i došla moja drugarica Helena koja mi je rekla kako je srela Saru i Spasu i Spasa joj je reko :''Nema je Nata u igraonicu nemoj ni da ideš!''

KOME SADA DA VERUJEM SARI ILI HELENI????| 18:57 | Komentari (23) | Isprintaj | # |


Štafeta i poslednji post!


26.02.2007., ponedjeljak

Štafetu sam dobila od Paule koja mi je rekla da treba da je napišem,a ja sam usput i htela da napišem poslednji post,zato što već vodim 3 bloga i ovaj mi je četvrti i mislim da je previše!(Takodje blog o Brit,Blog o meni,blog o pop muzici)

Za početak:

1.Ja sam Natalija Krstić.Živim u Nišu,Gradu koji je 2.po veličini u Srbiji.Idem u odeljenje 6-4.Naj moćnije odeljenje u celoj školi!Kod sebe najviše mrzim frizuru!Takođe mrzim to što mislim da sam u pravu,a nisam!Vrline su mi te što čuvam tajne i (mislim)da sam dobra drugarica.

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

2.Imam 2 Najbolje drugarice koje u svom životu ne bih zamenila!!!!!To su Sara i Janja!Sa Sarom sam počela da se družim još od vrtića,a sa Janjom od 4.razreda!

Sara

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Janja

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Pored Sare družim se sa još puno devojčica(Sa Helenom,Anđom,Stellom,Milom,Kaćom,Sandrom,Janom

3.Imam simpatiju(ili tačnije imala sam)koja se zove Vuk.On je '92 godište i ide u moju školu.Sada je svoju kosu upropastio jer se ošišao skroz na kratko!!!

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

4.Imam i najbolje drugove(Nažalost od njih nemam slike na komp( : ).Ali spomeniću moje najbolje drugove koji su takođe smisao mog života!To su Spasa,Kimi,Koki,Mare...Ima ih još,ali mi oni nisu toliko dobri.

5.Moje omiljene zvezde su:Britney,Shakira,Beyonce,Rihanna,Hilary Duff,Paris Hilton,Bill(TH),Eva Longoria,Alyssa Milano,PCD...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us


Mislim da je bilo dovoljno za štafetu i poseldnji post!Štafetu uručujem:

Britney81.blog.hr
Shakiraa.blog.ba
Mydiary.blog.ba
Britney77.blog.hr| 23:34 | Komentari (52) | Isprintaj | # |


Britney's kosa će biti prodana


18.02.2007., nedjelja

Britney Spears je obrijala svoju kosu prekjučer.Pjevačica je došla u 19 sati u Esther's frizerski salon u Tarzana.Salon je bio zatvoren ali je Esther Tognozzi otvorio salon samo za Britney.Tognozzi kaže da je Spears rekla da si želi obrijati glavu.

Britney je onda pitala da li si može obrijati svoju kosu.Tognozzo je pomogao Spears kada si je pokušala obrijati glavu.Prema izjavama Tognozza,Britney nije puno govorila progovorila je samo neke riječi o svojim bebama.Britney je rekla "mama će me ubiti."

Prema izjavama salona planiraju prodati kosu od Britney na eBay.Pjevačica je napustila salon u kratko vrijeme i otišla si je napraviti tetovažu u Sherman Oaks oko 19:30 a cijelo vrijeme izvana promatrali su ju 60 fanova, paparazza i prolaznika.

"Ona želi nešto malo na ručnom zglobu"izjavio je Max Gott "Stavila si je usnice na desnom zapešću."

Derrik Snell,koji joj je napravio tetovažu kaže da Spears ostala je 90 minuta "Izgleda i osjeća se dobro."

Otišla je doma u 21 sat.

Britney kosa na eBay

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Kelly Clarkson "Još je uvijek hot"

Kelly Clarkson prva govori o novom izgledu Britney kako si je obrijala glavu.

"OK, zezate me?Netko mi je baš sad rekao, i ja mislim da se šali" "Nije si obrijala glavu".Jeste li ozbiljni?"
Da.
"Wow samo naprijed," "Ona je Britney Spears.Može učiniti što god želi.Na kraju izgleda cool.Sad će svi početi brijati glavu, ne mogu verovati želim vidjeti sliku."

