petak, 23.02.2018.

petkovanje petkom

Loše...........loše.............najlošije

..................................................je objaviti kompromitirajući tekst kakav je bio moj prethodni post.


komentirala ga nekolicina sposobnih , a bilo je od objave sinoć u 0.20 do danas, u 12.40 preko 78 posjetitelja,što u protivnom znači, da većina misli što misli
a samo rijetki misle ono što napišu
što opet znači, da u hrpi bezmudaša i muških i ženskih, nadje se nekoliko mudaša i s jajnicima........čak!
što opet znači, da slike snijega i šupljikave, senzibilne riječi prolaze najbolje

***************************************************************************************************************************************************************************

Zakon trivijalnosti vlada blogerom, pa glede toga objavljujem sliku današnjeg ručka.
Štono kaže @Freshova baba ........raščika raste prid kućom a ne ruže, pa je evo i na mom pijatu s tunom na roštilj tavi.

Neka se nadje postini ručak na stolu ka u svakoj finoj, katoličkoj familji

Na dobro vam doša još jedan korizmeni petak : ne brinite zbog onoga posta o zubarskoj ordinaciji u Sigetu : i Dr. Lisec dans jede posno i suzdražava svoju spolnost
ako ne može apetit.

Živili !

partynjami
- 13:04 - Komentari (28) - Isprintaj - #

grijeh je griješiti
One, koje je u Zagrebu zabolio zub i došli su u čekaonicu zubarske ordinacije Siget nisu trebali dugo patiti od zubobolje, jer, šokirani tekstom serviranim uz čekanje
shvatili su, da zub ne boli više od onoga što im je servirano za čitanje.
Autor teksta je Dr.medicne Antun Lisec ( ako je pravi liječnik, naravno ) a namjera mu je bila, da pacijenti koji čekaju prijem kod zubara dodju osviješteni, pravilno informirani o dostignućima medicine na razini 18 stoljeće.
Naime, u to vrijeme plodne žene su radjale sa svojim partnerima uvijek, kad bi donijele trudnoću do kraja, umirale pri teškim porodima ili majka ili dijete ili oboje.

Wikipedija kaže :

Egipatski papirus iz Ebersa iz 1550. pr. Kr. i papirus iz Kahuna iz 1850. pr. Kr. sadrže neke od najranijih zabilježenih opisa zaštite od začeća, korištenje meda i listova i gaze akacije koji su se uvodili u rodnicu kako bi spriječili pristup spermi.
Staroegipatski crteži također prikazuju i primjenu kondoma. U Knjizi postanka se kao metoda kontracepcije spominje prekinuti snošaj ili coitus interruptus, kada Onan "prosipa sjeme" (ejakulira) na zemlju kako ne bi začeo dijete s udovicom svoga brata Tamarom
Smatra se da je u Staroj Grčkoj u svrhu kontracepcije korišten silphium, koji je zbog svoje učinkovitosti, a time i potražnje, iskorijenjen.
U srednjevjekovnoj Europi, svaki pokušaj sprječavanja trudnoće smatrao se nemoralnim od strane Katoličke Crkve.
Smatra se da su žene toga doba ipak koristile niz postupaka za sprječavanje začeća, kao što su prekinuti snošaj te uvođenje korijena ljiljana i rutvice u rodnicu (a uz to i infanticid nakon porođaja).

Casanova (1725. - 1798.), je za vrijeme renesanse opisao prekrivanje spolovila janjećom kožom u svrhu sprječavanja trudnoće, međutim kondomi su postali široko dostupni tek u u 20. stoljeću.[136] Richard Richter je 1909. izradio prvi intrauterini uložak od crijeva svilene bube, a koji je dodatno razvio i proizvodio kasnih 1920-ih godina Ernst Gräfenberg.


Licemjernom društvu kakvo jesmo upravo u dane korizme nužno je servirati ovakve materijale i dati priliku da se preispita što je zapravo grijeh i hoće li i jedno začeto dijete ovih dana biti i ostati u licemjernom mozgu svog začetnika dijete grijeha?
Jer, kako navodi preslik teksta, kontracepcija je najveća greška i svi oblici u svijetu priznati su neprihvatljivi što od Boga, što zbog zdravlja žene koje će biti uništeno.
Deformacije djeteta su zastrašujuće,amniocinteza kao pretraga zdravlja djeteta neprihvatljiva.....

Jedno od drugoga gore, primitivnije i zlokobnije.
Pa kako onda da ne prestane nesretnog Zagrepčanina boljeti zub dok čeka u zubariji kad je stres i strah od seksa jači od boli zuba ?
I kako zapravo biti sretan u 21.stoljeću države Hrvatske sa svim što medicina može i zna, kad ovakav primitivizam caruje po ordinacijama, možda i po školama ( zašto ne........mladi su tu ) dok Ilčići, Markićke i slične kreature formiraju svijest i savjest zabranjujući obrazovanje kroz zdravstveni odgoj , a svećenici se obračaju ženama kao štracama ili drugotinim bićima ?

- 00:30 - Komentari (10) - Isprintaj - #

četvrtak, 22.02.2018.

zapamtiti

Fala tebi care Dioklecijane.............

otkrija si što svit nije zna


- 11:58 - Komentari (22) - Isprintaj - #

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.