idiots not allowed

15.05.2005., nedjelja

boss files: Moscow


Image Hosted by ImageShack.us

Povijesno mjesto koje služi izvršavanju vojnih i civilnih parada,Crveni trg, ograničeno je s puno ruskih spomenika i atrakcija za turiste do same lokacije grada Moskve. Crveni bedemi (desno) na trgu dio su zidina koje okružuju Kremlj,mjesto Moskve koje je prije služilo kao glavno središte vlade cjelokupnog tadašnjeg Saveza Sovjetskih Socijalističkih Republika (SSSR) do samog raspada SSSR-a 1991. godine. Katedrala Saint Basil’s (lijevo) sa svojim šarenim tornjevima u obliku luka,prednjači među najposebnijim svjetskim arhitekturama. Crveni trg je dugačak 0.4km.
- više…

Lenjinov mauzolej

Lenjinov mauzolej,koji je smješten izvan Kremlja,skriva čuvene ostatke Vladimira Ilijiča Lenjina,osnivača i prvog vođe Sovjetskog Saveza. Lenjinovo je tijelo izloženo unutar staklenog lijesa u središtu mauzolejskog podruma. Temperatura podruma ja konstantna,a iznosi 16°C kako bi tijelo bilo zaštićeno od prirodnog raspadanja.

Lenjin je umro 1924. godine,samo par godina nakon dolaska Boljševika na vlast pod njegovim vodstvom 1917. Mauzolej,koji je izvorno sagrađen 1924.,a tada rekonstruiran 1930. godine,na koji se gledalo s dubokim poštovanjem tokom Sovjetske «ere». Od raspada SSSR-a 1991.,neki su Rusi zahtijevali da se Lenjinovo tijelo ukloni iz mauzoleja i bude pokopano.


- 12:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

05.05.2005., četvrtak

boss files: Markenklamotten

Svatko voli nositi određenu vrstu odjeće. Neki vole traperke,neki onu vrećastu odjeću,a drugi su za košulju i samterice. Ali što je s onima koji nose trenirke? Oni se sigurno gadno namuče dok se odluče za marku koju će kupiti jer postoje stvarno fantastične marke,npr: Nike,Adidas,Puma,Reebok,Fila,Lotto,Prince,Diadora itd. Naveo sam samo najbolje i najtraženije.
- 20:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

boss files: Markenklamotten - Nike

Ja se osobno nikako se ne mogu odlučiti između Nike i Adidas. Iako Nike prednjači,ne mogu Adidas odbaciti jer imaju stvarno dobre tenisice - stabilke,naprimjer, i odlične dresove,ali tu se ističe i Nike. Nike je odlična marka koja će trajati,kvalitetna je,imaju super privlačne modele i odjeće i tenisica i proizvodi super kopačke. Nike je firma koja uistinu proizvodi kvalitetne i primamljive tenisice,dreseve,kape,bokserke,torbe i lopte. Vi koji ste uz Nike,ja sam uz vas.


- 20:30 - Komentari (1) - Isprintaj - #

boss files: Markenklamotten - Adidas

Kao što sam prije naveo,svatko ima svoju omiljenu marku. Ali Adidas je sigurno jedna od naj najboljih.
Adidas se ističe u dresovima,u tenisicama,torbama,loptama itd. Od tenisica koje proizvodi Adidas su najpoznatije stabilke,super izdržljive i zamamne tenisice koje su odlične za rukomet. To je velika firma koja sponzorira,kako i Nike,velik broj nogometnih klubova i reprezentacija,a pogotovo slavne športske ličnosti,kao npr. David Beckhama. Ako vam se sviđa Adidas,vjerujte mi,ne griješite. Kupite ih. Ako vam se sviđaju,ja vam jamčim da ćete se u njima osjećati totalno odlično.

- 20:19 - Komentari (2) - Isprintaj - #

04.05.2005., srijeda

Nogomet - Liga prvaka

Liverpool - Chelsea

U utakmici Liverpool je Chelsea pobijedio 1 : 0 i to golom koji je u 4. minuti zabio igrač Redsa Luis Garcia stvarno je uzbudio navijače! Izgleda da se Redsi ne daju i da pod svaku cijenu žele osvojiti ovogodišnje prvenstvo u nogometu. Prvo su dobili Juventus 2 : 0,a sada i Plavce! Pa to je nevjerojatno! Izgleda kao da su Redsi u sebi probudili uspavanu zvijer i ne daju se! Vratar Liverpool-a,Dudek fantastično je branio,a najbolje je obranio kada su Plavci izvodili slobodan udarac! Fantastično je to obranio! Redsi su imali savršene prilike za lijepe golove,no nekako su im te prilike izmakle,a Plavci su u napadu posebno opasni,no srećom tu je Dudek i igrači FC Liverpool-a koji su se posebno istaknuli,a to su: garcia na prvom mjestu,naš vrlo dobar igrač,Igor Bišćan,Riise i Cisse koji je ušao u 60-oj minuti.
Idući igraju PSV protiv Milana i zato dragi moji posjtitelji boss_millenium-a gledajte tu
utakmicu!

