Blini

< lipanj, 2006 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
Dakle, novina jest: Blini sad živi ni više ni manje neg u New Yorku. Beskorisna kakva jesam, na poslijediplomskom sam iz književnosti. Riješila sam se Dragovoljca! I emisije Zlatno srce u Samoborčeku!

Piši na:
aj2291@columbia.edu

Postovi
Princ Valijant
Hipohondrija Zašto trebam Apaurine?
Romantika
Šta mislim o horoskopu?
Fusilli
TV-prevođenje
NK Hrvatski Dragovoljac
Poezija
Blogeri, otuđeni ste!
Ja u ljubav vjerujem
O nogometu - ne čitaj ako voliš Ćiru!
Muke po francuskom
O pimpeku

20.06.2006., utorak

NINA + noćne mrvice

OVAJ POST VIŠE NEMA SMISLA (AKO GA JE IKAD IMAO) S OBZIROM DA SE PLAGIJATORICA NINA77 OBRISALA - ZATO GA PRESKOČI!

UPDATE 20.06., 21.20 h: Ispod Nininog posta je u posljednjih sat vremena nadodano "pročitah na nekom blogu" - oni koji su čitali tekst do prije sat vremena znaju da to prije nije pisalo. Ninica, to STVARNO nije fer.

Na ovaj me post ponukala točka 1. Prvo sam sve u vezi s točkom 1 htjela stavit u update jer se ne volim popet na vrh liste kao refreshana s nekim sranjcem od petrečeničnog teksta, ali onda mi je i to apdejtiranje nekako bilo ćelavo - pa sam odlučila da ću kako god znam i umijem iznjedrit još bar točku-dve. (Ko žudi za tematski zaokruženim postom, nek' radije čita onaj dolje o pimpiliniju.)

Elem:
TOČKA 1: Čituckam ja blogiće i naiđem na neku curu koja piše o tv-prevođenju... Bemti, čak je prevela isti film ko ja! I sve opisala ko što bih ja!
Ne znam stavit link točno na taj post jer sam debil, ali dovoljno je findom potražit "TV prevođenje" i eto mog tekstića napisanog 26.05. dok nisam bila ni na kakvoj listi – zato je valjda kopipejstanje OD A DO Ž trebalo proći nezamijećeno.

"Sasvim osobno"? - o tome bi se dalo raspravljati!

Tekst se tamo inače zove "U NAVODNICIMA". Sad sam u biti skontala da bih mogla lako izdat roman. Naslov će bit "U navodnicima", a unutra izmiješani Shakespeare + Zločin i kazna + Biblija (samo naughty parts). Blogeri - imat ćemo možda u redovima prvu nobelovku! (Ili da možda zmiksam Uliks i Na Drini ćupriju? To garant u komisiji niko nije u cijelosti čito!)

Nina, nemoj sad post izbrisat, ljudi su ga pročitali i još ti i napisali da se baviš dosadnim poslom - istrpjela si pljuvanje koje je išlo mene. Ne živcira me to ionako bogznakak (Ire, bar nije Vjesnikova novinarka! Koliko znamo!), možda bi mi trebalo i laskat, ali u ovom je slučaju stvarno malo nezgodno jer sam ja ispod filma koji se spominje u postu bila potpisana na nacionalnoj telki imenom i prezimenom, te bi svatko tko me poznaje mogao logički zaključit da ja pišem blog nina77 (iskreno, zbunjeni me prijatelj zato na njega i uputio) i da tamo dajem savjete "o tome kako izludjeti muškarca", a svak' ko je upoznat s mojom nevirtualnom personom zna da se moje taktike za izluđivanje muškaraca svode na to da odabranika tjeram da mi u pet ujutro nešto kuha, iako se u sedam diže za poso. Dakle, nije samo uzurpacija teksta, nego moga dragog identiteta - s kojim sam se ipak, htjela-ne htjela, nekako slizala. I - jebogapatak, blogeri - zar ćemo sad počet prepisivat jedni druge - i to bez ikakvog spomena i onako - uđuture?

PS. Osim ako sam i sama podvojena ličnost, pa zapravo pišem dva bloga, a da jadna nit ne znam?!? Ak još nađem u stanu kukce na špenadlama i izrezuckana slova iz tv programa- najebala sam!

TOČKA 2: Točku dva napisat ću sad prisilno, tek tolko da post ne bi bio jednotočkan.

Evo, recimo: Dal me dobro imat za po kući? Koji su plusevi, a koji minusevi suživota sa mnom? Svatko objektivan i normalan sad bi reko da suživot sa mnom naprosto ne može imat negativne strane, ali ja sam uvijek bila samozatajna i nikad nisam sebe voljela pretjerano veličat, pa ću se, ako ništa - točke dva radi, potrudit da si nađem mane.

SAMO NEKE OD NEBROJENIH POZITIVNIH STRANA KOHABITACIJE S BLINI:
- uglavnom ne zvocam
- sudjelujem u gledanju nogometa, košarke, čak i sumo-hrvanja na Eurosportu i u stanju sam satima komentirati rezultate i pogrešne izbornikove, sučeve ili čije već odluke
- ako mi dečko na internetu igra igrice s pucanjem, divim se ako postigne uspjeh (ubili ga samo 5 puta, a on ubio njih 16!)
- nikad ne započinjem diskusije o osjećajima i vezi ("Dragi, moramo razgovarati" - rečenica je koju ne bih mogla odartikulirati)
- općenito ne govorim "mucko, micko, pjetliću, drozdeku"
- ne hrčem, ne cokćem, ne škrgućem
- manje-više sam uvijek raspoložena za drpanje
- nikad kući ne donesem cipele šta koštaju 300 eura (za Blahnik, Đimi Ču, Mizoguči ili šta već - totalno me boli dupe)
- zbog nereda zvocam tek kad se pojave ozbiljni razlozi za sumnju da se u džumbusu možda krije i pokoji mrtav Kinez

ZANEMARIVE negativne STRANE KOHABITACIJE S BLINI:
- ne znam šta je gore: da kroz kuhinju prođem ja ili hurricane Katrina (dosadašnja postignuća: napravila kajganu od 9 jaja – ali na podu, stavila pizzu da se peče na DRVENOJ tacni za kavu– o tome sam već pisala, u napadaju ludila bacila 10-ak ispečenih palačinki kroz prozor – sutradan kad sam ustala, vidjela sam da - kunem se da ne lažem - vise na granama stabla pred zgradom )
- općenito nemam interesa za kućne poslove i radije ležim i čitam romane, nego da ustanem i bacim se na usisavanje
- doma nisam slickana ko da idem na Oscare, nego nosim šlafroke, pidžame, pamučne čarapice, majice s kapuljačom itd.
- kad imam PMS, ugodno sam društvo kolko i nadrkan križanac Ruby Wax i Roseanne Barr
- hoću da me odabrani pazi dok spavam jer se bojim da ću mjesečarit i nehotice se pri mjesečarenju bacit kroz prozor
- ja, da sam Faust, možda ne bih prodala dušu za znanje, ali za češkanje bih! Tako da znam bit poprilično naporna pri potraživanju tog istog

Idem spavat, već sam si dosadna za popizidit.
Trebamo se svi skupa nadat da se neću u snu bacit kroz prozor.
I - samo da znate - JA sam osoba B... BLINI!
- 02:56 - Komentari (29) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.