Bratz Girls 21

17.08.2008., nedjelja

Bratz-pijama party

Ciao....
Ovoga puta pišem o Bratz pijama party-u. Naime, održao se u našoj kući. Došla nam je prijateljica koja također obožava Bratz i također ih ima mnogo. Bilo je odlično. Napravile smo vlastitu kuću za njih, i sve što je bilo potrebno. Jedna od lijepih vijesti da smo održale jedno vjenjačanje.Bilo je slatko. No, postoji jedan problem. Riječ je o rastavi. Bratz Boy imenom Dylan želi se rastati od Bratz Yasmin. Veza na daljinu mu ne odgovara..ha ha...neznam dali je to za plakat ili za smijat se tim okolnostima....
Ali, kako nebi ostale samo na tekstu, evo Vam za kraj nekih slikica.
Na zahtjev čitateljice koja je komentirala...Moje ime je Tina, a samnom također piše i Lara.

Photobucket

P.S. Puno Vas vole T. i L.
- 10:48 - Komentari (10) - Isprintaj - #

04.08.2008., ponedjeljak

Bratz Diamondz

Rekle smo u prvom postu da ćemo pisati o grupama Bratz lutaka, tako da ćemo to i učiniti. U ovom postu pišemo o Bratz Diamondz. To su vrsta koja je u stilu dijamanata. Imaju poseban stil odjeće, modnih dodataka, te posebne frizure. Najpoznatije među Bratz lutkama su: Sasha, Cloe, Yasmin i Jade. Također, među naših 18 Bratz, dvije su Diamondz- Yasmin i Sharidan. No, za one koji neznaju kako Bratz Diamondz izgledaju zajedno, pružit ćemo Vam priliku da i to vidite.
Photobucket

Pozdrav do idućeg posta....
- 10:36 - Komentari (6) - Isprintaj - #

29.07.2008., utorak

Uvodni

Svaka osoba na ovom svijetu nešto voli. Pa tako i Mi. Naime, u našem se slučaju radi o Bratz lutkama, kao što ste vjerojatno i sami zaključili čim ste došli na ovaj blog. U slučaju da ipak niste čuli za njih ( iako ne vjerujemo) mi ćemo Vam reći tko su one. Bratz su lutke koje predstavljaju otkačene i zabavne tinejđerice koje prate svaki modi trend, uživaju u shoppingu i društvu svojih prijateljica, a zapravo kad bi svatko bolje razmislio, svijet bi bio nekako bolji kad bi svaka tinejđerica bila takva ( ili barem težila tome).

Mi same imamo 18 Bratz lutaka. Od trenutka kad smo ih otkrile, sve smo ih više zavolile. No, mi nismo ostale samo na igri s njima već smo osnovale i vlastiti Bratz časopis i fan club. Možda Vam se trenutno čini da smo dale preivše truda u to, ali kada bi ste se i Vi igrali s njima i posjedovali ih, promijenili bi mišljenje. Nadam se da ste sada shvatili koja je naša velika ljubav. U daljnim postovima govorit ćemo vam zašto, te ćemo Vam pokazati razne slike skupina i grupa tih divnih lutaka. Ako nemate još igračku koja zadovoljava vaše potrebe, mi Vam preporučamo Bratz. Dali smo u pravu? Sami procijenite. A do tada lijepi pozdrav.

Puno Vas vole T. i L.
Photobucket
- 14:56 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< kolovoz, 2008  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Kolovoz 2008 (2)
Srpanj 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi