BloodMoon

petak, 21.07.2006.

Defence & attack part I

do sada nisam naišao na nijednu stranicu koja bi davala konkretne upute o ovim temama, koje su vrlo bitne. nadam se da ce vam se post svidjeti. za vjezbe trebate koje cu napisati morate znati raditi solidan en. ball. za jednu astrallnu projekciju i za jednu vjezbu trebate imati partnera.

pa da počnem... u zadnjih godinu dana sve je više blogova o wicci na kojima cete naci love spellove...sve je više garbeage stranica i knjiga sa razno raznim spellovima tipa kiss me and the rest of the bull... svako kršenje volje drugog bica je energetski napad. svaka ružna rijeć i misao je napad. a svaki napad iam posljedice. da cini se extremno i pretjerano al tako je ...svaka ružna riješ prostota upucena živom biću je napad na to biće.
kao što neki znate a neki ne naše misli stvaraju elementale koji nam pomažu ili odmažu ili su samo tu ili već imaju neku svrhu itd. zašto?

vi ste u tu misao uložilči energiju (makar malu kolićinu) a energija nenestaje pa se stoga iz te energije misli stvori takvo biće. ovisno o kolicini energije misli tolko će to biće i živjeti (osim ako se neisprogramiraju tjekom procesa rađenja al onda su to vec lasheri..al to ej nevazno za temu)
i tako vi nekog stjerate u ..khm..rodno mjesto...a usput podsvijesno posaljete i malog elementalčića da mu smeta.. to je ajko ružno..a i loše . razumljivo zašto nadam se.

nego da se prebacim na obranu jer o napadu nemislim pisati jer nezelim nikoga uciti takvim stvarima...(mozda nakraju nesot sitno natipkam.....bahahhah)

dlakem.. obrana.. sama obrana pocinje od indentifikacije znakova napada. i razlikovanja dali se radi o psihickom napadu ili poremecaju (puno puta je ono drugo a ne ono prvo)

drugi stupanj je analiza napada (kakav je napad) sto napad radi (izvlacenje en iz solarnog plexusa..sexualno izvlacenja, hranjnje na cakrama itd...

treci stupanj je obrana od napada. eh..lako reci teže napraviti. 1) primjer obrane. naj jednostavnije u slucaju napada psi. vamira (ljudi) dijamant. bazira se na cistoj vizualizaciji i mmoze se raditi gdje god. znaci.. vizualizira se dijamantna ili kristalna aura oko vas kroz koju nista neprolazi samo izlazi. vizualizira se ili da nista ne prolazi al moze se vizualizirati i odbijanje. sto vrlo cesto zbuni napadace . ovaj tip obrane sigurno radi jer je testiran od mnogih ljudi koje znam.

2 vrsta ograne obrna uz pomoč partnera. znaci. svako tjelo ima auru.. naši napadaci nama salju negativnu energiju.. koja ce prvo napasti nasu auru.. e sad ako je napad jedan i instantan vrlo cesto se pojavljuje (astralno) ko grupa larvi koje crpe nasu auru i nasu energiju..zadaca parnera je da skine larve i grounda ih ili pošalje jednu po jednu nazad ili već nekamo.

nestignem vise pisat nastavit cu sutra....have a good day...
- 15:28 - blood (38) - moon - #

<< Arhiva >>