ponedjeljak, 27.08.2007. u 14:09

Još sam to ja, Kjavica

Vidim da se svima svidjejo to da majo ja pišem. Teta Jeta je svejedno tjenutno u fazi da je juta na cijeji svijet... ne znamo zašto, neće se čak ni igjati sa mnom... jako se najutija zato što sam pametnija od nje i jača skojo mah.

Baka me tu ufatija na pjepad i fotkaja nakon buđenja jej sam još bija pospana, a kad nisam pospana uvijek tjčim pa me ne može fotkati.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Kad se baka vjatija s mojih konzervama jako sam skakaja na nju pa je sve konzerve istjesja kod mene na kjevetić u hodniku i ja sam se s njima igjaja ko da su igjačke.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Vijest je još i to da je teta Panda opet paja kjoz pjozor i jako se natukja pa možda čak i izbija dva zuba. Baka se sekija jako. Djugi su isto padaji, teta Jeta, deda Božidar i pa čak i kjimavi čika Čarji i nikome skoro ništa nije bijo a Pandi uvijek nešta. Gjete kak izgjeda.
Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketČak 13 reakcija - Paprinato - Linkato - on/off

petak, 24.08.2007. u 13:43

Hakijaja sam bjog

Djagi pjijatelji i pjijateljice moje tete Bojojete,
ovo sam ja, njezina nećakinja Kjavica, cjno-bjeja maca iz pjethodnog posta.
Najasja sam pjilično, imam tji mjeseca i već sam pametnija od tete Jete tako da sam joj hakijaja bjog da majo i ja pišem. Vidim da su popujajna sad ta hakijanja aji zapjavo nisam baš skjoz hakijaja nego sam pjisijija tetu Jetu da mi da ime bjoga i pasvojd.
Teta Leta mi je najdjaža u obiteji, to mojam pjiznati. Staja je kao i moja mama ali je skjoz neozbijna - igja se stajno sa mnom i jadimo sjanja tako da baka Tedica pojudi kad dođe s posja. Jučej smo se penjaje po jojetnama sjamnatim i otkačijo se nešta pa je jojetna paja na tejeviziju i paji su neki cedejovi s teljevizije pa je baka bija pjosta i pjetija nam je.
Novosti su još i te da je baka udomija moja dva bjata Mijosjava i Misjava. Meni ništa nije jekja pa se pjavim da je sve u jedu a zapjavo nije, jako mi faje i zato i jadim pizdajije po stanu jej osima tete Jete nemam baš djuštva tako majog. Ovi stajiji me tuku i ignojijaju, ukjučujući i moju vjastitu majku - baš je jučej jako puhaja na mene i dvaput me jupija po gjavi aj baka me spasija!
Faje nam svima bjace, baka je pjakaja za njima aji ne može nas biti tojiko, nema novaca za hjanit nas sve, a bjace su već najasje puno veće od mene i sad im je bolje tamo gdje jesu, imaju i dvojište i tjavu i nadamo se da su sjetni.
Ne da mi se više pisati, idem se igjati s tetom i nešto jesti.
Baka mi se smije da mi je buša najasja jako i da izgledam kao zmijica koja je pjogutaja mungosa za dojučak.
Smiješno baš.
Pozdjav svima.

Tu sam fotkana s jeđa, jako sam nemijna, navodno!
Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketČak 7 reakcija - Paprinato - Linkato - on/off

utorak, 07.08.2007. u 14:45

Ljetno javljanje

Dragi moji,
nisam ja kriva, baka je - stalno kuka te vruće joj je te hladno joj je te pakuje se za more te tek sam se vratila pa sam u depri, dosadna je strašno.
Kod nas je sve ok, da kucnem u drvo. Svi smo živi i zdravi.
Nećaci su već prave male mace i ne treba im dojenje a i svejedno su mi se popeli na vrh glave koliko su dosadni.
Papaju, kakaju i pavaju - to je sve što rade.
Dobro i igraju se stalno.
Evo neke fotke:

Ovdje vidite moju zadnju bebu Bošku o kojoj baka ne voli pričati ali više ne plače kad je se spominje i meni govori da su sve moje bebe u mačjem raju gdje im je lijepo i bez nas. Vjerujem baki.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ovdje vidite kako sam nastavila hraniti Miroslava, Mislava i Kjavicu kao prava mama. Baka je ljuta jer se jako mrdam lijevo-desno pa nikako ne može napraviti normalnu fotku.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Pogledajte samo kako su narasli. Miroslav (Mimi) je isti kao seka i ja.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Evo još jedna fotka od dečkiju. Pravi su hahari i razbijači. Ali skužili su kako da se umile baki nakon što joj pobacaju soljenke i čačkalice s frižidera - počeli su presti čim im se približi i ona se, baš je glupa, na to razniježi i ljubi ih. Kajvica još ne zna presti ali to je zato što je bila jako bubana, imala neku upalu crijeva i bila je dva tjedna na bocama kod veterinara ali sada joj je puno bolje, hvala bogu.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Prvo je Mimi bio bolestan. Evo vidite fotku, baš je bio jadan, bogec. Dadiljala ga je cijelo vrijeme Panda. Svi smo se čudili.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

To bi ukratko bilo to od nas. Za koji dan, kad se nageldate nas, baka će staviti fotke naših prijatelja iz Dubrovnika, maca od tete Mirjane, a to tek da vidite... past ćete na dupe, garantirano.
Puse svima.Čak 6 reakcija - Paprinato - Linkato - on/off

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se