idiots not allowed

01.06.2005., srijeda

grande finale


Liga prvaka; veliko finale: Milan : Liverpool

Dana 25. svibnja ove godine (2005) odigrano je finale Lige prvaka u Istanbulu na Olimpijskom stadionu Ataturk,Turska. Oko pehara su se gadno zakačili Englezi - Liverpool - i Talijani - Milan . Svi smo bili svjesni da će to biti veoma gadna i žestoka utakmica i svatko je navijao za svog favorita.

Liverpoolu je ovo prvo finale nakon tragedije na Hayselu kada su igrali finalni meč protiv Juventusa 1985. godine. U Engleskoj su ligi na petom mjestu,i ako ne iziđu kao pobjednici,neće imati priliku igrati u Ligi prvaka 2006. Momčad Redsa sastavljena je od čuvenog vratara Dudeka,kapetana Gerrarda,našeg Bišćana,Hyppie,Smicera,Luis Garcie,Hamanna,Norvežanina Riisea i napadača Cissea.

Milan,snažan nogometni klub poznat po svojim igračima i po svojim kontra-napadima ima priliku vratiti naslov Prvaka jer su 2003. izgubili od Juventusa. Njegova momčad je poznata po najskupljem obrambenom igraču Stamu,igraču Gatusso,s najviše prekršaja,žestokim napadačima Tommasonom i Schechenkom i mladim Kakaom,Brazilcu kojeg nećete snimiti bez kaugume,Cofu,po svom vrataru Didi i kapetanu Maldiniju.

Utakmica je završila nerješeno s rezultatom Milan 3 : 3 Liverpool. Igrali su se i produžeci u kojima je ostao isti rezultat,utakmica je trajala svega 120 minuta i onda su slijedili penali u kojima su Redsi izborili naslov Prvaka 2005. godine.
Ova utakmica je bila veoma jedinstvena jer jedna takva utakmica jako dugo nije bila odigrana i pamtit će se desetljećima.
I Milanu i Liverpoolu svaka čast i sve najbolje jer mislim da su članovi njihovih momčadi to uistinu zaslužili.

Nakon što je sudac,Manuel Enrique Mejuto Gonzalez - Španjolac,bacio novčić za strane,kapetani su se rukovali,možda željeći sreću jedan drugom,a možda psujući mater jedan drugom na svom materinjem jeziku,i počelo je drugo poluvrijeme.

Već u prvom poluvremenu Liverpool je izgubio loptu i Milanu je pošlo za rukom da posegne za slobodnim udarcem,što je i učinio,i već je u prvoj minuti postiogao zgoditak. Kapetan momčadi Milana,Maldini,zabio je gol i to u prvoj minuti! To će se pamtiti godinama - prva minuta i već gol!
Englezi,svjesni kakvu igru vodi Milan nakon što zabije gol,krenuli su u žestok protu-napad,ali nije im se posrećilo.
Riise nas je sve zapanjio svojim strahovitim šutom koji je bio blokiran,no tada je lopta izvrsno sjela jednom engleskom igraču na glavu - nisam snimio kojem - ,ali,nažalost,Dida je bio dovoljno brz. U dvadesetrećoj minuti Kewella je zamijenio Smicer.
Oko nakon pola sata nakon što je počela utakmica,tj. prvo poluvrijeme,Talijani su se opet «trgnuli» i zabili gol i još jedan nakon toga. Očito su im dva gola bila premalo. Oba gola je zabio napadač Crespo.
I tako je završilo prvo poluvrijeme s jednom minutom sudačke nadoknade. Tada je u 46-oj minuti ušao Hamann ,a Finnan je izašao.
Žestoki navijači Redsa drugo su poluvrijeme dočekali u suzama misleći kako je Liverpool upao u (septičku) jamu iz koje ne može izaći.
Drugo je poluvrijeme i ekipe mijenjaju strane. Utakmica se nastavlja,ali ovaj put se čini da je Liverpool ustao od mrtvih;
u 6 minuta drugog poluvremena Redsi su izjednačili rezultat!
U 54-toj minuti padali su golovi borbenih Engleza i nisu stali sve do 60-e minute kada su rezultati bili izjednačeni.
Prvi je gol zabio Gerrard,drugi je gol zabio Smicer koji je zamijenio Kewella,a treći je gol zabio Xabi Alonso.
Ti su golovi tako lijepo i tako glatko padali da je to bila prava milina. Ljudi će ovu utakmicu pamtit desetljećima.
Iduće tridesetdvije minute išle su glatko. Milan je u 85-oj minuti poslao Crespa na klupu kojeg zamjenjuje Tomasson i u 86-oj minuti Seedorfa umjesto kojeg ulazi Serginho,a kod Liverpoola izlazi Baros kojeg zamjenjuje Cisse.
Što se tiče napada oko 90-e minute Milan je krenuo u vatren napad koji je Dudek fantastično obranio,nitko ne zna kako mu je to pošlo za rukom,ali stvarno je to odlično obranio. Da nije bilo Dudeka,Schevchenko bi presudio ishodu utakmice.
Slijedili su produžeci,po petnaest minuta svaki. Ako ostane neriješeno i ako Redsi izdrže,pucaju se jedanaesterci.prvo poluvrijeme:

