BILICE PRUKLJANSKO JEZERO

ponedjeljak, 31.08.2015.

Prošlo lito

Evo je i lito na izmaku i opet je postalo sve mirno ako da je uvečer potpuna tišina .Ništa se ne zbiva ne čuje se niti muzike iz kafića na obali koji su prijašnjih godina bili dobro čujni. Proša sam do Burića putem koji je probiven i nisan znao da je to tako lipo napravljeno. Sad je morate priznati puno lipše nego prije kad toga put nije bilo, zato nemojte se ljutiti na naše rukovodeće strukture i ne mislite da branim bilo koga ipak je dosta toga napravljeno za ovu sezonu a kažu da će se i dalje nastojati oplemeniti naše misto i neka je tako. Zato budimo optimisti a ne skeptici pa će svima biti bolje!!!!!!!!!!

- 12:56 - Komentari (3) - Isprintaj - #

utorak, 18.08.2015.

F E Š T A

Mogu vam kazati da me je ove godine Fešta razočarala, a kako ćujem i mnoge druge. Jednostavno kazano Maja Šuput je promašaj kome krivo kome drago a tako je to. Bolje bi bilo da nije niti došla jer za nju nije ovakav tip zabave di triba razveseliti ljude, a ona pjeva dječje pjesmice vičući "ruke ,ruke!" i sve se svodi na to. Najednom završetak pjevanja ,ona je svoje odradila daj lovu i "bye bye boys" Cijene pića su bogami visoke za slobodni prostor i u najmanju ruku reklo bi se da smo u hotelu sa četiri zvjezdice, a svelo se na to kupi piće, popij i baci bocu na pod, a neka sutra čisti onaj tko je za to zadužen. Sve u svemu poslije toliko godina teški promašaj i vidjelo se to po broju posjetilaca. Nisam nikog mislio uvrijediti no istina je takva kakva je i ne može se ništa drugo.



pozdrav vaš Šef

- 11:28 - Komentari (5) - Isprintaj - #

utorak, 04.08.2015.

Lito vilovito

Lipi moji dugo se nisan javio jer me je pomalo uhvatila vrućina no ne znači da nje bilo događanja. Bilo ih je i lipo je bilo kad ima puno svita tako da su bila dva Bilička srca malo i veliko. Lipe nove plaže i kupanje je pravi gušt no znam da će nekom biti krivo što je tako ali šta je tu je. Svita je ove godine ili se meni čini i prođoh uvečer uz obalu iznenadila me je tišina za ovo doba godine. Prijašnjih godina čula se je muzika za razliku ove godine muk pa mi je bilo pomalo neobično, no šta je tu je ,pa mi zato vi kažite ako imate još kakvih novosti koje nisam uspio saznati ne ljutite se na mene jer sam još uvijek tu,no zaboravija sam kazati da je kod škole malonogometni turnir ,a večeras u Mikulandrama su Prukljanski gušti!!!!!


pozdrav od Šefa za očevid a ekipa se razišla po plažama

- 08:26 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< kolovoz, 2015 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

POWERED BY:

  • SAUBER PETRONAS
    three axes
    Datum i vrijeme kreiranja bloga: 12.12.2005. (12:48)


    Ovaj blog nije ograničen ni za koga samo ako je korektan i fer komentator.To znači da nema: vrijeđanja ,omalovažavanja i ponižavanja bilo koga jer svatko ima pravo na komentar ako je u okviru korektnosti
    Nikakva druga pravila nisu u igri

Linkovi

Kontakt na E-mail