iskrivljena hipotenuza

01.02.2007., četvrtak

5 stvari koje mozda ne znate o meni

dakle, moj dragi blog post frend dzepko (post nije kao nakon nego kao post koji se pise) dao mi je zadatak da napisem 5 stvari koje mozda ne znate o meni ili se niste usudili pitati... bice tesko, ali probat cu.

uf, upravo sam shvatila da ima toga malo vise od samo 5 primjera ali trudit cu se skratit...

1) Strah od zivotinja- naime, bojim se nekih zivotinja kojih se valjda nitko osim mene ne boji, ali to pripisujem traumama iz djetinjstva. Bojim se pijetla (pijevca, kokota, kakoihveczovete) i purana. jer su me lovili kad sam bila mala (ali i sad se dogadja) po dvoristu i skakali po meni i svasta. Jos mi govore da sam se dok sam bila mala ljeti kod bake na selu bojala muhe i da sam vristala i plakala kad bi mi se muha priblizila. tanka im je prica, ne vjerujem. da su zohari u pitanju, jos ajde...ali muha...

2) Izleti u svijet soubiza- e, to je tek sramota... Kad smo bili mali, osnovna skola, bilo je natjecanje pod nazivom miss teen. mi frendice se dogovarale da cemo nastupiti, kao iz zezancije. na kraju su sve odustale osim mene. a stvarno sam bila budala. ocito. i tako dosla ja tamo, prosla u drugi krug...i sve super, do trenutka kad me teta zvala na podij da sa mnom poprica (da me barem pitala o miru u svijetu, rekla bi it's ok i mozda pobijedila). ovako nisam. ocito. da bih vam pojasnila sta me zeznulo prilikom naseg malog razgovora, moram vam reci sta sam imala na sebi. kako nisam imala nista glamurozno, posudila sam od sestricni neku robu: crna mini suknja, siva lijepa dolcevita, lakirana napuhana kapa sa siltom (ne pitajte!)...i tako, dalje se ne sjecam. I dodjem ja klaun na stage i zena me pocne ispitivat da jesam ja grunge cura i tako neke gluposti sto ja uopce nisam razumjela. sta sam ja znala sta je grunge! ni sad ne znam. Pet puta sam je pitala da ponovi, a onda sam odgovorila da jesam i skoro pocela plakati. otad ne nosim napuhane lakirane crne kape. ne volim grunge. stovise, sta god da je, mrzim ga.
Drugi izlet, audicija za MaliVelikiSvijet. To je tek sramota. Ja sam vjecno bila na razglasu u skoli, pustala mjuzu i citala obavijesti. isto tako, znala sam voditi neka dogadjanja i to. Bila sam bolja od Mlakara, pa sam si mislila, ako moze on, mogu i ja. KRivo! Dosle frendica i ja na audiciju a oni nam dali da repamo na neke stihove. Mislim da se ni eminem ne bi snasao u tome jer stihovi su isli:
Ljubav je bol u srcu mom
Ljubav je velika bol
Ljubav je bol
Ljubav je bol
Ljubav je bol i pol.
O boze, ako sam tu sramotu prezivjela, prezivit cu sve. I nisu me izabrali, sigurno je neko upao preko veze. Jedino tako to mogu objasniti.

3) Maskirana streberica- stvarno sam uvijek (citaj do faksa) bila streberica s 5,00 prosjekom, milo djetesce, blablabla...Neko bi krivo pomislio sramezljiva, dobra, draga, pametna. O tome koliko dobra sam bila svjedoci cinjenica da, kad bi sestra i ja dobile neke slatkise, uvijek bi cekala da ona sve svoje pojede pa bi je nadrazivala sa svojoj hrpom. A isto ako bismo dobile neke novce, ja sam uvijek htjela usitnjene jer ih je bilo vise:) Ludara! O tome kako sam sramezljiva svjedoci cinjenica da kad prvi put nekoga upoznam, ponasam se ko da se znamo sto godina, pa ljudima spustam, zezam ih na sto vecina pomisli, ko je ova i zasto mi spusta i zeza me a ja je ni ne poznajem. Onda me upoznaju i shvate da sam luda. I dobro. O tome da sam draga svjedoci sve, a o tome da sam pametna "svjedoci" to da sam do neke 5e godine mislila da se kaze zdrak a ne zrak (niko me nije naucio, buuu), a donedavno sam mislila da je skoda slovenski auto jer na slovenskom skoda znaci steta. a usput sam si mislila kako su slovenci blesavi da svoju marku automobila nazovu steta, pa ko bi to kupio. ali ljudi kupuju, a ja sam ocito bila u krivu:(

4) Otmica decka- jednom sam frendici otela decka. Zapravo, meni se svidjao jedan decko a onda se ona meni povjerila da se njoj svidja isti taj. kako da ja njoj dokazem da se meni poceo prije svidjati. eto ti sad sranje...uglavnom, problem je postao sve veci jer sam se ja svidjala njemu (slusaj ipak sam isla za natjecanje za miss:)). i onda sam ja njemu tumacila da ne mogu, da se svidja jednoj drugoj curi i to (sto je on vec znao) ali mi je on rekao da mu se ona uopce ne svidja i da ne bi bio s njom. i sta sam ja onda mogla? sta? sta? on me poljubio. onda sam joj priznala. onda se ona jako naljutila i nikad nakon toga nismo bile dobre. nakon nekog vremena i mi smo prekinuli pa sam na kraju bezveze ostala bez frendice. sva sreca to je bilo dovoljno rano da pazim da to nikad ne ponovim. sorry ivana!

5) Srednja- kad sam bila u srednjoj svi u razredu smo bili seljacine i stalno smo se seljacili po skoli i nitko nas nije razumio. pod odmorom bi jeli kile i kile kruha, kobasice i vino, na sta su se profesori zgrazali. slusali smo narodnjake kad ih nitko drugi nije smio ili htio slusati. imali smo mali zeleni radio i svaki odmor (a nekad i pod satom) radili sou program. Imali smo decke koji su se toliko seljacili da su profesori mislili da su stvarno takvi. jedan put smo se cijeli sat profesorici iz povijesti izmjenjivali u brisanju ploce, sto ona uopce nije primjetila. drugi put smo zavezali radio za prozor i pustili muziku a njoj smo rekli da su vani svatovi. ujedno smo bili i simpaticni pa smo puno puta odgadjali testove, muljali i bjezali. sad smo se kultivirali. neki od nas. ovi ostali su sada samo prosjek.snimali smo video kazete u razredu. Ali evo, najveca sramota je bila na ludom danu (norijada, op.a) kada smo se svi uzasno napili. Ja sam se valjala po podu i neuspjesno probavala glumiti zagorski naglasak, prijateljica je rigala a decki su zabunom popili petrolej iz svjetiljke misleci da je alkohol.

Eto toliko, sad necu smjet izac iz kuce... dobro da i ne izlazim :)

Sad bi ja trebala to proslijediti dalje, e pa neka isto ili slicno napravi cijela azhdaja i d15p3r4dun ako ovo ikad procita.
- 10:46 - Komentari (12) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< veljača, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi