utorak, 18.09.2007. u 11:52

Smirilli smo se

Flafonja se ponaša kao da je oduvijek s nama. Nakon dva dana puhanja, počeo je, točno kako je teta MiniMaxine predvidjela presti, papati i pavati belj srce naše malo.
U protekla dva dana usavršio je tehniku pentranja na Bakinu glavu. Pogledajte kako to izgleda blesavo!
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketČak 10 reakcija - Paprinato - Linkato - on/off

petak, 14.09.2007. u 14:19

Flafonja

Tek par dana s nama a postao je punopravni član obitelji. Okice tj. upala okica se sređuje, baka ga maca i kapa i bit će kroz para dana sasvim ok, ne brinite.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Baka ga još drži podalje od nas, boji se da se ne zarazimo, mi njega ili on nsa, nije nam baš jasno, ali svejedno nam ne da da se igramo s Flafonjom jer smo navodno grubi. Kjavica ga je pri prvom susretu ugrizla za vrat i srušila, htjela se igrati ali baka je poludila i nije dala.
Flafonja je u kuhinji, živi tamo s Yellowom, našim slijepim mačkom, koji je najbolja dadilja na svijetu jer zbog sljepoće svuda ide polako i jako je nježan.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Flafonja je jako ljuta mala maca i puše na sve živo. Baka kaže da ga je tako mama pripremila na život na ulici. Dobar je i ne puše samo kad ga baka hrani. Malo se već razmazio pa jede samo baki iz ruke.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketČak 9 reakcija - Paprinato - Linkato - on/off

utorak, 11.09.2007. u 12:27

Problem

Nije problem što mi je mala napasna nećakinja hakirala blog, nego je problem to što baka cijelo jutro lovi jednu malu divlju macu u susjednom dvorištu pa se svi sekiramo.
Maca je skroz mala, mlađa od Kjave, sigurno nema više od 2 mjeseca i skroz je mokra. Jedno oko joj je zatvoreno od upale.
Držite fige baki da je uspije uloviti jer u suprotnom nema puno šanse mala mica.

14:13
Evo, baka je donijela kući malu Miciku, ulov je bio uspješan iako je jako izgrebla baku i derala se prestrašno pa su baku svi na Ilici gledali u čudu kao da u najmanju ruku hoće napraviti mačji gulaš. Ljudi su ponekad stavrno budale.
Pogledajte malu Miciku, preslatka je zbilja.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Okice su joj malo upaljene pa ih je baka namazala s nekom čudotvornom masti, nahranila Miciku hranom za bebe i ušuškala je u topli ručnik u kuhinji.

Pozdrav svima koji me još čitaju!

wavewavewaveČak 5 reakcija - Paprinato - Linkato - on/off

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se