Podstražišće/Korčula

petak, 30.05.2008.

"ISTRAŽIMO PRIMOŠTEN ZAJEDNO"

Istražimo zajedno!

wave Ovaj post je pod pokroviteljstvom!

Istražimo Primošten zajedno, naziv je projekta koji će se početi provoditi čim se prikupe dovoljna sredstva namijenjena arheološkom istraživanju toga područja. Voditelj tima, naš mladi i vrckavi arheolog, zadovoljan je razvojem događaja te je sada kada smo raščistili pokušaj da ga se diskriminira, spreman psihički i fizički prionuti poslu koji zahtijeva maksimalnu koncentraciju. U znak solidarnosti i podrške prisidnik i službeni Imam će poslati ovog ljeta i topovnjaču Vrgoracz da čuva primoštenske obalne vode od bilo kakvog pokušaja zloćudnih bića.
I ZATO POMOGNIMO FINANCIJSKI I ISTRAŽIMO PRIMOŠTEN ZAJEDNO JER ISTRAŽUJUĆI PRIMOŠTEN ZAPRAVO ISTRAŽUJEMO SAMI SEBE!

- 14:06 - Komentari (2) - Isprintaj - #

srijeda, 28.05.2008.

OPA, EVO GA NA, OPET!

Prilikom posjete službenom arhivu neki pripadnici tajne organizacije Knjižnica ili knjžničarstvo otkrili su opasan dokaz koji bi mogao diskreditirati mladog arheologa u svim daljnim potezima. Da vidite o čemu je riječ kliknite na link. O bitnosti ili štetnosti ovoga dokumenta izjasnit će se prisidnik i službeni Imam u komentarima!

Klikni ovdje i vidi dokaz

- 21:26 - Komentari (2) - Isprintaj - #

petak, 23.05.2008.

HITNA UPOMOĆ - TKO JE MAZNUO SIC I RUKAVICE?

Razarač Duće

Pa ovo je ubitačno; do kada ćemo ovaj kriminal trpjeti. Naime, prije nekoliko dana nekom podlom bastedu bez imalo savjesti palo je na pamet da otuđi sic sa vozila službenog Imama i rukavice glavnog arheologa i šefa PSS-a. Naime, sve ovo zahtijeva pooštrenje svih aktivnosti i objavu rata za što je odmah bio i Jure Grm. Službeni Imam vidno isprovociran ovim činom aktivirao je tajnu organizaciju Sic ili Rukavice (SiR) kojoj je dužnost da u suradnji s PTSSH pronađe sic i rukavice i ukroti odmetnika. U ovako teškom trenutku nismo mogli stajati skršenih ruku pa smo odmah pozvali bojni razarač Duće da uplovi u zadarske vode budući da topovnjača Vrgoracz čuva s mora vrgorački sud da ga netko ne ukine. Tko stoji iza ovog čina, možda biciklistički separatisti, nezadovoljni poštanski radnici ili sama knjižara Matrix teško je reći. Ali ono što znamo jest to da ćemo ovaj slučaj riješiti i krivce predati seljacima u Keniji uz opasku da sa sicevima i rukavicama provode crnu magiju!

- 10:29 - Komentari (3) - Isprintaj - #