10.05.2008. / subota

LE FINALE

"To je to"- pomislila sam ustajući i odlazeći u predvorje praznog dvorca, tamo su već bili ostali profesori i likovi iz ministarstva, skoro će zora, a svi smo znali što će onda biti.
"Nadam se da ste spremni na ono što dolazi."- rekla je McGonagallyca svima nam upučujući ohrabrujuće poglede.

Izašli smo u perivoj, imali smo što vidjeti: Hrpu smrtonoša, divova, dementora i drugih stvorenja kako nam stupaju ususret kako se dizalo sunce. Stali smo u linije poput vojske s podignutim štapićima poput mačeva. Sve se događalo u razmacila od stotinki, svi smo se razilazili amo-tamo svako se hvatajući u koštac s po par smrtonoša i ostalih "neprijateljskih jedinica" odjednom. Kletve su letjele na sve strane, smrtonoše su padale, ali i mi smo imali žrtvi (ubiti one nesposobljakoviće iz ministarstva), bili smo malobrojni i činilo se kao da vodimo izgubljenu borbu. Tu i tamo bi vidjela koje poznato lice, tjerali smo ih prema šumi.
Kada smo došli do šume iz nje su počele šikljati strijele kentaura, krda hipogrifa, testrala i jednoroga svi su bili odlučni u nakani da pobijede neprijatelja koliko god se to teško činilo.
"Pobijedit ćemo Mich."- hrabrio me Michael dok smo se borili leđa uz leđa. Ni od kud prema meni je letjela smrtonosna kletva, nisam se mogla oduprijeti, bila sam okružena, nisam imala kamo pobijeći. Okrenula sam se taman da vidim kako se Michael stao pred mene kako bi me zaštitio od Bellatrixine avada kedavre. Činilo mi se kao da je svijet stao, ispred mene je umrla osoba koju sam voljela, jedino što sam znala i osječala je bio bijes. Potrčala sam prema Bellatrix koja je stajala u čudu dok sam se ja pretvorila u vuka dok je štapić ostao na podu zaboravljen, zgrabila sam je za vrat, bilo je u trenutku gotovo. Ustala sam i ogledala se oko sebe, pobijeđivali smo, protivnika je bilo sve manje. Ugledala sam Petru na rubu šume i svog ujka nedaleko od nje.....

(PETRIN DIO)
"Dark, opozovi Smrtonoše odmah!" govorio je Snape, na što sam ja odvratila:
"Nećeš mi ti govoriti što da radim! Ja sam Voldemortova nasljednica!" tada sam prvi put izgovorila njegovo ime.
"Premlada si! Nisi sposobna za to!"
"O, itekako jesam! AVADA KEDAVRA!!!"
Snapeovo tijelo je palo na pod, a ja sam vidjela kako me Michelle očajno gledala. Potrčala je do Snapea i gorko je plakala. Viknula je na mene:
"Koja si ti hladna kuja!"
Znala sam da me moja jedina prijateljica zamrzila i bez pozdrava sam, shrvana, napustila borbu. Ušla sam u svoju kućicu i uzela otrov u bočici za napitak. Sjela sam na naslonjač i tražila razlog da ga ne popijem i ubijem se. Nisam ga našla, život mi je bio totalno uništen. Otvorila sam bočicu i, sva u suzama, naglo ispila sadržaj tako divnog, slatkog okusa. Legla sam na krevet i sklopila oči........

(Mich-nastavak)
Nisam mogla vjerovati, Petra je ubita dio moje familije koja je tako i onako bila malobrojna (sad smo ostale sam ja i mama). Oko mene borba se privodila kraju, neprijatelj je bio poražen, ubijen ili zarobljen. Ja sam jednostavno stajala tamo plačući, shrvana...ni u snovima nisam mogla zamisliti da ću izgubiti dvije osobe, jedne od rijetkih kojima sam uistinu vjerovala i bila spremna bilo na što sve dok su oni samnom, u jednom danu. Kad sam došla k sebi otišla sam potražiti Petru (nisam htjela izgubiti još nekoga a i htjela sam se ispričat što sam je uvrijedila kad sam vidjela kako je ubila Ujka), nije je nigdje bilo....napokon sam se sjetila potražiti je u njenoj kolibi i našla sam je....na njenom krevetu....mrtvu. Suze su mi ponovo krenule, ovo je bio fatalan dan, bila sam očajna.

******************

Uspjela sam nastaviti život, i dalje sam radila kao profesorica obrane, ponekad bih samo legla na krevet i mislila o prošlosti. Novim naraštajima sam nastojala prenijeti svoje životno iskustvo iako bih ponekad kao u dobra stara vremena partijala s njima u Slytherinskoj društvenoj XD.
Petru sam pokopala iza njene kolibe. Kolibu sam ostavila na miru (mislila sam je srušit al nisam) ona će bit skrovište novih naraštaja buntovnika ^-^.
Snapy-dudla smo kremirali i posipali po njegovom starom uredu/sobi u Hogwartsu i tako dobili novog školskog duha XD.
Michaela sam pokopala u šumi (ne pitajte zakaj).


FINITO

10.05.2008. ...18:42 Komentari (10) Isprintaj #

02.05.2008. / petak

Zdravo ljudi, bilo je neko vrijeme ne? E pa nazad sam

Prošlo je tri dana otkako sam ubila Voldya, moj se život koliko toliko počeo vračat u normalu sve je bilo kao prije mnogo ,ili mi se tako samo čini, godina a možda čak i bolje. No nesmijem se još sad opustiti za četiri dana, četiri kobna dana smrtonoše će napasti Hogwarts.

Jutro je normalno počelo, otišla sam na doručak sjela na svoje mjesto za učiteljskim stolom zajedno s ostalima. No ipak je taj miran dan morao narušiti On.
"Užasno, užasno, ravnateljice On, On je... morate doći samnom vi i ostali profesori."- Hagrid je govorio trčeći do profesorskog stola izgledao je kao da je vidio duha. Svi učitelji su poustajali i sljedili Hagrida, on nas je odveo u šumu, na onaj proplanak na kojem je još bilo Voldyjevo tijelo (bila sam preljena da se vratim i uklonim ga).
"Voldemort je mrtav, što je tu toliko strašno?"- upitala sam hladno pogledom prelazeći s Hagrida na Voldya i nazad.
"Istina je da je nevjerojatno dobro za nas što je mrtav ali biče koje ga je ubilo vjerojatno je još snažnije od njega i može nam biti velika prijetnja."- rekao je u jednom dahu.
"Istina."- rekla je Anna Potter saginjući se nad tijelo i promatrajuči njegovu kobnu ranu na vratu.
"Po rani bih rekla da ga je ubio vuk ili vukodlak ali to nije moguće u praksi, sam vuk nije sposoban ga ubiti a vukodlaci su na njegovoj strani."- rekla je pridižući se.
"Sumljam, što ako je bio animagus koji se pretvara u vuka."- rekao je Michael s "imaju pravo znati" pogledom, to bi me inače pogodilo, ali ne sada, osječala sam se drugačije otkad sam ga se (Voldya) oslobodila.
"Ali vi ste jedini registrirani animagus koji se pretvara u vuka na ovoj školu očete reči da..."- počela je McGonagallyca.
"Istina je da sam ja jedini registrirani animagus koji se pretvara u vuka ali među nama postoji jedan neregistrirani."- presjekao ju je Michael.
"To je dovoljno Michaele."- rekla sam tamnim glasom.
"Gđice Snape..."- rekla je McGonagallyca slabim glasom.
"Istina je...ja sam neregistrirani animagus, pretvaram se u sivog vuka i prije tri dana sam bila na ovom mjestu gdje sada stojimo."- rekla sam mirnim glasom, nemam više ništa za skrivati.
"Kako si znala da On dolazi kako bi ga mogla ovdje ubiti?"- pitala je Gabrielle sumljičavim glasom i pogledala moju lijevu podlakticu, svi su ostali bez riječi, mogla sam se kladit da su svi ispod pelerine stiskali drške svojih štapića. Povukla sam rukav s lijeve ruke i otkrila kožu bez Tamnog znamena.
"Postoji način na koj sam to saznala, poznajem jednu smrtonošu koja mi je prijateljica, znala sam točno kada će doći i gdje što je bila savršena prilika da ga uhvatim u zamku."- rekla sam jednoličnim glasom.
"Tako, ovdje si profesorica obrane od mračnih sila a prijateljuješ s smrtonošama..."- počela je McGonagallyca.
"Nije važno s kim i iz kojih razloga prijateljujem, važno je da nisam na njihovoj strani, On je sad mrtav no smrtonoše će napasti Hogwarts za četri dana i na to moramo biti pripravni i uhvatiti ih sve kako bi ovaj svijet napokon riješili muka."- prekinula sam je govoreći odlučnim glasom.
"Ima pravo, slažem se."- stao je Michael na moju stranu, pogledala sam ga zahvalnim pogledom. Malo pomalo svi smo se složili ga čemo Voldyjevo tijelo zapaliti školu spremiti za obranu, obavijestiti ministarstvo i učenike poslati kućama. Mene će uvijek pratiti jedan profesor ili duh kako bi bili sigurni da neću učiniti ništa nenadano što bi moglo imati gadne posljedice dok im se ne vrati povjerenje u mene.

Evo, ovo je predzadnji post, tako je, privodim ovu priču kraju.
Next time: Hogwarts vs. Voldyeva armija

02.05.2008. ...18:12 Komentari (5) Isprintaj #

03.03.2008. / ponedjeljak

(Petrin post) Tajna Gospodara Tame

Michelle je ušla u kolibu prije mene. Kad sam se vratila iz borbe, brojala sam žrtve:
"22, ne, ne ne, 52, 53, 54... Ej, Mich, kaj radiš tu?"
Mich me pogledala pogledom punim sreće i slobode i uzviknula je:
"Uspjela sam!!! Ubila sam ga!!!"
Zbunjeno sam je pogledala i podignutih obrva upitala:
"A koga?"
"Voldemorta!!! Petra, slobodne smo, nije li to super???!!!!"
Čini se da ona nije shvatila da je to jaaako loše (naime, nije znala da me Gospodar htio imenovati baštinicom njegove moči, al kako je umro prebrzo, sve je palo u vodu.) Jedino što mi je dao je prsten od crnog zlata dok sam bila na Hawaiima. E da, ubila sam Davida jer mi je dosadio. Izderala sam se na nju:
"ZAŠTO SI TO NAPRAVILA BEZ MOG ZNANJA I DOPUŠTENJA, MICHELLE????!!!!! Kako si mogla??!!"
"Pa ne moram ti polagati račune. Mučio me..."
"Ne vrti se svijet oko tebe, Michelle!! Ako nisi znala, meni je Gospodar nešto značio! Dao je svrhu mom životu! Zašto si mi to učinila?"
"Kako si ti sebična, Petra! Pa koliko je ljudi, nevinih ljudi, izgubilo život zbog njega! Pa on je čarobnjački Hitler, kako ne shvaćaš? Osim toga, kakvu ti je svrhu dao? Pa bila si u zatvoru zbog njega, postala si hladnokrvni ubojica samo da preživiš!"
"Kao i ti, zato mi nemoj solit pamet..."
"Ne, Petra, ti nisi kao ja! Ja sam postala ubojica zbog tebe, jer sam mislila da mi želiš biti prijateljica..."
"Kako si naiva, pa zbog tebe su me izbacili iz škole! A sad si mi opet upropastila život! I da, za razliku od tebe i tvog ujaka, Gospodar Tame mi je pružio priliku da se dokažem da nešto vrijedim..."
"Dokazala si suprotno..."
"Ma daj, zaveži! Nemaš pojma što znači patnja i imati život kao ja! Meni je suđeno ubijati, a Gospodar je jedini to razumio...Osim toga, ti tu glumiš nevinašce, a i ti si ubijala...!"
"Ali mene je pekla savjest, a ti je nemaš!!!"
"Nemaš je ni ti kad radiš u školi iz koje si ti svjesno učinila da me izbace i sad mi kao želiš biti frendica. Govoriš mi o nekim vrijednostima, a ti si dvolična k'o dvostrano zrcalo!"
"Petra...zbog čeg si toliko ljuta na mene, Voldemortove smrti ili sebe?"
"Molim te, Michelle, ne glumi psihijatra! Trebao me imenovati nasljednicom prije smrti!"
"Opaa, pa to nisam znala..."
"Nitko nije..."
"Pa možda je ostavio oporuku..."
"Ne bih rekla..."
"Pa idemo potražti"
"OK...i oprosti"
"Nema veze, da sam znala, ne bih ga ubila, to jest malo bih pričekala..."
"Ma u redu je, valjda..."
Otišle smo potražiti oporuku, koju smo našle i u kojoj je napisano da sam IMENOVANA BAŠTINICOM GOSPODARA TAME!!!!!. Bila sam tako sretna, nasljedila sam svu njegovu moč....

03.03.2008. ...12:04 Komentari (0) Isprintaj #

01.03.2008. / subota

Crazy at the moment XP

Olly ppl ^^. Dugo se nismo čuli mislim čitali XP. Ok, malo bum ubrzala radnju (opet) jednostavno nemam vremena gah. Ovo će bit dva posta u jednom da već jednom ovu priču privedem blizu kraju wahahaha.
A sad na postove XP.

Post u postu 1.

