30.06.2007. / subota

Nastavak ;)

"Dakle, kao što svi znate ove godine opet imate novog predavaća odrane od mračnih sila, molim vas pozdravite pljeskom hrabru Michelle Snape."- predstavila me McGonagalica i sjela u veliku stolicu ravnateljice meni desno. Ja se ustala, dvoranom je odjeknuo gromoglasan pljesak i par žvižduka, a najviše za Slytherinskim stolom cool. Podigla sam ruku da ih utišam, naklonila se i ponovo sjela...bla bla....razvrstavanje rolleyes....ti tu...ona tamo.....znate svi. Papica njami i spavanac.
"Vaša soba je na prvom katu, iznad Slytherinske društvene prostorije, povezana je s vašim uredom."- uputila me McGonagalica (uvijek kad joj pišem ime me pocijeti na nešto iz McDonaldsa) na kraju gozbe, kimnula sam glavom u znak razumjevanja.
"Laku noć ravnateljice."- rekla sam uz poznati Snapeovski podsmijeh nut. Otišla sam do svoje sobe, bila je dosta prostrana, veća od učeničkih, divotica rofl, samo prođem kroz jedan prolaz pokriven vratima s nekim zidnim tepihom i u uredu sam, lovely dead. Naravno, još nisam kanila spavati, idem malo do dobre stare društvene wink. U društvenoj je još bila gužva, dali ja to vidim piče party, DA.
"O ne."- čuo se uzdah nekoliko učenika, dok je zavladao potpuni muk uzrokovan mojim ulaskom.
"Bez brige, neću vam pokvariti party i ja sam došla na njega."- rekla sam im umirujučim glasom.
"TOOO!!!!"- viknuli su svi u isti glas, ja sam se samo smiješila wink.
"Dodaj plamen-viski."- rekla sam nekom učeniku koji je bio blizu stola s cugom party. Samo ću par gutljaja thumbup. Party je trajao do tri ujutro, kad sam ga ja morala prekinuti jer su se svi napili i postavi preeeeeeglasni.
"Djeco, sad svi u krpe ili ću vam sutra na prvom satu zadatu PUNO zadaće!!!!"- viknula sam, svi su se trznuli. Došla sam od izlaza, okrenula se i rekla: "Pazite se, ja sam tik iznad vas, ako čujem buku...spavajte s jednim okom otvorenim.". Na ovu prijetnju su se svi pokupili u svoje sobe. Malo sam sad bila prestroga, iskupit ću im se sutra yes. Otišla sam do svoje sobe, svalila se na krevet i začorila zijev.

P.S. A kaj je post bez videa?

