hey, johnny park

30.04.2006., nedjelja

south of heaven

Ja pijan, ona u kinu sa deckom...
Reko zajebi, vas je vise a jetra je jedna.

25.04.2006., utorak

gypsy eyes

no coment Prosli petak citav mi se svijet okrenuo za 364 stupnja. Vecernji izlazak sa tri frendice pretvorio se u intimno druzenje na najromanticnijem mjestu stvorenome ljudskom rukom. Zeljeznickoj pruzi.
Nakon razgovora o najraznovrsnijim stvarima dolazi treca prijateljica koja je poznata po spolnim ekcesima sa zivotinjama, trazeci od nas da joj iskazemo svoju ljubav. No tko bi ju pijanu shvatio ozbiljno. U besmislenim razgovorima, niotkuda, se stvori i treca akterica ove price, pocevsi milovati prvu. Njezna milovanja su ubrzo prerasla u kratke ali ucestale puse a na kraju i u strastveno ljubljenje. Usne su im se dodirivale a tijela grcila pod njeznim dodirima. Ubrzo se u taj klinc ukljucila i treca, zoofilna prijateljica. I dok su se ovi dvije i dalje dirale, treca je pocela ljubiti jednu pa drugu. Ja sam zapanjeno sjedio, i gledao, trazio kameru, fotoaparat, bilo sta. Usne su se ispremjesale, uzdasi pojacali. Ruke su se spustale sve nize, sve slade. Pokreti ruku su postali ubrzaniji nestavsi u gacicama. Napetost je rasla. Tada su i mene povukli medu sebe. Dodiri tjela, kapljice znoja, klizenje usana po kozi....

Ma serem. Bili smo vani. Bili smo na pruzi. I jedna od njih je imala ekcese sa zivotinjama I neznam kako ali one su pristale na to da ce sve tri medusobno zabrijati ako im ja platim peline jer kao nebi im bilo prvi put. A meni zabavno. I jesu, brijale su. A ja nisam dobio nista. Sve tri su u vezama (tj. jedna nezna dali je u vezi) a ja jedini ostao suh, koji nisam u vezi. strasno. I cak su poslije umijesto pelina izmuzle pive iz mene. Al nema veze. Pa ipak to malo srece vrijedi 30 kn. a bilo mi je uber zabavno. Svi zadovoljni. Cist racun duga ljubav.

I da, da ne zaboravim. Nesto sta sam trebao napraviti jos odavno. Dvije od tih tri su mi jos prije par tjedana napisale pjesmu. I bas sam bio sretan. Prvi put da mi je netko napisao pjesmu. A zaaaaaaaakon. I sad sam happy kad razmisljam o tome. Cini se da one mene nesto cesto uveseljavaju.
Pjesma ide vako:

"Oj djecace, s majicom sa dvi pruge,
tvoje smede lipe kose posve su ti duge,
tvoj na tankoj ruci smedi sat,
ti stoji ko zirafi vitki vrat,
nikad nisi posjetio njemacku,
ali volis svoju zutu macku,
Ivore nas za sve ti ovo danke,
valjda ti nisu noge puno tanke,
nastojimo ti svu radost svita pruziti,
da se s tobom nastavimo druziti,
vole te Daria i Ana,
(do sudnjeg dana)"

A bu:) Bas nice.
Nego, i ovaj blog je vec presao brojku 1000 odkada sam stavio counter. Bas me zanima tko je bio No.1000. Tek tako. Nece nis dobiti. Jedino ak zeli mogu mu objaviti njegovu sliku na nekom postu.
I tak...

