L'angolo bordeaux

ponedjeljak, 22.09.2008.

Ima nas još...

E pa idemo ravno u rebra (nemam puno čitatelja pa se ne moram brinut da će nekog pomest infarkt): ja sam....trudna! cerek
Da, da...boravak u toplicama baš u one dane se izgleda isplatio zubo
Sad smo u sedmom tjednu, lijepo se družimo, Točkica se tu i tamo javi u jutarnjim satima ali zasad mi na nos i usta iznad wc školjke nije ništa izašlo. Dobar znak! Nadamo se da će se tako i nastaviti.
I tako ćemo Najdraži i ja, ako Bog da, u svibnju sljedeće godine postat roditelji cerek. Što bismo htjeli? Nije bitno, samo da sve bude ok. A ako baš mogu birat, ja bih da ne piša stoječki. Ali, ponavljam, što bude bude. Već sad je počelo klanje oko biranja imena. Ja uporno tvrdim da je moja zadnja s obzirom na to da sam ja ta koju će doktor to pitati, a Najdraži kaže da će on sredit da njega pitaju.
Oko mene sve neke trudnice. Do jučer sam im zavidjela a sad sam, gle, i ja jedna od njih. Jest da se to još ne primijeti, ali ja to znam smokin .

Radit ću dok budem mogla a najdulje do kraja polugodišta. Zasad je sve ok, posebno sam emotivna, ne dajem olako jedinice kao dosad, smirena sam i ne dam se. Kad bih ostala doma postala bih hipohondrična a to nikako nije dobro za Točkicu i mene. Zasad ju jako pazim, velika je cijelih 5,6mm i ima malo srce koje kuca na ekranu cerek .
"Jel'vidite ovu točkicu koja titra?"
"Ne baš, ali to je zato jer su mi oči pune suza".

Zaljubila sam se.

- 20:24 - Komentari (4) - Isprintaj - #