KAJ IMA LIMA??????????

< svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Lipanj 2007 (3)
Travanj 2007 (1)
Siječanj 2007 (2)
Prosinac 2006 (2)
Studeni 2006 (3)
Listopad 2006 (1)
Rujan 2006 (4)
Kolovoz 2006 (4)
Srpanj 2006 (4)
Lipanj 2006 (8)
Svibanj 2006 (10)
Travanj 2006 (7)
Ožujak 2006 (4)
Veljača 2006 (5)
Siječanj 2006 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Moj buraz je mladi od mene 15 mjeseci.Volimo se svadat i sorat zajedno ko svaka druga braca,ali je dobar frend uvjek se mogu oslonit na njega kada god trebam,iako je malo blesav moj je brat kojeg volim jer bracu nemozete mijenjat nizasto.Ja svog brata nebi mjenjala jer je najbolji na svijetu i takvog bi brata htijeli svi!




www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws
        

www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


Glittery texts by bigoo.ws


LINKOVI:MENI NAJDRAŽI!!!!
TOMMY

PINKY

SPANSKO

LENA

ZVONKO

LIX



Ako vas nešto zanima što netrebaju drugi znat možete mi se obratiti na:

bad_girl_zg@net.hr

Free Counter
Free Counter





EVO NESTO O MENI!!!!

IME:Nives
DATUM ROĐENJA:16.02.1990.
IMAM:17 godina
BAVIM SE:Tae kwon do-om vec 7 godina
ŠKOLA:u Grafičku školu u Zagrebu,četvrti razred
SLOBODNO VRIJEME:provodim ljenčarenjem i izlascima
DECKO:zauzeta
OBOZAVAM:kućne ljubimce i plišane životinje
SLUŠAM:sve,a najviše narodnjake,techno i trance!
VOLIM:iskrenost,odanost,vjernost......
MRZIM:laži,prijevaru,preseravanje,dvoličnost.....


MOJ PREDATORČEK

Moj pesek zove se Predator!Ima 8,5 kg i visok je oko 30cm.Jako je zaigran i voli ljude.Voli gristi papuce,čarape i hlace,a papa sve sto mu nudis.Obozava petit kekse i koji kolac,a voli i stvarat ponekad nered.Crne je boje i jako je slatki.Kad nabavim sliku i stavim je nacomp pokazat cu vam ga.


Image Hosted by ImageShack.us


TO SMO JA I MOJ DRUGI PESEK!ZOVE SE AS!!!



Image Hosted by ImageShack.us



myspace

Stuff for your blog!







Ljubav je predivna ako je uz pravu i postenu osobu,a ako ne onda je pusiona,jer ako tu osobu nevolis nece ti biti dobro u toj ljubavi.Ako zelis biti voljen moras voljeti a to znaci i dusom i srcem i tijelom,a ako nije tako onda nije to to.Ja sam ljubav,pravu ljubav osjetila samo jednom u zivotu,ali ona se srusila kada me on nazvo kurvom i to bez razloga,i sve je palo u vodu.Nemojte si to dopustit jer je to samo nepotrebna patnja.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us



myspace

Stuff for your blog!





evo par slikica!


st patrick's day images

st patrick's day images




st patrick's day images

st patrick's day images































































































myspace

Stuff for your blog!






Glittery texts by bigoo.ws





myspace

Stuff for your blog!





20.05.2006., subota

KAK JE BILO NA SLJEMENU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Danas sam bila sa svojim razredom na Sljemenu!Nasli smo se svi s razrednikom u 8 ujutro na Mihaljevcu i onda smo isli kod tunela u Gracanima pa na zicaru.Za zicaru smo kartu platili 17kn za gore i dolje!Vozili smo se 23min do gore!Doslji smo kod tornja i razgledali malo i odlucili ic do Puntijarke!tam smo si malo popili i pojeli i odmorili dobrih dva sata!Nakon toga smo isli pjeske natrag i uspud smo pili vino i pusili svaki put kad bi stali i malo se odmorili!do dolje smo hodali nekih sat vremena i noge su nam doslovno otpale!kad smo se vratili na Mihaljevac razisli smo se ajedan dio iekipe je oso na kavu u importane!to bi bilo sve sa izleta na Sljeme!kiss svima by!!!!!!!!!!!
- 19:06 - Komentari (14) - Isprintaj - #

14.05.2006., nedjelja

SUSEDGRAD SOKOL POKAL!!!2.DIO

Danas su bile forme(borba sa zamisljenim protivnikom)i borili su se mali kikači!Ja sam sva puna masnica jer me glupaca iz dubrave tukla po nogama,koljeno mi sjebala i to desno koj je sjebano(napuko mi misic prosle godine)i desni zglob,cak me i po rukama tukla tak da sam u kurcu i umorna od svega!Kaj je naj bolje jos sam i prehadena!kaj se tice formi opet sam 3 i to je to!
- 23:07 - Komentari (6) - Isprintaj - #

