LEGALLY BLONDE: White but not Russian

četvrtak, 23.03.2006.

Kupovina

Od nedavno se u USA otvorio ducan gdje si mozes kupiti muza. Ducan je na 6 katova. Ulaz je slobodan za svih, ali ako odlucis uci na jedan od katova, vise nemozes na kat iznad. Ako neudjes niti na jedan kat, vracanja nema. U ducan se ulazi samo jednom u zivotu.I tako jedna zgodna zena vidi ducan i odluci uci. Procita pravila i udje. Evo sto joj se dogodilo:

Nakon ulaska, dodje do prvog kata i na vratima procita -ovdje svi muskarci imaju posao. (hm, pomisli ona, i odluci otici kat vise).
Dodje do drugog kata i procita - ovdje svi muskarci imaju posao i vole djecu. (hm,nije lose, pomisli ona ali svejedno odluci se na kat vise).
Sad je na trecem i cita - ovdje svi muskarci imaju posao, vole djecu i zgodni su (opaa, pomisli ona i razmislja uci ili ne. Ali posto je radoznala sta ima dalje, odluci ona ipak otici na cetvrti kat).
Dodje ona do cetvrtog kata, sva uzbudjena sta ce vidjeti ovdje i procita - ovdje svi muskarci imaju posao, vole djecu, zgodni su i pomazu u kucanskim poslovima (opet se ona necka, uci ili ne, ali opet neudje i odluci se popeti na 5 kat)
Na petome katu, procita ona sljedece - ovdje svi muskarci imaju posao, vole djecu, zgodni su, pomazu u kucanskim poslovima i romanticni su (sad je zena zastala i pomislila da je nasla sve sta joj treba te uhvati za kvaku od vrata da ce uci... kad pomisli - ali sta ima na 6 katu, zar je moguce da moze biti jos bolje? i pomisli, ma ne, idem ja ipak na 6 kat vidjeti sta je tamo)
I stvarno ona ode na 6 kat, ide, ide, ide... dodje do vrata i procita: vi ste 6000234 zena na ovome katu. ovdje nema muskaraca!

I tako tuzna, izlazi ona van iz ducana, kad vidi nsuprot, na drugoj strani ulice isti takav ducan, samo sto se prodaju unutra zene. I kopka nju da ode vidjeti sta to muskarci ustvari traze, i odluci ona uci unutra. Treba napomenuti da ista pravila vrijede i za ovaj ducan. Samo jednom u zivotu smijes uci unutra, i vracanja na katove vise nema. Tako ona udje unutra i ... :

Stigne na prvi kat, a na vratima natpis - ovdje sve zene vole sex (dobro, pomisli ona i ide dalje).
Dodje do drugog kata i procita - ovdje sve zene vole sex i ne gnjave svoje muzeve (hehe.. nasmije se na to i ide dalje na treci kat)
Kad dodje ona i do treceg kata i.... procita sljedece: na ovome katu jos nije bilo ni jednog muskarca!

roflroflroflrofl

p.s. ja sam ostala na 4 katu. Znala sam da je negdje zamka, a nisam imala hrabrosti otici do 5 kata... eh, steta :))))

- 20:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #