Bjezi_dok_mozes

četvrtak, 19.01.2006.

Hiti se na pleća

Magla!
Mora priznat da se još nije u potpunosti našao. Traži se. Strah?! Možda mu se malo suprotstavlja. Prebrodit će ga on, siguran sam. Dolaze svijetli dani. Tako bar misli. Faks! Nova okolina uz neke nove ljude, to bi ga sigurno trebalo potaknuti. Neće poći daleko, faks je u blizini, Kc je dovoljna za sada.
Ima prijatelje, one bolje i one loše, ima ih mnogo, poželjan je u društvu, nada se. Razumiju li ga, neki možda, neki ne. Sretan je dok se drugi smiju, smijeh je njegovo veselje. Prijatelji mu tu uveliko pomažu. Radio je mnoge stvari, a ponekad pretjerao. Nije požalio jer se smijao.
Sentimentalna je duša, veže se lako, a raskida teže, ne zaboravlja lako. Kompliciran je čovjekov um, a ljudsko je srce mali plankton u moru punom kitova.
Mnogo je vremena provodio uz PC igrajući razne igre. Sada bez interneta ne zamišlja svoj život, a WarIII:TFT najjača mu je zabava. Crno vino+CocaCola=bambus, njegovo omiljeno piće. Jednom se dogodilo. Pretjerao je, tko zna što sve nije radio. Bolje da ni on sam ne zna.
Brat sestra, doma mu nikad nije dosadno. Vjernik, drži do svoje vjere. Voli one koji njega vole. Zašto mrziti?!
.....

- 22:53 - Say your word (10) - #