13.05.2006., subota

SUSEDGRAD SOKOL POKAL!1 DIO

Danas su bile borbe i ja naravno ljudakinja sam se bolesna isla sorat!To samo ja mogu!Prvu borbu sam dobil,a protivnica mi je bila koma neka divljakusa kaj se zaletava cijelo vrijeme!Druga borba mi je bila protiv Antonije Pek iz Dubrave,od nje sam zgubila za 3 boda jer su suci krali a i sjedio mi idiot od trenera,a na mene je temperatura dosta djelovala,tak da sam gubila i psihicku i fizicku snagu!Tak da sam vam ja treca!Sjebala sam koljeno i kuk i sutra idem na forme(to vam je borba sa zamisljenim protivnikom)ljudi mi govore da sam luda i da nisam normalna,ah kaj cu takva sam!
SALJEM VELIKE VELIKE POZDRAVE I VELIKE VELIKE PUSE NIKI,IVI,KARLI,TOMI,GEPETU,BOLESNOM, TUBIJU,MOJOJ FRENDICI DIJANI I SPECIJALNO OGROMNA PUSA ZA MOG MALOG PLAVOG!!!!!!!!!!!!!
- 22:22 - Komentari (5) - Isprintaj - #

DINAMO PRVAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us



Predivan dekor na Maksimiru i više od 30.000 domaćih navijača koji su stigli na veliki derbi sa željom da vide pobjedom okrunjenu šampionsku sezonu Dinama definitivno su inspirirali domaće nogometaše da odigraju još jednu jako dobru utakmicu. Konačni rezultat ni izbliza ne oslikava stanje stvari na travnjaku, jer Dinamo je dominirao, stvarao šanse, igrao angažirano i lijepo, dok su s druge strane igrači Hajduka i pri nepovoljnom rezultatu trošili vrijeme izležavajući se nakon zaista bezazlenih startova suparnika.

ZAGREB, stadion Maksimir, gledatelja 30.000, sudac Željko Širić (Osijek)

Dinamo – Hajduk 1:0 (1:0)
Strijelac: 1:0 Modrić (11)

Dinamo: Turina, Buljat, Drpić, Ćorluka, Čale, Etto, Mamić (od 26. Carlos), Chago, Modrić, Bošnjak (70. Marić), Eduardo (od 70. Anderson)

Hajduk: Pletikosa, Miladin, Žilić, Kralevski (62. Buljat), Bartulović, Hrgović, Damjanović, Marčić, Blatnjak (od 46. Ljubičić), Kranjčar, Cimirotič (od 46. Bušić)


Maksmir posve 'presvučen' u plavo prvu priliku Dinama vidio je u 8. minuti kad je Eduardo da Silva snažno pucao s 20 metara, no, Stipe Pletikosa najavio je još jedan svoj izvrstan dan u Zagrebu. Ipak, tri minute kasnije ni dvojica Pletikosa ne bi obranila udarac, točnije bombu Luke Modrića. U 11. minuti Marijan Buljat je izveo korner s desne strane, kratko dodao do playmakera domaćih, a rasploženi modrić ju je primirio i s 15-tak metara opalio tako da ni obrana Hajduka ni pričuvni golman naše reprezentacije nisu vidjeli loptu.

Utakmica je nastavljena u apsolutnoj dominaciji Dinama, brojnim velikim prilikama koje su Vedran Ćorluka, Ivan Bošnjak, Eduardo da Silva i suigrači promašivali ili ih je Pletikosa krajnjim naporima branio. Posebno je u prvom dijelu bio inspiriran Da Silva, koji kao da je htio dokazati da je nepravedno izbačen s popisa izbornika Zlatka Kranjčara za Svjetsko nogometno prvenstvo.

Na isteku 45. minute statistika je izvrsno otkrivala stanje na travnjaku. Modri su imali puno veći posjed lopte (58:42), puno više pucali prema golu (9:1), imali 9:0 u kornerima, a naglasimo i to da je jedan jedini pokušaj udarca Hajduka prema golu Ivana Turine zapravo bila lopta koja je jedva i doskakutala do modrog golmana.

U drugom dijelu ponovno ista slika na travnjaku. Dinamo je bio dominantan, Pletikosa je i dalje branio i moguće i nemoguće, ali su i domaći igrači promašivali ono što napadači takve reputacije ne bi smjeli promašivati. Jedinu pravu priliku gostiju zapucao je Niko Kranjčar u 75. minuti kad je s 10-tak metara, okružen dvojicom obrambenih igrača Dinama, pokušao prebaciti Turinu, no, lopta je otišla visoko iznad grede.

U posljednjih 15 minuta gosti su pokazali barem kakvu-takvu želju da ugroze gol domaćih, no, ostali su bez ikakve konkretne prilike. Dinamo je, tako, stigao do 24. pobjede u prvenstvu i pobjedom se oprostio od vjernih navijača. Spomenimo na kraju ponovno statistiku; Dinamo je baš u svim elementima igre bio bolji i upsješniji. Osim postignutog gola više, modri su imali prednost u kornerima, udarcima prema golu i u okvir gola, vremenu posjeda lopte, napravili su i manje prekršaja...

