23

subota

travanj

2016

Problemi s funkcioniranjem bloga

Dragi blogeri,
imamo problema s funkcioniranjem bloga. Naša tehnička služba radi na uklanjanju problema i molimo vas za malo strpljenja.
Ne brinite, nitko vam nije obrisao blog, niti fotke, niste zaboravili lozinku...
Ako ne možete pristupiti blogu, nije vam ga nitko hakirao.
Mi čak ne možemo niti pristupiti admin editoru da vam obavijest stavimo na naslovnicu :(
Molimo vas još jednom za malo strpljenja i nadamo se da će problemi uskoro biti riješeni.

ps.

Podižemo ovu obavijest da je što više blogera vidi. Još uvijek ima problema u radu bloga.

Oznake: blog.hr

26

srijeda

kolovoz

2015

Postavljanje linkova u komentarima

Zahvaljujemo Blogomoljcu na tutorialu kojeg kopiramo s njegova bloga.

Poznata boljka bloga.hr: Ubaciš link u komentar - kopiran ne radi. Probaš "ono" preko klika na "zelenu kuglu" - opet ne radi. U prvom se slučaju "odnekud" stvaraju razmaci, u drugom je kod neupotrebljiv.

Probajte ovako!

Primjer - pravi David je ovdje.

Oznake: blog.hr

25

utorak

kolovoz

2015

Blog.hr i Facebook

Još jedna točka s naše liste prioritetnih popravaka – gumb za šeranje i lajkanje na Facebooku (koji se nalazi iznad ili ispod posta).Svim novim blogerima, a i onima koji to ne znaju, poručujemo da nije problem u njima, niti u njihovu prilagođenom dizajnu bloga.

Dok se ne popravi, jedina opcija je ručno kopirati link posta te ga pejstati na Facebooku. Nama je to uspješan način za dijeljenje vaših postova na našoj Facebook stranici
Ako vam i dalje ne uspijeva jer vas upozorava poruka da je sadržaj blokiran, pišite administraciji Facebooka, uglavnom sve u kratkom roku odblokiraju.

p.s. Molimo vas, ako se sjetite još kojeg primjera naših bugova ili tehničkih pogrešaka da nas podsjetite u komentarima.

Oznake: blog.hr

24

ponedjeljak

kolovoz

2015

Bug na naslovnici – cool lista

Koliko god smo se trudili objašnjavati u mailovima i u komentarima, neke stoput ponovljene neistine prenose se s 'koljena na koljeno' kao istina.

Svima vam je dobro poznato kako je naš alat ograničenih mogućnosti i pun je čudnovatih bugova. Jedan od bugova je povremeno pojavljivanje i nestajanje na cool listi na naslovnici. Nitko ne stavlja na cool listu 'ručno' post po post već se objavljuju automatizmom po vremenu objavljivanja postova.

Mi smo objavili post u 11:20, sad je 13.56, a post se nije uopće ni pojavio na naslovnici dok se posve normalno pojavljuje ovdje na cool listi.Odgovorno tvrdimo da nitko ne uređuje cool listu, niti miče postove na cool listi na naslovnici.
To je jedan u nizu bugova koji čekaju svoje red za popravak. Nadamo se da će biti uskoro i to riješeno.

p.s. Ovakve obavijesti stavljat ćemo kao linkove sa strane u box, ako primijetite da neki bloger muku muči s nečim što smo opisali, molimo vas uputite ga na link na kojemu može pronaći rješenje.
Hvala puno.

Oznake: bug, blog.hr

Obavijest novim blogerima

Tek otvoreni blogovi se prikazuju na fresh listi i po svim kategorijama tek nakon što se ostavi prvi komentar ispod posta.
Dok vas blogeri ne upoznaju, molimo vas da si nakon objavljenog posta ostavite sami komentar. Nije sjajno rješenje, no nadamo se da ćemo uskoro pronaći bolje i praktičnije.

O Blog.hr-u i Facebooku
Postavljanje linkova u komentarima

Za sve nedoumice, nejasnoće i pitanja možete se obratiti na ovom blogu u komentarima, na mailove koji se nalaze sa strane u boxu ili u inbox na našoj Facebook stranici.
Nemojte se sramiti napisati post ako vam zatreba pomoć pri uređivanju svojih postova, blogeri će vam rado i brzo u komentarima priskočiti u pomoć.

Ugodno bloganje.

Oznake: blog.hr, fresh lista, novi blogeri

<< Arhiva >>