PSV Eindhoven - Milan

U ovoj su utakmici oštru borbu započeli Nizozemci i to već u 9. minuti tako što je J.S. Park zabio gol i to lijevom nogom. Vratar Milana Dido pošteno se večeras namučio,ali unatoč primljenim golovima - 3 : 1 - Milan je ušao u finale jer je trebao zabiti samo jedan gol,koji je u zadnjoj 90-toj minuti zabio Ambrosini. U Istanbulu ćemo gledati finale
Milan - Liverpool. Ovo je inače lijepa pobjeda PSV-a,ali nažalost,trebalo im je barem tri razlike da bi ušli u finale i to im je upropastio Ambrosini. Tokom utakmice ozlijeđen je kapetan Milana Maldini snažnim udarcem u potiljak,ali čini se da mu je dobro.
Ljudi,finale moramo gledati i nikako ga ne smijemo propustiti!
- do tada
- 23:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

boss files: sweaty,sweaty

Neizbježno je baviti se športom i ne znojiti se,osim ako na sebe ne stavite tonu deodoransa.
Ali,kako i sam pmalo treniram i bavim se športom,sa sigurnošću vam mogu potvrditi da je Old Spice najbolji što se tiče deodoransa protiv znojenja. Ja sad ne pokušavam uvjeriti vas u ono sranje: "dokaz,ne obećanja" ,iako je to i istina,nego vam samo govorim kako je on najbolji u takvim trenucima i da što se toga tiče,zbilja nema boljeg. Ali tko sam ja da vama govorim šta je dobro? - pa boss_millenium naravno! I zato ćete poslušati moj savjet: želim vam preporučiti Old Spice deodorans jer nije skup,ali učinkovit sigurno jest i isproban je na mojoj vlastitoj koži i jamačno je najbolji što se tiče fizičkih napora.

- 20:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

boss files: zamaljivo i učinkovito

Morate se naći s super komadom za samo 3 sata!?! Panika vas je? Ne znate što učiniti? Pesimistični ste?
Ma nema problema! Sex machine je tu i zna kako vam pomoći. Prvo odaberite potpuno čistu i izglačanu odjeću i ulaštite cipele. Tada se dobro i temeljito istuširajte. Ako mislite da je potrebno,obrijte se. Ne brinite,ako ste muško,ponovo će vam narasti,a ako ne,ne pojavljujte se više na ovoj stranici. Dakle,nakon što ste se obrijali,obucite potpuno nove bokserke i čarape,po mogućnosti crne. Sada morate staviti deodorant,po mogućnosti Niveu i tada čekate nekih 6 - 7 minuta i potom stavite jedinstveni muški miris
Boss. S Boss-om ćete se sigurno već na prvom spoju prasnuti jer mu nijedna ženka ne može odoljeti.
Obucite se,krenite,kupite joj cvijeće,večerajte,otpratite je kući i tada - jackpot!!
Boss je najbolji i najefikasniji miris za muškarce,a žene mu jednostavno ne mogu odoljeti. Boss vam preporučuju boss_millenium i sex machine. Uživajte i nastojte se zaštiti.

- 19:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

boss files: Durex - ultimate protection

Voljeli ih ili mrzili, kondomi su stvarno dobra stvar. Naravno, da ćemo to reći, ali to je zaista istina. Nove tehnologije, sve tanji kondomi, gotovo da nećete ni primjetiti razliku. Kondomi mogu i začiniti vaš spolni život, a zapamtite da je zaštita koju pružaju kondomi dugoročna.
Nemojte se obeshrabriti. Kondomi su danas važan dio modernog načina života i štite nas od spolno prenosivih bolesti i neželjene trudnoće. A, mogu također i poboljšati spolni odnos.


- 19:47 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< svibanj, 2005 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

općenito

Linkovi

šport

anketa