Kelly je izjavila:"Još uvijek je hot," Clarkson dodaje "Pa što ako imaš hrabrosti onda to napravi.Ja volim svoju kosu,pa će je zadržati,ipak."

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Britney je sa mamom

Nakon što je napravila tetovažu Britney je napustila dom u 23 sata i otišla sa svojim čuvarom u Zuma Beach u Malibu.Auto je stajao nekoliko minuta i okrenuli su se i otišli doma.
Lynne je jučeru došla u Los Angeles da bude sa svojom kćeri.Britney treba nekog tko će biti uz nju ko je stvarno voli.| 15:45 | Komentari (52) | Isprintaj | # |


Britney se obrijala!!!!Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee


17.02.2007., subota

Image Hosted by ImageShack.us

Pop pjevačica Britney Spears brijaćim je aparatom odrezala svoju dugu kosu i sad je potpuno ćelava.
Britney se vratila iz Miamija u Los Angeles i otišla u Sherman Oaks gdje si je stavila dvije tetovaže.

25-godišnja Spears dobrovoljno je boravila u centru za odvikavanje "Crossroads" na antilskom otoku Antigui, "prije dva do tri dana". ali je otišla i pojavila se u Sherman Oaks i paparazzi su ju pitali "Zašto si obrijala svoju kosu" i ona je izjavila "JEBITE SE" pa je ponovno rekla:"Zbog vas" onda je rekla u kameru "Znam tvoje lice.Tko si?"

U Petak navečer u 19 sati otišla je u frizerski salon Ventura Boulevardu u San Fernando Valleyu.Salon su zatvorili za sve ali si ga ponovno otvorili samo za Britney.Fotografi koji su je slijedili tvrde da je u terencu kojim je došla u pratnji tjelohranitelja plakala je u autu 10 minuta što se vidjelo i na trenirci koju je nosila..Otišla je u salon i obrijala si je glavu.

7:30 - Britney je otišla u salon "Body and Soul" i stavila si je dvije nove tetovaže usnice na desnom zapešću i crno-bijelo-ružičasti križ na boku.

9:00 - Britney se vraća doma
| 15:56 | Komentari (34) | Isprintaj | # |


Isaac govori o vezi sa Britney


12.02.2007., ponedjeljak

Image Hosted by ImageShack.us

Isaac Cohen, bivši dečko Britney Spears, procvrkutao je o njihovoj burnoj vezi. Ostavio je pop princezu jer je nad njihovim krevetom visila njena vjenčanica i bivši muž.

"Unatoč imidžu zapuštene pijandure, ona je slatka djevojka koja je jako tužna i očajana zbog propalog braka.", izjavio je Isaac Cohen, jedan od mnogih koji su proteklih mjeseci posjetili ljubavno gnijezdo Britney Spears, i jedan od rijetkih čije je ime postalo poznato javnosti.

Kad je već postao poznat, dobri dečko Cohen je odlučio sa News of the World podijeliti svoju nesretnu ljubavnu priču.
"Bilo je jasno da nije preboljela raspad braka. Prvi put kad me pozvala kod sebe odmah sam primijetio njezinu vjenčanicu obješenu na zidu. Tu večer kada smo vodili ljubav, imao sam osjećaj kao da Kevin sjedi do našeg kreveta."

A dotaknuvši se kreveta, 25-godišnji Isaac se prisjetio i njihovog seksi-izleta u Las Vegas kada je par odsjeo u Hefnerovim apartmanima opremljenim rotirajućim krevetima i ostalim čudesima za raspaljivanje strasti.

"Popeli smo se na krevet, zgrabili daljinski i počeli se vrtjeti. Svo vrijeme dok smo vodili ljubav gledali smo se u ogledalo na stropu. Bilo je fenomenalno, ali nakon nekog vremena nam je pozlilo pa smo morali zaustaviti krevet."

