petak, 01.01.2010.

Kino

Recimo ja kad odem u kino, ja volim gledat film onako kako je izvorni, znači pa nema šta ponjemu dirat. Štaš ponjemu dirat jel, kad je to film kakav treba bit izvorni kako ga je režiser zamislio i šta mi naprave snime na isti film SLOVA MI NAPIŠU gore na film. ja kažem nemojte pisat slova po filmu i napišu svejedno slova po filmu. Kakav je to način ja nisam platio gospodo moja kartu da ja čitam slova na filmu za koja nisam platio ni ulaznicu. Zaštoot ću doć ćitat, ja ako oču čitat knjigu uzmem knjigu, pa evo u knjižnici ima evo kakva očeš pročitaš ,a ako oču gledat film molim lijepo oču gledat film onakav kakavog ga je režiser zamislio i kako ga je hmnh na platno brb mislim na video medij stavio. Evo ima tamo u videoteci posudiš, opustiš se gledaš neki film fino gospodo moja A PLATIM JA kolko treba dvije tri tisuće kuna platim DA BI GLEDO IZVORNI FILM ,a ne ono šta mi podmeću (ovo je teško za na pisa) hemm ,a kad bi ja htio čitat nešt pa hmm čitat ovo ono pa nebi ja išo u kino plaćo, uzo bi knjigu neku neku raskiljikovu ovo ono ide skače kodnjih čitam fino ,a ako oču u kino oču da mi, prva scena da je neka bezveze ,a druga ako je neka scena, treća :D nemojte mi samo slova metat ako mi je dolje recimo evo: recimo scena livada i taman u dnu ekrana dođe važan lik taman mi tamo slova stave kaže šta je reko, kako mi tamo stave slova ,a ja oču taman uđem stavim kokica jedem fino gledam I pogledam dolje u liku ovaj bože na livadi i lik se šulja i on mi slova stavi I NEVIDIM VIŠE KO SE ŠULJO i k slova mi stavi točno i sad ja mislim jel ga vidi glavni junak nevidi jel mu slova smetaju? E to je to recimo gdje ja poludim kad odem u kino zašto mi slova stavljaju baš u doljni hhhh ,a šta NEMOJTE MI BRLJAT, NEMOJTE MI BRLJAT ako je dobar film švedska drama lijepa scena soba ,a prozor zima šta ćeš više brljat slova niš pa kvaroš sce PA NEMOJ TO. Uzmeš lijepo sjedneš pogledaš ako nešto govore pa prevedi. Pa nemojte gospodo meni govorit šta treba radit u filmu, PLJESAK.


23:24 | Komentari (2) | Print | ^ |

ponedjeljak, 14.12.2009.

gitarijada

Ljudi, glasovanje je otpocelo odavno, zato, glasajte za nas!

Pošaljite poruku ''Gitarijada 203'' na broj 099 744 5730 i gledati cete nas u finalu 24., 25., ili 26. 12. uz još 8 bendova!
Vaš glas može biti odlučujući!

HVALA!


01:59 | Komentari (1) | Print | ^ |

nedjelja, 25.10.2009.

Novosti i najava za 30. i 31.10.2009.

Eto grad nam se počeo nešto glazbeno pokretati, sve je više koncerata u gradu ali i u okolici također, sve više uspješnih organiziranih koncetara sa više gostujućih bendova i sve više glazbenih druženja.
Tako, uz to sve, eto nam još jednog događanja koje će razveseliti sve zaljubljenike u dobru glazbu.

U Bjelovaru, u Tarkusu odvijati će se dvodnevna gitarijada gdje ćemo, između ostalih, nastupati i mi.
Nastupamo 31.10. drugi po redu.
Pobjednik gitarijade dobiva 1000 kuna, zato, ljudi, navijajte za nas, voljni smo vas poslije častit!!! : )

Zatim, gostujemo na koncertu u ivaniću 30.10.2009. ako nam bog da dobrog vremena jer je koncert na otvorenom!
-------------------------------------------------
Nešto novosti iz bendovskih razvijanja:
Eto, igrom slučaja, došlo je do promjene u postavi benda.
Kao stalni član sada u razvitku benda sudjeluje Boris Damjanović kao Saxofonist i veoma je doprinio kvaliteti i ljepoti zvuka kompletnog benda. Zatim, još jedna novost, još jedan novi član, poznat kao Ivan Varga, naš gitarist! Pun iskustva i znanja o glazbi, uklopio se u ovaj bend vrlo lako i sa stilom. Očekujte da ćete vidjeti njegovo lice na pozornici sa nama već 31.10. na gitarijadi!

Sve ove promjene, nadamo se, doprinjet će kvaliteti benda i kvaliteti izvođenih pjesama, tako će doprinjeti i vašem užitku na koncertima.
-------------------------------------------------
Toliko od nas... do čitanja - doviđenja!


15:31 | Komentari (2) | Print | ^ |

nedjelja, 18.10.2009.

Update!

