srijeda, 20.04.2016.

odustaša

najjači trash u sedlarovom filmu je trenutak kada nježni, muški bariton čita pavelićevo pismo budaku u kojemu se poglavnik zauzima za sudbine viđenijih Židova sa onom so preperverznom "...znaš koliko mi to osobno znači brateee..." završnicom! narator na vrhuncu ustreptalosti...ok sedlar-znamo svi ko je, al i ti glumci što to čitaju očito tako i misle jer, ne vjerujem da postoji novac koji takav moždani turnover može platit!? znam, naivan sam. već ih vidim njakat:

konja Haso, konja!

opasno je doba kada povjesničari masovno kreću u politiku. vjerujem da je strast imati priliku odigrati Goebbelsa.
ukinuti civilno društvo, noćnu moru buržoazije! hmm biće to rola Herr Flicka čini se jer sa pritiscima iznutra još kako-tako,
al s onim vanjskima? tu prva dama fasuje obraz...

kako se kaže lik koji je odjednom presto bit ustaša? odustaša.

u tom vježbanju desnice vučić, šešelj i orban su uvelike sudjelovali u predizbornoj kampanji u RH i karamarko i kgk su im veliki dužnici. "Podli" pokušaj stopiranja Srbije na putu u eu, kada malo bolje razmislite, koju izbornu masu u Srbiji može motivirati 1 ovakav ishitreni istup Hrvatske? inteligenciju? oni odavno već apstiniraju...1 takav potez ide ponajviše vučku na ruku jer šešeljevci su ionako protiv Europe. karamarko i vučko si razvlače taj ping pong stolić i udri brate, čim jače tim orešković bolje!

life is good, good, good!

pa ipak, blitzkrieg plan sdp-a kao prvi potez rušenja ovih spominju kraj 2017.!? do tad će sedlar snimit nastavak.
možda baš zato što smo siromašni i potrebiti, nismo i oni koji bi zaslužili!


khm da, nisam nepismen nego osobe koje prezirem pišem početnim, malim slovima


- 19:22 - To te ja pitam (11) - Print - #

Design @ by:Nisa