Kod majke je sve bilo ok sretan, u majčinim hiper trenucima smo obije zezale Snapi-dudla dead(LOL) a u mirnim fazama bismo ugodno s njim pričale lol bang, mislim da je moja majka napokon prebolila oca i opet je ona stara XP. Sad napokon znam na koga sam u obitelji cool.

Danas sam otišla ranije spavati zijev, imala sam neki čudan osječaj eek....neznam ga objasniti zaliven...

*san*
Ispred mene su naizmjence prelijetali trenuci iz prošlosti, čas bi gledala sebe kako se zafrkavam sa starcima, tren s frendovima. U jednom trenutku prelijetanje stalo...vidjela sam sebe s klobukom na glavi, prvo što mi je palo napamet bilo je: "Kaj sam fakat bila tak niska?". No, više kao da nisam sama gledala svoju prošlost (bile smo tu ja u sadašnjem obliku lol i mini-ja s klobukom na glavi ^^) ručica me zaboljela, lijeva podlaktica, pogledala sam mjesto na kojem je nekoč bio tamni znamen. Iako ga nisam mogla vidjeti, mjesto na kojem je bio je peko ko sam vrag. Nastojala sam ignorirati bol i prišla bliže mini-meni XP. Na licu mi je bila ucrtana sumnja, točno sam se sjećala što sam u tom trenu mislila, iako to nije bilo potrebno jer su mi misli odzvanjale kao riječi u snu. Napokon...nakon saslušanja mini-moje želje klobuk me smjestio u Slytače iako me htio metnut u Griffače. Hladan smijeh mi je proparao uši, a nekoč-žig (tamni znamen)-mjesto me zaboljelo još jače. Prizori su opet počeli prelijetati i zaustavili bi se svakog puta kad bi napravila nešto vezano s "tamnom stranom", bilo je popračeno istim hladnim smijehom, boli u nekoč-žig-mjestu a sad i grižnjom savjesti (obično kad bih nekoga ubila). Več sam bila totalno utučena (najviše zbog grižnje savjesti a i blono nekoč-žig-mjesto je pomoglo) kad sam opet čula hladan glas koji je ovaj put zvučao kao da priča sam sa sobom.
"Ipak...nisi se suprotstavljala...mogao bih te pustiti bez kontrole"- rekao je glas.

U tom trenu sam se probudila vrištući od boli, nekoč-žig-mjesto mi je bilo crveno, kao da sam se opekla na žarač ili tako nešto, peklo je kao sto vragova.
"Što se dogodilo, zašto vrištiš?"- moja majka je uletjela u sobu s veoma zabrinutim izrazom lica. Za njom je ušao ujko, pogledao je moje nekoč-žig-mjesto i pogledao me zbunjenim pogledom (nije znao da više nemam tamni znamen).
"Moja ruka...ubija me..."- protisnula sam kroz zube. Ujko me probo pogledom, nije mi se dalo objašnjavati, pustila sam ga da "pročita" što se desilo pomoću legilimencije.
"Tako dakle...On ti vjeruje...ali ipak...ovo je veoma čudno"- rekao je uobičajenim tonom glasa jedva čujnijim od šapta.
"Biti ću uredu majko."- rekla sam majci koja se brinula za moju ruku i uputila joj "sve 5" pogled. Ona je polako kimnula glavom i ustala (dotad je sjedila u podnožju mog kreveta).
"Idemo Severuse, mora se odmoriti."- rekla je zapovjedačkim tonom glasa, ujko mi je na izlazu iz sobe uputio znatiželjan pogled i izašao...

Nastavlja se nakon kratke pauze...moram nekaj popiti, prsti mi otpadaju.

Ok...vrijeme za nastavak....here goes....

Post u postu 2.

Nakon sna sam uspjela ponovo zaspati, spavala sam do jutra. Majka (znate kaj, dosadilo mi je stalno pisat majka, zvat ću je imenom tj. Naomi) me nije zvala na doručak, vjerojatno je htjela da se odmorim. Kad sam se probudila mislila sam o tom snu...ponovo se probudila moja do nedavno zaboravljena savjest, sada sam svatila zašto Voldy stavlja to sranjce svojim sljedbenicima na ruku, osim što ga se pomoću njega može pozvat Voldy-a i obrnuto, kontrolira i njihove postupke. Da...to me navelo na mišljenje...zašto je prestao, bi li ubijala ljude da nisam bila pod njegovom kontrolom. Moja savjest je zagovarala moju nevinost u slučaju ubijanja ljudi....nisam ih ubila svojevoljno...tako je, to objašnjava onaj čudan, manijakalan osječaj dok sam ubijala. No ovdje ostaje drugo pitanje, ali ustvari je već odgovoreno...sam je to rekao u snu, a i ujko je isto to zaključio, Voldy mi vjeruje.

Danas sam trebala otići nazad u dvorac....također mi je Petra prije par dana javila da se vratila i da bu nam Voldy došao u posjet oko pitanja okupacije Hogwartsa, u tom trenu u meni je zakuhala mržnja, ni ja sama nisam znala da bi nekoga mogla toliko mrziti. Odlučeno je....ubit ću ga, nema se pravo mješati u moje postupke, on će biti jedina osoba koju ću svojevoljno ubiti.

Pokupila sam sve stvari i stavila ih u kovčeg...doručkovala, pozdravila se s Naomi i Snapi-dudlom (wahahaha XP) i otišla nazad u Hogwarts. Kad sam stigla sam se raspremila, izmjenila vijesti o događajima koje sam propustila (par epizoda nazvanih Peeves & Nera i Alyona vs. Michael & mir Hogwartsa) s profama. Nakon toga sam imala malo ponovno okupljanje mene i Michaela (što je potrajalo XP, puno stvari za nadoknadit).

Nakon cijelog dana sam napokon otišla do Petre koja me uputila da pokupim Voldy-a na rubu šume (geez), što sam i učinila.
Nisam se preobražavala u vuka kao obično kad bih hodala šumom, ovog puta će biti drugačije...hodala sam u tišini. Kada sam napokon došla do ruba šume ugledala sam svog suđenog gospodara. Prišla sam mu poput predatora koji se prišuljava pljenu, nije me zamjetio sve dok mu nisam bila iza leđa.
"Michelle, čemu ovakav doček?"- rekao je svojim uobičajenim hladnim glasom i lagano nakrivljenom glavom. Ja sam zadržala bezizražajan izgled lica, bili smo udaljeni svega metar jedan od drugog, pognula sam glavu niže nego inače i počela ga obilazit u krugovima...Voldy je izgledao dosta zbunjeno.
"Znamen, gospodaru, nema samo ulogu prizivanja, zar ne?"- pitala sam ga tihim glasom.
"Ne."- rekao je mirno, probola sam ga pogledom i izvukla štapić te ga uperila u njega.
"Ne laži."- prosiktala sam, bila sam jako ljuta, iz štapića su mi frcale crvene iskre.
"Vjerovao sam ti, pustio sam te da upravljaš svojom voljom, a ti mi ovako vračaš."- siknuo je odgovor, vadeći štapić i hodavši u krug u kojem sam ja hodala, samo u suprotnu stranu. Nisam ništa odgovorila...nije ni on, iz štapića mu je bljesnuo srebrn plamen, prepoznala sam ga, isti me igrom slučaja riješio tamnog znamena.
"Što je, nećeš me ubiti."- siknula sam i napravila kolut u stranu izbjegavši čaroliju.
"O oču...ali prvo ćeš patiti jer si izigrala moje povjerenje."- siktao je dok je poslao još jedan mlaz na mene...uspjela sam ga izbjeći, ali mi je štapić odletio iz ruke jer sam se svom silom udarila rukom u drvo kako bi izbjegla novi mlaz. "To je to, ostala sam bez štapića, morat ću iskoristiti drugu tehniku."- pomislila sam i sakrila se iza drva u koji sam udarila rukom. Novi udar je pogodio drvo, no ja sam se već transformirala u vuka i prišuljavala se nečujno Voldy-u s leđa.
"Što je, skrivamo se?"- rekao je Voldy pakosno. Iskočila sam iz zaklona, zgrabila ga za vrat i stisnula vilicu koliko sam god mogla...ali uspio se iskobeljat (prokleto magla-stanje). Uhvatio se za vrat, ja sam ga pogledala, iako nisam uspjela stisnuti kako treba umro bi od iskrvarenja, ali to je mogao zautsaviti. Voldy je bio zaposlen popravljanjem štete na vratu što sam ja iskoristila za ponovan napad. Srušila sam ga na pod, štapić mu je ispao, bila je to dobivena pozicija, zamahnula sam šapom (lol) i kanđama mu pritisnula ionako unakažen vrat, bilo je gotovo, nije više mogao disati. Počela sam pobjedonosno zavijati....

Ustala sam...pogledala svojeg bivšeg gospodara i svatila, ispunila sam proročanstvo, to sam bila ja. Snažan topot prekinuo je moj tok misli, zvukovi borbe očito su bili glasni i privukli neželjene goste....pored glave mi je prohujala strijela, preobrazila sam se nazad u čovjeka, zgrabila štapić i okrenula leđa...greška, baš s leđa mi je dotrčalo krdo kentaura spremno da me rastrga. No oni nisu bili jedini koji su čuli moje zavijanje....meni s prijeda je dotrčalo krdo jednoroga na čelu s Luniem i stalo tjerati kentaure. Iskoristila sam nastali metež za bijeg. Uputila sam se u Petrinu kolibu, to mi je bilo najbliže sigurno mjesto.

EVO GA!!!!!! JEJIII!!! SAD AKO ČETE JOŠ SVE TO PROČITAT SVAKA VAM ČAST!!!!
DO TIPKANJA!!!!

01.03.2008. ...16:28 Komentari (15) Isprintaj #

25.12.2007. / utorak

Malo ću ubrzat radnju...

Blablabla....preskačem Božić, sad je stara godina i ja idem svojoj majci u posjet XP.
Premalo vremena, ne stignem baš pisat, kužite me...ne???

"Jutro, već si budna...tek je 5 i kusur."- siktala je Fleka pospano, ja sam je pogledala zatvarajući kovčeg, ona se polako vlekla iz krevetića kojeg sam joj poklonila za Božić.
"Idem sam do nekog, ti se spremi, idemo kod moje majke na par dana."- rekla sam joj polako hodajući prema vratima.
"ok"- siknula je neodređeno kad sam otvorila vrata da izađem. Krenula sam u dobro poznatom smijeru Michaelova ureda xp. Ušla sam unutra, i u njegovu sobu, spavao je kao beba i nisam ga imala srca budit. Izvadila sam komadić pergamenta na koj sam našvrljala gdje ću bit sljedećih par dana s adresom naravno nut.

Vratila sam se u sobu, pokupila stvari, skoknula u sobu potrebe i sad sam kod mame XP. Ostavila sam kovčege u hodniku i s Flekom na ramenima krenula prema kuhinji, no netko odjeven u crnu pelerinu s masnom crnom kosom mi je prepriječio put (pogađate).
"UJKO, nemoj se uokolo šuljati ko preveliki šišmiš, i daj malo života u taj svoj stil odjevanja!!!"- rekla sam, izvadila štapić i na njegovoj pelerini su niknuli roza cvjetići dead. Kad je skužio kaj se desilo uputio mi je takav otrovan pogled da sam ustuknula eek.
"Čekaj, kaj ti ovdje uopče radiš???"- pitala sam ga.
"Tvoja majka me pozvala da živim ovdje, kuća je velika, a ona nije navikla biti sama otkako je tvoj otac...."
"ok, vidim"- prekinula sam ga i na čas ušutila (još sam bila malko osjetljiva na sve u vezi s mojim ocem).
"Ali vidim da se nešto još nije promjenilo....IDI U KUPAONICU I OPERI KOSU!!!!!!!!!!!!"- izderala sam se na njega prijeteći mu štapićem thumbup. Prvo me pogledao "MOLIM" pogledom ali onda je popustio i otišao oprati kosu yessmokin.
"Vidim da te uhvatila navala blagdanskog raspoloženja."- rekao je tihi glas iza mene, okrenula sam se i vidjela svoju milu majčicu sretan.
"Ma...da...znaš mene"- rekla sam, ujko se vratio iz kupaone i kosa mu je bila ČISTA eekdeadmouthwash.

Ostatak dana sam provela ukrašavajući kuću, bacajući primjedbe na ujkovo bilošto što bih uočila rolleyes i pomažući majci oko kuhinje zubo (ja jako dobro dijete naughty).

EVO GA, SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA!!!!!!

25.12.2007. ...17:57 Komentari (14) Isprintaj #

02.11.2007. / petak

LE POST

Prevrtimo priču tjedan, dva...
Danas Fleka nije trebala kukurikati, probudila sam se s izlaskom sunca i krenula u šetnju dvorcem. Dvorac je bio gotovo prazan, u njemu smo bili: McGonagallica, Gabriela, Anna, Michael i ja tj. mlade profesorice, kućepazitelj i STARA BABA. I od učenika je bilosvega njih par: gđica Moon, gđica Shadow i Rawenclavka koja je izrekla proročanstvo.
Ukratko, Hogwarts je postao skoro "guy-free" zona dead.
Petra i David su otišli na Karibe i sada je Petrina koliba prazna, no ja dolazim u nju da je oslobodim žohara nut.
Ubiti mi se život u zadnje vrijeme sastoji od ljenčarenja u sobi potrebe ili zabranjenoj, naganjanjem Neru i Alyonu po školi (sumljam na to da im Peeves daje instrukcije iz razaranja škole smokin), provodeći vrijeme s Michaelom naughty i pričajući s Gabrielom i Annom (u zadnje vrijeme smo postale prava škvadra thumbup).

