lipanj, 2009 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Prosinac 2009 (3)
Rujan 2009 (5)
Srpanj 2009 (1)
Lipanj 2009 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komovi Off/On


dizajn by::sve free za blog

Ovdje cu pisati blog o svemu i nadam se da ce biti puno komova...zelim vam dobru zabawu...

Koji ste vi po redu posjetitelj:

link to ecommerce web design guide
ecommerce web design companies


Moj banner...ako zelite staviti moj banner na vas blog samo kopirate html kod ispod bannera i zaljepite ga kamo zelite u blogeditor...







Ewo i nekih slikica...

myspace comments



myspace layouts images



myspace layouts



free myspace layouts



myspace layouts




Nesto o meni..


-ime: Vito

-godine: 12

-spol: muški

-imam dwa bloga evo adresa: CP times i ovaj...

-to je sve kaj trebate znati o meni


dizajn by::sve free za blog

četvrtak, 25.06.2009.

OPREZ NOVI POST...

Eyy svima...party ovo je vec 5 post...komentara nema ne znam koliko ali primjetio sam da vas je zadnja tema o izvanzemaljcima najviše zanimala...dugo sam razmišljao o kojoj temi da danas pišem i nakon dugog razmišljanja sjetio sam se kako bi bilo dobro pisati o necemu zanimljivome kao na primjer misterijima...i tako sam se odlucio da cu u ovome postu pisati o...

Bermudski trokut...

Područje bermudskog trokuta...
Image and video hosting by TinyPic

Ovo je uzeto i Wikipedije...

Bermudski trokut (također Đavolji trokut, Trokut smrti, Groblje Antlantskog oceana), naziv za morski trokut između Bermuda, Floride i otočića Portorika u Atlantskom oceanu. Bermudski trokut ima površinu oko 1140 kvadratnih kilometara.

Zapisi o nestajanju brodova se vode još od 15. stoljeća. Navodno je i sam Kristofor Kolumbo na svojoj plovidbi prema Novom svijetu opazio čudna svjetla iznad tog područja. Prema jednoj nepotvrđenoj statistici, u tom dijelu oceana do sada je nestalo 8.152 ljudi.

Teorije...

1. Prva teorija tvrdi da u Bermudskom trokutu nema nikakvih paranormalnih pojava koje izazivaju nestanke brodova.
2. Druga teorija govori o fizičkim silama nepoznatim znanosti, koje periodično stvaraju rupu na nebu, koja uvlači sve što joj se nađe na putu.
3. Treća teorija tiče se prirode vode u Sargaskom moru. Misli se da je za ove nestanke odgovorna neka nepoznata komponenta morske vode.
4. Četvrta teorija tvrdi da se u Bermudskom trokutu povremeno stvara vremenska rupa, kojom avioni ili brodovi putuju u prošlost ili budućnost.
5. Peta i najrealnija teorija govori o prirodnom isparavanju plinova iz podvodnih stijena koje stvara mjehure na površini koji mogu prevrnuti brod.
6. Šesta koja govori o tome da neobične sile utječu na aparate, kompase i dr.
7. Sedma teorija tvrdi da se u središtu Bermudskog trokuta nalazi izgubljeni grad Atlantida.

Događaji...

Jedan od prvih nestanaka u novom dobu je zabilježen 1918. godine kada je u svibnju nestao USS Cyclops, jedan od najvećih brodova tog doba.

Jedan od najvećih misterioznih nestanaka se dogodio prosinca 1945. godine kada je let broj 19, 5 najsuvremenijih vojnih aviona TBM Avenger sa 24 člana posade, nestalo na tom području. Nestao je i jedan od aviona koji su bili krenuli u potragu za njima.

1948. nestaje DC-3 sa 27 članova posade, a 1951. C-124 Globemaster sa 53 putnika. Jedan drugi nestanak, po službenim podacima desio se 1961. godine kada je nestao tanker Marine Sulfur Queen sa 39 osoba.

U proteklih 50 godina, na tom području su također nestali: Britanski transporter York 1952, mornarički Super Constellationa 1954, civilni teretni zrakoplov 1966, dva Stratotankera 1963. U tim nestancima živote je vjerojatno izgubilo više od 200 ljudi.

Nitko nije siguran što je tamo no ja mislim da je peta teorija istinita...ali i ako je kako onda nisu našli brodove i avione...njihove ostatke...gdje su...
nitko ne zna...ali svi ti misteriji će se jednom nadam se saznati...danas u svijetu ima mnogo pitanja na koja nitko ne može sa sigurnošču odgovoriti...


U komentarima pišite što želite da bude sljedeći post...koja vrsta djela...npr...znanost, misteriji, svakodnevni događaji...itd...

Za ovaj post se zahvaljujem
Google-u naravno,Tinypic-u, Wikipediji i Blog.hr-u

Komentirajte i zabavite se...nadam se da ćete napisati puno komentarasretan...

PoZzzzzzzZZZZZZZzZZzzZz...mahmahmahmah

By Vito





| komentari (17) | print | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.