Podstražišće/Korčula

petak, 25.04.2008.

ZAKUSKA U STUDENTSKOM KLUBU

Zakuska je neophodna!

Čast mi je obavijestiti Vas svih koji ste željni dobre spize na tuđi račun da večeras možete doći "omastiti brk" u studentskom klubu. Nema čega nema, samo da ne dogodi da ne bude bilo ničega;no, ipak, izvori mi javljaju da će biti svega od pršuta do škopca koji je specijalno pravljen u ove svrhe. Ova svečanost priređena je u svrhu obilježavanja dolaska i odlaska američkog predsjednika Busha. Odgovorni za ovu svečanost smatrali su da je to nužno kako bi i mi okusili čari večere koja je ipak pretvorena u pučku zakusku s čime su se svi složili. No, budući da smo još pod stanjem uzbune zbog ludih mobilnih poziva topovnjača Vrgoracz će za svaki slučaj biti u blizini obale spremna da destvuje u svakom trenutku. Nadamo se da nećete doći, barem ne prije nas, kako nam ne biste sve izili jer se mi čuvamo za večeras!
I sami donesite svoj pribor! njami

- 11:48 - Komentari (1) - Isprintaj - #

subota, 19.04.2008.

Limenko Jezgrović: "Požežanka mlada"

Tako je!

Požežanka mlada ujutro puno spava
"napiši mi pjesmicu", stalno zajebava.
A sad pjesmicu pišem pa da budem miran
i bezbrižno sintisajzer da joj kod cimerica sviran.
Kad iz doma dojde donese 5 kila mesa
od prošlega puta ostala je puna kesa.
A u Zadar nikako biciklu da donese
možda ćemo se vozit kad nam vrime mladost odnese.
Na knjižničarstvu rado provodi svo vrime
a u Nade fatiga bez plaće već dvi zime.
Ali nije ona kriva što je u Nade ko na tečaju
a to mi sve sliči na firmu u stečaju.
Ali nema veze, valjda će ta plaća doći
kad cimi u žembu bude trebalo poći.
No, najveći problem stvaraju mi tast i punica
kad mi reču da je ona još njihova curica.
A ja jadan ne znam što da tada kažem
mislim da ću morat štogod da im slažem.
Ali i meni isto pošalje štogod tast
prema kobasicama i panceti osjećam najveću strast.
Eto tako lipo sad ću poć spavat
i nadam se da me neće Požežanka radi ovega zajebavat!

Hvala!

- 19:37 - Komentari (4) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 14.04.2008.

POKUŠAJ MOBILNE DEZORIJENTACIJE PRISIDNIKA

jupii!

U ovim opasnim trenutcima nužno je da se obratim javnosti. Naime, u posljednja dva dana (12. i 13. travnja) PSS (Primosten Secret Service) i TSH (Tjelesna straža Soka Hills) podignule su najveću razinu uzbune zbog pokušaja mobilnog ugrožavanja prisidnika. Naime, nepoznata ženska osoba s nepoznatog mobilnog broja i isto tako nepoznata i neuravnotežena psihička stanja, predstavljajući se kao A. K., studentica prve godine povijesti, pokušala je mobilnim putem, iskazujući svoju opsjednutost prisidnikom primjerenu ludnici Vrapče, ugroziti psihički prisidnika i njegove najbliže suradnike. To je odmah diglo PSS na noge, kao i Soka Hills te je ofenzivna istraga u tijeku kako bi se što prije doznalo o kome je riječ i kako bi se što prije poduzele mjere da se taj podli i nerazuman čin ne nastavi. PSS i TSH su aktivirale i određene ljude, stručnjake za mobilni terorizam, kako bi se što prije ova situacije odgonetnula jer namjere posrnule luđakinje nikome nisu poznate. Ovaj čin je bio nužan da se pozove "Hitna Upomoć", a i topovnjača Vrgoracz je danas uplovila u zadarski akvatorij.
Službeni Imam koji razumije današnji svijet u skladu sa svojim pozivom ocijenio je to kao nerazuman čin psihički poremećene i dezorijentirane nimfomake koja nema pametnijeg posla nego zivkat okolo, s čime se je i sam prisidnik u potpunosti složio, pa se možemo pitati, kako bi se to stručno reklo, "kojem mobitelu pripada?", ali sigurno ne može biti dobar što nam je i razgovor s njom uvelike potvrdio.
O svim ostalim događajima biti će te obaviješteni.

- 16:45 - Komentari (5) - Isprintaj - #

četvrtak, 10.04.2008.

POZIV NA SOLIDARNOST - arheološka istraživanja-Primošten 2008.