Lord of the Pings - triler

30.06.2007. ...14:03 Komentari (16) Isprintaj #

25.06.2007. / ponedjeljak

Povratak u Hogwarts

Dakle....osam je sati, kovčeg mi je spreman, fleka u krletki naughty, Luni pretvoren u zamorca rolleyes, sve spremno za polazak. Začarala sam se čaroliom kameleona, da me bezjaci ne bi vidjeli kako se pojavljujem iz ničega. Aparatirala sam se pokraj pregrade između perona 10 i 9, te kradomice prošla kroz nju i došla na peron wink. Riješila sam se čarolije kameleona i ukrcala se prva u Hogwarts expres mouthwash. Ostavila sam kovčeg, Lunia i Flekinu krletku (nju ću ponijeti sa sobom) u skroz zadnjem odjeljku vlaka i krenula se "prijaviti" vozaču kao dežurni profesor nut (McGonagalica mi je rekla da ću još ovaj put putovati u vlaku s učenicima kao dežurni profesor, inače profesori putuju odvojeno). Kad sam to riješila javila sam Petri preko lančića da sam došla na vlak (ona je već bila u dobroj staroj kolibi na rubu zabranjene s Davidom), Fleka mi je drijemala oko vrata, lagano sam ju zadrmala da se probudi.
"Kaj me budiš?"- prosiktala je mrzovoljno.
"Ti se vrati u naš odjeljak i čuvaj kovčeg i Lunia, da ne splašiš učenike kad te vide."- rekla sam joj.
"O.K., ali ja volim plašit malu dječurliu."- siktala je pomalo razočarano i otpuzala u smijeru odjelka s mojim stvarima. Tako je dobro imati poslušnu zmiju za ljubimca wink. Do 5 minuta do devet već su svi odjeljci bili puni, ove godine ima mnomo novih učenika. Tu i tamo bi me neki učenici pitali da li znam gdje ima koji prazan odjeljak i slično. Kad je vlak krenuo, ja sam počela patrolirati hodnikom i smještati zadnje učenike koji su tražili mjesta. Za deset minuta sve je bilo u najboljem redu i ja sam krenula prema svom odjeljku s dva-tri učenika prve godine kojima nisam uspjela naći mjesta nut. Bili su zbunjeni, nikad prije nisu putovali na tako dugo vrijeme bez mamica bang.
"Fleka, pazi na apetit, s nama će putovati učenici prvog razreda."- rekla sam Fleki uz podsmijeh, ona je sam digla glavu i uputila mi "ali ja sam gladna" pogled, zato sam joj dočrala par mrtvih štakora za jelo. Učenici su se prepali kad su čuli kako sikčem, pa sam im uputila sve je uredu pogled.
"Bez brige, samo sam poručila svojoj zmiji da bude dobra."- rekla sam im toplim glasom i pokazala im rukom da uđu. Da nisam profa već bi nastradali dead od strane Fleke i drugih učenika. Putovanje je prošlo uobičajenim tijekom, najela sam se čokoladnih žaba i jedva dočekala da dođem u Hogwarts. Kočijama s upregnutim testrailima sam došlia do dvorca i krenula u veliku dvoranu na gozbu za početak nove školske godine.

Nastavlja se

25.06.2007. ...14:25 Komentari (15) Isprintaj #

20.06.2007. / srijeda

WTF?????????!!!!!!!

"WTF?!"- podvrisnula sam ušavši u vilu.
Neka djevojka se ljubila s Davidom dok su se Draco i Spike (odakle se on stvorio) valjali po podu od smijeha.
"Odakle se Spike stvorio???? Kaj se vi smijete????? Ko si pak ti????? Neka mi netko objasni."- zasula sam ih pitanjima.
Pošto se Draco prestao valjati po podu skupa s Spikeom i David i cura prestali ljubiti, Draco mi je počeo odgovarati: "Spike je došao u posjet, ja sam ga aparatirao, smijemo se Petri....".
"Petra?"- tiho sam pitala.
"Da."- odgovorila mi je Petra koja se do malo prije ljubila s Davidom.
"Izgledaš užasno, kakva ti je to rana na nozi?"- pitala sam je.
"Ma jedan me drot pogodio nevješto izvedenom Sectumsemprom."- rekla mi je smireno, izvadila sam štapić i jednim lijenim pokretom izliječila njezinu ranu.
"Hvala."- zahvalila mi se.
"Zašto mi nisi odgovarala kad sam te zvala preko lančića?"- pitala sam je.
"Izgledalo bi sumljivo."- odgovorila mi je kratko, ja sam se nasmijala. Prišla sam Davidu i Petri, bacila ih jedno na drugo i rekla: "Uf što ste pervezni.", te se dostojanstveno povukla u svoju sobu, isto su (samo bez ovog "perveznog" dijela) učinili Draco i Spike. Tako su Petra i David ostali sami.

Ostatak dana sam provela u sobi slušajući Flekin izvještaj o Davidovim aktivnostima.
"Evo nešto na ćemu se možeš iživljavati za nagradu."- rekla sam i dočarala jednog ogromnog plišanog zeca rolleyes.
"Fala."- prosiktala je Fleka i otišla proučavati svoju novu igračku dead.

P.S. Kao što se može pretpostaviti, David i Petra su profurali, Petra se pomirila sa Spikeom, a ja zaglibila bez dečka dead. Pošto se više ništa neće dogoditi na praznicima sljedeći post će biti kao početak nove školske godine u Hogwartsu.