17.04.2006., ponedjeljak

fur immer punk

nigdjezemska? Danas sam morao, na sam Uskrs odbiti alkohol zato jer sam znao da cu voziti. Jao. A bilo je sangrie , konjaka, rakija, sveg moguceg blaga sta je covijek ikada proizveo. Ali ne. Ja ne pijem, ja vozim. Vozacka mi ionako vrijedi samo na dvije godine i ne zelim nikome dati to zadovoljstvo da mi i te dvije godine uskrati. Jer volim voziti. No kako mrzim odrastanje.
Sada kada sam vec presao skoro dva desetljeca, prica o Petru Panu mi se cini jaaako smislena.
No nesta je trulo i u drzavi nigdjezemskoj. Iliti zemlji nigdjezemskoj. Jer ako se dobro sjecam citave price tamo su sve bili sami mali deckici, osim naravno Wendy, no ona je bila outsajder. Mali deckici od na pragu ili u samome pubertetu. Meni tu nes smrdi...
I onda jos tu dode kapetan Kuka koji je opet na svojoj 70 metarskoj jahti prerusenoj u gusarski brod sam sa narajcanim gusarima. Tko je ovde lud?
Da Disney nije lijepo prikazao u svome crticu koji se brijem zove Petar Pan kako stvari stoje, revni citatelj te knjige, bujne maste bi mogao prepoznati u toj nadasve dragoj i simpaticnoj knjizi potencijalnu pedofiliju, homoseksualizam, pa cak i grupna silovanja i masovne orgije (jer ipak dode jedna Wendy na njih 250) pa cak i fetisizam (sjetimo se one male vile koja je fakat minijaturna).
No nemoze se tako gledati na velika djela svijetske knjizevnosti, pogotovo djecje, jer zamislite si sta bi onda bujna masta napravila citajuci Knjigu o dzungli? Prestrasno. Tu bi bilo svih qeer, fetis i psihickih poremecaja videnih. Cisti kriminal.
Dobro je da ne postoje remakeovi knjizevnih djela. Kao npr;Vuk i tri prascica od markiza de Sada. Recimo.

Ali opet, uz sve brige, zakone, ogranicenja i frustracije danasnjeg punoljetnoga covjeka, zbilja bi volio zivjeti u nigdjezemskoj, tu i tamo bi krao od gusara cugu, tu i tamo bi se zaletavao djevojkama u prozore, uveo bi si struju, internet, satelitsku, centralno, okruzio bi se dragim si ljudima, i.... i vratio bi se na isto. Mozda ja jesam u nigdjezemskoj, mozda smo mi svi u nigdjezemskoj. It sounds like home...
:)

15.04.2006., subota

linger

Ovo je treci pijani blog po redu iliti pijani blog No.3. No i nisam tako pijan , tj. jesam ali misli su mi ciste. I sta mislim? Pitanje koje muci cjelokupnu populaciju drage nam RH.
Mislim sve najgore.
Muce me sofizmi, tj glupa pitanja i odgovori. Tj nedostak odgovora ali opet umijesto odgovora stvari koje su dovoljno smislene da se odgovor dalje i ne trazi.
Kao npr:
U osnovnoj skoli na satu vjeronauka bilo je pitanje:
"Ako je Bog (veliko b je iz postovanja u ovome slucaju jer iako nisam neki vjernik ipak jesam jako praznovjeran sta se na kraju svodi na isto), znaci dakle ako je Bog svemoguc, dali on moze stvoriti toliko veliki kamen da ga nemoze podignuti???????
Znaci ako ga moze stvoriti onda ga nemoze podignuti znaci nije svemoguc i ako ga nemoze stvoriti onda ga nemoze stvoriti dakle opet nije svemoguc....
Tuff one. I koji je bio odgovor osobe sluzbeno ovlastene da odgovara na takva nebulozna pitanja?
ONAJ TKO ODGOVORI NA OVO PITANJE DOBIJE PIVU OD MENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odgovor je naprosto pre glup a opet pre genijalan da bi ikakav osnovnoskolac pa i stariji mogao proturijeciti mu.
Ili:
Prijatelj koji je specijalac po rodenju kaze:
Citiram;
"Ja nisam rasista ali sve cigane treba pobiti"
Ok onda, ako ti nisi rasista, kako onda mozes rec da sve cigane treba pobiti?
Koji je njegov odgovor?
Kaze: "Pa ja nisam rasista zato sta cigani nisu ljudi"
Odgovor pre genijalan u psihi bolesnoga uma.
No u zadnje vrijeme svi odgovori na meni vaznja pitanja mi izgledaju tako. I sta da radim? Nista...
If a life is a path death is a destination.

