Humanitarna akcija „Ekonomisti za Klaićevu“,

28 studeni 2007

Image Hosted by ImageShack.us

Humanitarna akcija „Ekonomisti za Klaićevu“,
u organizaciji studentske organizacije AIESEC


Poštovani,

AIESEC je najveća međunarodna organizacija mladih ljudi koja im pomaže u otkrivanju i razvoju svojih potencijala kako bi imali pozitivan utjecaj na društvo i zajednicu. Od 1948. godine AIESEC djeluje kao nezavisna, apolitična, edukacijska organizacija koja promovira društveno odgovorno ponašanje, poduzetništvo i leadership. Organizacija povezuje preko 1 100 ustanova visokog obrazovanja u preko 100 zemalja svijeta, pružajući mladim ljudima priliku za rad u inozemstvu, osobni razvoj te stjecanje mreže globalnih kontakata.
Ove godine AIESEC, studentska organizacija s 55-godišnjom tradicijom djelovanja na Ekonomskom Fakultetu, nastoji svoje djelovanje unaprijediti i proširiti na područje humanitarnog rada.

S tim ciljem, odlučili smo organizirati humanitarnu akciju pod nazivom „Ekonomisti za Klaićevu“. Plan nam je postaviti improvizirani štand u auli Ekonomskog fakulteta u trajanju od 4 dana, od 26.-29.11., gdje bismo sakupljali materijalnu i financijsku podršku ovom projektu. Ovom akcijom obuhvatili bismo stotinjak dječice i time im uljepšali ovo blagdansko vrijeme, što poklonima, što svojim dolaskom i druženjem.
Kao veliku završnicu ove akcije, organizirali bismo veliki prigodni party u Londoner Pubu, u srijedu, 05.12. 2007 od 21:00h., gdje bi se također prikupljala sredstva u skladu s mogućnostima prisutnih.

Akciju bi u javnosti prezentirali kao akciju studenata Ekonomskog fakulteta u organizaciji studentske organizacije AIESEC.

Želja nam je razveseliti bolesnu djecu i uljepšati im predblagdanski period. Stoga ćemo prikupljenim sredstvima kupiti potrebite stvari za onkološki odjel Klaićeve bolnice i zajedno s pripremljenim poklon paketima posjetiti bolnicu, gdje ćemo svoj prisutnoj djeci pokušati ovaj blagdan Sv. Nikole učiniti nezaboravnim!

S poštovanjem,


Umoljavam sve koji čitaju da se odazovu i pripomognu ovoj akciji.


AIESEC Zagreb
Branimir Valičević,
potpredsjednik
mob: 098 / 1974 -725
e-mail: branimir.valicevic@gmail.com

VRIJEME ZA FEŠTE I PARTY

Nakon svake kiše dolazi sunce, teško je biti mrgud kada život zna biti tako ljep, evo još uradaka.

Trenutno sam najviše zaokpljen pripomoći mladim Ekonomistima koji prikupljaju za djecu Klaićeve bolnice.
Samo dio LOVE potrošen na izbore, da je kapnuo toj djeci u bolnici nigdje kraja sreći nebi bilo.

No dakako tada političari nebi svoje guzice mogli osigurat tuđim novcem. Razmišljam da bi bilo zgodno da se okrenem politici no nebi im se svidjele moje tako radikalne i humane ideje.

stoga evo novih pozivnica:



Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us





MUŠKI STRIPTEASE

09 studeni 2007

Razlika između muškog i ženskog je u tome što muškarci nesmiju prići blizi plesačici i dirati ju, a obično se niti ne usude, mirno gledaju ju razmišljaju što bi bilo kad bi bilo i piju svoje piće. Tu i tamo ako se tko ohrabren alkoholom usudi dobaci nešto.

No žene vrište, bacaju se, jedna drugu guraju na plesača, ukratko mnogo raskalošenija zabava!

Toliko o tome. Mislim kako to nije fer i ravnopravno i mi muški bi dirali plesačicu ;)

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>