Milan - Liverpool

prva minuta, Maldini 1 : 0
39-ta minuta, Crespo 2 : 0
43-eća minuta, Crespo 3 : 0


drugo poluvrijeme:

Milan - Liverpool

54-ta minuta, Gerrard 3 : 1
56-ta minuta, Smicer 3 : 2
60-ta minuta, Xabi Alonso 3 : 3


Počeli su i produžeci. Po petnaest minuta svaki,nakon svakog se mijenjaju strane. Milanskog igrača,Gatussa,u 112-oj minuti je zamjenio Rui Costa. Gattuso je inače igrač poznat po prekršajima.
Talijani,izdržljivi,nisu imali previše problema,ali su Engleze zato gadno počeli hvatati grčevi i jak umor.
No,kako je i to prošlo,treneri obje momčadi počeli su raditi na spiscima koji će igrači i po kojem redoslijedu izvoditi penale. Ovdje je bilo jasno da će Redsi dobiti meč jer Dudek vrhunski brani,iako ni Dida nije loš.

Jedanaesterci su počeli nakon reklama i Milan ima prednost.
Prvi puca Serginho koji je ispucao loptu nebu pod oblake,preko gola tj.,i dao nadu Englezima,a ubijao u Talijanima.
Sljedeći je Liverpool kod kojeg prvi puca Hamann koji zabija gol. U Didi i igračima Milana probudio je nervozu.
Puca Pirlo kojeg je Dudek pročitao kao knjigu i obranio gol. Navijači Redsa su poludili.
I puca Cisse i njegov strahoviti šut utjerao je loptu ravno u gol. Englezi su veći no ikad.
Na redu je Tomasson. Dudek se baca na krivu stranu i Tomasson postiže rezultat 4 : 5. Ali igrači Liverpoola ne gube nadu.
Dida je obranio norveškom igraču Riise-u i tako rezultat ostaje isti. Talijani i dalje u strahu. Liverpool ne brine.
Kaka puca i zabija Dudeku gol,ali Englezi se pouzdaju u svog vratara,koji doista zna obraniti gol.
Idući puca Smicer. I Smicer zabija Didi gol i nastaje opća panika; ako Dudek idući obrani,naslov Prvaka pripao je Liverpoolu.
Schevchenko namješta loptu. Dudek skače,njiše se,proučava protivničkog igrača. Schevchenko puca na desnu stranu gola… Dudek se baca i …

DUDEK SE BACA NA PRAVU STRANU I OBRANIO JE GOL!!!

Image Hosted by ImageShack.us

POKAL JE PRIPAO LIVERPOOLU!!!

Svi Liverpoolovi igrači trče prema golu i bacaju se na Dudeka,tapšaju ga,grle i čestitaju mu.

Dragi narode,izgleda da je Liverpool doista zaslužio taj pokal. Bit će još Lige prvaka i Milan će se opet boriti za naslov i bit će dobrih utakmica,ali nijedne poput ove. Ova će utakmica biti upamćena.