I vidio sam danas opet nju. Feme fatale.
I skuzio sam da koliko ja god sebe zavaravao u mome zivotu postoje dvije stvari:
ona i sve ostalo
no sve manje i manje
Sta raditi kada skuzis da si ostavio curu koju si volio. Sto raditi kad ona nade decka.?
Sve je to zakurac
Kako bi moj dobar drugar dino na do.blog.hr (da ovo je reklama) rekao
JEBOOOOOOOOOOOOOOO
jer opet meni se cjelo vrijeme u glavi vrti ona pjesma od zeppelina koja kaze:
"try to find the woman whos never never never never been born"
I koji kurac onda ja tu kenjam?
Govna, govna serem
Kako kazu: zatvori usta da ti govna ne izlaze.

Danas je bila pasija na televiziji. Dali je to pametno? Jer samo kada gledam svoju baku: rodila se jos u proslome stoljecu, slabo srce, svaki dan u 6 ujutro u crkvi, okruzena raspelima, krunicama itd. Vidi: o gle film o dragome joj Isusu, upali tv, a kad ono stvarno film u Isusu koji podsjeca na teksaski masakr motornom pilom. Strasno. Jadna zena. Meni je to bilo bolno gledati a kamoli njoj.
Mislim meni je film fakat dobar.
Ali jeli njoj dobar? Nebi bas rekao, sad je doduse kasno ali sutra prvo sta cu napraviti je to da cu je pitati kako joj se svidio film a cak i da ga nije gledala pustit cu joj ga na DiVX-u pa ako bude kakvih negativnih posljedica tuzit cu HRT ustavnome sudu, da se ne zajebavam na opcinskima. Jer ni neznam kojoj opcini pripadam.

I tako. Sad si cijelo vrijeme mislim dali da ovaj post objavim ili ne jer sam se pre izasro ali opet. Up yours...

I da za sve vas koji niste znali Uskrs je najveci krscanski blagdan iako to nikada nisam kuzio jer ipak za Bozic nema jako dugo skole i dobiva se puno poklona i napokon Isus se rodio, a kao Uskrs je najveci blagdan jer je Isus uskrsnuo i bas mi to nema najvece logike zasto Bozic nije najveci blagdan jer da se nije rodio nebi ni uskrsnuo no ajde, dogme za razliku od zakona se ne krse, bar su me tako ucili, pa nek im bude.

SRETAN USKRS!!!!!!!!!!!!