Cohen je otkrio kako pop princeza obožava seks te je vrlo 'avanturistički raspoložena', no jednom kada akcija završi, omlitavi kao "krpena lutka"; izgubljena i u strahu da će ostati bez svoje djece.

"Što se mene tiče ona je predivna i volio sam istraživati svaki dio njenog tijela, ali ima jako nisko samopouzdanje. Satima je skakala po kući da sagori kalorije, ispitivajući me: 'Jesam li debela?'".

Nova pjesma

Ovo je nova pesma od Britney koju sam našla na internetu,nadam se da će vam se svidjeti.

download pesmu OVDE

| 20:34 | Komentari (37) | Isprintaj | # |


Glumac Isaac Cohen prekinuo s Britney jer je veza s njom "previše za njega"


09.02.2007., petak

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

KAKO javljaju američki mediji, glumac i model u usponu, Isaac Cohen, kojega se u posljednje vrijeme povezivalo s nedavno razvedenom pjevačicom Britney Spears, s istom je prekinuo.

Kako su američki tabloidi doznali od Cohenovih prijatelja, njihov je kolega već neko vrijeme "tražio izlaz iz te veze" jer je u njoj bilo "previše drame". Tabloid također piše kako u prekidu njihove veze niti jedna stvar nije bila "presudna". "Ona mu se sviđa, proveli su ugodno vrijeme skupa. Činio je sve što je mogao da joj pomogne, no ona je jednostavno prevelik zalogaj za njega." - kazao je za američki časopis "OK!" izvor blizak glumcu.

Pjevačica, međutim, nije dugo patila zbog "košarice" koju je dobila, te je nedugo nakon prekida provela večer tulumareći u popularnom njujorškom klubu Marquee. Neki izvori kažu kako je pjevačica bila izrazito dobrom raspoloženju te da je "često posjećivala toalet". Jedan od američkih blogera koji piše o životu bogatih i slavnih našalio se kako možda ne bi bilo loše da Spears posjeti glumicu Lindsay Lohan u centru u kojemu se ona navodno trenutno nalazi na odvikavanju od narkotika.
| 21:06 | Komentari (50) | Isprintaj | # |


Britney niko ne zeli


07.02.2007., srijeda

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge Otkako je proglašena najomraženijom osobom u SAD-u, Britney ništa ne ide od ruke. Očajnički traži producentski tim za svoj povratnički album, no na njenu adresu stižu samo odbijenice.
Nakon što je konačno odlučila prestati s tulumarenjem i posvetiti se snimanju povratničkog albuma, Britney Spears nikako da nađe adekvatnog partnera za suradnju.
Iako je posrnula pop-princeza naveliko pričala o suradnji s Pet Shop Boysima, od toga neće biti ništa. Chris Lowe i Neil Tennant su oduševili Britney svojim remiksevima Madonninih hitova i poželjela ih je za suradnike.
No, očito je zaboravila da je njena popularnost u velikoj krizi. Dok je nekad mogla birati suradnike, danas Britney nema podršku ni glazbene industrije ni javnosti. Svi je crne na svakom koraku, sve što napravi nije dobro, pa je tako prema posljednjim istraživanjima proglašena najomraženijom osobom u SAD-u.
Sve je to utjecalo na odluku britanskog pop-dvojca, koji je na svom službenom siteu objavio da od suradnje neće biti ništa.
To je naravno razljutilo i šefove njene diskografske kuće, jer Britney opet širi dezinformacije. Njen povratnički album trebao bi izići ove godine, no Britney još uvijek nema producentsku ekipu koja bi trebala stvoriti nove hitove i vratiti je na vrh glazbene scene.
Pet Shop Boysi poslali su samo jednu u nizu odbijenica koje u posljednje vrijeme stižu na Britneynu adresu. Već su joj mnogi drugi kolege glazbenici okrenuli leđa.
Unatoč svemu, Britney i njeni menadžeri se ne daju obeshrabriti. Sad su bacili oko na The Killerse, rokere iz Las Vegasa, i strpljivo čekaju njihov odgovor.| 18:45 | Komentari (6) | Isprintaj | # |


Britney u New Yorku


03.02.2007., subota

Nakon što je došla u Las Vegas na snimanje novog albuma Britney se uputila u New York na Fashion Week.Britney je bila na reviji dizajnera Baby Phat.