Danas je dvorac odisao nekom čudnom tišinom, dubljom i prodornijom nego inaće.
"Pa naravno, tek je 7 sati."- promrmljala sam si u bradu. Nakon što sam napravila krug po školi zaputila sam se u Zabranjenu. Nekako sam osječala napetost koja kao da je izbijala iz šume.
Nakon nekog vremena hoda, izvalila sam se na svom omiljenom proplanku zubo. Začula sam topot kopita i zaključila sam me je Luni s velikom preciznošću ponovo našao rolleyes (uvijek se pitam kako mu to uspjeva). Došao je do mene uznemireno topčući kopitima kao da ga nešto mući.
"Što je bilo momče, što te mući?"- tiho sam mu se obratila ustajući s poda. On mi je pokretom glave pokazao da mu se popnem na leđa eek, što sam i učinila. Čim sam se popela pojurio je šumom poput strijele kao da mi nešto smjesta želi pokazati. Zaustavio se nekih pet minuta kasnuje, iako smo bili duboko u šumi odnekud je dopirala svijetlost eek. Sjahala sam s Lunia i nagnula se bliže svjetlosti, stajali smo na rubu šume koja je okruživala proplanak kroz koji je mirno protjecala rječica. Na proplanku je mirno paslo krdo jednoroga (bijelih), bilo ih je oko petnajstak. Luni je spustio glavi i polako mi prišao gledajući jednog jednoroga, pratila sam njegov pogled. Gledao je u jednu mladu kobilu jednoroga čije je krzno svijetlilo na rijetkom sunčevu svijetlu. Pogledala sam Lunia koje je sad gledao u drugom smjeru, prema jednom jednorogu koji je promatrao ostatak krda, izgledao je nešto starije od Lunia, ali ipak ne prestaro, rekla bih u naponu snage.
"Nećeš valjda pokušati preuzeti krdo zbog nje?"- pitala sam ga. On mi je uputio "imaj malo vjere u mene" pogled i otrčao do predvodnika (jednoroga kojeg smo maloprije promatrali). Luni je prišao predvodniku i nakon par hrzaja oba su se spustila na tlo savijenim prednjim nogama kao da se klanjaju i počeli se nadmetati, prvih par minuta predvodnik se samo branio i potom krenuo u napad, vidjelo se da je Luniu nedostajalo iskustva. No ipak...nije odustajao, nakon par dosta jakih udaraca koje je zadobio je malo ustuknuo no onda žestoko prednim kopitima udario predvodnika u desnu prednju nogu, predvodnik je opet bio u naklonu kao s početka borbe, Luni je iskorstio njegovu poziciju na mu zada konačan udarac u prsa i odnese pobjedu. Sad bivši predvodnik je otklipsao u zaklon šume dok se Luni pobjedonosno propeo i prodorno zanjištao objavljujući svoju vlast.
"Uspio si, dođi da te pogledam."- rekla sam prilazeći svijetlu proplanka. On je dokasao do mene, izvukla sam štapić i pešla njime preko nekih otvorenih rana zacjeljujući ih.
"Ostavljam te sad s tvojim krdom."- rekla sam udaljavajući se, on je zahrzao u mom smjeru i otkasao do ostatka krda.

Vratila sam se u dvorac i ostatak dana provela s ekipom thumbup.

Evo ga, dugo pisan post lol, ovo je post za PRVU GODIŠNJICU OVOG BLOGA, HAPPY BIRTH MOUNTH!!!!!!!!!!!
HEHE...do tipkanja.

02.11.2007. ...17:35 Komentari (59) Isprintaj #

13.10.2007. / subota

Znak, tamni znak....

"KUKURIKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"- siktala je FLEKA na sav glas.
Uranila je sad je tek 6:59, a treba u 7:00. Zašto već kukuriče??????
"Šta kukuričeš prije vremena?????"- pitala sam je i pogodila jastukom njezinog plišanog zeku dead.
"Tako, jer ćeš se probudit tek u 7:00. SKORO SAM OPALA, NEMOJ GAĐAT GOSPODINA ZEKU JASTUCIMA!!!!!!!!"- siktala je dok sam ja navlačila trapke i majcu s "100% angel" natpisom thumbup. Moja službena budilica (Fleka) je još uvijek nekaj siktala ko blesava.
"Da, da, nebum ti zeku više davila, idem do Petre, bok."- rekla sam joj na vratima.
"On je za tebe GOSPODIN ZEKO!!!!!!"- siktala je Fleka. Zatvorila sam vrata i krenula do Petrine kolibe.

Tiho sam otvorila vrata i ušuljala se na prstima u svoju bivšu sobu u kolibi u kojoj je na moje veliko čuđenje bio LUNI i jeo sjeno mašući dugim crnim repom.
"Luni, budi tiho, želim prepast Petru, evo, imam nekaj za tebe."- šapnula sam Luniu i dala mu kocku šečera i potapšala ga po vratu. On mi je prebacio svoju pametnu glavu prek mog ramena kao da se nismo vidli godinama eek.
Nastavila sam se šuljat, Petru sam našla u kuhinj kako petlja po kuhinjskom ormariću i pjevuši: "Znak, tamni znak, daje Tom gospodar naš. Znak, tamni znak, daje Tom gospodar naš. Daj nek nam znak uvijek sa ruke sja. Znak...." eek.
"BUUU!!!"- viknula sam dok sam joj došla iza leđa.
"AAAA, U PIČKU MATERINU!!!"- vrisnula je i okrenula se.
"Mich, DA TO VIŠE NIKAD NISI PONOVILA!!!!"- rekla je dok sam se ja gušila od unutarnjeg smijeha nut.
Ostatak vremena do podne smo proveli pričajući uobičajenim tokom sve dok Luni nije kasajući ušao u kuhinju i srušio stol dead.
"Miči to kljuse odavde, uništit će mi kuhinju."- rekla je Petra bjesno dok je Luni porazbijao nekoliko tanjura skupa s vitrinom u kojoj su bili lud. Počeo je prijeteći njištati, pa sam se ja ustala i uhvatila Lunija oko vrata da ga obuzdam burninmad. Pa sam ga izvela van, oprostila se od Petre i krenula u šumu na Luniu dead. Bila sam u dvorcu tek u 14:23.

"Što je bilo, nije te bilo u sobi? Dal je ona tvoja zmija nekaj ljuta na mene, siktala je sve dok nisam otišao?"- zasuo me Michael pitanjima čim sam došla u veliku dvoranu na ručak cool.
"Išla sam u šetnju šumom."- rekla sam jednostavno (nisam mu još rekla za Lunia i Petru).
"A što se Fleke tiče....bum je pitala."- rekla sam mu....on je napravio facu kao da ga to krajnje iritira, što ja mogu pričat s zmijama, a on ne (hehe). Ostatak dana sam provela u sobi potrebe s Michaelom, ustvari ne cijeli dan, jedan dio smo proveli ganjajući gđicu Shadow (Alyonu) i neku njenu frendicu jer su spalile tapiseriju Barnabe Blesavog i od nje napravile obrnuti mozaik.

Za kraj video

13.10.2007. ...18:43 Komentari (35) Isprintaj #

29.09.2007. / subota

FEŠTA!!!

Bilo je jutro....neznam koliko sati, ustala sam se i bacila pogled na Michaela koji je još spavao naughty, otišla sam u kupaonu...izgledala sam tak rašćupano kao da me pregazilo krdo bizona nut. Blabla...jutarnja higiena...vratila sam se u sobu, tek sam sad vidjela da je 10 do 11.
"MICHAEL, DIŽ SE, SUBOTA JE, UTAKMICA JE ZA 10 MINUTA!!!!!"- počela sam vikat bacajući jastuke po Michaelu. on se počeo brzo spremat, a Fleka je siktala ko luda da smo je prekinuli u sanjarenju...o čemu može sanjarit jedna zmija zubo.

Kad smo došli na igralište Slytaći su već vodili 20:0 protiv Rawenclava. i mi imamo loptu, on je udario njega, i srušili smo vratara i postigli zgoditak thumbup. Blablabla pogodak sim pogodak tam...njihov pogodak headbang.
Tralalalala blablablablabla....IIIIII MI POBJEDILI!!!!!!!!!!!!!!!
GO MI!!!!!!!!! Hehe lud.

Poslije je bila fešta u društvenoj na koju sam ja (naravno) morala odvuć i Michaela smokinsmokin. Ušli smo u društvenu prepunu učenika....pobjedili smo 230:60 hehe. Čim sam ušla sam krenula gledat di je cugica party, a kad nisam mogla nać stol s pićem sam viknula:"PA DOBRO KAKAV JE OVO PARTY?????? DI JE CUGA????" rolleyes. Brzo sam dobila odgovor.
"Yo, PROFESORICE!!!"- čila sam odnekud, a kad sam se okrenula u smjeru iz kojeg sam čula glas prema meni je letjela boca plamen viskija dead.
"HVALA!!!"- viknula sam u smjeru iz kojeg mi je došla flašica party, a tako se grupa učenika bacila na pod os smijeha smokin. Ali ja sam jeć dobrano povukla iz boce pa me nije bilo briga bang.

Nakon nekih sat i po nakon početka party-a sam čula prodoran vrisak, potrčala sam kroz gomilu u smjeru vriska. Jedna djevojka je vrištala dok je cura pored nje grčevito stiskala rukohvate stolice govoreći promuklim glasom.
"Doći će na dan kad se snijeg počne topiti s namjerom da uništi, no iz mraka gustih debala bit će mu uskračen užitak uništavanja jednim zamahom vučjih kanđi."- rekla je i potom zašutjela i probudila oči kao da se budi is transa eek. Ja i Michael smo se pogledali kad smo čuli dio s "vučjim kanđama" dead. Cura se nije sječala ničeg što je rekla, a ja sam poslala učenike u krpe.

"Nemora to biti jedno od nas dvoje, to može biti bilo koji vuk."- rekla sam Michaelu, oboje smo bili svjesni da smo upravo čuli proročanstvo.
"Sumljam da je govorila o nekom divljem vuku."- rekao mi je tajanstveno doprativši me do vratiju moje sobe gdje smo se oprostili do sutra.

29.09.2007. ...15:52 Komentari (19) Isprintaj #

15.09.2007. / subota

Dolazak novih profesorica i iznanađenje

Srijeda je, 7 sati, Fleka me probudila sikčući na sav glas: "DIŽ SE!!!!!!!!!!". Dobro što je došlo toj zmiji, to joj već prelazi u naviku yes. Polako sam se ustala iz kreveta i obukla se....provela pola sata pred ogledalom dead, nosila sam pelerinu nebesko plave boje... neznam zakaj sam je obukla...bila sam tak u nekakvom happy moodu nut.
Sišla sam na doručak, primjetila sam malu promjenu u profesorskom sastavu...sjela sam na svoje uobičajeno mjesto, meni lijevo je sjedila neka nova djevojka, po izgledu mojih godina thumbup...McGonagallici s desna je sjedila još jedna mlada djevojka yes.
McGonagallica je ustala, svi su ušutili.
"Vjerojatno su već mnogi primjetili da je došlo do male promjene u profesorskom sastavu."- rekla je ravnodušnim tonom, proširilo se tiho šaputanje.
"Pozdravite Gabrielle Brown, moju zamjenicu, novu profesoricu preobrazbe i predstojnicu Griffindora."- rekla je, djevojka njoj desno je ustala, dvoranom se zaorilo klicanje i žvižduci. Malo me iznenadilo što su obije profesorice dosta mlade eek, McGonagallica ne običava zapošljavati mlade profesore osima ako nema drugog izbora (u mom slučaju zubo), sigurno su se jako istaknule yes. Gabrielle je sjela, a klicanje utihnulo.
"Profesor Slughorn je dao otkaz, na njegovo mjesto dolazi Anna Potter."- nastavila je McGonagallica, ovaj put je ustala djevojka meni lijevo, začulo se nešto slabije klicanje nego u Gabriellinom slučaju, ali ipak dovoljno jako da skoro oglušim dead.
"Još jedna promjena, odsada Prof. Snape preuzima mjesto predstojnice Slytherina."- rekla je McGonagallica, a Slytaći su toliko vikali da sam mislila da će zidovi popucati, podignula sam ruku da ih utišam (to me ujko naučio dead). Zavladala je tišina, kad je odjednom Michael utrčao eek u dvoranu, i rekao: "On je tu."- svi su znali da je riječ o Voldyu, McGonagallica se morala dobro zaderati kako bi smirila učenike.
"Učenici, ostanite ovdje, Profesori, idemo ga otjerati."- rekla je krajnje ozbiljnim glasom.
"Gdje je?"- pitala sam Michaela kad sam došla do njega, nisam mogla vjerovati da bi Voldy samo tako ušetao bez podrške.
"U perivoju, na rubu šume."- rekao je, profesorski odred je krenuo van, s vrata se moglo vidjeti da Voldyu stiže pomoć, odred smrtonoša, a na moje zaprepaštenje, s njima i Petra. Zar ću se morati boriti s najboljom frendicom?
Čim sam došla dovoljno blizu, okomila sam se na Voldya kako bi izbjegla sukob s Petrom. Prividno smo se hrvajući uvukli u Zabranjenu.
"Koj kurac izvodiš, kako si mogao dopustiti da te vide?"- praktički sam zarežala, glas mi nikad nije više slićio vučjem režanju. Voldy nije stigao ni usta otvoriti, kad se iz ničega u obliku vuka stvorio Michael i skočio na Voldya kako bi ga odvukao od mene (ko da mi to treba). Voldy je iz ležečeg položaja u kojem se nalazio, čaroliom odbacio Michaela u zrak, koji se nabio na drvo i potom beživotno klonuo na travu.
"Odlazi, vodi Smrtonoše sa sobom!"- viknula sam na Voldya, natrenutak sam zaboravila da sam i sama smrtonoša, bacila sam Bombadu na njega, no on ju je blokirao i nestao s zamahom plašta. Otrčala sam do Michaela, čaroliom sam ga pretvorila natrag u čovjeka. Bio je u nesvjesti, iz zatiljka mu je curio mlaz krvi. Skoncentrirala sam se koliko je bilo moguće u tom trenutku i izliječila mu ranu. Polako je otvorio oči.
"Michael?Jesi li dobro?"- pitala sam ga prestrašenim glasom.
"Jesam, ali dali si ti???"- rekao je šaptom.

P.S. Evo ga, novi post, NADAM SE DA VAM JE DOBAR.
I video za kraj smijeh.


Nestignem vam javit za post, pa kako dođete budete vidjeli, UŽIVAJTE!!!!!!!!!! BYE!!!!!!!!!!!

15.09.2007. ...13:08 Komentari (29) Isprintaj #

01.09.2007. / subota

DAO JE OTKAZ!!!!! JEJII!!!!!!

Bla bla bla...prolazi vrijeme.....preskoćimo na dva tjedna prije zimskih praznika..ok, ok, krenimo.

Utorak je navečer, predavanja su završila i ja sam krenula u McGonagalićin ured. Rekla sam vodorigi lozinku (začarana šuma) i krenula prema vratima...no čula sam kako netko govori, pa sam zastala.
"....ne, Minerva, ovako više neide, ostao sam samo zbog Albusa, mislio sam da će ići bez i njega, ali sam se prevario. Ja sam samo starac kojem treba malo mira i komforta. Zbogom, Minerva."
Slugy je izletio iz ureda (ili bolje rečeno dogegao do stuba smokin). Polako sam ušla u ured, McGonagalica se držala za glavu.
"Ah, prof. Snape, prof. Slughorn je upravo dao otkaz, mislim da ste i sami čuli, bi li vi preuzeli mjesto predstojnika Slytherina?"- pitala me kad sam se pribižila njenom stolu.
"Svakako, ravnateljice."- rekla sam sa smješkom na licu.
"Nego, došla sam pitati u vezi praznika, kad bi ja smijela otići iz dvorca."-rekla sam.
"Uvijek u dvorcu trebaju biti barem tri profesora, vi bi mogli otići na staru godinu, uz to da se vratite tjedan dana prije početka nastave. Je li to jasno?"- pitala je ona.
"Naravno, ravnateljice."- odgovorila sam i izašla iz ureda i krenila u svoj yes.


Kasnije iste večeri, dok sam zamišljeno buljila u pod ljuljacući se na zadnjim nogama svoje stolice, je netko pokucao na vrata.
"Naprijed."- rekla sam odsudsutno, na vratima se pojavio Michael, ispred sebe je vodio Neru Moon i Ginny Weasley.
"Ej, Michelle, ove dvije učenice su pravile nered po hodniku, gđica. Moon kaže da je iz tvog doma, ostavljam ih tebi na brigu."- rekao je on i uputivši Ginny i Neru u sobu izašao van eek. Sjela sam uspravnije u stolici i pogledala ih ohrabrujučim pogledom.
"Molim vas da mi objasnite što se to dogodilo u hodniku između vas dvije."- rekla sam mirnim tonom. Oba dvije su odmah u isti glas pričati nešto svoje, pa je nastala buka.
"Tišina, jedna po jedna, da gospođice Moon."- rekla sam im i odobrila Neri da objasni situaciju.
"Sudarile smo se u hodniku i onda me OVA KRAVA zamalo pogodila nekim urokom, pa sam skočila na nju i počela je daviti."- rekla je bez trunke srama, čista Slytherinka yes.
"Uredu, što imate reći u svoju obranu???"- pitala sam Ginny streljajući je pogledom.
"Ona se namjerno zabubala u mene, znala je da ćete vi rađe popustiti njoj i kazniti mene."- rekla je kao iz topa, ja sam pogledom prerazila s Nere do Ginny i nazad.
"Uredu, ovako čemo, jedna od vas će priznati ili ću obijema skinuti po pedeset bodova i provest ćete noć u zabranjenoj."- rekla sam im gledajući ih već potpuno hladnim i prijetećim pogledom. Tišina se otegnula, onda je Ginny progovorila: "Uredu, priznajem, ja sam kriva, bila sam loše volje i htjela sam se iskaliti na ovoj maloj zmiji.". Kad je rekla zmija, na moj stol je dopuzala Fleka promatrajući situaciju.
"Uredu, budući da znam kako je to oduzimam SAMO 20 bodova Griffindorima, slobodni ste gospođice Weasley, nema kazne, mislim da sam bila i više nego poštena. Vi malo ostanite gospođice Moon."- rekla sam.
"Htjela bih malo razgovarati o definiciji vampira koju ste mi dali na prošlom satu."- rekla sam joj s smješkom na usnama.
"Da, rekla sam da su vampiri krvopije koje Voldemort voli koristiti u svojim redovima."- rekla je s bezizražajnim izrazom lica.
"Mogli ste primjetiti da je to pobudilo veliku zbrku na satu, molila bih vas da ubuduće ne izgovarate njegovo ime na mojim satovima. ZAŠTO SE BRINETE ZVOG ZNATE-VEĆ-KOGA KAD BISTE SE TREBALI BRINUTI ZBOG NE-MA-KA-KE."- rekla sam, na trenutak smo se samo gledale, potom smo prasnule u smijeh, kad smo se malo smirile rekla sam: "Možete ići.", pokazujući prstom na vrata.

P.S. ANNA POTTER JE NOVA NASTAVNICA NAPITAKA
KACHA NASTAVNICA PREOBRAZBE
MOLILA BI IH DA OPISE OSTAVE U KOMENTARIMA.

POČINE ŠKOLSKA GODINA I MOĆI ĆU VAM PISATI SAMO JEDNOM MJESEČNO. Bye-Bye!!!!!!!

01.09.2007. ...21:58 Komentari (54) Isprintaj #

23.08.2007. / četvrtak

I'M BACK!!!!

Nedjelja je ujutro, 9 sati, probudilo me Flekino siktanje.
"Što je bilo?"- pitala sam je i sneno okrenula glavu prema njoj, ona me gledala s vrha VELIKOG plišanog zeca kojeg sam joj stvorila još prije bang.
"Tjekom noći ti je ruka krvarila, pogledaj sama."- prosiktala je. Pogledala sam na pod, s lijeve strane mog kreveta se nalazila lokva zgrušane krvi. Uklonila sam je zamahom štapića kojeg sam uzela s noćnog ormarića. Pogledala sam dlan lijeve ruke, rana je bila inficirana, infekciju sam uklonila, ali rana nikako da nestane.
"Molim? Mogu zaliječiti rane od Sectumsempre, a nemogu ukloniti ranu od vučjeg ugriza? Ovo se meni ne događa."- rekla sam tiho. Ustala sam iz kreveta i obukla se. Nešto je kuckalo po mojim vratima, otišla sam otvoriti.
"Eol! Dobro jutro sovuljago moja."- rekla sam kad je Eol uletio u moj ured i sjeo na moj radni stol dead.
"Što to imaš?"- pitala sam ga dok sam mu s noge skidala pismo, on je tiho huknuo sretan. Mama mi šalje pismo, mislila sam dajući Eolu par sovoslastica. Otvorila sam omotnicu i pogledala poruku.

Danas imam slobodno jutro, kako bi bilo da dođeš kod mene na doručak? Ako ikako možeš, čekam te.
Mama


Pa...mogu. Poruku sam tutnula u ladicu stola i krenula prema vratima.
"Fleka, čuvaj mi Hogwarts, idem posijetiti majku."- siknula sam Fleki na odlasku. Otišla sam na sedmi kat (Petra mi je rekla za sobu potrebe), prošla sam katom tri puta s mišlju "Trebam mjesto s kojeg se mogu aparatirati". U Zidu nasuprot tapiserije Barnabe Blesavog su se pojavila vrata, otvorila sam vrata i ušla u praznu, jednostavnu sobu. Stala sam na sredinu sobe i aparatirala se u kuhinju moje obiteljske kuće.
"Zdravo, kčeri. Znala sam da ćeš se nekako izvući."- pozdravila me mama koja je već sjedila za stolom.
"Ah, znaš mene..."- rekla sam joj uz smješak. Ona mi je dočarala slanina s jajima.
"Kako to da su ti dali slobodno jutro?"- pitala sam ju, ona je samo slegnula ramenima.
"Kad smo već kod tvog posla...ima jedna rana koja me zabrinjava, naime, radi se o vučjem ugrizu kojeg iz nekog razloga ne mogu ukloniti."- rekla sam pokazujući joj dlan lijeve ruke (ona je bila vidarica yes). Uzela je štapić i jednostavno prešla njime preko mog dlana i rana je nestala.
"Sljedeći put pokušaj ne misliti na nešto drugo dok si liječiš male rane."- savjetovala mi je.
"Hvala, zapamtiti ću to."- rekla sam joj. Pričale smo nekih pola sata kad me znamen počeo peći. Već u sljedećem trenutku je s nama za stolom sjedio Voldy eek.
"Pred kraj božićnih praznika napadamo ministarstvo, a zatim i Hogwarts, trebam tebe da se pobrineš da u Hogwartsu sve teče uobičajenim tokom."- rekao je bez najave.
"Ali i ja hoću ići i nemožeš me zaustaviti TOMEK!"- rekla sam gotovo jednako hladnim glasom kakvim je on govorio.
"Da, mogu i NE ZOVI ME TOMEK!!!!"- prosiktao je i u hipu podigao štapić, zakrila sam oči lijevom rukom dok je prema meni letio mlaz srebrne svjetlosti. Prevrnula sam se zajedno sa stolcem.
"To je bilo upozorenje."- rekao je i dezaparatirao se. Na mojoj lijevoj podlaktici više nije bilo kože, jako sam krvarila headbang. Skoncentrirala sam se i par puta prešla štapićem preko podlaktice i moja koža je opet bila tu, netaknuta. Moj znamen je nestao s nje eek, opet je izgledala kao prije nešto više od godinu dana (kad su mi ga utisnuli). Uspravila sam stolicu i sjela.
"Dobro sam, bilo bi bolje da se vratim u Hogwarts, da netko ne skuži da me nema, vidjet ćemo se za praznike."- rekla sam majci i mahnula prije nego sam se aparatirala nazad u Hogwarts.

Krenula sam nazad u ured, ali već na petom katu sam zapela, (nagađate) Peeves je opet polijevao tintom svakoga tko mu se našao na putu rolleyes. Jedan mlaz je i mene strefio.
"Ovo ti stvarno nije trabalo, Peeves."- protisnula sam kroz zube i pretvorila Peevesa u duho-patkicu. On je zbunjeno prošao kroz zid kvačući kad se iza ugla stvorio Michael.
"Kasniš, Peeves je već otkvakao dalje."- rekla sam mu sa smiješkom od uha do uha. On mi je uzvratio na isti način.
"Jesi li za šetnju?"- pitao me.
"Može, idemo u perivoj."- rekla sam mu. Šetali smo i većinu vremena pričali, rekao mi je da je registrirani animagus (što sam ja naravno znala) zubo. A kad sam čeznutljivo pogledala prema zabranjenoj mi je rekao da je kao učenik volio tamo zalaziti.
"Da i ja isto, ali još uvijek volim tamo zalaziti."- rekla sam.
"Pa možemo šetnju i tamo nastaviti."- predložio je, ja sam oduševljeno prihvatila. Kad smo zašli među prve redove drveća, povukla sam ga iza jednog stabla.
"Znaš li čuvati tajnu?"- pitala sam ga, on je kimnuo glavom.
"I ja sam animagus, ali nisam registrirana....isto se pretvaram u vuka, vučicu."- nastavila sam, on je izgledao iznenađeno, ali smo se onda oboje preobrazili i u šumu dublje otišli u tom liku.

Kad smo se oko 6 sati vratili u dvorac, on me otpratio do moje sobe, no nisam ga pozvala da uđe. Mučile su me mnogo stvari koje sam imala na pameti, pa sam ga samo poljubila i otišla u sobu.


P.S. Evo me ljudi, opet vam pišem. HVALA SVIMA NA KOMENTARIMA!!!!!

OBAVIJEST: Trebam predavače čarobnih napitaka i preobrazbe, dvojac koji ostavi najviše komentara će dobiti mjesto (ako žele, naravno) I MOLIM VAS DA NAKON SVAKOG KOMENTARA OSTAVITE BROJ, JER BI MI BILO PREVIŠE DA SAMA BROJIM. Hvala unaprijed.