14.04.2006., petak

i predict a riot

Zovite me Ismael. Ne, naravno da me nećete tako zvati jer mi to ni nije ime. Ali nisam nikada cuo bolji pocetak knjige. Knjige koju nisam ni pročitao. Vidio sam to u specialnom izdanju Alan Forda. Al ima vremena. Još sam zelen.
Probudio sam se rano. Previše rano za moj ukus. Vani još je bio mrak. Niti me sunce obasjavalo niti su mi ptice cvrkutale na prozoru. Bilo je mračno i vlažno zbog kiše koja je cijelu noć padala. Kapljice sa krova kapale su po metalnoj ogradi balkona stvarajući iritantan zvonak zvuk. Bilo je hladno. Previše hladno za moj ukus.
Ljudi kažu tko rano rani, dvije sreće grabi. Nikada to nisam shvaćao. Ne vidim sreću u dizanju u cik zore. A kamoli dvije. Neopisiv umor obuzima mi tijelo. Gotovo pa boli. Ali to je danak življenja punim plućima. Življenja plućima punim dima cigareta skrivajući se u sumaglici izdahnutog sadržaja. Kada sam bio mali nisam shvaćao smisao, svrhu cigareta, bas kao sto danas ne shvaćam smisao i svrhu… vise manje svega, ali ako mi je ista postalo jasno to je onda uzitak koji cigareta pruža. Jesam li ovisnik o nikotinu? Neznam. To možda kažem jer nitko ne voli priznati da je ovisan o nečemu. Ovisnost je slabost. Čini nas ranjivima, bolesnima podložnima kontroli. Daje nam lažnu nadu. U maloj količini ubija ono ljudsko u nama,a na kraju ubija i nas same. Prije sam govorio da nisam ovisan jer mogu prestati pušiti ako želim kada god hoću. E pa ne želim.
Govori se da u svakoj šali ima nešto istine. E pa ubio bi za cigaretu sada. Salim se. Ali zbilja bi. Zapalio.
Ali nesmijem. Još uvijek živim pod roditeljskim krovom a moja mama se šali da bi me ubila kada bi me vidjela da pušim. Ali mislim da zna na šta ja trošim njezine teško zarađene novce. Smrad cigareta nije lako prikriti.
Ta ista mama me je sad bila probudila. Po naređenju danom od mene večer prije. No neda mi se ustati. Lijen sam biti budan. Zavlačim se pod deku. Toplo je.
Mama me bijesno budi osječajući se izigrano što se napokon i ona morala dići tako rano da mene probudi. Ispustivši neki čudan jauk okrenuo sam se na drugu stranu.
«Još 5 minuta» promrmljah.
5 minuta koje život znače.
«Daj mi molim te kave»
Neznam jesam li ovisan o kavi.
Savijest mi smiruje spoznaja da se moja draga mama probudila jer i ona mora na posao, tako da ja nisam jedini faktor prekidanja njezina zaslužena sna. Šta je opet kada dublje analiziram jako cinično jer moja mama radi ponajviše zbog obitelji a ne zbog sebe. A ja sam dio te obitelji. Bar tako kažu.
U daljini čujem neku pjesmu na televiziji. Pjesmu meni poznatu. Pjesmu iz djetinjstva. No kao da ju prvi puta čujem.
Zvoni mi mobitel. Tko li me zove u ovaj sat? Hvatam mobitel rukom po stolu. Skliznuo je. Te male zle stvari ponekad kao da su žive. Pao je sa stola. Neznam zašto ali osjećam neko zadovoljstvo gledajući ga kako vibrira na podu. Kao riba koja izvučena na suho lupa perajom po tlu, boreći se za vlastiti život . Da se ne uguši na mjestu koje obiluje kisikom.
Ustajem na lijevu nogu. Još jedan plus u ovome prekrasnome danu. Ali tako mi je svejedno. Svako jutro ustajem na lijevu nogu jer da ustanem na desnu zabio bi se u zid. Tako mi krevet stoji. Tako mi je grah pao.
Nagazio sam mobitel. Zloban smiješak mi se javio na licu. Više čak ni mobitel ne krivim , nego osobu koja još uvijek zove. Neki ljudi nemaju granica. Neznaju kad je dosta. Da osim tipke sa zelenom slušalicom postoji tipka i sa crvenom slušalicom. Neznaju spustiti slušalicu. Polako mičem nogu sa mobitela radoznalo očekujući ime ili broj na zaslonu mobitela. Ljudi sve vise postaju brojevi. Broj mobitela, broj osobne, broj zdravstvene, broj putovnice, broj indeksa… sve sami brojevi. Gdje je ljudskost i toplina imena, slova? Koga to više zanima? Sve vise prestajemo biti osobe. Sve vise postajemo jedinice. Negdje sam čuo da je matematika tj. da su brojevi, univerzalni jezik čitavoga svemira. No jesmo li mi uopće dio svemira, dali to želimo biti? Biti nešto što ne možemo pojmiti.
