LEGALLY BLONDE: White but not Russian

utorak, 07.03.2006.

Da i ja malo prokomentiram Doru...

Sva sreca sto nisam gledala polufinale, jer bi vjerovatno imala jos nocne more nakon toga.. i ovako sam jedva prezivjela tu torturu.
Pa da pocnemo...

The best of Dora 2006:

- Grupa Karma
Posto ja nezivim u hrvatskoj, nikad ih prije nisam vidjela kako nastupaju... ali nakon ovog mi je skroz jasno zasto su tako popularni u Ceskoj. Pjesmica im je bas onakva kakve "polarne zveri" vole... a i koreografija im je fenomenalna.. vec vidim sretne cehe kako zadovoljno cupkaju u discu na njihovu hit pjesmicu, i kopiraju te genijalne kretnje: 2 koraka u stranu, NOZICA GORE (kako obicno curke rade kad se ljubakaju), pa okret, natrag na mjesto i mrdanje rukom u stranu. 2 puta!! jos je samo falilo pucketanje prstima.

-Ibro
Stari deda koji nepjeva vec place tamo na sceni skupa sa svojim pesekom, i uz sve to, zalosna imitacija Karla Legerfelda

-Mala plava iz magazina
E to je stvarno bio horor. mislim na onaj dio kad je nastupala sama a ne kao sklop grupe. Onaj njen nastup na curkom koja se vrti oko stange je bio puuuno vulgarniji od onog cabaret show-a.

-Danijela
I ta se odlucila za zalosnu imitaciju, ali ne KL vec proslogodisnje pobjednice Eurosonga - male grkinje. Á la "sexy" hrvatsko izdanje, sa nekakvih uzdasima na kraju svake rijeci. Da ne spominjem onaj svijetlo-plavi idiotski korzet ili sta je to vec bilo.

A sta kazete na onaj cabaret show? kad je jednoj od plesacica pala perika? :) mislim fenomenalno, prekrasan zavrsetak Dore... samo tako dalje!!!

- 18:23 - Komentari (4) - Isprintaj - #