Britney na reviji

Britney na na Baby Phat modnoj reviji a Kimora Lee je domaćin Fashion Week u New Yorku.Klikni OVDE da vidiš set slika u galeriji.

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Britney napušta hotel

Britney napušta hotela u New Yorku u svojoj sexy crnoj haljini.02.02.2007.Klikni OVDE da vidiš set slika u galeriji.

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Britney na Fashion Showu u New Yorku

Britney je u New Yorku na tjednu mode.Klikni OVDE da vidiš set slika u galeriji.
| 19:22 | Komentari (16) | Isprintaj | # |


Britney na benzinskoj crpki


02.02.2007., petak

Britney Spears koristi wc i uzima benzin.Britney... zašto je uvijek na benziskoj crpki.Klikni OVDE da vidiš set slika u galeriji.

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

BRITNEY SE VRATILA U LAS VEGAS

Britney Spears je u Las Vegasu - ali ovaj put poslovno, ne radi zabave.Prema izvoru kaže PEOPLE da pjevačica.25. došla u Sin City u utorak navečer na posao da snimi svoj novi album u studiju u Palms Casino Resort.Radi sa producentom Lukasz Gottwald koji je radio sa Kelly Clarkson, Mos Def, Missy Elliot i Kelis i drugima.Britney je sa svojim sinovima Sean Preston 1, i Jayden James 4 mjeseca Spears je u apartmanu koji košta $25,000 sa jakuzzijem,rotirajućim krevetom i bazenom - u Palm's new Fantasy Tower.Britney je već bila u Fantasy Tower's sa Isaacom koji je koštao $40,000 noć.Prije par dana je Spears bila u studiju u Los Angelesu "radi puno ali se i zabavlja u isto vrijeme" kaže PEOPLE.
| 21:27 | Komentari (19) | Isprintaj | # |


** Ipak novi post **


30.01.2007., utorak

Pa nagovorili ste me da napišem novi post...Vidite promenila sma neke stavri na blogu...Recimo pozadinunaughtykako vam se čini ja mislim da je bolja nego ove ostale koje su bile....Donosim vam neke nove vesti o Britney...Pa ovako

** Britney ide u Millennium plesni studio **


Britney Spears ide u plesni studio Millennium u Hollywoodu.Britney se vratila na posao nakon sprovoda tete u Louisiana.Klikni OVDE da vidiš set slika u galeriji.

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Britney u McDonald's

Britney si je otišla kupiti nešto jesti u McDonald's .Britney je naručila dva Happy Meala ali joj paparazzi nisu dali mira.Britney na sebi je imala novu odjeću Ed Hardy.Klkni OVDE da vidiš set slika u galeriji.


Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
| 22:07 | Komentari (10) | Isprintaj | # |


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

/" target="_blank">Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Ovaj blog je namenjen jednoj od naj uspesnijih pevacica danasnice,a to je BRITNEY SPEARS


Da vidimo koliko me posecujete.......


Free Web Site Counter
Free Web Site Counter


I Run Away


Before the GoodbyeMona Lisa


Rebellion

-Britney Spears-Licna karta-

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
>ime i prezime: Britney Jean Spears

>nadimak: Brit

>datum rođenja: 2.12.1981.

>horoskopski znak: Strielac

>mesto rođenja: Kentwood, Louisiana, USA

>visina: 168 cm

>boja kose: Smedja (farbana u crno)

>sinovi: (prvi) Sean Preston & (drugi) Jayden James

>suprug: Kevin Federline (uskoro bivši)

>majka: Lynn Spears

>otac: Jamie Spears

>sestra: Jamie Lynn Spears

>brat: Bryan Spears

>albumi: ..baby one more time, oops!.. i did it again, britney, in the zone, greatest hits: my prerogative

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

ANIMATIONS
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting ServiceBlog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se