Milan

Dida, Cafu, Stam, Nesta, Maldini, Gattuso (od 112. Rui Costa), Pirlo, Seedorf (od 86. Serginho), Kaka, Crespo (od 85. Tomasson), Schevchenko.

Liverpool

Dudek, Finnan (od 46. Hamann), Carragher, Hyypia, Traore, Luis Garcia, Gerrard, Xabi Alonso, Riise, Kewell (od 23. Smicer), Baros (od 85. Cisse).

U utakmici su se po trudu i po igranju posebno istakli:


Baros
Crespo
Dudek
Gerrard
Hamann
Hyypia
Luis Garcia
Maldini
Nesta
Pirlo
Riise
Schevchenko
Smicer
Stam
Tomasson


- 20:06 - Komentari (3) - Isprintaj - #

boss files: die Hauptstadt


boss files: grad Zagreb

Zagreb je glavni i najveci grad Republike Hrvatske, demografskom velicinom te gospodarstvenim, znanstvenim i kulturnim znacenjem, najveca urbana aglomeracija na dodiru srednje i jugoistocne Europe. Zagreb je politicko i administrativno središte Hrvatske u kojem je sjedište Hrvatskoga državnog sabora, Predsjednika Republike i hrvatske Vlade. Kroz Zagreb prolaze najkraci putovi iz zapadne Europe na Bliski istok i iz središnje Europe na Jadran. Nalazi se u jugozapadnome, rubnom dijelu velike Panonske zavale, a obuhvaca podrucje izmedu Medvednice na sjeveru i cestovne obilaznice na jugu te Podsuseda na zapadu i Sesveta na istoku. Kroz Zagreb tece Sava, najdulja rijeka u Hrvatskoj.

Image Hosted by ImageShack.us

Osim brojnih vrijednih kullturnih spomenika, Zagreb ima više od 20 muzeja, pedesetak galerijsko-izložbenih prostora, desetak kazališta, nekoliko koncertnih dvorana i više od dvadeset kinodvorana. Osobito je reprezentativan Muzej Mimara s jedinstvenim postavom izložaka svjetske likovne umjetnosti. Zagreb je sjedište kulturnih ustanova, poduzeca, organizacija i društava, banaka i agencija. Tu su i brojne športske dvorane, otvoreni i zatvoreni bazeni, stadioni, poznati parkovi Maksimir , Tuškanac i Zrinjevac te botanički vrt , poznata izletišta na obroncima Sljemena, luksuzni hoteli, restorani i kafici. Osim svjetski poznatog Zagrebackog velesajma, u gradu se održava niz kulturno-umjetnickih priredaba medu kojima se isticu Muzicki bijenale i Smotra folklora , najveca takva manifestacija u Europi.
Povijest grada bilježi se od godine 1094., kada je ugarski kralj Ladislav osnovao biskupiju. Uz biskupsko sjedište, razvija se sjeverno od kanonicko naselje Kaptol , a na susjednome brdu podignuto je utvrdeno naselje Gradec - današnji Gornji grad koji se ubraja u najbolje ocuvane urbane ambijente u Hrvatskoj. Oba naselja doživjela su 1242. godine provalu i haranje Tatara. U znak zahvalnosti što su mu Zagrepcani pružili zaštitu pred najezdom Tatara, hrvatsko-ugarski kralj Bela IV. iste godine dodjeljuje Gradecu tzv. Zlatnu bulu <../05_hrvatske_zupanije/slike/zlatna-bula.jpg>, povlasticu kojom se stanovnici Gradeca izuzimaju od županijske vlasti, dobivaju punu autonomiju i vlastito sudstvo. Prema legendi, tom je prigodom Bela ostavio gradu i jedan top pod uvjetom da se svaki dan iz njega puca kako ne bi zahrdao. Tako se gricki top svaki dan s kule Lotrščak oglašava tocno u podne, službeno od 1. sijecnja 1877. godine. Glavnim trgom Gornjega grada dominira goticka crkva sv. Marka (14./15. st) s kasnijim baroknim zvonikom. Izmedu biskupskog Zagreba i slobodnoga kraljevskoga grada Gradeca vodile su se borbe zbog posjeda i mlinova, a katkad i zbog politickih razloga. Za te dvije zasebne opcine od 16. stoljeca pocinje se rabiti naziv Zagreb . Otada se Zagreb smatra politickim središtem i glavnim gradom Hrvatske i Slavonije. Godine 1850. grad biva ujedinjen u jedinstvenu cjelinu s prvim gradonacelnikom Josipom Kaufmanom.