Koja li to jedinica uznemirava moju osobnost u ovome trenutku? Veliki i pregledan ekran mobitela otkrio je smiješnu istinu. Nitko nije mislio na mene. Nikome nisam bio potreban. Na nikoga se neću derati. Nitko me nije zvao. Zvonio je alarm na mobitelu dajući mi na znanje da je 15 do 7. Četvrt, frtalj, kvarat koliko god da je, rano je. Ali rano je samo po sebi relativan pojam i varira od osobe do osobe. I od situacije do situacije. Po mome poimanju, kada nisam primoran probuditi se zbog nečega 2 sata popodne je rano. Ovaj je dan započeo najmanje 7 sati ranije od meni normalnog dana. Koji je sam po sebi neka utopisticka ideja.
Nožnim palcem gasim alarm na mobitelu. Divim se svojem umijeću korištenja nožnih prstiju. Kad bih imao više vremena tko zna šta sve ne bi mogao postići sa stopalima. Ljudi koji imaju višak vremena su ljudi koji ulaze u Guinnisovu knjigu rekorda.
Ustao sam potpuno. Stojim. Hladan parket škripi mi pod nogama.
Hodajući do wc-a shvatio sam da muzika nije svirala na televiziji nego na radiju. Mi ni nemamo televiziju. Ovoga ljeta kada smo kupili klima uređaj, stručni radnici, su iskopčali struju u cijeloj kuči da postave več gore spomenuti uređaj. Nakon obavljenog posla i ponovnog uključivanja struje bjelanca je bila kratki spoj u televizoru. Glavno da je klima radila bez greške. Čovječanstvu je danas više stalo do toga da si može sniziti temperaturu za nekih par stupnjeva nego činjenica da će generacije koje slijede biti desetkovane od raka kože uzrokovanog nepostojanjem ozona. Sunce, jedan od glavnih krivaca za život na zemlji, postati će jedan od glavnih uzročnika uništenja toga istoga. Ali cest la vie. Glavno da je nama dobro.
Fali mi televizija. Nikada je previše nisam gledao no sada mi fali. Pretpostavljam da su ljudi i prije imali kauče, stolove, stolice. Mjesta u kući gdje bi se više ljudi okupilo. Imali su sigurno. No kako su ispunili onaj prazan dio zida i mjesta u prostoru gdje današnji «moderan» čovijek stavlja televizor? Jer kod mene je to mjesto između dviju slika,video, dvd i satelitskog uređaja jedno od najdosadnijih mjesta meni poznatih. Toliko je dosadno da se za vrijeme gledanja u njega moždane funkcije svedu na one osnovne, nužne za održavanje života. Bespomično zurenje u prostornu rupu bez trunke razmišljanja. Sad i ne razumijem zašto mi toliko fali televizor. Princip je sličan.
Ulazim u kupaonicu. Tj neznam kako da definiram to u šta sam ušao. To je kupaonica ali sa wc-om. Jeli to onda samo kupaonica ili je pak wc? Ili moram u definiciji navesti obje te funkcije? Možda postoji neka nova riječ samo za tu svrhu ,tipa kupsraonica ili tušzahod. Ne znam u dilemi sam. Ali pošto sam u kupaonicu ušao zbog funkcije wc-a neka to i bude.
WC. Toilet. Sve neke strane riječi. Jedina domaća riječ koje se mogu sjetiti je zahod.
No to para uši.
Jako svijetlo u wc-u me zasjepljuje. Vrti mi se.
Rukama opipavam školjku. Zauzimam strateški položaj i skidam sa sebe sve prepreke na putu do jutarnjeg olakšanja. Pritisak koji osjećam u sebi je već gotovo neizdrživ.
Krenulo je. Teče. Gledam površinu vode kako se mreška i pjeni mjenjajući boju u zlatno žutu. Fascinantno.
Slušam radio u daljini. Nema više muzike. Ozbiljan muški glas čita neku poeziju.Glas kaže: «Teče , teče i teče jedan slap, što u njem znači moja mala kap…» Da gle stvarno teče jedan slap, ali nije moja samo jedna kap nego cijeli slap. I gle još uvjek teče. Sramim se sam svojih misli ali nemogu si pomoći. Smješno mi je....

