, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Turniri - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

20.08.2007., ponedjeljak

Turniri

Proteklog tjedna su se u Čačincima održala 2 turnira. jedan u nogometu i jedan u odbojci na pjesku.
Samo ću ukratko napisati po nešto o oba turnira i stavit par slika jer sam došao iz noćne a i prošlo je već dosta vremena pa sam mnogo toga i zaboravio.

U subotu i nedjelju 11. i 12.08.2007 održan je 4. memorijalni turnir u nogometu Marijan Biondić-Švabo.
prvog dana turnira igrali su Mladost-Papuk i Mikleuš-Slatina. Nažalost po nas, Mladost je poražena od Papuka iz Orahovice rezultatom 3:2 (znam samo da je naše pojačanje Škulj dao oba naša gola,a za Papuk je zabio "naš" Toni Ramić a ostale dvojice se nesjećam). Iako su naši igrali dosta dobro i početkom drugog poluivremena poveli sa 2:1, Papuk je zasluženo pobijedio i otišao u finale a naši momci su otišli u borbu za treće mjesto.Šteta,dobro smo igrali,borili se do krvi i imali gromoglasnu pomoć solidne grupe Alkosa koji su se trudili iz petnih žila nebi li pomogli momcima pobijediti mrskog neprijatelja. Promovirali smo i dvije nove pjesme koje je komponirao Željko Mrus,ali ni to nije bilo dovoljno za pobjedu. Jebiga,bit će bolje nagodinu. nemoram ni spominjati da se bez obzira na poraz poslije utakmice još malo zapjevalo i dobro popilo.Zar ste sumnjali?










U drugom susretu Mikleuš je pobijedio Slatinu (jebite me al neznam rezultat). Uglavnom, u utakmici za treće mjesto Mladost je pobijedila Slatinu 3:2 (opet dva gola Škulja za nas),a Papuk je pobijedio Mikleuša nakon izvođenja jedanaesteraca (bilo je 1:1).
Papuk je osvojio turnir,poptuno zasluženo a na nama je da nagodinu vratimo trofej tamo gdje mu je i mjesto-u naše vitrine.

Prije samog početka utakmice za treće mjesto (Mladost-Slatina) izaslanstvo Čačinačkih Alkosa predvođeno predsjednikom Sinišom Ilešom je sinu pokojnog Švabe uručilo majicu Alkosa i 500 kn za kupnju sportske opreme.Nije Bog zna šsto,ali svakako hvale vrijedan potez.Svaka nam čast!!

A u srijedu 15.08. je održan i turnir u odbojci na pijesku.Taj sport je u Čačincima još uvijek u povojima ali se skupina entuzijasta svojski trudi nebi li i on ronašao svoje mjesto pod suncem.Ovog ljeta su napravili teren za odbojku odmah do nogometnog igrališta i mogu vam reći da se odbojka igra svakodnevno i to do kasno u noć zahvaljujući postavljenom reflektoru.Obećao sam Renatu da ću ovdje svakako spomenuti odbojku na pjesku pa to i činim a sve informacije o turniru kao i slike i ostale zanimljivosti od sada čitajte i na njihovim internet stranicama ODBOJKA NA PIJESKU U ČAČINCIMA.

Hvale vrijedan potez izgradnje još jednog sportskog terena u Čačincima i nadam se da će se obistiniti obećanja da će dolje uskoro osvanuti još par terena (za tenis,mali nogomet,košarku i boćanje).

To je to za sada,ovih dana očekujte izvještaja sa mog puta u Split i drugio dio godišnjeg.

Živjeli!!!!!!!!!!

- 07:08 - Mudro mišljenje puka (2) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< kolovoz, 2007 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova