najjopasniji mješanci i vrste borbenih pasa

petak, 06.06.2008.

Kao prvo

Pitt bull: Najjača pasmina na svijetu sa najjačom čeljusti i upornosti.
Stafford(američki)- Sličan pitt bullu čak iako je pitt bull za mrvičicu jači
Mješanac pitt bulla i stafforda:uvijek sličan pittt bullu a tijelo mu je nešto mrvicu veče od pitt bulla.
Rotweiler:nije pas za borbu. Da se več istreniran počne bacati u ring sa neiskusnim pitt bullom, staffordom ili mješancem pitt bulla i stafforda neke od ove tri pasmine bi ga u 1 minutu ubile. To znam jer sam to napravio.Plus to, jako je trom i popušio bi borbu i od cane corsa koji je sličan pitt bullu ali je dosta slabiji od pitt bulla.Nema jaku čeljust oko 600kg pre malo da pobjedi.
Kavkavski ovčar:pre velik, trom, težak, ima velike zube ali nema jaku čeljust.Uopče nije okretan i pitt bull bi ga raskosmao kao čovijek ribu.
Šarplaninac:Isto kao i sa kavkavskim ovčarem:PRE TROM I DEBEO JE.
Svi vi koji tvrdite da bi ovi rotweileri pobjedili ove tri pasmine:samo to govorite jer ih hvalite, a hvalite se na neki čudan način. Te pasmine su pre trome i debele da bi se mogle boriti i hvalite ih samo zato što večina VAS ima takve pasmine pa.... nemojte mi sada nešto pizdit jer mi je znanje puno bolje od vašega a sve moguće sam vidio u borbama sa skoro svim vrstama, ali nikada nije pobjedio kavkavzac niti šarplaninac pa čak niti rotweiler.
- 18:20 - Komentari (140) - Isprintaj - #

SAMO ČITAJTE...

Ja sam uzgajivač pitt bulla i mješanaca pitt bulla i stafforda.Imam jako puno znanja o njima i nadam se da ču to znanje prenijeti i na vas. Ovo je tek uvod a kasnije počinjemo sa svime najjvažnijim o čemu trebate znati.Prvo čemo početi sa lažima koje govorite vi djeca...
Svi govore da su kavkavski ovčari, šarplaninci, rotweileri, doge i još drugi najopasniji, najjači i najagresivniji psi, e pa nisu. Oni su preteški i nemaju brzinu, spretnost i snagu zubala koju ima pitt bulli, stafford i mješanci pitt bulla i stafforda. Pas treba biti srčan i imati sve ove karekteristike koje sam naveo tu gore. Zatim svi vi koji tvrdite da su ovi preteški psi poput šarplaninca i kavkavskog ovčara najjači onda vam stvarno glavu muha nosi. Dajte mi komentar ako se sa nečim ne slažete.... HVALA NA POVJERENJU...
- 18:11 - Komentari (10100) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.