11.04.2006., utorak

the bible and the breathalyzer

Kad bolje razmislim ja uopce neznam engleski...

10.04.2006., ponedjeljak

wild thing

dead sexy Sve zauzeto je dobro. Sve dobro je predobro da bi bilo nezauzeto.
Ne dobro postaje dobro kad postane zauzeto.
Ne dobro i ne dobro kad se spoje postaju zauzeto dakle dobro.
Ne dobro i dobro kad se spoje postaju zauzeto dakle dobro.

Sve dobro je zauzeto.
I koje su onda sanse da covijek zavrsi sa nekom dobrom? (pod ovime ne spodrazumijevam sad neku bozicu ili opcenito curu za koje bi se siroke mase slozile da je dobra nego osobu koja je za mene posebna)

Sansa 1: pijana je
Sansa 2: nedavni prekid, emocionalna kriza, nudi se rame za plakanje, kasnije nakon iskazivanja razumijevanja sve ide samo od sebe
Sansa 3: emocionalna kriza, nudi se rame za plakanje, kasnije nakon iskazivanja razumijevanja sve ide samo od sebe
Sansa 4: netko ju je nazvao debelom, nudi se rame za plakanje, kasnije nakon iskazivanja razumijevanja sve ide samo od sebe
Sansa 4: ucjena
Sansa 5: droga
Sansa 6: prijetnje
Sansa 7: ostavlja ti racun nakon burne noci
Sansa 8: vidi u tebi ultimate fetis
Sansa 9: svidas joj se

Znaci nema sanse, posto cestiti jarani poput mene sanse od 1 do 6 nikad nebi iskoristili, sansu 7 si nikada nebi oprostili, a posto sanse 8 i 9 ( koje se podrazumijevaju) nisu moguce u 99,99% slucajeva onda ipak ostajem kod pretpostavke da ne dobro i ne dobro daju dobro a ta konkluzija nije istinita sta god me na logici ucili. Ta logika koliko god logicna bila nema veze sa vezom.
Ali ajde i da se pojavi ta cura koja predstavlja 00,01% populacije,uspostavi se kontakt, stvari se pocinju zakuhavati covijek ne moze a da se ne zapita:

Pitanje 1: dali ona uopce vidi
Pitanje 2: dali sam na snimanju skrivene kamere
Pitanje 3: dali sam na snimanju snuff filma
Pitanje 4: dali je ona dijete cernobila
Pitanje 5: dali je to uopce ona a ne on
Pitanje 6: dali je psihicki stabilna
Pitanje 7: dali je STD pozitivna
Pitanje 8: dale je uopce ljudsko bice

Ako sva ta pitanja dobe negativan odgovor onda pocinje faza samokontrole:

Faza 1: kakva mi je frizura
Faza 2: dali mi smrdi iz usta
Faza 3: jesam li oprao ruke nakon pisanja
Faza 4: jesam li oprao ruke nakon sranja
Faza 5: jesam li odrezao nokte na prstima

Ako je i samokontrola zadovoljavajuca, javlja se osjecaj muskosti tj dominantnosti i samoljublja pomijesan sa umisljenoscu, koji dovodi do raznih ideja:

Ideja 1: dali da je odvedem van na hladnocu da mi bradavice postanu tvrde, ukrucene naprosto neodjebive
Ideja 2: dali da si vrtim neki pornic u glavi u cilju postizanja blage ali opet primjetne erekcije
Ideja 3: dali da joj dopustim da plese oko mene dok ja nedostizno stojim prekrizenih ruku
Ideja 4: dali da zapalim cigaretu i onda joj neodoljivo pusem u lice
Ideja 5: dali da drzim cigaretu krajevima usnica ko James Dean
Ideja 6: dali da je odmah pocnem objektizirat pa da joj dam da se igra
Ideja 7: dali da pokusam neki razgovor nametnuti pa joj poslije dam da se igra pritom pokazujuci svoju romanticnu stranu
Ideja 8: dali da joj nametnem potrebu da me usporedi sa Bradom Pitom

Ideje sezu u beskonacnost ali sve su vodene motom: IM DEAD SEXY...

I od svih tih razmisljanja i svog tog nepovjerenja, ona izgubi volju, ja izgubim moc i na kraju kurac kao takav, ostane sam i neiskoristen dok ona nestaje u sumaglici mase......

Tako da najbolje je ne razmisljati uopce, najbolje je ne znati dali je netko u vezi ili nije, zivjeti u neznanju, prepustiti se trenutku, isprobati sanse, ne traziti nedostatke, jer bas ti nedostatci su ono sta cine zivot zanimljivim. Tako da ne zelim cut rijec decko, vise, osim ako nije meni upucena.
he he
Kako bi Mulder rekao: if the shark stop to swim he will die
The thruth is out there
be afraid

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>