Hrvatski banovi do pocetka 17. stoljeca nisu stolovali u Zagrebu, a prvi ga je za svoje sjedište izabrao Nikola Frankopan (godine 1621.). Na poziv Hrvatskoga sabora u Zagreb su 1666. godine došli isusovci koji su sagradili zgradu prve gimnazije, svoj samostan i crkvu sv. Katarine . 1669. godine utemeljili su akademiju na kojoj se predavala filozofija, teologija i pravo. Tijekom 17. i 18. stoljeca Zagreb je teško stradao od velikih požara i kuge. Godine 1776. u Zagreb se iz Varaždina prebacuje sjedište Hrvatskoga kraljevskog vijeca (vlade), a za vladavine Josipa II. grad postaje sjedište Varaždinskog i Karlovackoga generalata. U 19. stoljecu Zagreb je žarište Hrvatskoga narodnog preporoda, a tada su podignute važne kulturne i povijesne ustanove: 1827. Glazbeni zavod, 1839. Matica ilirska (od 1874. Matica hrvatska), 1846. Narodni muzej, 1854. realna gimnazija, 1866. Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti , 1874. Sveučilište , 1895. kazalište (Hrvatsko narodno kazalište ). Prva željeznicka pruga preko Zagreba (Zidani most - Zagreb - Sisak) otvorena je 1862. godine, iduce godine puštena je u rad plinara, grad je dobio svoj vodovod 1878. godine, a konjski tramvaj poceo je voziti 1891. godine. Elektricna centrala podignuta je 1907. godine. Jaci zamah graditeljstva osjetio se nakon potresa pa Zagreb izmedu 1880. i 1914. godine dobiva urbanisticki prepoznatljiv i definiran znacaj. Tada su, medu ostalim, izgradene zgrade Etnografskog muzeja (1903.) i Nacionalne i sveučilišne biblioteke (1913.).

Od 1921. do 1931. broj stanovnika Zagreba povecan je za 70% što je najveci demografski porast u povijesti Zagreba. 1926. u gradu pocinje raditi prva radiopostaja u ovome dijelu Europe, 1947. je održana sajamska priredba Zagrebacki velesajam, 1961. se otvara zrakoplovna luka Pleso. 1975. otvoren je hotel Intercontinental, 1987. grad je domacin Univerzijade.


- 19:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

boss files: glazba


Svatko normalan sluša nekakvu vrstu mjuze i ima svoj ukus. Netko voli rock,drugi pop,neki jazz,a neki punk ili techno,dok neki slušaju rap,disko,latino glazbu itd.
Hrvatska nema baš puno izvođača takve glazbe,ali druge zemlje da. Hrvatska nije zemlja baš poznata po velikim grupama ili hitovima,a upravo je to i razlog zašto hrvatska mladež sluša strane pjesme.

Queen – rock group

Queen je jedna od najpoznatijih rock-grupa na svijetu. Grupa se sastojala od četiri muškarca,od kojih je Freddie Mercury bio glavni pjevač. Umro je 1991. godine.
Britanska glamurozna rock-grupa stekla je ogromnu popularnost tokom 70-ih i 80-ih godina zahvaljujući velikim hitovima poput: "We Will Rock You" (1977) , "Crazy Little Thing Called Love" (1980). Bilo je tu još hitova poput "Fat Bottomed Girls" (1978) , "We Are The Champions" (1977) .

* Freddie Mercury

Od 1971. do njegove smrti,1991.,Freddie Mercury bio je glava rock-grupe Queen.
Bio je opće poznat po svojim teatralnim nastupima i po svom glasu.
Bio je homoseksualac,a kasnije je dobio i AIDS za koji je dugo nijekao da ga ima.
Godinu dana nakon što je objavio da boluje od AIDS-a,umro je.
Unatoč njegovu izboru seksualnosti,povijest glazbe zauvijek će ga pamtiti.

