hit counter for tumblr

Dodo


...nikad te neću zaboravit! Danas sviram za tebe prijatelju. Jebe mi se kako će zvučat, jebe mi se što će netko reć...

R.I.P.
Evo me Dodo...
Moja prva svirka prijatelju. Nitko mi ne vjeruje da je prva! :) Da si bar bio tamo da toncu vikneš "haloooo dečkooo, nemoj se tako ponašaaat, halooo?!! ...baaaaam šamarčina!"
Al reko sam ti već, puca mi... ovo je bilo za tebe. Ni tonac me nije mogao spriječit, samo idem... i idem!
Užasnoo ćeš mi falit Dodo. Sva naša zajebancija, glupiranje, druženje. Ti si jedan od jako rijetkih s kojim sam se stalno smijao. I dok sam gorio u svim paklovima, izvuko si mi osmjeh na lice.
Žao mi je što se nismo stigli drugačije pozdravit. Ovo ti je hvala za sve!

Hvala što si mi bio prijatelj, nikada te neću zaboravit!
Zbogom prijatelju, idem te ispratit sad sa ekipom. Srest ćemo se opet, jednom , negdje... out there somewhere!


27.11.2012 23:20
Apdejtam server...
..kako si mi ga metnuo nakon mise... znam da si ti. Pored svih logičnih objašnjenja, da sam zadnjih dana na intenzivnoj kuri debljanja, dakle žderem sve na što naletim, da se nisam dovoljno posro doma prije nego sam krenuo na misu, a jesam, fakat sam se zasro... ti meni središ da me dok sa tvojima i ekipom pijem alkohol (koji inače ne pijem, al kad pijem onda sam jako žedan) nakon mise za tebe, u istoj onoj crkvi gdje smo skupa išli na vjeronauk, nas dvojica solo, jer smo onda već bili konji od 20 godina, a ne klinci u osnovnjaku, da se krstimo, pričestimo, pričepimo, oženimo crkvom zauvijek i tako to... trebaće nam kao da se oženimo jednom u istoj... crkvi kao... ti meni smjestiš da nemrem izdržat, bez obzira kaj sam izdržo uvijek i uvijek mogu izdržat?! Dok sam ručicama veslao po pločicama zahoda u birtiji, u želji za samoodržanjem, da ne pljusnem upravo u ono kaj sam pokenjo, kao i naravno da ne sjednem na zahod (nisam imao ni vremena obavit inspekciju toaleta, pregled zahodske šaličice, dezinficirat istu, obložit ju svim mogućim papirima, antisepticima i inim sranjima, samo da se osjećam ko doma, ko da serem doma, da serem u miru)...!!! Dok sam srao smijao sam se i mislio na tebe!
Nenadjebiv si! Priznam! A znaš da me je teško nadmašit, pizdarija je moje srednje ime, hahaha..
Fališ mi stari, pogodilo me što si otišo.
Znam, znam... život ide dalje, bla, bla... sve stoji, ali... život i ovak i onak ide dalje. Falio ti meni ili ne, pogodilo to mene, ili ne. Zato ja biram da mi fališ, da me pogodilo.
Ne biram to jer nemam pametnijeg posla, ili sam mazohist, ili sam glup, pametan, nešto... biram to jer slušam. Opustim se i slušam muziku koja svira u meni.
Slušam glas... a nemam šizofreniju pa da "čujem glasove"...ne... slušam muziku koja mi svira u srcu.
Dok si bio tu, bilo je normalno da smo frendovi, da se zajebavamo, glupiramo, prolazimo skupa sve i svašta... a sada? Sada mi je jako žao što to u ovom životu nećemo moć kao nekada. Baš mi je žao Dodo.

U svom onom bunilu, nisam se u stvari uspio pozdravit sa tobom kako sam htio. Ovo gore je u našem stilu, u tvom stilu. Tako smo se zajebavali, odvaljivali od smijeha. Živopisno smo si prepričavali ono kaj smo prolazili, doživljavali, svako za sebe, ili zajedno. Već sam spomenuo da si brijem pa i doslovno, jedini lik koji me je nasmijao i kad sam bio potrgan ko zvečka. Tako da je one situacije kad nisam bio potrgan, apsolutno suvišno posebno izdvajat (razmišljam u sebi).
Sa tvojima smo si večeras prepričali puno dogodovština, kao i mi ekipa među sobom. A to puno, je samo jedna kapljica u tom moru. Fascinantno!

Hoću napisat neki post, al nemrem. Upalim ovo i sve pizdarije o kojima sam mislio raketirat... stanje kod nas, politiku, državu, svijet, ljude ovakve, onakve, ove koji se naslikavaju po novinama, ove kojima nam pune glave, kojima nas bombardiraju i prezentiraju nam ih kao nekakve moralne vertikale, uzore, ili uzore općenito, jer valjda to jesu kada su svaki dan u svim medijima...odjednom dođem tu i sve nestane. Počne mi pucat kurac na najjače jel idemo ili ne u europu. Jel su digli cijene nečega. Jel poker(čitaj 4komada) starleta i danas u novinama ili ne. (točke na kraju upitnih rečenica su mi od uvijek mrak. Nabrajaš upitno, ali tako hladno i nezainteresirano da nemreš stavit niš osim točke na kraju. Pitam te, al te ne pitam. Ili pitam te, al me boli kurac za odgovor.) Jel vlada Vlada, ili vlada neko drugi (guba igra riječi)?! Jesam li dužan poreznoj upravi. Jel ovo, ono... boli me kurac!
I onda ne napišem niš. Al evo, hoću.

Apdejtam server.. to ti je bila struka, meni hobi, zajebavali smo se kak se neki neće nikad. Nenadjebivo!


26.10.2012. | 13:05 | 4 K | P | # | ^

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.


< listopad, 2012  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Listopad 2012 (1)
Rujan 2012 (3)
Kolovoz 2012 (4)
Srpanj 2012 (3)
Lipanj 2012 (1)


da ili ne?

hit counter
Na Blogu

Opis bloga

Thanx to:

Mojoj obitelji, a posebno Mami R.I.P.

Jason Becker
TI SI BOG!
A ovaj ispod tebe je Isus...
Yngwie Malmsteen
Marty Friedman
Joe Satriani
Steve Vai
John Petrucci
Steve Stevens
Mojim prvim idolima..
Ritchie Valens
Steve Miller Band
Guns n' Roses
Metallica
Skid Row
AC/DC


Spuky ...da ne kažeš gle pedera!

A sada sport i zajebancija!


Linkovi

Blog.hr
Forum.hr


Jason Becker
Marty Friedman
Yngwie J. Malmsteen
Joe Satriani
Steve Vai
John Petrucci


Svaštara

Bobby Brown

 


MOTO

Ni gdar ni bilo da je bilo, Ni gdar ne bu da bu!