I na kraju...VIDEO!!!!


23.08.2007. ...12:08 Komentari (266) Isprintaj #

17.07.2007. / utorak

HMHMHM...svašta

Bila je subota, probudila sam se oko 6 ujutro, nisam imala predavanja, pa sam odlučila malo prošvrljati Hogwartsom prije nego odem do Petre. Nisam nikoga očekiva, ali odmah iza ugla sam ugledala KAOS, Peeves je lebdio okrenut naglavačke u zraku iznad lustera crnog od tinte, koje je bilo i po zidovima i prepirao se s jednim preslatkim mladićem cerek. Odlučila sam pričekati ishod svađe koji je bio odlazak Peevesa, tad sam elegantno došetala do mladića.
"Zdravo, ja sam Michelle Snape, profesorica obrane."- predstavila sam se i pružila mladiću ruku koji ju je POLJUBIO cerek.
"Michael Bone, novi kućepazitelj."- predstavio se.
"Vidim da vam je Peeves već objavio rat."- rekla sam bacivši pogled prema neredu.
"Da, već na prvi pogled sam znao da se nećemo slagati."- rekao je pogledavši me prekrasnim, toplim, smeđim okama dead.
"Trebaš pomoć oko čišćenja?"- pitala sam ga trudeći se zadržati nečitljiv izraz lica.
"Pa dobro bi mi došla."- rekao je uz smiješak, stali smo jedan drugom okrenuti leđima i u par zamaha štapičem očistili nered.
"Vidimo se po hodnicima Michaele."- rekla sam mu i odšetala dalje u izvidnicu, on me umjesto riječima ispratio pogledom wink.

Nakon obilaska dvorca sam izašla van krenuvši do Petre, bilo je otprilike 8 sati. Očekivala sam da Petra ne će biti budna, ALI SAM SE ZAPREPASTILA jer je ona skupa s Davidom bila BUDNA. Pitam se pitam što su radili prije mog dolaska...naughty. Petra me pozvala unutra, dočarale smo si doručak i piće, pojele smo i bacile se na KLAFRARIJU wink. Ja njoj ispričala o prvim predavanjima, Michaelu i Filchovoj mirovini (ona je bila presretna kad je čula da tog idiota više nema). Ona je meni uzvratila vijestima o dolasku bivšeg i njegovoj laži da PREDAJE, tu sam prasnula u smijeh yes. Poznavala sam ja Lanea Maloya yes, taj luzer nebi znao objasniti ni svoje postojanje nono, kamo li išta drugo mouthwash. Završile smo klafranje oko 6 navečer.

Nakon posjeta Petri sam krenula u dvorac, ali sam se na pola puta predomislila, odlučila sam poći u Zabranjenu, dugo nisam bila wink. Već na rubu šume sam čula da me netko slijedi burninmad, išla sam sve dublje u šumu vrludajući između drveća u pokušaju da se riješim pratioca. Iza jednog drva sam se preobrazila u vuka i čekala da meta (pratioc) dođe na moj nišan. Po zvuku sam prepoznala trenutak i skočila na svog pratioca. Prepoznala sam ga u mraku, bio je to Michael. U isti tren me obuzelo olakšanje i strepnja, bila sam sretna što to nije bilo netko/nešto opasnije (ima mnogo opasne gamadi u šumi), no u isti mah nisam htjela ozlijediti Michaela, no nije bilo drugog načina da ga otjeram no. Međutim, dogodilo se nešto što nisam očekivala, umjesto da Michael izvadi štapić i pokuša me otjerati i on se preobrazio u vuka, crno-sivog vuka i skočio na mene eek. Počeli smo se kotrljati međusobno si pokušavajući nanjeti neku ozljedu, strepnja mi je oduzela trenutak za napad i zbog mojeg okljevanja sam dobila gadan ugriz za lijevu prednju šapu. Zacvilila sam i zbacila Michaela sa sebe stražnjim nogama. No nije ozljeda bila moja jedina briga, osijetila sam prijeteći, ali poznat miris u zraku, čopor vukova nam se približavao privučen predstavom. Počela sam zavijati kako bi me čopor vukova mogao prepoznati, jer ja sam prepoznala miris, bio je to čopor vukova kojem sam prije mnogo mjeseci spasila vučića. I oni su počeli zavijati, sad se Michael uplašio, on je bio sam, a ja sam na svojoj strani imala čopor vukova koji su bili spremni pomoći staroj poznanici. Michael se počeo povlačiti, vukovi iz čopora su skočili ispred mene i prijeteči režali, te tjerali Michaela koji je podvučenog repa odtrčao do ruba šume. Ja sam zahvalila vođi čopora na pomoći te se oprostila od njih i krenula prema dvorcu. Trebao mi je odmor, bila je ovo burna noć.

Za kraj jedan video


P.S. Pošto ste bili vrijedni i ostavili mi više od 30 komentara (njih 40), odlučila sam vas nagraditi novim postom. Želim vam dobru zabavu dok mene nema, ovim postom se opraštam od vas do povratka s mora kissKISSAM VAS SVEkiss i do tipkanja.

17.07.2007. ...15:42 Komentari (117) Isprintaj #

11.07.2007. / srijeda

Prvi dan predavanja

Digla sam se u zoru...omg kaj je sa mnom, dižem se tak rano dead. Navlekla sam smaragdnu pelerinu i izašla da hodnik, sve je bilo pusto. Čula sam nekaj u tamnicama, idem provjerit. PEEVES!!!!! Dobri stari Peeves.
"Peeves, kaj danas izvodiš?"- pitala sam ga strogim glasom.
"Uništavam Hogwarts, malo da izludim Filcha, cijenjeno profesorstvo."- rekao mi je umiljatim glasom.
"Samo tako nastavi."- rekla sam uz podsmjeh mouthwash i otišla van, do jezera. Bilo mi je dosadno, nikoga nije bilo vani, osim par sova koje su se vračale iz lova. Sjedila sam tamo neko vrijeme, buljeći u prazno rolleyes. Kad je zvonilo 7 sati sam otišla u dvorac, do kabineta OOMS-a kako je čudno biti profesor.

Otključala sam kabinet, sjela za katedru čekajući učenike, prva dva sata imam prvašiće, lovely dead. Umrijet ću od dosade. Klinci su počeli ulaziti tek oko 5 do 8 sati, nešto bi promrmljali kao pozdrav i smještali se u klupe namcor. U 8 sati su svi bili na svojim mjestima, zamahom štapića sam zatvorila vrata.
"Dobro jutro prvašići!"- zderala sam se da ih malo razbudim. Svi su se stresli naughty.
"Ja sam Michelle Snape i biti ću vam profa Obrane od mračnih sila ove godine."- rekla sam i napisala svoje ime na ploču.
"Ove godine?"- čulo se pitanje od nekud.
"Da, svake godine ćete imat novog predavaća. Ne znam kaj će se meni desiti ali eto, ovaj posao je UKLET."- malo sam ih plašila.
"A kašto ga onda radite?"- opet pitanje.
"Da vas klince nekaj naučim."- rekla sam. MUK.
"Mi imamo dva sata, prvi sat ćemo se upoznavati, a drugi.....ko zna...."- rekla sam im. Svi su mi rekli svoja imena, nisam ni jedno zapamtila, ali nema veze.
"Od vas ću tražiti na svojim satovima sljedeće."- rakla sam i pokazala štapićem na ploču na kojoj se odmah pojavio natpis :

TIŠINA
DISCIPLINA

"Samo te dvije stvari."- rekla sam im.
"Ako budete zločesti, onda čete biti podložni nastavnim metodama moga ujka, a to vas uvjeravam, ne želite. Raspitajte se kod starijih učenika."- rekla sam im uz smješak.
"Što se tiče žvakaća i kašnjenja, oboje su dopušteni, žvakati nesmijete samo kad odgovarate na moje pitanje, a kasniti smijete maksimalno 10 minuta, veće kašnjenje će biti kažnjeno."- nastavila sam.
CINCILILINCILI, kraj prvog sata.
"Djeco, sad čemo odmah nastaviti pa ću vas pustit 5 minuta ranije."- rekla sam. Ostatak sata sam im pričala o stvorenjima od kojih ćemo se pokušati obraniti ove godine. Tu i tamo bi postavila par pitanja, jedna je Slytherinka je uvijek znala odgovore, ne stručnim riječnikom rečene, ali je znala, zvala se Nera Moon, bit će nešto od nje ako tako nastavi.
"Koliko je sati?"- pitala sam učenike.
"10 minuta do zvona."- čuo se odgovor.
"ZA ZADAĆU."- počela sam.
"OOOO NEEEE."- kaže razred wink.
"DOBRO IZGAĐAJTE FILCHA SMRDOBOMBICAMA!"- kažem ja.
"Pitajte starije učenike tko je."- rekla sam.
"Možete ići."- rekla sam.
"JEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!"- ajme kaj se deru rolleyes.

Cijeli dan sam ponavljala isto, na večeri je Dumbly objavio da je Filch otišao u mirovinu zbog "nepodnošljive duševne boli", te da će nam doći novi pazikuća. Svi su bili sretni yes, govorkalo se da su za njegovu mirovinu zaslužne smrdobombice i Peeves, lovely dead. Nakon večere sam otišla odnjeti Lunia u Zabranjenu, zaboravila sam jučer, zbog toga sam mu se ispričavala cijelu viječnost. A onda SPAVANAC.

P.S. Od 21.7 do 20.8 sam na moru, neću vam moći pisati mjesec dana, kad se vratim želim vidjeti PUNNNNNNNNNNNO komentara, može. Ovo je zadnji post prije mora, MORATI ĆETE DUUUUUUUGO ČEKATI NASTAVAK. kisskissam vas svekiss i do tipkanja.

11.07.2007. ...12:38 Komentari (40) Isprintaj #

05.07.2007. / četvrtak

POVRATAK BIVŠEG (PETRIN POST)

Pokušala sam pozvati Michelle kod sebe jer mi je bilo dosadno a David je zaspao. No, nije me čula. Vjerojatno u ponoć ima "puuuno" posla (ha-ha). Odlučila sam pročitati knjigu (da,ljudi,ja znam čitati) pod imenom "Glup,Gluplji,Griffindori:3G verzija" koju sam zdipila iz Dracove sobe.Knjiga je super smiješna ako si Slytherin,a ako nisi,ni ne pokušavaj je čitati!Anyway,oko dva-tri ujutro me prekinulo u čitanju nasilno kucanje!Pomislila sam:"SHIT,šta drotovija i kompanija zna gdje sam?!!"Oprezno sam otvorila vrata i ugledala prilično nalickanog šminkera u bijeloj pelerini;naime,bio je to moj-BIVŠI!
"Lane?Koji vrag...mislim,šta ti tu radiš?!"-pitala sam ga rastreseno.Naime,nas dvoje smo ostali frendovi, 'ajmo reč',a zvao se Lane Malloy i bio je STRAŠNO bogat i podosta zgodan!Pitate se zašto sam prekinula?Pa eto,nismo bili baš par,znate ono:bitanga i princeza (ON je princeza) ne idu zajedno...
"I meni je drago što te vidim,uvijek si bila gostoljubiva!"-nasmiješio se i izgledao kao da godinama izbjeljuje zube!
"Gle,Lane,drago mi je što si tu,ali traže me,kužiš?Osim toga,traže i mog cim...ovaj,dečka Davida"
"Skrivaš se OVDJE?!Pa to je SAMOUBOJSTVO!"-odgovorio mi je i zvučao kao da mi je stari.Pozvala sam ga da uđe i ponudila ga pićem.Odbio je jer je rekao da radi ujutro-kao PROFESOR!Počela sam se smijati.
"Ti i znanje?!Ej,jel' poznaješ Michelle Snape,znaš,plavuša,narav kao od Severusa...?"
"Daa,zašto?Poznajete se?"-odgovorio mi je pitanjem,"Ili si je iskoristila kao špijuna za Gospodara Tame?"
"Ne,ja nisam kao ti,znaš?Ne iskorištavam ljude i ne cinkam ih kao ti!"
Lane me bahato i snobovski pogledao,a onda sam pobjesnilaburninmadmad:
"TI SI OBIČAN RAZMAŽEN ŠUPAK!Da nije bilo tebe,ne bih postala smrtonoša s 15!I sad ne bih živjela OVAKO!".Naime,zahvaljujući njemu,postala sam smrtonoša,on je tada imao 17.On se podsmjehnuo i odgovorio:
"Nisam JA tome kriv!Ti si uživala u krađi,ubojstvima,životu na rubu i tim sranjima!Vjerojatno ti je i dečko takav!Kad ste počeli hodati,nakon što te...u ćeliji,jel' da?!"
TO je bila kap koja je prelila čašu.Sijevala sam očima i izderala se iz svega glasa:
"VAAAAN,PEDERU NALICKANI!GUBI SE DA ME NE ZARAZIŠ!!!"
Otišao je a David se nije probudio,inače bi ga doslovno ubio!

P.S. Nemam ništa protiv pedera!winkAjd' vidimo se,BYwavemah
P.P.S. Imam novi blog, radi se o događajima prije ovog bloga OBAVEZNO GA POSJETITE
P.P.P.S. BY:Mich
Ljudi, ima li tko ko želi predavati ili biti učenik u Hogwartsu????? Posjetite OVO OVDJE i prijavite se, bit ću sretna predavati vam OOMS. kissKISSAM VAS SVEkiss i do tipkanja.