Image Hosted by ImageShack.us

ABBA – disco group

ABBA je švedska disko grupa,jedna od najpoznatijih i najuspješnijih disko grupa na svijetu tokom 70-ih.
Grupa je imala dvije glavne pjevačice (Agnetha Fältskog i Anni-Frid Lyngstad) i ostalim članovima (Benny Andersson i Björn Ulvaeus) .
“Waterloo” (pobjednica Eurovizije 1974.) uključujući “SOS” (1974), “Fernando” (1976), “Dancing Queen” (1977), “Take a Chance on Me” (1978), i “The Winner Takes It All” (1980) .


- 19:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

fim u Hrvata

razvoj filima u Hrvata

Koliko je moguće primjetiti,Hrvati se polako sve više i više ističu u zabavnim serijama,čak i u filmovima,a glumci niču k'o iz zemlje. Izgleda da se fim u Hrvata počinje naglo razvijati.
U pogon su pušteni mnoge zabavne serije,emisije i talkshow-i.
Naravno,nije to baš nešto jako čudno jer HRT oduvijek prikazuje neke hrvatske talkshow-e i emisije,ali naglo im se povećao broj,pogotovo otkako se pojavio RTL pa se HRT,nova@ i RTL natječu za gledanošću,i sigurno je zato tako.

Da li je moguće da se u Hrvatskoj budi želja za razvojem filma?
- u većim gradovima RH postoje filmske organizacije za mlade,tzk. video-družine,kao što je na primjer KKK (Kino Klub Karlovac)

na HRT-u možete pogledati: Bitange i princeze
Brisani prostor
Dobro jutro,Hrvatska
Glazbenu TV
Globalno sijelo
Kad zvoni?
Latinicu
Milijunaša
Najslabiju kariku
Nedjeljom u 2
Pet plus
Piramidu
Pola ure torture
Shpitza
Studio 10
Uzmi ili ostavi
Večernju školu
100% ja


na nov@ TV se prikazuje: Bumerang
Drugo lice
Laku noć Hrvatska
Naša mala klinika
Od glave do pete
Ona ili on
Po ure torture
Red Carpet
U sridu
VIP DJna RTL-u pogledajte: Exkluziv
Lovator
Mijenjam ženu
Mjenjačnica
Prijatelj na kvadrat
Salto
Sanja
Survivor – Odisejev otok
Retromanija
Zabranjena ljubav
Zvijezde ekstra


Uživajte u Hrvatskom filmu!

- 19:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

15.05.2005., nedjelja

boss files: Moscow


Image Hosted by ImageShack.us

Povijesno mjesto koje služi izvršavanju vojnih i civilnih parada,Crveni trg, ograničeno je s puno ruskih spomenika i atrakcija za turiste do same lokacije grada Moskve. Crveni bedemi (desno) na trgu dio su zidina koje okružuju Kremlj,mjesto Moskve koje je prije služilo kao glavno središte vlade cjelokupnog tadašnjeg Saveza Sovjetskih Socijalističkih Republika (SSSR) do samog raspada SSSR-a 1991. godine. Katedrala Saint Basil’s (lijevo) sa svojim šarenim tornjevima u obliku luka,prednjači među najposebnijim svjetskim arhitekturama. Crveni trg je dugačak 0.4km.
- više…

Lenjinov mauzolej

Lenjinov mauzolej,koji je smješten izvan Kremlja,skriva čuvene ostatke Vladimira Ilijiča Lenjina,osnivača i prvog vođe Sovjetskog Saveza. Lenjinovo je tijelo izloženo unutar staklenog lijesa u središtu mauzolejskog podruma. Temperatura podruma ja konstantna,a iznosi 16°C kako bi tijelo bilo zaštićeno od prirodnog raspadanja.

Lenjin je umro 1924. godine,samo par godina nakon dolaska Boljševika na vlast pod njegovim vodstvom 1917. Mauzolej,koji je izvorno sagrađen 1924.,a tada rekonstruiran 1930. godine,na koji se gledalo s dubokim poštovanjem tokom Sovjetske «ere». Od raspada SSSR-a 1991.,neki su Rusi zahtijevali da se Lenjinovo tijelo ukloni iz mauzoleja i bude pokopano.


