ponedjeljak, 12.01.2015.

dan turskih lajkova

Svima u RH sa guštom čestitam čin anschlussa jednoj paradržavi. Čestitam Vam ostvarenje jednog tisućljetnog sna na kojemu su sustavno radili veliki hrvatski domoljubi kao Mladen Naletilić Tuta, Ljubo Boban, Dario Kordić, Gojko Šušak i ostali. Čestitam lukavcu Nini Raspudiću, našem čovjeku na terenu. Čestitam svim klero-fašistima, konzervativcima, hrastovima, grozdju, raznim izvorskim vucima i vukojebinama. Svim nepismenima i neobrazovanima! Domovinskim cajkašima, Mamićima, Laktašima, opus dejsima i sektašima. Svim pravašima: starćevićancima, čistima, iz šesedme, četrespete, sedamsprve i devesprve! Svakome Đuri, Peri,
Miki, Lazi! Čestitam Ćiri! Kujundžijama! Zlatu...

Posebno čestitam Vilibaldovima: nadam se da guštate što ste sudjelovali u orkestriranoj restauraciji hdz-a! Tako je! Želimo li radikalno mijenjati ovo društvo najbolje će biti da ga malo vratimo na početak! klap klap!

Ooo svakako čestitke idu i velikom djelu Ivinog tabora. Šarene laže i letovi iz turskih sapunica su više nego pomogli. Možda su i presudili. Znam. Teško je braniti vlast sa pozicije vlasti. Pucanj u Cicerona!

odlučili su upravo Ivini glasači u hdz-u jer znaju dobro da bi big papa ovaj puta doznao Vokić-Lorković fore...jebiga ekipa-Vas jedine donekle razumijem!


Športski je priznati poraz. Moš mislit...La Lotta continua!
Stranka Prolivenog Mlijeka!

- 00:08 - To te ja pitam (23) - Print - #

Design @ by:Nisa