Negdje kod Primoštena!

thumbupOvaj post je pod pokroviteljstvom

Ovoga puta je ozbiljno i direktno! Pozivaju se svi da pomognu sa onoliko love koliko mogu kako bi se omogućio početak i nastavak arheoloških istraživanja Primoštena i pridružene okolice od strane našeg arheologa, vatrogasca i fotografa te pročelnika za povijest i arheologiju primoštenskog ogranka Matice hrvatske.
Evo i službenog priopćenja:
Poštovani! Ovo pismo upućuje vam ogranak Matice hrvatske Primošten (OMHP), a u svrhu donacije za projekt kojeg je OMHP pokrenuo, a on se odnosi na arheološka istraživanja na području općine Primošten(Šibensko-kninska županija), kao i zaštitu i prezentiranje tih lokaliteta. Vi ako ste voljni možete biti donator ili ako želite sponzor. Ako vas zanima o čemu se radi možete pogledati u slijedećim crtama isto tako ako želite nešto saznati o samoj organizaciji. Ako pak budete zainteresirani za više, upite možete slati na mail omhprimosten@gmail.com ili na adresu Trg Rudina Josipa Arnerica BB,Primošten 22202. Odlučite li dati donaciju možete je priložiti na ovaj RAČUN:2411006-1100000248, i poziv na broj odobrenja je: 271-08 Račun se nalazi na Jadranskoj banci.
-Projekt vodi Ivan Huljev pročelnik za povijest i arheologiju OMHP. Same radove izvodio bi Muzej grada Šibenika, koji i izvodi takva istraživanja. Ovaj projekt je pokrenut zbog gotovo nikakve istraženosti arheoloških lokaliteta na području same općine, kao i zbog financija koje uvijek nedostaju kod takvih istraživanja. Nalazišta koja bi mogla biti istraživana su: prapovijesna gradina Kremik, antički objekt (villa rusticae) u arealu marine Kremik, prapovijesni tumuli kraj Bojane i kraj Prhova, prapovijesni tumul na brdu Jagleš poviše mjesta Draga, mogući dijelovi antičkog objekta, kao i srednjovjekovnih u arealu crkve Sv.Jurja u mjestu Prhovu i neki drugi koji nisu spomenuti, a također se provodi sam pregled terena u potrazi za novim nalazištima i za njihov popis, kao i istraživanje.
-OMHP je ogranak Matice Hrvatske koji osnovan 1992 godine. Sadašnji predsjednik ogranka je don Kresimir Gačina. Ogranak se bavio i bavi izdavanjem knjiga (Povid i dr.), organizira razne izložbe, predavanja iz raznih područja itd. Ako želite možda dati donaciju OMHP za ostale aktivnosti, to možete donirati na isti račun samo bez poziva na broj odobrenja.
Hvala!

- 13:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 04.04.2008.

NOVI BROJ k.i.f. - a

Aaaaaaa; uzmi me nježno!

Čast mi je najaviti novi broj k. i. f. -a časopisa za uzaludne informacije. Tema ovog broja je što znamo o seksu starijih ljudi. Raspravljati će se o tome da li ste ikad vidjeli starije ljude u tom aktu, kako ste se osjećali kada ste ih vidjeli, da li ste poželjeli biti između njih ili do njih, da li ste im željeli dati neki savjet ili da oni savjetuju vas, dali ste im željeli "dati" ili da ono "dadu" vama; sve su to pitanja na koje će nam vjerojatno dati odgovor onaj tko je u prošlom k. i. f. - u imao najviše tema, a to je naš drug Rade!
Ukoliko ste im željeli "dati" ili biti "dani" morate se izjasniti kome ste to željeli njoj ili njemu, jer ako ste htjeli njemu to je onda tema za drugi broj našeg časopisa p.e.d.e.r.
Čitajte, jer k.i.f. i p.e.d.e.r su ono što vam treba!

- 12:03 - Komentari (0) - Isprintaj - #

RAZGOVOR UGODNI NARODA MUSLIMSKOGA

Gledajte Juru!

Evo danas smo u povodu ovog velikog posjeta, kojeg neki čak zovu i historijskim, razgovarali sa Imamom zadarskog sveučilišta koji se je za ovaj današnji dan posebno dotjerao ili bolje reći prerušio kako bi ozračje bilo bolje. Pitali smo ga što misli o novom akcijskom spektaklu Jure Grma 0007 Čovjek koji me prcao, a on je odgovorio kako njegovo prerušavanje govori sve. Naime, po tome možemo utvrditi kako je naš Imam gledao film i kako je na njega ostavio super dojmove da je odmah odlučio prerušiti se u tog Juru i nama dati ovaj intervju. Imam je preporučio da ga odmah pogledamo i da vrijedi dati tu lovu (100kn + PDV) za premijeru filma!

Napomena: Za razumijevanje ovog posta posjeti blog Distrikt od Službenog Imama!

- 11:14 - Komentari (1) - Isprintaj - #