- 12:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

05.05.2005., četvrtak

boss files: Markenklamotten

Svatko voli nositi određenu vrstu odjeće. Neki vole traperke,neki onu vrećastu odjeću,a drugi su za košulju i samterice. Ali što je s onima koji nose trenirke? Oni se sigurno gadno namuče dok se odluče za marku koju će kupiti jer postoje stvarno fantastične marke,npr: Nike,Adidas,Puma,Reebok,Fila,Lotto,Prince,Diadora itd. Naveo sam samo najbolje i najtraženije.
- 20:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

boss files: Markenklamotten - Nike

Ja se osobno nikako se ne mogu odlučiti između Nike i Adidas. Iako Nike prednjači,ne mogu Adidas odbaciti jer imaju stvarno dobre tenisice - stabilke,naprimjer, i odlične dresove,ali tu se ističe i Nike. Nike je odlična marka koja će trajati,kvalitetna je,imaju super privlačne modele i odjeće i tenisica i proizvodi super kopačke. Nike je firma koja uistinu proizvodi kvalitetne i primamljive tenisice,dreseve,kape,bokserke,torbe i lopte. Vi koji ste uz Nike,ja sam uz vas.


- 20:30 - Komentari (1) - Isprintaj - #

boss files: Markenklamotten - Adidas

Kao što sam prije naveo,svatko ima svoju omiljenu marku. Ali Adidas je sigurno jedna od naj najboljih.
Adidas se ističe u dresovima,u tenisicama,torbama,loptama itd. Od tenisica koje proizvodi Adidas su najpoznatije stabilke,super izdržljive i zamamne tenisice koje su odlične za rukomet. To je velika firma koja sponzorira,kako i Nike,velik broj nogometnih klubova i reprezentacija,a pogotovo slavne športske ličnosti,kao npr. David Beckhama. Ako vam se sviđa Adidas,vjerujte mi,ne griješite. Kupite ih. Ako vam se sviđaju,ja vam jamčim da ćete se u njima osjećati totalno odlično.

- 20:19 - Komentari (2) - Isprintaj - #

04.05.2005., srijeda

Nogomet - Liga prvaka

Liverpool - Chelsea

U utakmici Liverpool je Chelsea pobijedio 1 : 0 i to golom koji je u 4. minuti zabio igrač Redsa Luis Garcia stvarno je uzbudio navijače! Izgleda da se Redsi ne daju i da pod svaku cijenu žele osvojiti ovogodišnje prvenstvo u nogometu. Prvo su dobili Juventus 2 : 0,a sada i Plavce! Pa to je nevjerojatno! Izgleda kao da su Redsi u sebi probudili uspavanu zvijer i ne daju se! Vratar Liverpool-a,Dudek fantastično je branio,a najbolje je obranio kada su Plavci izvodili slobodan udarac! Fantastično je to obranio! Redsi su imali savršene prilike za lijepe golove,no nekako su im te prilike izmakle,a Plavci su u napadu posebno opasni,no srećom tu je Dudek i igrači FC Liverpool-a koji su se posebno istaknuli,a to su: garcia na prvom mjestu,naš vrlo dobar igrač,Igor Bišćan,Riise i Cisse koji je ušao u 60-oj minuti.
Idući igraju PSV protiv Milana i zato dragi moji posjtitelji boss_millenium-a gledajte tu
utakmicu!

PSV Eindhoven - Milan

U ovoj su utakmici oštru borbu započeli Nizozemci i to već u 9. minuti tako što je J.S. Park zabio gol i to lijevom nogom. Vratar Milana Dido pošteno se večeras namučio,ali unatoč primljenim golovima - 3 : 1 - Milan je ušao u finale jer je trebao zabiti samo jedan gol,koji je u zadnjoj 90-toj minuti zabio Ambrosini. U Istanbulu ćemo gledati finale
Milan - Liverpool. Ovo je inače lijepa pobjeda PSV-a,ali nažalost,trebalo im je barem tri razlike da bi ušli u finale i to im je upropastio Ambrosini. Tokom utakmice ozlijeđen je kapetan Milana Maldini snažnim udarcem u potiljak,ali čini se da mu je dobro.
Ljudi,finale moramo gledati i nikako ga ne smijemo propustiti!
- do tada
- 23:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