05.07.2007. ...10:00 Komentari (20) Isprintaj #

30.06.2007. / subota

Nastavak ;)

"Dakle, kao što svi znate ove godine opet imate novog predavaća odrane od mračnih sila, molim vas pozdravite pljeskom hrabru Michelle Snape."- predstavila me McGonagalica i sjela u veliku stolicu ravnateljice meni desno. Ja se ustala, dvoranom je odjeknuo gromoglasan pljesak i par žvižduka, a najviše za Slytherinskim stolom cool. Podigla sam ruku da ih utišam, naklonila se i ponovo sjela...bla bla....razvrstavanje rolleyes....ti tu...ona tamo.....znate svi. Papica njami i spavanac.
"Vaša soba je na prvom katu, iznad Slytherinske društvene prostorije, povezana je s vašim uredom."- uputila me McGonagalica (uvijek kad joj pišem ime me pocijeti na nešto iz McDonaldsa) na kraju gozbe, kimnula sam glavom u znak razumjevanja.
"Laku noć ravnateljice."- rekla sam uz poznati Snapeovski podsmijeh nut. Otišla sam do svoje sobe, bila je dosta prostrana, veća od učeničkih, divotica rofl, samo prođem kroz jedan prolaz pokriven vratima s nekim zidnim tepihom i u uredu sam, lovely dead. Naravno, još nisam kanila spavati, idem malo do dobre stare društvene wink. U društvenoj je još bila gužva, dali ja to vidim piče party, DA.
"O ne."- čuo se uzdah nekoliko učenika, dok je zavladao potpuni muk uzrokovan mojim ulaskom.
"Bez brige, neću vam pokvariti party i ja sam došla na njega."- rekla sam im umirujučim glasom.
"TOOO!!!!"- viknuli su svi u isti glas, ja sam se samo smiješila wink.
"Dodaj plamen-viski."- rekla sam nekom učeniku koji je bio blizu stola s cugom party. Samo ću par gutljaja thumbup. Party je trajao do tri ujutro, kad sam ga ja morala prekinuti jer su se svi napili i postavi preeeeeeglasni.
"Djeco, sad svi u krpe ili ću vam sutra na prvom satu zadatu PUNO zadaće!!!!"- viknula sam, svi su se trznuli. Došla sam od izlaza, okrenula se i rekla: "Pazite se, ja sam tik iznad vas, ako čujem buku...spavajte s jednim okom otvorenim.". Na ovu prijetnju su se svi pokupili u svoje sobe. Malo sam sad bila prestroga, iskupit ću im se sutra yes. Otišla sam do svoje sobe, svalila se na krevet i začorila zijev.

P.S. A kaj je post bez videa?

Lord of the Pings - triler

30.06.2007. ...14:03 Komentari (16) Isprintaj #

25.06.2007. / ponedjeljak

Povratak u Hogwarts

Dakle....osam je sati, kovčeg mi je spreman, fleka u krletki naughty, Luni pretvoren u zamorca rolleyes, sve spremno za polazak. Začarala sam se čaroliom kameleona, da me bezjaci ne bi vidjeli kako se pojavljujem iz ničega. Aparatirala sam se pokraj pregrade između perona 10 i 9, te kradomice prošla kroz nju i došla na peron wink. Riješila sam se čarolije kameleona i ukrcala se prva u Hogwarts expres mouthwash. Ostavila sam kovčeg, Lunia i Flekinu krletku (nju ću ponijeti sa sobom) u skroz zadnjem odjeljku vlaka i krenula se "prijaviti" vozaču kao dežurni profesor nut (McGonagalica mi je rekla da ću još ovaj put putovati u vlaku s učenicima kao dežurni profesor, inače profesori putuju odvojeno). Kad sam to riješila javila sam Petri preko lančića da sam došla na vlak (ona je već bila u dobroj staroj kolibi na rubu zabranjene s Davidom), Fleka mi je drijemala oko vrata, lagano sam ju zadrmala da se probudi.
"Kaj me budiš?"- prosiktala je mrzovoljno.
"Ti se vrati u naš odjeljak i čuvaj kovčeg i Lunia, da ne splašiš učenike kad te vide."- rekla sam joj.
"O.K., ali ja volim plašit malu dječurliu."- siktala je pomalo razočarano i otpuzala u smijeru odjelka s mojim stvarima. Tako je dobro imati poslušnu zmiju za ljubimca wink. Do 5 minuta do devet već su svi odjeljci bili puni, ove godine ima mnomo novih učenika. Tu i tamo bi me neki učenici pitali da li znam gdje ima koji prazan odjeljak i slično. Kad je vlak krenuo, ja sam počela patrolirati hodnikom i smještati zadnje učenike koji su tražili mjesta. Za deset minuta sve je bilo u najboljem redu i ja sam krenula prema svom odjeljku s dva-tri učenika prve godine kojima nisam uspjela naći mjesta nut. Bili su zbunjeni, nikad prije nisu putovali na tako dugo vrijeme bez mamica bang.
"Fleka, pazi na apetit, s nama će putovati učenici prvog razreda."- rekla sam Fleki uz podsmijeh, ona je sam digla glavu i uputila mi "ali ja sam gladna" pogled, zato sam joj dočrala par mrtvih štakora za jelo. Učenici su se prepali kad su čuli kako sikčem, pa sam im uputila sve je uredu pogled.
"Bez brige, samo sam poručila svojoj zmiji da bude dobra."- rekla sam im toplim glasom i pokazala im rukom da uđu. Da nisam profa već bi nastradali dead od strane Fleke i drugih učenika. Putovanje je prošlo uobičajenim tijekom, najela sam se čokoladnih žaba i jedva dočekala da dođem u Hogwarts. Kočijama s upregnutim testrailima sam došlia do dvorca i krenula u veliku dvoranu na gozbu za početak nove školske godine.

Nastavlja se

25.06.2007. ...14:25 Komentari (15) Isprintaj #

20.06.2007. / srijeda

WTF?????????!!!!!!!

"WTF?!"- podvrisnula sam ušavši u vilu.
Neka djevojka se ljubila s Davidom dok su se Draco i Spike (odakle se on stvorio) valjali po podu od smijeha.
"Odakle se Spike stvorio???? Kaj se vi smijete????? Ko si pak ti????? Neka mi netko objasni."- zasula sam ih pitanjima.
Pošto se Draco prestao valjati po podu skupa s Spikeom i David i cura prestali ljubiti, Draco mi je počeo odgovarati: "Spike je došao u posjet, ja sam ga aparatirao, smijemo se Petri....".
"Petra?"- tiho sam pitala.
"Da."- odgovorila mi je Petra koja se do malo prije ljubila s Davidom.
"Izgledaš užasno, kakva ti je to rana na nozi?"- pitala sam je.
"Ma jedan me drot pogodio nevješto izvedenom Sectumsemprom."- rekla mi je smireno, izvadila sam štapić i jednim lijenim pokretom izliječila njezinu ranu.
"Hvala."- zahvalila mi se.
"Zašto mi nisi odgovarala kad sam te zvala preko lančića?"- pitala sam je.
"Izgledalo bi sumljivo."- odgovorila mi je kratko, ja sam se nasmijala. Prišla sam Davidu i Petri, bacila ih jedno na drugo i rekla: "Uf što ste pervezni.", te se dostojanstveno povukla u svoju sobu, isto su (samo bez ovog "perveznog" dijela) učinili Draco i Spike. Tako su Petra i David ostali sami.

Ostatak dana sam provela u sobi slušajući Flekin izvještaj o Davidovim aktivnostima.
"Evo nešto na ćemu se možeš iživljavati za nagradu."- rekla sam i dočarala jednog ogromnog plišanog zeca rolleyes.
"Fala."- prosiktala je Fleka i otišla proučavati svoju novu igračku dead.

P.S. Kao što se može pretpostaviti, David i Petra su profurali, Petra se pomirila sa Spikeom, a ja zaglibila bez dečka dead. Pošto se više ništa neće dogoditi na praznicima sljedeći post će biti kao početak nove školske godine u Hogwartsu.

20.06.2007. ...12:37 Komentari (5) Isprintaj #

15.06.2007. / petak

SUSRET SA OSTALIMA (PETRIN POST)

Vozila sam se oko 2 sata. Nisam privlačila pažnju a nitko me ni nije skužio jer sam napravila make-over!
Bila sam umorna od bijega pa sam skinula naočale i leće i legnula preko dvije stolice. Ubrzo sam zaspala, a probudio me kondukter i rekao mi:
"Malo si mi poznata..."
"Ma ne,valjda imam takvu facu...trebate kartu?"
Osjetila sam kako mi ogrlica vibrira, ali se nisam javljala jer bi me tako mogli prepoznati...Uglavnom, dala sam kondukteru kartu i on je otišao. Kad sam trebala izaći stavila sam natrag leće i naočale i nonšalantno sam izašla iz vlaka. Bilo mi je čudno što me nitko nije prepoznao, pa ipak su moje slike bile u svim novinama u zemlji! Bilo je otprilike 15 minuta do Malfoyevih pa mi se nije dalo uzimati taxi. Kad sam došla, otvorio mi je Draco i uperio štapić u mene (nije me prepoznao) a onda su došli i ostali, među kojima je bio i Spike. Draco me upitao:
"Tko si pak ti?!!"
Nisam ništa rekla, samo sam skinula naočale i leće, ali su mi ostali plavi pramenovi na mojoj ošišanoj kosi (imala sam do guzice,sad imam do ramena) i vjerojatno sam im djelovala jako smiješno, jer su me par sekundi samo gledali, a onda su PRASNULI U SMIJEH! Spike je rekao kroz smijeh:
"Pa znao sam da u ćuzi imate prugastu odjeću, ali nisam znao da imate i prugaste frizure!"
"Nemamo prugastu, nego crnu odjeću! Osim toga, morala sam se prerušiti..."
Ušla sam u villu i napokon sam bila sigurna... dok ne izađem. Kad me David vidio, nije se smijao, a i on se ošišao,ali nije to bitno, nego me POLJUBIO kisscerek!!!!

P.S. LJUDI???? KO VOLI GOSPODARE PRSTENOVA?????? POGLEDAJTE OVAJ VIDEO, ZA CRKNUT OD SMIJEHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15.06.2007. ...11:11 Komentari (8) Isprintaj #

12.06.2007. / utorak

Nastavak

Zvala sam Petru...nije se javljala, sad sam se već zabrinula.
"Koji kurac izvodiš ?!"- viknula sam očajno u privjesak lančića, bojala sam se, da možda nije mrtva. Odlučila sam malo otići do Lunia (Luniela), otišla sam u onu šumicu na rubu imanja Malfoyevih, bila je nekako svijetla, presvijetla za moj ukus (ja ljubim mrak). Neko vrijeme sam šetala tražeći ga, no naposlijetku je on (kao i uvijek) našao mene. Kad mi je prišao počela sam ga gladiti rukom.
"Zabrinuta sam za Petru, Luni, ne javlja mi se. Znam da je tebi već dosta mojih problema u koje te uplićem, tebi bi samo trebalo malo mira da živiš normalnim životom."- rekla sam mu kao da govorim s čovijekom, on je na ovo zadnje odmahnuo glavom kao da želi reći da mu je drago biti uz mene i pomoći mu kad mi pomoć zatreba kao što sam ja njemu pomagala kad je bio ranjeno ždrijebe.
"Lijepo je znati da je netko uvijek uz tebe."- rekla sam mu.
"Jesi li raspoložen da me malo nosiš, ovo imanje je ogromno, možemo iskoristiti višak prostora."- rekla sam mu, on mi je glavom dao znak da se popnem njemu na leđa. Na imanju Malfoyevih je bila jedna velika otvorena livada, na toj livadi je bilo nekoliko srušenih drva koje su meni i Luniu poslužila kao prepone. Dugo smo bili vani i trčali i preskakali drveće, već se spuštao mrak. Potjerala sam Lunia u lagan kas do šumice gdje sam se oprostila s njim te krenula prema vili. Kad sam stigla vidjela sam čudan prizor........

NASTAVLJA SE

P.S. Ljudi, nestalo je struje pa mi se pobrisao divovski post pa se više nisam mogla sijetiti kaj je u njemu pisalo i zato je ovaj post kraći nego što se očekivalo. KISSAM vas sve i do tipkanja.

12.06.2007. ...10:31 Komentari (8) Isprintaj #

01.06.2007. / petak

Bilo je i vrijeme.....

