drago boric

četvrtak, 19.06.2008.

DO SADA SE ZNALO TKO JE THOMPSON,A SADA SE ZNA I TKO JE BANDIC!

Thompson na Jelacicevu trgu.Ne,vijest nije iz 1991,nego iz 2008!?Hrvatska je tragicna u svojem izraubanom sovinizmu,kojeg estradno malo tko tolerira u Evropi.
POKLIC"UBIJ,UBIJ,UBIJ SRBINA"I THOMPSONOVA PRAVOSUDNA INSTANCA ODBACIVANJA PRESUDE NORCU,PODRZAVANJE UVJERENJA DA SU HRVATSTVO I BRANITELJSTVO USTASTVO,DA SU PRAVE HRVATSKE BOJE CRNE,GOVORE O VELIKOM MARU HRVATSKE VLASTI DA SE SPRDA SA SVOJIM USTAVOM.
I do sada se znalo tko je Thompson,a sada se zna i tko je Bandic.On jeste gradonacelnik Zagreba,ali to nema veze sa socijaldemokracijom.Ili ima?Mozda je to novi oblik desnicarstva koji se,da zavara tragove,skriva iza lijevih amblema,cime formalno izbjegava konkurenciju na desnici,pa sadrzajno moze ici u veci ekstrem.Stiteci Bandica nakon sto je dobio unutarstranacki plebiscit,Milanovic je na dobrom putu da izgubi i one glasove koje je stjecao razlikom u odnosu na Bandicev"sopranski"socijaldemokratizam.
Nekad je glas za Bandica bio glas za SDP,sada je glas za SDP glas za Bandica.Hoce li ta blamaza i opsjena Zagreba zavrsiti na izborima 2008.?
Prvo se trazila smrt Srba,a potom su oni uskrsnuli i izasli iz geta,kako je naglasio Pupovac.Srbi su smjeli postojati ugavnom kao folklorna sekcija i civilno drustvo,iako u svojoj domovini Hrvatskoj nisu ni podstanari ni gosti.
Manifestacijom Srpskog narodnog vijeca u"Lisinskom"afirmiran je,pod tepih dugo guran,kolektivni politicki identitet Srba,koji se poput civiliziranih Hrvata nadaju da ce hrvatska Vlada uciniti ono sto joj nalazu Ustav i manjinsko zakonodavstvo,a to znaci proporcionalno zaposliti Srbe u drzavnoj administraciji,medijima,policiji i sudstvu,cime bi se dokazala i europska i vecinska odgovornost Hrvata.
Medju gostima tih 1700 esenveovaca bio je i gradjanskoj politickoj srpskoj opciji sklon predsjednik Republike Hrvatske Mesic i premijer Republike Srpske Dodik,trudeci se da bude komorni pandan Thompsonu,ignorirajuci zakone BiH,koja mu je jednako preuska.Razumljivo,dosadi zivjeti u etnicki cistom kraju.
("Slobodna Dalmacija")

- 15:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2008 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • rokenrol

Linkovi