- 22:17 - Komentari (2) - Isprintaj - #

12.05.2006., petak

sta ce biti!!!

evo odlucila sam da cu ipak ovako bolesna ici na turnir,ali postoji jedan malo problem,a to je kilaza,evo sad jos malo idem na vagu i nadam se da cu proc,jer ako padnem na vagi mogu se pozdravit sa turnirom!DRZITE MI FIGE!!!!!KISSSSSSkisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss
- 17:04 - Komentari (2) - Isprintaj - #

11.05.2006., četvrtak

UŽAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:((

Koja koma,prehladila sam se za krizmu i sad moram lezat doma u krevetu ko invalid!UŽAS!nonono Nesmijem u skolu do ponedeljka,jer u ponedeljak moram na kontrolu,tko zna sta ce mi rec,sad nemogu ovu subotu na turnir,najrade bi se bangbang KOMA!!!!Sd je bar Tommy sretan jer imam par dana manje da otkrijem tko je,nek ti bude naci cu ja tebe nis se i nebrini!Nemoras reci koji si razred,jednostavno naci cu te!PUSA SVIMA,OSOBITO JUKEBOXU,PINKYU,GEPETU,TOMI-HOMI,TUBU,ZELENOM I CJELOJ EKIPI IZ KLUBA,NAJI KOJU JAKO RIJETKO VIDIM A ZIVI PREKO PUTA,I TOMMYU KOJI SE SKRIVA PO SKOLI I MENE CINI ZBUNJENU.CITAJTE I DALJE I UGODNU ZABAVU OVAJ VIKEND,BAREM NEKOM I NEK DINAMO IMA SRECE I POBJEDI TE TOVARE NA SVOJEM TERENU,A NAVIJACIMA SAVJETUJEM NERADITE PREVELIKA SRANJA!KISSSS! cerekcerekcerekcerekcerekcerekkisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss
- 22:11 - Komentari (10) - Isprintaj - #

PUSA SVIMA!!!KISSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!


Cursors


- 17:08 - Komentari (2) - Isprintaj - #

10.05.2006., srijeda

Evo par slikica!

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us



Mačke


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us





Cursors




Free Image Hosting at www.ImageShack.us










- 16:46 - Komentari (2) - Isprintaj - #

07.05.2006., nedjelja

KAK JE PROSLA KRIZMA I MOJA ULOGA KUME!

Evo jučer je bila Nikina krizma,a ja sam bila kuma!Bilo je super party i smokin svuda i zajebancije!naughty U crkvi,tj.do crkve(jer smo bili vani)bilo je dosadno i pakleno vruće,tak da smo se pacali na suncu ko neko meso na ražnjiću!Uglavnom kasnije je bio party do pola tri ujutro!Burazov kum nas je malo prođiro malo po gornjem vrapču!Pili smo i zajebavali se,plesali i pjevali,sve kaj se radi na tulumu!

Evo nesto malo o Niki!!!!
Nika trenira taekwondo samnom i dvije je godine mlada o d mene,naj smo frendice i cini mi se ko da sam joj ja uzor!voli se zajebavati,ponekad je i sramezljiva ali je i zabavna!

PUSA SVIMA A POSEBNO:NIKI,IVI,GEPETU,DEE DEE,TOMI,MOM DECKU DARIJU I SVOJ OSTALOJ EKIPI!:kiss:kisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss
- 22:24 - Komentari (9) - Isprintaj - #

03.05.2006., srijeda

KUP GRADA KNINA!!!!!!

U Kninu je bilo ok,malo dosadno zbog vremana,ali sve u svemu proslo je dobro!Borila sam se tek oko osam navecernamcor i imala sam tri borbe.Prvu sam dobila,a drugu izgubila na zlatni bod jer su me suci zajebali!Ja sam prva dala bod i nisu mi ga racunali i onda je ona mene udarila jer sam ja stala nakon svog udarca jer sam mislila da je to to da sam ja dobila kad ono njoj svjetli bod,htjela sam se ziva pojest,ali kaj ces to je tak suci seru i kradu ko uvjek!Uglavnom ja sam 3,a frendica je bila prva pa smo nas dvije zajedno ekipno 3!Hvala bogu isli smo doma oko 22h i dosla sam doma u 02h ujutro isla sam spavat oko tri i probudila sam se u 18 popodne,i kaj je najbolje mobi ostavim u busu headbangkoji peh,na svu srecu imam dobrog frenda pa ga je on uzeo i donio mi ga u nedelju!tak su mi prosla ova tri dana u cistoj dosadi jer sam bila sva umorna i strgana od turnira,i jos sam ali kaj se moze takav je zivot sportasa!

Pozdrav Ivi,Niki,Luki,Tomi i Tommyu koji ide u moju skolu!PPusa svima,a posebno njima!!!
roflroflroflroflroflroflrofl
Be cool,fuck the school!!!!smokinsmokinsmokinsmokinsmokinsmokinsmokinsmokinsmokin
- 15:18 - Komentari (12) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>