neverinov blogneverinov blog

Jer sutra je već kasno*






Dragi Građani i porezni obveznici Republike Hrvatske,

ovaj bloger je odlučio mijenjati stvari na lokalnoj razini kako bi poslje mogli mijenjati stvari na nacionalnoj razini. Zato sam odlučio pristupiti Nezavisnoj listi Građani za Rijeku.

Iznjedrili smo našeg kandidata za gradonačelnika Rijeke Gorana Siška kako bi smjenili dosadašnju okoštalu sdpeovsku garnituru na čelu sa Vojskom Obersnelom. Goranu vjerujem ko bratu i svojim imenom i prezimenom stojim iza njega.

Grad Rijeka u 26 godina je imala samo Slavka Linića i Obersnela i smatramo da je krajnje vrijeme da zaustavimo ovo stanje stvari. Trebaju nam nove ideje i svježa krv jer Grad Rijeka propada svakim danom sve dublje.

Želimo stvoriti novi način vođenja politike na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini. Svjesni smo da političari imaju odgovornost jer su njihovi životi financirani iz državnog proračuna koji se puni iz doprinosa vašeg i našeg posla.


Mijenjamo neodgovornu paradigmu koja je vladala dosada.


Želja nam je da naš Najdraži grad bude primjer drugima i nitko sretniji od nas ako stvorimo razliku. Jednog dana ako nacionalna povijest bude rekla da je promjena krenula iz Rijeke, možemo biti samo ponosni na tu činjenicu.

Molim prijatelje s bloga da djele ovu informaciju svim građanima, a prvenstveno Riječanima u Zagrebu i svijetu. Oni koji su otišli trbuhom za kruhom, a imaju za dati kreativnost, rad i dobru volju, njih želimo nazad. Jer je njihov odlazak neprocjenjiv gubitak.


Hvala onima koji budu prepoznali moju dobronamjernost.
Post info
15.02.2017. (14:42)
41 komentara
komentiraj
ispis
permalink
Komentari

Ono kad moraš popiti to 1 piće








Son of a bitch, give me a drink
One more night
This can't be me
Son of a bitch
If I can't get clean I'm gonna drink my life away

Post info
05.02.2017. (19:49)
11 komentara
komentiraj
ispis
permalink
Komentari

Memento



Ono kad kopaš po digitalnim novinama (nema više prljanja prstiju s tintom) i naiđeš na staru uspomenu jednog super terena.




Mozaik ranokršćanske bazilike u centru Rijeke.Sa tek otkrivenim sarkofagom. Lokacija: Trg Pul Vele crkve. Izvor: Novi List


ako koga zanima: članak


Post info
01.02.2017. (21:18)
19 komentara
komentiraj
ispis
permalink
Komentari

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>