hey, johnny park

13.02.2006., ponedjeljak

boys dont cry

To je prljava laz. Zabluda indenticna onoj da cure ne vole fuk, sta nema veze sa mozgom. tko god da nas je socijalizirao nije imao pojma o zivotu. E pa da cure, decki placu kad im se place i tu nema nista cudno i ne znaci da su mljakonje, mekusci, pekmezi nego da su ljudska bica koja imaju osjecaje i koja se vole drpat bas kao i vi ma kako god vi to nijekale. A placu zbog vas. Ne zbog mene. Jer ste zle. Cast izuzecima koje potvrduju pravilo. Grrrrrrrrr

Ali ja ne placem. Da nebi pomislili. Nes cudno...

Nisam neki sovinista da nebi ni to pomislili, iako bi to volio bit. Ali nemogu. Neki mali glas u glavi mi govori budi dobar. No sto danas znaci biti dobar? Dali dobrota postoji u danasnjem svijetu? Mozda. Ali u tragovima. Crkva siri dobro ali pojedinci u toj spomenutoj seksualno iskoristavaju malu djecu malu djecu, vlade svjeta daju svoje bogatstvo onima kojima je potreno da bi ih kasnije mogli iskoristit u svojim ratovima za sirenje bogatsva, otvaraju se svi ti fondovi za pomoc nemocnima preko kojih se peru novci, i tak. Ma zakon je nasa civilizacija. Al ajde. necemo jos dugo. Majka priroda ce abortirati svoje djete. Covjecanstvo. Vec bi sada mogli proizvoditi atomske bombe i oruzja masovnog unistavanja uobliku antibebi pilula. Dizajneri oruzja bas i nemaju smisla za humor. A kako bi i imali. Proizvode oruzje. Za dobrobit sirokih masa.
Pa ipak, koliko god se mi zavaravili mislim da bi najbolji moto povijesti covjecanstva bio bio: "sirite mir oruzjem". Ili nes u tome stilu. Sad but true.
Pa napokon mislim da je Lenjin izjavio: "Kada ubijes covijeka to je tragedija kada ubijes milijune to je statistika". Ok sad kuzim da to nema veze sa ovime sta sam prije pisao no zvuci dovoljno kul bilo gdje da se ubaci. Deep, really deep.

Morao sam necim otvoriti blog. A posto mi je ime bloga pjesma koja mi je u tom trenutku svirala na plejlisti onda da se i nadovezem na to. A to je tako zaaaaaakon stvar. Za sve laike koji neznaju tu stvar skinite si je, gruoa je the cure. I to nisu cure nego kjur kak bi se po engleskom citalo. A dok se skida evo vam liriks pa je naucite i prije nego je cujete...

I would say I’m sorry
If I thought that it would change your mind
But I know that this time
I’ve said too much
Been too unkind
I try to laugh about it
Cover it all up with lies
I try and
Laugh about it
Hiding the tears in my eyes
’cause boys don’t cry
Boys don’t cry

I would break down at your feet
And beg forgiveness
Plead with you
But I know that
It’s too late
And now there’s nothing I can do

So I try to laugh about it
Cover it all up with lies
I try to
Laugh about it
Hiding the tears in my eyes
’cause boys don’t cry

I would tell you
That I loved you
If I thought that you would stay
But I know that it’s no use
That you’ve already
Gone away

Misjudged your limits
Pushed you too far
Took you for granted
I thought that you needed me more

Now I would do most anything
To get you back by my side
But I just
Keep on laughing
Hiding the tears in my eyes
’cause boys don’t cry
Boys don’t cry
Boys don’t cry

I sta god da frontmen pjevao on je plakao. Ziher.
I tak..

<< Arhiva >>