Lijepo sam se naspavala i probudila negdje oko deset i išla dočekat Petru i Davida (tak mi je bar ona rekla). Otišla sam iz vile...došla na sam rub posijeda Malfoyevih...čekala pa otprilike pola sata dok nisam začula topot kopita.
"Već je bilo i vrijeme."- rekla sam. Nisam dočekala odgovor...na Lunielu je jahao neki pa...prilično zgodan mladić, pogledom sam tražila Petru no nisam je našla.
"Ti si sigurno David, gdje je Petra kaj nije trebala biti s tobom?"- pitala sam ga i pogledala ga procijenjivačkim pogledom.
"Odvojili smo se na putu da nebi privukli previše pažnje, a ti si sigurno Michelle."- reko je.
"Jesam, onda ću je pričekati, ti odi u vilu i potraži vilenjaka da te smjesti u sobu."- rekla sam mu, iza sebe sam začula tiho siktanje.
"Uredu, ostavljam ti tvog jednoroga, prekrasna životinja."- rekao je i aparatirao se.
"Fleka, čula sam te izađi."- prosiktala sam.
"Sranje, kak si me čula."- rekla je.
"Želim da odeš i pripaziš na onog mladića s kim sam pričala, budi tiho, neznam dal te može razumjeti, lako sam te čula, moraš bit opreznija."- zapovijedila sam joj.
"Uredu, kako hoćeš, vjerojatno ću dobit nagradu za to, zar ne?"- pitala je.
"Naravno, smislit ću nešto."- rekla sam. I Fleka je krenula prema vili. Nazvala sam Petru preko ogrlice........

NASTAVLJA SE

P.S. Oprostite zbog kratkog posta...nemam inspiracije.

01.06.2007. ...18:05 Komentari (21) Isprintaj #

25.05.2007. / petak

NASTAVAK BIJEGA (PETRIN POST)

...i promašio je!Izmaknula sam se!Ha,koji kreten!A bila sam nenaoružana i bespomočna,a on je zbilja PROMAŠIO!!
"Pa nisi valjda STVARNO mislio da TI možeš ubiti MENE!Stvarno si me podcijenio..."rekla sam nu sarkastično, a on nije rekao ništa,nego je izvadio štapić i uzviknuo:"Sectumsempra!" i pogodio me u desnu nogu.Zadobila sam tešku ozlijedu,ali kad se papčina okrenula,uzela sam mu štapić iz ruke i aparatirala ga u zatvor kod Babysitterice (Davidove sestre pedofilkinje).Sad sam šepajući zbrisala pokušavajući rukom zaustaviti obilno krvarenje,ali bar sam bila živa!A prokletog drota nisam htjela ubiti jer sam željela da gad pati u ćuzi kao što je on meni prijetio da ću patiti!Ali ja ostvarujem prijetnje...Anyway, potkraj dana sam stigla u naseljeno područje,ali jako daleko od Malfoyevih,i tražila sam optiku.Srećom,našla sam je i uperila štapić u blagajnicu (drotov š.) tražeći plave kontaktne leće s dioptrijom - 0.6 i naočale s dioptrijom +0.6 (- više + je nula,a ja imam savršeno dobar vid).Kad sam ih stavila,otišla sam u frizeraj ošišati se i staviti pramenove.Trebala sam promijeniti izgled da me javnost ne skuži.U ljekarni sam kupila zavoje i zamotala ranu.Napravila sam si osobnu s lažnim imenom "Vivian Grey" i novom slikom i kupila sam kartu za vlak.Mirno sam mogla otputovati do Malfoyevih,Michelle i Davida,a možda pokupim i Spikea...

By Mich: P.S. Kao što vidite sad sam ja na redu da nastavim pisat...al ne još....možda sljedeći tjedan...do tad kissKISSAM VAS SVEkiss

25.05.2007. ...20:24 Komentari (5) Isprintaj #

24.05.2007. / četvrtak

BIJEG (PETRIN POST)

Objasnila sam sve Davidu. Rekao mi je da imam pametnu frendicu, ali da ne zna hoće li nam plan uspjeti.
Rekla sam mu da oče jer smo sve pomno isplanirale, tako da plan MORA ispast savršeno!
Navečer smo se pripremili (nitko ne zna da je bijeg iz TAKVOG zatvora opasna stvar,ali sve je bolje od smrti).Kad je došao Luniel, čarolijom sam pretvorila rešetke na prozoru u želatinu (znam čarat prstima, to mora znati svaki profesionalni krimos), pa smo ih izbacili i kroz prozor izašli na Luniela. David je samo rekao: "Kao ukrasti bebi slatkiš!"
Uglavnom, zbrisali smo, ali nešto je krenulo po zlu. Naime, ispod moje ćelije bio je drotovski nadzorni ured, a oni su mogli vidjet kako su pale rešetke i, što je još gore, vidjeti mene i Davida kako bježimo jer smo imali 24-satni nadzor! Ubrzo sam mogla vidjeti kako nam se ti usrani drotovi približavaju pa sam rekla Davidu da će ga Luniel odvesti do skrovišta, a ja ću se snač jer nas dvoje privlačimo previše pažnje.
Skočila sam s Luniela koji je Davida odveo kroz šumu pa su nas drotovi izgubili (yes!)!!!Sklonila sam se pod most i pričekala jutro...
Ujutro sam se probudila i čula zvonjavu crkve. Znači bilo je POLA DESET!!! Već sam trebala zbrisat!
Trčeći sam napustila most, ali sam skužila kako me vidjela neka starica i vjerojatno prijavila policiji, pardon, drotoviji jer me dočekao onaj drot iz zatvora (Napaljenkov brat) i uhvatio me za nadlakticu.
"Kako si uspjela zbrisati, mom si bratu jako nedostajala. Ali, ako mi kažeš gdje ti je cimer, možda ćeš biti u ćeliji i s nekim normalnim."
"Odi k vragu, debilčino ružna, neću ga cinkat!!"
"Kako hoćeš, ali nemaš nikakva prava...sad ćeš biti kurva u zatvoru..."
"Ne,tebe nitko ne može naslijediti, pa ni ja, stari!"
"Posljednja ponuda, i sad nije samo tvoj budući cimer u pitanju..."
Znala sam da me želi ubiti,ali doista nisam htjela cinkati Davida, a niti umrijeti sa 17 godina, pa sam mu rekla:"U mojoj su kučici u Hogwartsu!"
"Dobra curica!"
"Mogu sad ići?"
Ako niste skužili, lagala sam mu-David je kod Malfoyevih.
"Naravno da ne možeš, ići ćeš sa mnom."
Kvragu!
Kad je drot došao do Hogwartsa,skužio je da nema nikoga i okrenuo se prema meni:
"Znaš šta, nećeš ići na smaknuće za 2 mjeseca.."
"Stvarno?"
"Da...",izvadio je štapić, "nego sad!AVADA KEDAVRA!!!"
Iz štapića je izašlo zeleno svjetlo...

24.05.2007. ...14:28 Komentari (3) Isprintaj #

07.05.2007. / ponedjeljak

Obavijest

Neću vam moć pisat postove mjesec dana zbog posrane škole....možda će vam eventualno Petra pisat, SORRY LJUDOFI

07.05.2007. ...07:17 Komentari (15) Isprintaj #

27.04.2007. / petak

Evo, napokon da ja (Michelle) napišem novi post....

Petra je bila nekud otišla, nisam se brinula, ali nakon tri dana sam ju počela tražit. Vjerojatno je opet završila u nekom zatvoru, sigurno, otišla sam u "svoju" sobu i počela kopat po njoj...
"Aha"- rekla sam pobjedonosno i podigla se s ogrlicom u ruci, imao je privjesak- srce i u tom srcu Petrinu sliku, bez brige, nisam opjednuta njom, to je "ogrlica komunikacije" i petra ima isti koji nosi oko vrata s mojim slikom, po toj slici odlučuješ s kim želiš uspostavitt kontakt, nešto kao voki- toki samo praktičnije wink.
"Hallo, Petra čujemo li se"- rekla sam ogrlici, kad zovem Petru, ogrlica (njezina) zasvijetli modro i onda ona može pričat samnom naughty.
"Michelle, baš mi prekidaš upoznavalje s zatvorskom ekipom."- čula sam odgovor iz ogrlice.
"Znala sam da si u zatvoru."- rekla sam.
"Kad buš pobjegla?"- pitala sam.
"Neznam još, tu je jedan frik koji mi se jako sviđa."- rekla je i uzdahnula.
"Pa povedi ga sa sobom, poslat ću ti Luniela da na njemu dojašeš, drotovi će računat da si se aparatirala pa bi bilo bolje ovako."- predložila sam.
"Pametno, uredu, Luniel će me moći sam naći, vidimo se uskoro."- odgovorila je i "poklopila".
Otišla sam van u "dvorište", da dozovem Luniela na dobro poznati način, preobrazih se, zavijah. Kad je Luniel došao do mene rekla sam mu:"Petra je u zatvoru, prati njen miris i dođi do njezinog prozora od čelije, ona će povesti sa sobom jednog muškarca, budi ljubazan.". Na ovo Luniel je počeo grebati kopitom po zemlji kao da mu se nesviđa što će osim Petre na leđima morati nositi i nekog nepoznatog čovjeka, ali ipak mi je uputio "uredu" pogled i otrčao u smjeru sjevero- istoka. Vratila sam se u kuću i opet pozvala Petru preko ogrlice.
"Petra, poslala sam Luniela, mislim da mu se baš ne sviđa što će nositi i tog tvog kompanjona iz zatvora, zato bolje da on jaše iza tebe da mu Luniel ne bi nešto napravio."- rekla sam.
"Uredu, pazit ću, vidimo se, bok."- odgovorila je i opet "poklopila".

NASTAVLJA SE

P.S. Nešto mi nije uredu s komentiranjem, pa vam neću moći javit za novi post, morat ćete se snaći. Hvala na razumjevanju i do tipkanja.

Cbox, chatajte ljudi!!!!

Get your own Chat Box! Go Large!

27.04.2007. ...10:15 Komentari (73) Isprintaj #

22.04.2007. / nedjelja

NASTAVAK (PETRIN POST)

Moj cimer,onaj zgodni,me upoznao sa svojom ekipom:njegovom sestrom Kelly (doživotna zbog pedofilije,nadimak Babysitter),frendovima Bradom (7 godina zbog krađe u 30 dućana,nadimak Brad Pitt) i Jackom (doživotna zbog ubojstva kurve,nadimak Jack Trbosjek) i ocem Jessijem (50 godina zbog ubojstva iz nehaja,nadimak Nedužni).I predstavio mi se,zove se David Grey,a nadimak mu je Narko-killer.Nisam znala da svi imaju nadimke,a meni su dali nadimak Celebrity jer su čitali o meni u novinama (očito imaju tu privilegiju).Skužila sam da ja jedina iz cijelog zatvora idem na smrtnu!No,zanimalo me je još nešto pa sam upitala Davida:
"Tko je Napaljenko?"
"Ah,to je tip koji je naguzio SVAKOG cimera!Ovdje je već 20 godina."
"Koliko je dobio?"
"90 godina zbog silovanja cijelog faxa!"
"Je li peder?"
"Bipsić,zašto?"
"Pa,onaj drot s kojim sam razgovarala mi je rekao da će me stavit s njim ako mu ne kažem gdje mi je bilo sklonište 2 godine."
"Jesi mu rekla?"
"Nisam,ali nije ništa poduzeo..."
"Taj drot ti je Napaljenkov brat,vjerojatno će mu reći za tebe."
"Ali ne može mi ništa dok smo u ćeliji,jel' da??"
"Ne,ali Napaljenko ima vezu kod Drotova,može tražit cimera kojeg god hoće!!"
"Jesi mu ti bio cimer?"
"Nisam,a ni ne namjeravam pa ne izazivam drotove."
"Znači,nema mi spasa..."
"Ima,ima-ispričaj se drotu!"
"O,ne!!!MRZIM TO!!!"
"Ili ga možeš tužiti,ali sumnjam da će ti povjerovati jer si kriminalka,bez uvrede!"
"Ma nisam uvrijeđena,ali imam čovjeka vani..."
"Koga?!"
"Mog brata,Spikea Darka."
"Pa zar te tvoji ne mrze?"
"Samo roditelji.Davide,jel' mi možeš pomoći?"
"Mogu,samo reci."
"Ne želim umrijeti!"
"Već ćemo nešto smisliti..."

DAVID GREY-O NJEMU
zašto je u zatvoru:preprodaja droge i ubojstvo 10-ero dužnika
kazna:doživotnna robija
starost:18 godina
u zatvoru je proveo:1 godina
izgled:crna duga kosa i svijetlo zelene oči,visina 1,80 cm,mišićav,zlatna put
obitelj:otac,sestra-u zatvoru,2 brata,majka preminula od srčanog udara
po zanimanju je:nezaposlen

22.04.2007. ...18:29 Komentari (17) Isprintaj #

20.04.2007. / petak

ZATVORSKA PTIČICA (PETRIN POST)

Malfoyevi su obnovili kuću!Stavili su,umjesto obiteljskih slika,Daracove nove frendove-odvratne raspadnute leševe!Fuj,to je čak i MENI odurno!Svi smo se smjestili u sobe a ja sam spavala u sobi do Dracove (on nije nikad spavao jer je inferius).Oko 2 ujutro sam ustala i otišla u centar grada ubijati kurve i žigole kao i svakog ljeta,ali ovaj put je bilo drukčije-tamo me čekala engleska državna policija i FBI!Bili su prerušeni u žigole a onda su me ščepali s leđa i odveli me u zatvor...
Jutro,oko 7 sati.Probudila sam se u nekoj skućenoj ćeliji,a u pozdravio me neki fakat zgodan frajercerek!Ja sam se podigla u sjedeći položaj a on me pitao jesam li djevica.Rekla sam mu da nisam (imam17 godina,tko je tad još jumfer?!),a on se nasmiješio i rekao mi da ću onda umrijeti neoštećena.Niš' mi nije bilo jasno,pa je nastavio:
"Bez brige,neću ti ništa,ali bolje se čuvaj onih nabildanih starčića tamo..."
"Ja ne brinem,već sam bila u zatvoru..."
"COOL,znači tamo si izgubila nevinost!"
"Duhovit si,znaš?Ako nisi skužio,ja sam Petra Dark."
"Skužio sam,i obožavam te!Super što smo cimeri 2 mjeseca!"
"Što,tada izlažiš?"
"Ne,ja sam na doživotnoj zbog dilanja droge i ubojstva."
"Pa,ja sigurno ne izlazim za 2 mjeseca!"
"Izlaziš,ali ne vani,nego na ELEKTRIČNU STOLICU!Na smrtnoj si!"
"MOOOOOLIM?!!"
Nisam mogla bilivati da ću umrijet sa 17 u nekom odurnom zatvoru.Uskoro je došao neki drot i pitao me:
"Gdje si se skrivala??!"
"U tvojoj guzici,kurvišu!!"
"Pazi na jezik,ljepotice,ili ću te stavit sa Napaljenkom!"
"Bilo bi bolje kad mi ne biste dali smrtnu,tada bih možda bila pristojnija!Ovako,nemam što izgubiti!"
"Imaš pravo,ali mogao bih ti otkazat smrtnu..."
"Kako?!"
"Ako nije novac,šta misliš čime onda?"
"Ma j*** se,pervertitu!TI bi trebao u zatvor!!!"
Drot me ipak nije stavio s Napaljenkom!