boss files: sweaty,sweaty

Neizbježno je baviti se športom i ne znojiti se,osim ako na sebe ne stavite tonu deodoransa.
Ali,kako i sam pmalo treniram i bavim se športom,sa sigurnošću vam mogu potvrditi da je Old Spice najbolji što se tiče deodoransa protiv znojenja. Ja sad ne pokušavam uvjeriti vas u ono sranje: "dokaz,ne obećanja" ,iako je to i istina,nego vam samo govorim kako je on najbolji u takvim trenucima i da što se toga tiče,zbilja nema boljeg. Ali tko sam ja da vama govorim šta je dobro? - pa boss_millenium naravno! I zato ćete poslušati moj savjet: želim vam preporučiti Old Spice deodorans jer nije skup,ali učinkovit sigurno jest i isproban je na mojoj vlastitoj koži i jamačno je najbolji što se tiče fizičkih napora.

- 20:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

boss files: zamaljivo i učinkovito

Morate se naći s super komadom za samo 3 sata!?! Panika vas je? Ne znate što učiniti? Pesimistični ste?
Ma nema problema! Sex machine je tu i zna kako vam pomoći. Prvo odaberite potpuno čistu i izglačanu odjeću i ulaštite cipele. Tada se dobro i temeljito istuširajte. Ako mislite da je potrebno,obrijte se. Ne brinite,ako ste muško,ponovo će vam narasti,a ako ne,ne pojavljujte se više na ovoj stranici. Dakle,nakon što ste se obrijali,obucite potpuno nove bokserke i čarape,po mogućnosti crne. Sada morate staviti deodorant,po mogućnosti Niveu i tada čekate nekih 6 - 7 minuta i potom stavite jedinstveni muški miris
Boss. S Boss-om ćete se sigurno već na prvom spoju prasnuti jer mu nijedna ženka ne može odoljeti.
Obucite se,krenite,kupite joj cvijeće,večerajte,otpratite je kući i tada - jackpot!!
Boss je najbolji i najefikasniji miris za muškarce,a žene mu jednostavno ne mogu odoljeti. Boss vam preporučuju boss_millenium i sex machine. Uživajte i nastojte se zaštiti.

- 19:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

boss files: Durex - ultimate protection

Voljeli ih ili mrzili, kondomi su stvarno dobra stvar. Naravno, da ćemo to reći, ali to je zaista istina. Nove tehnologije, sve tanji kondomi, gotovo da nećete ni primjetiti razliku. Kondomi mogu i začiniti vaš spolni život, a zapamtite da je zaštita koju pružaju kondomi dugoročna.
Nemojte se obeshrabriti. Kondomi su danas važan dio modernog načina života i štite nas od spolno prenosivih bolesti i neželjene trudnoće. A, mogu također i poboljšati spolni odnos.


- 19:47 - Komentari (1) - Isprintaj - #

29.04.2005., petak

TV-rating race

Prije otprilike 5 godina na naše je televizore stigla nov@tv. Dugo se trudila i skuoljala fanove i gledanost na različite načine. Ali prije samo godinu dana stigla je rtl televizija. Upravo tada počela je najveća utrka gledanosti u povijesti Hrvatske. Obje televizije na posebne ili slične načine prikupljaju gledanost i fanove te sponzore. No utrka još traje i ne zna se kada će završiti.
A za kog VI navijate?!
...RTL ili NOV@TV?!!?
- 10:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