Uh... od zadnjeg događanja svašta se dogodilo,no idemo redom. Gostovali smo na radio tereziji i moramo pohvaliti ljude što su nas toplo primili i uveli nas u njihov studio. No prije toga sljedio je proces snimanja pjesama koje su se vrtile na radiu. Tu nastupa naš novi kolega, član benda zvani Varga koji će naš repertoar ispuniti s još jednom gitarom. Posudio nam je opremu i pomogao da u našem inproviziranom studiju izvučemo maksimum kod snimanja. Snimili smo "Cocain", "Road house blues", "La grange", "Tush" snimke pjesama i radio emisije možete downlodat ovdije :

http://www.megaupload.com/?d=KCZP9HAQ

Zadovolji smo gostovanjem na emisiji i općenito zvukom pjesama na radiu. Jučer 17.10. napravili smo neplaniranu svirku nakon što smo se svi napili na Ivoninom rođendanu u Tarkusu (gdje drugdje). Bilo je veoma zanimljivo, solidno smo odsvirali i hvala ljudima što su nas podržali. Imali smo gosta u svirci Mišu Grgića(gitara) koji je jako dobro odsviro Paranioid i A ti još plačes. Mišo svaka čast :). Za vrijeme naše pauze okupili su se svirci iz grupe Round trip ticket sa gitaristom/pjevačem Lukom Golecom svirali su stvari: from whom the bell tolls, enter sadman. Dečki svaka čast za tako neplanirano sviranje prejebeno!!!. Golec se pokazo ko sexy macan i odsviro sve sexy također i Sinani(bass) i Platinuš(bubnjevi). S još jednim gitaristom sada zvuči sve na mjestu i jako dobro. Za Vargu nemoram ništa komentirat jer je on sviro dok smo svi mi bili u pelenama osim Zorana on je bio u gaćama, preodlično svira s jako dobrom opremom i kull je prijatelj i osoba. U sljedećih par dana napisat ću vam datume triju koncerata koje ćemo održati.

Evo par slika od jučer:

Upload slika i fotografija

Upload slika i fotografija

Upload slika i fotografija

Do sljedećeg posta pozdrav! :)


21:16 | Komentari (4) | Print | ^ |

utorak, 29.09.2009.

eto posta, nakon nekog vremena.

Izdešavalo se puno stvari. Mnoge nedaće naš zdošle, pa prošle, koncerata je prošlo par i tako nas publika pomalo zavolila te nam je zadnji koncert prošao sasvim uspješno i u razuzdanom štihu. Razrijedivši probe početkom škole, prošlo nas je zasićenje od svirki te smo sada kao novi, s nešto novog repertoara, puni energije i spremni na akciju.

Pošto ni sami ne znamo što ćemo, molimo za pomoć u 2 stvari.

1) Radio Terezija nas poziva na gostovanje u emisiju u petak u pola 8, do 8, s time da mi ni sami ne znamo kada da nastupimo na toj emisiji, pa pitamo vas, publiko naša draga, koji biste petak vi htjeli da vaš 'najdraži' bend gostuje na vašoj najdražoj radio stanici Radio Terezija? podijelite svoje mišljenje u komentarima.

2) Totalno smo zagrijani da napravimo nekakav koncert, a opet, ni sami ne znamo kada da ga održimo, pa pitamo, kada biste željeli vidjeti uživo svoj 'najdraži' bend u svojoj najdražoj birtiji Tarkus? podijelite svoje mišljenje u komentarima.

Hvala na pomoći, a sada se nauživajte slika. :)

Image Hosting


Image Hosting


Image Hosting


Image Hosting


Image Hosting


ponovo podsjecam - recite nam: koji petak da gostujemo na Tereziji i kada da napravimo koncert?? HVALA.
vidimo se.


23:31 | Komentari (8) | Print | ^ |

utorak, 25.08.2009.

i još jedna najava!

Ponosno vam predstavljamo nas 3. (slovima: treci. :)) koncerat u dragom nam TARKUSU, u ovu SUBOTU, 29.08.. Sviramo vam repertoar od 25 rock/blues pjesama, s pocetkom u 22 sata.


Naime, postava ostaje ista, znaci nas cetvorica, eto, jos jednom cu nas ponosno nabrojati:


Zoran Soptija................vokal
Igor Soptija...................bas gitara
Dino Ivančić.................bubnjevi
Marko Damjanović.......el. gitaraImage Hostingljudi, svakako se radujemo vasem dolasku i sto vise reci - vidimo se!


00:59 | Komentari (18) | Print | ^ |

nedjelja, 23.08.2009.

NUMI rock fest

ovako. sviramo u ivanskoj na rock festu, ima da dođete svi i naslusate se pravog rock/bluesa. uz nas biti ce i jos puno mladih nada hrvatske rock scene, ulaz se placa 10 kn i vrijedi za oba dana festa... eto, ne znam sto vise reci, pogledajte plakat.


Image Hosting

vidimo se tamo!


22:52 | Komentari (5) | Print | ^ |

petak, 14.08.2009.

Prvo pa muško

Naime, ovaj bend ce napraviti svoj prvi koncert, gdje drugdje nego u tarkusu, 21.8., petak, s pocetkom oko 9 ili 10, ne znamo ni sami. Postava ce biti nesto izmjenjena, sve ce se vidjeti na licu mjesta, dok ce cvrsti clanovi biti Zoran Soptija, Igor Soptija, Dino Ivancic i Marko Damjanovic. Ocekujte cuti repertoar od vecinom rock blues pjesama, te za kraj nekoliko komercijala, naravno. Radujemo se vasem dolasku. Mah-mah.

Image Hosting


14:46 | Komentari (19) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.