devil

četvrtak, 30.06.2005.

LINKIN PARK MINUS

Chester Bennington pjevač grupe linkin parka,primljen je u bolnicu u Los Angelesu , u petak 30.svibnja s jakim bolovima u leđima i trbušnoj šupljini.Chester je ostao u bolnici dok lječnici pokušavaju otkriti uzrok bola.Glasno govornik grupe Linkin Parka objavio je odluku o otkazivanju svih nastupa najavljenih za lipanj,do Chesterovog potpunog oporavka.Grupa je trebala nastupati na brojnim festivalima i na samo stalnim koncertima u Njemačkoj,Nizozemskoj,Danskoj,Švedskoj,Norveškoj,Republici Češkoj,Francuskoj,Španjolskoj i portugalu.Managment grupe obečao je vjernim fanovima da če redovito izvještavati o Chesterovom oporavku.vjerovali ili ne ali vi mu možete poželjeti puno zdravlja i sreče u životu na Chester@linkinpark.com

- 19:37 - Komentari (4) - Isprintaj - #

subota, 04.06.2005.

Meteora

Meteora

Za bend o kojem su kružile glasine kako ga je sastavio trust mozgova, koji je svojedobno na hrpu stavio Backstreet Boys, Linkin Park su ispali više nego dobro. Daleko bolje od "autentičnih" Limp Bizkit po čijem su modelu, navodno, sastavljeni. Debi Linkin Parka "Hybrid Theory" još uvijek se dobro prodaje, premda je već pregazio 14 milijuna primjeraka, a kredo Linkin Parka danas je u odnosu na Limp Bizkit nemjerljivo veći. Tome su pridonijela i suluda 324 koncerta u samo godinu dana.

Linkin Park bi doista mogli uskoro postati najveća rock grupa na svijetu i dokazati da 14 milijuna prodanih primjeraka debi albuma nisu slučajnost. Ako možda neće postati U2 (politički se još nisu angažirali), onda zasigurno možemo razgovarati o nasljednicima Red Hot Chili Peppersa ili o mutiranoj, stadionskoj rap-metal reinkaranciji Nine Inch Nailsa planetarne popularnosti kakvu su svojedobno uživali Van Halen, Motley Crue i Gunsi (minus narkomanski i groupies ekscesi)."Meteora" sadrži tri-četiri rasna singla (recentni singl "Somewhere I Belong,", odjavna "Numb" i sedma "Faint") koji neće upaliti samo ako su današnji klinci toliko prevrtljivi da ih Linkin Park više ne zanimaju; iako su do jučer rezali žile na njih."Meteora" je gotovo na vlas ista kao njen prethodnik samo što zvuči glasnije, grandioznije, monumentalnije, dorađenije, cjelovitije, a i tekstovi s temom alijenacije i izgubljenosti su nešto bolje napisani. Trademark benda i dalje je Chester Bennington čije razderane glasnice vrijede suhog zlata, a bend još spretnije kombinira razorne heavy metal gitare (točno znaju kad treba stati i pustiti vokal u prvi plan), elektronske efekte koji gotovo ulaze u sferu holivudske filmske produkcije, hip-hop ritmove, rap sekvence i raskošne, himnične pop refrene stadionskih proporcija.

Linkin Park su zaključili kako se konja koji dobija utrku ne isplati mijenjati te da bi bilo pametno napraviti barem još jedan album po uspješnoj recepturi "Hybrid Theory", pa zamku drugog albuma odgoditi za treći album kad se već može eksperimentirati. U novim role-modelima stadionskog rocka za 21. stoljeće osobno ne nalazim previše užitka, ali treba biti pošten i reći da se Linkin Park ne doimaju dosadno i pretenciozno poput arena-rock i simfo-rock bendova 70-ih jer imaju dvije izvrsne osobine. Gotovo svaku pjesmu pišu poput pop-hita za modernizirani rock instrumentarij i dovršavaju u tri-četiri minute, pa im čitav album od 12 pjesama traje optimalnih 37 minuta.

- 15:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 02.06.2005.

Reanimation

Reanimation

Linkin Park su odlučili potući Limp Bizkit na svim nu-metal bojišnicama. Prvo su ih pregazili debijem «Hybrid Theory» (najprdavaniji album 2001. u Americi), onda osvojili Grammy u kategoriji «najboljeg hard rock albuma», a sada su se namjerili pokazati im kako se «prepakiravaju» hitovi. Bizkitov «New Old Songs» spram «Reanimation» zvuči siromašno i tanko iako ni «Reanimation» nije remiksersko remek-djelo nego pokušaj elektro-popizacije i hip-hopizacije nu-metal uspješnica. Gosti iz srodnih bendova (Jonathan Davis iz Korna, Aaron Lewis iz Stainda, Jay Gordon iz Orgy), remikseri (Kutmasta Kurt, Alchemist, Mickey P, Josh Abraham...) i manje poznati reperi (Pharoahe Monch, Aceyalone, Motion Man...) naglavačke se okrenuli hitove i poneku B-stranu singla, no nisu ostvarili čudo nego tek «zakopali» cash'n'carry deal koji će fanovima prekratiti čekanje novog albuma, najavljenog za jesen ove godine.

- 15:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2005  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Ovo je blog za sve ljubitelje Linkin Parka



    Free Hit Counter



    Image Hosted by ImageShack.us

    DATUM ROĐENJA:1996, Kalifornija, SAD.
    Nevjerojatan spoj klasičnog rocka, hard rocka, elektronike i hip-hopa, to je upravo ono zbog čega su ovi dečki danas ultra popularni diljem planeta.Mike Shinode i Chester Bennington osnovali su ga 1999.
    godine nakon dugog poznanstva u srednjoj školi.Nakon što su osnovali grupu, cijelu su godinu bili u potrazi za diskografskom kućom koja će stati iza njih, a nakon puno odbijanja to je napravio Warner Bros.Prvi album, Hybrid Theory, objavljen je krajem 2000. godine i ubrzo je osvojio publiku.Prvi singlovi "CRAWLING" i "ONE STEP CLOSER" postali su veliki radio hitovi, 2001. godine održala su 324 koncerta!Nominirani su za 3 Grammya ove godine.Još su objavili albume Meteora i Reanemation.Ovdje možete pogledati službenu stranicu.

    Stihovi moje najdaže pjesme NUMB

    I'm tired of being what you want me to be
    feeling so faithless
    lost under the surface
    i don't know what you're expecting of me
    put under the pressure
    of walking in your shoes
    [caught in the undertow / just caught in the undertow]
    every step that i take is another mistake to you

    i've
    become so numb
    i can't feel you there
    become so tired
    so much more aware
    i'm becoming this
    all i want to do
    is be more like me
    and be less like you

    can't you see that you're smothering me
    holding too tightly
    afraid to lose control
    cause everything that you thought i would be
    has fallen apart right in front of you

    [caught in the undertow / just caught in the undertow]
    every step that i take is another mistake to you
    [caught in the undertow / just caught in the undertow]
    and every second i waste is more than i can take

    but i know
    i may end up failing too
    but i know
    you were just like me
    with someone disappointed in you



    Kak vam je ovaj blog?!
    Super je
    Glup je
    Sranje je
    Lud je
    Zakon je
    Tak-tak







Linkovi