široke ruke

Navali narode! Svi vi koji posjećujete moj blog/site možda me poznate,a možda i ne. Bilo kako bilo,želio bih i bilo bi mi drago kada biste širili priču o tome kako je moja stranica cool/toll/mrak,zakon i sve to. Svi su dobrodošli na moju stranicu u bilo koje vrijeme i bez obzira na to kako veliki oni imbecili bili.
- 08:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

boss files: Der Untergang

Mislim da bi svi kojima je taj film dostupan na DVD-u ili VHS-u trebali pogledati jer je dobio Oscara za najbolji strani film i doista je fantastičan. Redatelj i glumci su se stvarno potrudili da film prikažu što bližim onom što se tada zapravo događalo. Ja osobno filmu ne mogu zamjeriti jer je stvarno odličan i nemam riječi! Bruno Ganz - glavni glumac - je to odglumio bez ijedne zamjerke i mislim da nam je pokazao Hitlera u pravom svjelu u tom vremenskom periodu. Redatelju (Oliver Hirchbiegel) svaka čast i pohvala jer se stvarno potrudio i namučio i mislim da mu se to isplatilo. Kao što sam ih već naveo,redatelj: Hirchbiegel,Oliver i glavni glumac: Ganz,Bruno,film traje oko 150 minuta i dobio je Oscara - gore navedeno - za najbolji strani film.
- 08:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

boss files: Chernobyl

Najveća katastrofa u povijesti čovječanstva. Da ponovimo: nuklearna elektrana zvana Cernobyl (Ukrajina) eksplodirala je s 26-tog na 27-i travanj 1986. godine. Zašto je i kako došlo do pogreške; naime,ta je elektrana bila propisana na maksimum 3200MW (megawata - 1000000 puta 3200 wata) ,tj. maksimalna energija koja se smije proizvesti. Naravno,ta je elektrana mogla proizvesti i do deset puta više energije.Tako su znanstvenici koji su tamo radili,u noći 26. travnja dotične godine naredili strojevima da proizvode 500MW. No,s grafitnim polugama se nešto dogodilo i one su se spustile dolje do atomskih reaktora koje okružuje vodena para i u kojima se stvara energija,a kada se one spuste,proizvodnja se smanjuje. I tako se energija snizila na 30MW! Kako bi to ispravili,znanstvenici su potpuno uklonili grafitne poluge i preuzeli ručno upravljanje te učinili kobnu pogrešku: isključili su alarm u slučaju da se stvari izmaknu kontroli. Budući da su grafitne poluge uklonjene,energija se vraćala na staro. Kada je dosegla 200MW,dogodilo se nešto neobjašnjivo; vodena para je nestala iz cijevi i iz tog su razloga atomski reaktori počeli proizvoditi sve više i više energije. Vodena para je opet nestala,što je reaktore tjeralo da nastave proizvoditi energiju. Energija je skočila na 2000MW. S namjerom da spriječe katastrofu,spustili su grafitne poluge između atomskih reaktora,ali su oni iz nepoznatog razloga počeli proizvoditi još više energije. Sada je bilo prekasno jer je energija preskočila dozvoljenu količinu i rasla do 9000MW a onda i iznad toga. U reaktorima je bilo izvanredno stanje,a u tvornici među ljudima panika i zbrka. Više se ništa nije moglo učiniti. Bilo je samo pitanje vremena. U ranim satima 27. travnja 1986. godine dogodile su se dvije eksplozije. Prvo je tlak zraka u reaktorima potaknuo izbijanje zaštitnih poklopaca,a kasnije su eksplodirali atomski reaktori. Oslobođena je ogromna količina energije i pojavilo se snažno zračenje koje se strahovitom brzinom širilo zrakom kroz Zemljinu površinu. Još uvijek se traži rješenje za tu elektranu i mnogi se intelektualci pitaju što će se s tim dogoditi. To je bila najgora katastrofa u kojoj je stradao prevelik broj ljudi,biljaka i životinja i od koje se i danas mnogi ne mogu oporaviti,dok neki snose i strašne posljedice i gubitke.
- 08:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

sieg heil

Rado bih svima onima koji posjećuju ovu stranicu zaželio toplu dobrodošlicu da znam da je neće posjećivati kreteni. Na ovoj će se stranici kretati različite teme koje ću ja s vremena na vrijeme dorađivati i unositi nove,a stare bacati van. Bit će aktivne različite ankete,moći ćete iznositi različita mišljenja o ćemu god i postavljati pitanja. Nadam se da će vam se svidjeti.
Uživajte u stranici!

pozdrav uredništva


written by sex machine
all rights reserved ©
- 08:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2005  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

općenito

Linkovi

šport

anketa