20.06.2007. ...12:37 Komentari (5) Isprintaj #

15.06.2007. / petak

SUSRET SA OSTALIMA (PETRIN POST)

Vozila sam se oko 2 sata. Nisam privlačila pažnju a nitko me ni nije skužio jer sam napravila make-over!
Bila sam umorna od bijega pa sam skinula naočale i leće i legnula preko dvije stolice. Ubrzo sam zaspala, a probudio me kondukter i rekao mi:
"Malo si mi poznata..."
"Ma ne,valjda imam takvu facu...trebate kartu?"
Osjetila sam kako mi ogrlica vibrira, ali se nisam javljala jer bi me tako mogli prepoznati...Uglavnom, dala sam kondukteru kartu i on je otišao. Kad sam trebala izaći stavila sam natrag leće i naočale i nonšalantno sam izašla iz vlaka. Bilo mi je čudno što me nitko nije prepoznao, pa ipak su moje slike bile u svim novinama u zemlji! Bilo je otprilike 15 minuta do Malfoyevih pa mi se nije dalo uzimati taxi. Kad sam došla, otvorio mi je Draco i uperio štapić u mene (nije me prepoznao) a onda su došli i ostali, među kojima je bio i Spike. Draco me upitao:
"Tko si pak ti?!!"
Nisam ništa rekla, samo sam skinula naočale i leće, ali su mi ostali plavi pramenovi na mojoj ošišanoj kosi (imala sam do guzice,sad imam do ramena) i vjerojatno sam im djelovala jako smiješno, jer su me par sekundi samo gledali, a onda su PRASNULI U SMIJEH! Spike je rekao kroz smijeh:
"Pa znao sam da u ćuzi imate prugastu odjeću, ali nisam znao da imate i prugaste frizure!"
"Nemamo prugastu, nego crnu odjeću! Osim toga, morala sam se prerušiti..."
Ušla sam u villu i napokon sam bila sigurna... dok ne izađem. Kad me David vidio, nije se smijao, a i on se ošišao,ali nije to bitno, nego me POLJUBIO kisscerek!!!!

P.S. LJUDI???? KO VOLI GOSPODARE PRSTENOVA?????? POGLEDAJTE OVAJ VIDEO, ZA CRKNUT OD SMIJEHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15.06.2007. ...11:11 Komentari (8) Isprintaj #

12.06.2007. / utorak

Nastavak

Zvala sam Petru...nije se javljala, sad sam se već zabrinula.
"Koji kurac izvodiš ?!"- viknula sam očajno u privjesak lančića, bojala sam se, da možda nije mrtva. Odlučila sam malo otići do Lunia (Luniela), otišla sam u onu šumicu na rubu imanja Malfoyevih, bila je nekako svijetla, presvijetla za moj ukus (ja ljubim mrak). Neko vrijeme sam šetala tražeći ga, no naposlijetku je on (kao i uvijek) našao mene. Kad mi je prišao počela sam ga gladiti rukom.
"Zabrinuta sam za Petru, Luni, ne javlja mi se. Znam da je tebi već dosta mojih problema u koje te uplićem, tebi bi samo trebalo malo mira da živiš normalnim životom."- rekla sam mu kao da govorim s čovijekom, on je na ovo zadnje odmahnuo glavom kao da želi reći da mu je drago biti uz mene i pomoći mu kad mi pomoć zatreba kao što sam ja njemu pomagala kad je bio ranjeno ždrijebe.
"Lijepo je znati da je netko uvijek uz tebe."- rekla sam mu.
"Jesi li raspoložen da me malo nosiš, ovo imanje je ogromno, možemo iskoristiti višak prostora."- rekla sam mu, on mi je glavom dao znak da se popnem njemu na leđa. Na imanju Malfoyevih je bila jedna velika otvorena livada, na toj livadi je bilo nekoliko srušenih drva koje su meni i Luniu poslužila kao prepone. Dugo smo bili vani i trčali i preskakali drveće, već se spuštao mrak. Potjerala sam Lunia u lagan kas do šumice gdje sam se oprostila s njim te krenula prema vili. Kad sam stigla vidjela sam čudan prizor........