20.04.2007. ...18:48 Komentari (19) Isprintaj #

16.04.2007. / ponedjeljak

Hm....nema naslova

Bilo je kasno navečer, ja sam četkala Luniela koji je sve manje boravio u šumi, a sve više kod mene u sobi, Patra se vratila (nekud je išla).
"Michelle, spakiraj stvari, idemo kod Malfoyevih."-rekla je, a ja je upitno pogledala.
"Tamo idem svakog ljeta, a bez veze je da tu ostaneš sama, povezi i Luniela sa sobom, Malfoyevi imaju beliko imanje, bit će mu ugodno."- rekla je.
"Ok."- kratko sam odgovorila i jednim lijenim zamahom štapiča sve svoje stvari (opet) vratila u kovčeg.
"A ne pet, taj kavez je strašno neugodan."- požalila mi se Fleka.
"Uredu, nosit ću te oko vrata (kavez sam pretvorila u luđačku košulji, tako ću je lakše nosit u kovčegu)."- rekla sam.
"Hvala."- rekla je fleka oduševljeno.
"A kako ćemo s Lunielom?"- pitala sam Petru.
"Lako, pretvorit čemo ga ptivremeno u neku manju životinju"- rekla je i pretvorila Luniela u crnog hrčka.
"Žao mi je Luni, samo na pola sata."- ispričala sam se hrčku Lunielu.
"Petra, prije nego što krenemo moram poslat pismo mami da zna gdje sam, neće dugo trajati."- rekla sam i izašla van kako bi pozvala Eola. Pretvorila sam se u vuka i počela zavijati (sve sam svoje ljubimce naučila da kad zavijem dođu do mene). Eol je došao za mitutu do mene, ja (opet sam se preobrazila u čovjeka) sam iz džepa izvukla komad pergalenta i dodirnula ga vrškom štapiča, na njemu se odmad pojavila željena poruka. Eol mi je nježno sletio na ruku i ispružio noga na kojoj sam mu ja privezala poruku.
"Ovo nosi mojoj majci, kad to odneseš naći ćeš me kod Malfoyevih."- rekla sam mu i nježno ga pogladila po glavi, dok je on tiho huknuo pustila sam ga i on je odletio u noć. Vratila sam se u kolibu i pokupila svoje stvari na jedno mjesto i začarala ih da lebde ispred mene, kad smo prošli kroz vrata Hogwartsa (velika prednja vrata koja dalje vode u Hogsmade) aparatirale smo se (Petra, Draco i ja). Našli smo se u nekom hm dvorcu i predali prtljagu nekom kučnom vilenjaku (znala sam da su Malfoyevi uzeli novog kad je Dobby otišao), no izvadila sam Luniela iz kovčega i opet ga pretvorila u jednoroga na što se vilenjak malo lecnuo.
"Ja ću ga odvesti van."- ponudio se Draco.
"Imate li vi ovdje konjušnicu ili tako nešto?"- pitala sam ga.
"Ne ali imamo malu šumu na našem posjedu, tamo če mu biti ugodno."- rekao je.
"Uredu onda, odvedi ga tamo."- rekla sam Dracu.

P.S. Ako ste skužili da Spike nije s nama vjerojatno se pitate zašto, on je otišao kod roditelja, a Petra ne. Nastavlja se!!!!

16.04.2007. ...09:44 Komentari (63) Isprintaj #

10.04.2007. / utorak

VAŽNA OBAVIJEST!!!!!!!!!

JA ĆU ZATVORIT BLOG!!!!!!!!!!!! OVAJ BLOG MOŽETE SPASIT SAMO NA JEDAN NAČIN, KOMENTARI!!!!!!!!!!!!!! ALI OVAJ PUT NE KOD MENE NEGO OVDJE CURA MISLI DA RUŽNO PIŠE JER NEMA KOMENTARA OSIM MOJIH I SEKINIH I ZATO MRŠ KOD NJE I OĆU VIDIT BAR 10 KOMENTARA DO SUTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A VI DOBRO ZNATE KAJ ĆE SE DESIT AKO NE VIDIM VAŠE KOMENTARE, JA SAM SMRTNO OZBILJNA!!!!!!!!!!!!!!!!BOK!!!!!!!!!!

10.04.2007. ...08:29 Komentari (51) Isprintaj #

09.04.2007. / ponedjeljak

SUSRET SA SPIKEOM

U parku sam susrela Spikea koji me pogledao kao da sam najveći ološ.Počeo se ponašati kao moji starci,koji su me prozvali "Crna Ovca".
"Što hoćeš,Spike?"
"Hoću da se vratiš kući,nisi bila doma 2 godine."
"Ah,da?!Upravo se vraćam iz te proklete kuće iz koje su me starci IZBACILI!!"
"Nisu tako mislili..."
"Briga me što su mislili!Osim toga,zaboravio si da znam legilimenciju I oklumenciju!"
"Daj prestani misliti o njima kao da su ubili nekoga!"
"To oni misle O MENI!"
"Pa ti i JESI ubojica!"
"Pa što onda?!Ipak sam im KĆER!!!"
Spike je pokušao nešto reći,ali je samo rekao:
"Vrata su ti otvorena ako se predomisliš..."
"Ali će ih ti KRETENI zatvoriti!"
Kad je Spike otišao,uzela sam Nimbus i otišla do Malfoyevih

09.04.2007. ...18:30 Komentari (2) Isprintaj #

"KRVAVI" PRAZNICI (PETRIN POST)

Ove sam praznike (opet) provela na ulici.Moji roditelji,koji su multimilijunaši,nisu me primili u svoju kućerinu sa (samo) 666 spavaćih soba!Provalila sam u dućan i ukrala sam hranu,onda sam išla špijunirati Michelleine koji su još uvijek tugovali za njezinim ocem,ali su bili prava obitelj.Nakon nekog vremena sam otišla.Nitko me nije čuo niti vidio,a ja sam otišla u park.Još nisam znala gdje ću spavati,vjerojatno ispod mosta ili kod Malfoyevih,mislim da ću otići kod Malfoyevih,kao i svako ljeto.Imam Nimbus 2001 kojeg su mi kupili za 12. rođendan pa ću lako doći do njih.S njima ću morati ubiti nekog,ali navikla sam...

...17:54 Komentari (4) Isprintaj #

<< Arhiva >>

0

< svibanj, 2008  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Svibanj 2008 (2)
Ožujak 2008 (2)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (1)
Listopad 2007 (1)
Rujan 2007 (3)
Kolovoz 2007 (1)
Srpanj 2007 (3)
Lipanj 2007 (6)
Svibanj 2007 (3)
Travanj 2007 (7)
Ožujak 2007 (7)
Veljača 2007 (5)
Siječanj 2007 (14)
Prosinac 2006 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

 • Blog za one koji vole ispravno (nepravda)!!!!!
  Bezjacima koji oće vrijeđati moju priču je ulaz ZABRANJEN!!!!!
  Svima onima čarobnjačkog sloja želim dobrodošlicu

  I NE UBACUJEM VIŠE LIKOVE U PRIČU IMAM IH DOVOLJNO!!!!
  Osim ako možda izmolite svoje mjesto u mojoj priči inače NE!!!


  Dame i gospodo, ja sam ponosna Slytherinka!!!!
  i'm in slytherin!

  be sorted @ nimbo.net

  Evo moj banner!

  Slobodno ga stavljajte na svoje blogove!

  Koliko vas je posjetilo ovaj blog
  Free Website Counter
  Free Website Counter

Linkovi

 • Amanda Harrison
  Anna Potter  Image Hosted by ImageShack.us


  Zivot po noci


  JUNACI MOJE PRIČE


  Slytherini (i oni koji su to nekad bili)

  Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  Michelle Snape

  Imam dugu plavu kosu i zelene oči, pofesorica ooms-a i PROUD TO BE njihova predstojnica, najdraži predmeti su mi bili skrb za magična stvorenja i čarobni napitci. Ujko mi je Severus Snape. Smrtonoša sam, parsel-ust i animagus (pretvaram se u vuka), imam ljubimca crnog jednogoga Luniela, zmiju Fleku i sovu Eola, najbolja mi je frendica Petra.

  Photobucket - Video and Image Hosting
  Draco Malfoy

  Ima plavu, zalizanu kosu i sive, vodenaste oči, umro i sad je inferius, najdraži predmet su mu bili čarobni napitci. Smrtonoša, u rodu je s Petrom.

  Photobucket - Video and Image Hosting
  Spike Dark

  Petrin brat, šesta godina, Slytherin.

  Nera Moon

  Slytherinka s 1. godine, uočila sam je na svom prvom satu, nadarena vještica, bit će nešto od nje. Duga smeđa kosa i zelene oči.


  Griffindori (i oni mrtvi)

  Photobucket - Video and Image Hosting
  Harry Potter

  Ima crnu kosu i zelene oči, vjerujem da ga svi već poznaju, zbog onog munjevitog ožiljka (gospodar tame mu ga je osobno nanio). Ne slažemo se (mi smo kao moj ujko i Harryjev otac). Tragač u metlobojskoj ekipi Griffindora. Ubijen.

  Photobucket - Video and Image Hosting
  Hermiona Granger

  Ima kovrčavu smeđu kosu i smeđe oči, mutnjakuša (premda je vrlo talentirana). Uvijek je s Harryjem i Ronom. Prefektica. Ubijena.

  Photobucket - Video and Image Hosting
  Ronald Weasley

  Ima crvenu kosu, kao svi u njegovoj obitelji, uvijek u otrcanoj odjeći (ima petero starije brače, pa od njh sve naslijeđuje,ima i mlađu sestru Ginny). Živi u "JAZBINI", u tu kuču njegova obitelj jedva stane. Prefekt. Ubijen.


  Za našu priču važne smrtonoše

  Photobucket - Video and Image Hosting
  Severus Snape (moj ujko)

  Dobar glumac (prevarant, to mu je specijalnost), ova slikica (gore) je mala zezancija na njegov račun, žućkasta put, masna kosa i kukast nos (nemožete ga promašiti). Doselio se u moju obiteljsku kuću i tamo živi skupa s mojom majkom.

  Petra Dark

  U rodu s Dracom (premda se to po izgledu ne bi reklo), moja najbolja prijateljica. Ima crnu kosu i smeđe oči, zbog nje sam i ja postala smrtonoša. Nedavno je postala animagus, pretvara se u rotvailera.

  Lord Voldemort

  Gospodar tame, tako je ružan da bi se zbljuvali kad bih stavila njegovu fotku, mislim da o njemu ne treba pisat jer ga svi već znaju.


  Dečki

  David Grey

  Petrin dečko, pojma nemam, ubiti se jedva vidimo, crna kosa i zelene oči.

  Michael Bone

  MOJE!!!!!!!!!! Sadašnji kućepazitelj, pažljiv, romantičan, sve bi učinio da me zaštiti (ako je to potrebno), registrirani animagus, crno-sivi vuk. Tamno smeđa kosa i VELIKE smeđe oči od kojih se osječam sigurnom od svega.

  Profke (ja ovdje nisam, već sam gore kod Slytherina)

  Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  Gabriella Brown

  Profka preobrazbe i nova predstojnica Griffindora, popularnija od mene (nije fer), svi vole njezine satove. Lijepo pjeva,a i dečki je vole, ijako je već našla dečka uvijek je prate u stopu (ostali dečki, osim naravno, mog), ali ona ih sve lijepo i pristojno otkanta, voli svoj posao i najbolja je u preobrazbi koju predaje...opčenito ja najbolja u onom što radi. Moje je godište.

  Anna Potter

  Profka Napitaka, jako simpa cura, premda je povučenija od ostalih profka (mislim na one mlađe), kad se ona raspriča.....nema joj ravne, popriličan optimist, premda i ona ima mračnih razdoblja. Dobra je u onom što radi i svi su sretni i zadovoljni što je imaju. Animagus je i pretvara se u panteru, voli zafrkavati ljude oko sebe. Također godište ko ja.

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se