Podstražišće/Korčula

četvrtak, 26.04.2007.

POBJEGLA POMAHNITALA PTICA IZ OZLJA I KRENULA RAVNO PREMA ZADRU

Di si ljubavniče sunce ti žarko; napuderaj guzu jer stižem!

Posljednjih nekoliko dana bili smo odsutni, opet ne iz privatnih razloga, već na nagovor našeg mladom aktiviste i još većeg lovera iz Ozlja koji nas je zaprepastio onim što je izrekao. Naime, od Primosten Secret Service doznali smo kako je pobjegla iz ozaljskog napuštenog vrta bijesna ptica koju je naš lover zamaskiravši se u istu sortu samo s muškim "alatom" napastovao u dotičnom vrtu još prije upoznavanja i otmice Fatime. Ljubavnik je rekao kako je to samo bila generalna proba za budući život, ali je beštija to očito shvatila osobno. Izbezumljena tako je u vrtu i sramoti provela punih 10 godina i sada je odlučila napraviti odmazdu. Izbezumljni ljubavnik strahujući od posljedica obratio se udruzi AKSTU, prisidniku, službenom Imamu i primoštenskim vatrogascima i Cruzu Castillu, dok je on pobjegao na nepoznatu lokaciju strahujući za svoju guzicu. Kako su nam javili stanovnici okolnih sela kroz koje je ptica prošla zaključili smo da imamo posla s pravim vragom kojeg će biti teško zaustaviti. Primoštenski vatrogasac dobio je tri cisterne i to dvije s vodenim topom kako bi usporio pticu, drug Rade iz AKSTU trebao bi joj poput Minotaura uletiti među noge, a mi bi je trebali svladati na zemlji, a Cruz ukokati. Ukoliko akcija ne uspije naš prijatelj će se naći u izravnoj nevolji. Iz pouzdanih izvora doznajemo kako je naš malac skriven kod babe koja nije položila Granića i zajedno se pripremaju za taj potez, no, u ovakvoj situaciji to je teško jer misli lete na sve strane. Očajan ništa drugo ne može nego da se moli i čeka, samo da ne dočeka pticu.
Evo, isto tako primili smo ovaj amaterski snimak kojeg je uspio snimiti naš avanturista Paško na Zrmanji i kojeg je ptica u naletu ozlijedila na nezgodno mjesto.

- 19:18 - Komentari (11) - Isprintaj - #

petak, 20.04.2007.

KRATKO TRAJALO - NEMA VEZE, BIT ĆE BOLJE!

Teško mi je ovo reći, ali eto! Puno se pisalo, puno se govorilo, puno se letaka podijelilo, puno je riči palo, ali se malo djelovalo! Tko je kriv što je ovaj studentski prosvjed ovako kratko trajao? Da li se nešto uspjelo? Zbog koga i zašto je ovaj momčić danas markirao iz škole pokazat će vrijeme, no čini mi se da njegov natpis sve govori i da je već poznato koga je on optužio za ovaj pokušaj! Zar su se tolike teze mogle izreći u samo 15 min; pa toliko malo ne traje ni odlazak na zahod ovog momčića, a kamoli nešto drugo!
Antifašistički Klub Studenata Trsta i Unutrašnjosti još se nije izjasnio, a i ne zna se gdje su trenutačno sada, ali se zna da sigurno nisu na staroj adresi!
Bilo kako bilo slobodno potegnite vodu jer ovdje nešto dobro tufinja!headbang

- 12:13 - Komentari (2) - Isprintaj - #

četvrtak, 19.04.2007.

ODLUČAN OTPOR - Studentski ustanak!

Vratite nam našega JU-JU

Ovi petak 20. 04. u 11:30 održat će se prosvjed studenata u ZD za bolje prikosutra. Sve će se to odvijati u organizaciji AKSTU-a tj. Antifašističkog Kluba Studenata Trsta i Unutrašnjosti. Ciljevi su vrlo jasni, parole su spremne! Naši junaci, pod vodstvom vrgorskog narodnog junaka Rodriga Diaza De Radonić De Vrgorac i njegova pomoćnika Željka de Juan de Marca i ostalih ali i ne manje bitnih sudionika, pripremili su parole tipa DOLI: dvojno državljanstvo, partija, cure koje ne mogu podnijeti pritisak, kradljivci bicikala; doli Dubravka i loša spiza u menzi itd. GORI: ćevapi, metroseksualci, stara moda, stare koke itd. Bilo kako bilo dojdite, vidite i nemojte se smijat osim ako vam nije došlo!
Napomena: Javnog WC-a nema pa nemojte pišati iza kantuna nego se popišajte doma ili trpite! Toga dana peškarija kao i sve butige biti će otvorene! Smatra se da će prosvjed biti vrlo živ pa pripremite kondome!

- 10:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 03.04.2007.

PRIOPĆENJE PRISIDNIKA I SLUŽBENOG IMAMA

RAMBO

Tijekom nadolazećeg blagdana bit ćemo odsutni zbog pomoći Primoštenskoj tajnoj službi u lovu na poznatog razbojnika koji hara u Duću. Lik je izrazito neugodan i treba ga uhvatiti i poslati pred Međunarodni sud. U akciju se uključio i Cruz Castillo (dečko sa pištoljom na susjednoj slici)!

- 10:48 - Komentari (6) - Isprintaj - #