NASTAVLJA SE

P.S. Ljudi, nestalo je struje pa mi se pobrisao divovski post pa se više nisam mogla sijetiti kaj je u njemu pisalo i zato je ovaj post kraći nego što se očekivalo. KISSAM vas sve i do tipkanja.

12.06.2007. ...10:31 Komentari (8) Isprintaj #

01.06.2007. / petak

Bilo je i vrijeme.....

Lijepo sam se naspavala i probudila negdje oko deset i išla dočekat Petru i Davida (tak mi je bar ona rekla). Otišla sam iz vile...došla na sam rub posijeda Malfoyevih...čekala pa otprilike pola sata dok nisam začula topot kopita.
"Već je bilo i vrijeme."- rekla sam. Nisam dočekala odgovor...na Lunielu je jahao neki pa...prilično zgodan mladić, pogledom sam tražila Petru no nisam je našla.
"Ti si sigurno David, gdje je Petra kaj nije trebala biti s tobom?"- pitala sam ga i pogledala ga procijenjivačkim pogledom.
"Odvojili smo se na putu da nebi privukli previše pažnje, a ti si sigurno Michelle."- reko je.
"Jesam, onda ću je pričekati, ti odi u vilu i potraži vilenjaka da te smjesti u sobu."- rekla sam mu, iza sebe sam začula tiho siktanje.
"Uredu, ostavljam ti tvog jednoroga, prekrasna životinja."- rekao je i aparatirao se.
"Fleka, čula sam te izađi."- prosiktala sam.
"Sranje, kak si me čula."- rekla je.
"Želim da odeš i pripaziš na onog mladića s kim sam pričala, budi tiho, neznam dal te može razumjeti, lako sam te čula, moraš bit opreznija."- zapovijedila sam joj.
"Uredu, kako hoćeš, vjerojatno ću dobit nagradu za to, zar ne?"- pitala je.
"Naravno, smislit ću nešto."- rekla sam. I Fleka je krenula prema vili. Nazvala sam Petru preko ogrlice........

NASTAVLJA SE

P.S. Oprostite zbog kratkog posta...nemam inspiracije.

01.06.2007. ...18:05 Komentari (21) Isprintaj #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< lipanj, 2007 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Svibanj 2008 (2)
Ožujak 2008 (2)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (1)
Listopad 2007 (1)
Rujan 2007 (3)
Kolovoz 2007 (1)
Srpanj 2007 (3)
Lipanj 2007 (6)
Svibanj 2007 (3)
Travanj 2007 (7)
Ožujak 2007 (7)
Veljača 2007 (5)
Siječanj 2007 (14)
Prosinac 2006 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Blog za one koji vole ispravno (nepravda)!!!!!
    Bezjacima koji oće vrijeđati moju priču je ulaz ZABRANJEN!!!!!
    Svima onima čarobnjačkog sloja želim dobrodošlicu

    I NE UBACUJEM VIŠE LIKOVE U PRIČU IMAM IH DOVOLJNO!!!!
    Osim ako možda izmolite svoje mjesto u mojoj priči inače NE!!!


    Dame i gospodo, ja sam ponosna Slytherinka!!!!
    i'm in slytherin!

    be sorted @ nimbo.net

    Evo moj banner!





    Slobodno ga stavljajte na svoje blogove!

    Koliko vas je posjetilo ovaj blog
    Free Website Counter
    Free Website Counter

Linkovi

  • Amanda Harrison
    Anna Potter



    Image Hosted by ImageShack.us


    Zivot po noci


    JUNACI MOJE PRIČE


    Slytherini (i oni koji su to nekad bili)

    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Michelle Snape

    Imam dugu plavu kosu i zelene oči, pofesorica ooms-a i PROUD TO BE njihova predstojnica, najdraži predmeti su mi bili skrb za magična stvorenja i čarobni napitci. Ujko mi je Severus Snape. Smrtonoša sam, parsel-ust i animagus (pretvaram se u vuka), imam ljubimca crnog jednogoga Luniela, zmiju Fleku i sovu Eola, najbolja mi je frendica Petra.

    Photobucket - Video and Image Hosting
    Draco Malfoy

    Ima plavu, zalizanu kosu i sive, vodenaste oči, umro i sad je inferius, najdraži predmet su mu bili čarobni napitci. Smrtonoša, u rodu je s Petrom.

    Photobucket - Video and Image Hosting
    Spike Dark

    Petrin brat, šesta godina, Slytherin.

    Nera Moon

    Slytherinka s 1. godine, uočila sam je na svom prvom satu, nadarena vještica, bit će nešto od nje. Duga smeđa kosa i zelene oči.


    Griffindori (i oni mrtvi)

    Photobucket - Video and Image Hosting
    Harry Potter

    Ima crnu kosu i zelene oči, vjerujem da ga svi već poznaju, zbog onog munjevitog ožiljka (gospodar tame mu ga je osobno nanio). Ne slažemo se (mi smo kao moj ujko i Harryjev otac). Tragač u metlobojskoj ekipi Griffindora. Ubijen.

    Photobucket - Video and Image Hosting
    Hermiona Granger

    Ima kovrčavu smeđu kosu i smeđe oči, mutnjakuša (premda je vrlo talentirana). Uvijek je s Harryjem i Ronom. Prefektica. Ubijena.

    Photobucket - Video and Image Hosting
    Ronald Weasley

    Ima crvenu kosu, kao svi u njegovoj obitelji, uvijek u otrcanoj odjeći (ima petero starije brače, pa od njh sve naslijeđuje,ima i mlađu sestru Ginny). Živi u "JAZBINI", u tu kuču njegova obitelj jedva stane. Prefekt. Ubijen.


    Za našu priču važne smrtonoše

    Photobucket - Video and Image Hosting
    Severus Snape (moj ujko)

    Dobar glumac (prevarant, to mu je specijalnost), ova slikica (gore) je mala zezancija na njegov račun, žućkasta put, masna kosa i kukast nos (nemožete ga promašiti). Doselio se u moju obiteljsku kuću i tamo živi skupa s mojom majkom.

    Petra Dark

    U rodu s Dracom (premda se to po izgledu ne bi reklo), moja najbolja prijateljica. Ima crnu kosu i smeđe oči, zbog nje sam i ja postala smrtonoša. Nedavno je postala animagus, pretvara se u rotvailera.

    Lord Voldemort

    Gospodar tame, tako je ružan da bi se zbljuvali kad bih stavila njegovu fotku, mislim da o njemu ne treba pisat jer ga svi već znaju.


    Dečki

    David Grey

    Petrin dečko, pojma nemam, ubiti se jedva vidimo, crna kosa i zelene oči.

    Michael Bone

    MOJE!!!!!!!!!! Sadašnji kućepazitelj, pažljiv, romantičan, sve bi učinio da me zaštiti (ako je to potrebno), registrirani animagus, crno-sivi vuk. Tamno smeđa kosa i VELIKE smeđe oči od kojih se osječam sigurnom od svega.

    Profke (ja ovdje nisam, već sam gore kod Slytherina)

    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Gabriella Brown

    Profka preobrazbe i nova predstojnica Griffindora, popularnija od mene (nije fer), svi vole njezine satove. Lijepo pjeva,a i dečki je vole, ijako je već našla dečka uvijek je prate u stopu (ostali dečki, osim naravno, mog), ali ona ih sve lijepo i pristojno otkanta, voli svoj posao i najbolja je u preobrazbi koju predaje...opčenito ja najbolja u onom što radi. Moje je godište.

    Anna Potter

    Profka Napitaka, jako simpa cura, premda je povučenija od ostalih profka (mislim na one mlađe), kad se ona raspriča.....nema joj ravne, popriličan optimist, premda i ona ima mračnih razdoblja. Dobra je u onom što radi i svi su sretni i zadovoljni što je imaju. Animagus je i pretvara se u panteru, voli zafrkavati ljude oko sebe. Također godište ko ja.