četvrtak, 04.07.2013.

LJETNA DOGAĐANJA SEZONA 2013.g.-bijeli viru selo moje malo.blog.hr

------------------------------------------------------------------------------
Idemo dalje,bijeli viru selo moje maloooo,...
----------------------------------------------------------------
23.08.2013.g.
Pogledajte dobrooo,,,,, razmislite,žalosno ali istinitoooo,,,,,pa zar je ovo stvaran život,baš žalosno i tužno a Vi zaključite sami i nađite sebe u videu....

Smatrate li da ne spadate u jednu od ovih kategorija ja se ispričavam.
Uz dužno poštovanje ,urednik Majčica.
---------------------------------------------------------------
Danas u poslijepodnevnim satima,21.08.2013.g.u 18,30,h,kroz našu lijepu Duboku prošao je za Dubrovnik traktor vučeći za sobom kamp kućicu,pogledajte sami.

Snimio za Vas ,urednik Majčica.
-------------------------------------------------------------
12.08.2013.g.
Sezona 2013.g.na izdahuu.......
Preoručamo,nabavite svi štapove i vrećicu za hranu,osnovno za preživjeti.
Uistinu bi nam moglo zatrebati uskoro ako se ovako nastavi a nastavlja seeeeeee,,,,,,,----------------------------------------
Neka i naših bijeloviraca u vrhu ako budu znali spomenuti bijeli vir ka naš Rafael Rodin eto nas ponovo na vrhu,eeeeeee a znat će valjda zar neeeee!?............Lijepi pozdrav Majčica.
--------------------------------------------------------
06.08.2013.g

05.08.2013,g,

-------------------------------------------------------------------------
29.07.2013.g

Neka mu je pokoj viječni,počivao u miru.
----------------------------------------------------------------------
15.07.2013.g.
This Is Not A Mosquito!! Look closely.................... Incredible !!!

----------------------------------------------
Is this a mosquito? No. It's an insect spy drone for urban areas, already in production, funded by the US Government. It can be remotely controlled and is equipped with a camera and a microphone. It can land on you, and it may have the potential to take a DNA sample or leave RFID tracking nanotechnology on your skin. It can fly through an open window, or it can attach to your clothing until you take it in your home. Given their propensity to request macro-sized drones for surveillance, one is left with little doubt that police and military may look into these gadgets next. (And to think we were worried about West Nile virus!)

BIJELOVIRSKI - PREVEDENO

Je li to protiv komaraca? No to je kukac špijun neradnik za urbana područja, već u proizvodnji, financiran od strane vlade SAD-a. To se može daljinski upravljati te je opremljen s kamerom i mikrofonom. To može sletjeti na vas, a to može imati potencijal da se DNA uzorak ili ostaviti RFID praćenja nanotehnologije na vašoj koži. To može letjeti kroz otvoren prozor, ili se može pričvrstiti na odjeću dok ga se u vašem domu. S obzirom na njihovu sklonost zatražiti makro-veličine trutovi za nadzor, jedan je lijevo s malo sumnje da su policija i vojska može pogledati u ovih gadgeta narednih. (I mislim da smo bili zabrinuti za West Nile virus!)

Eto ga,odmarajte i dušu i tijelo na našoj "bijelovirskoj rivijeri" ali čuvajte se ,,,,NE BODE SAMO PRAVI KOMARAC?????


-urednik ,Majčica Vas pozdravlja.

-------------------------------------------------------------------------------
Kao što se može vidjeti dole iz priloženoga ,bijelovirce putnici namjernici uvijek pronađu pa i ovaj put;Nastavljamo put zajedno preko Moračne novim putem na Vukov Klanac preko naših donjih sela sve do Klopotavcaaaaaaaaaaaa a Vi provjerite jesmo li billi na brujetu ili nismo eeeeeeee,???????????
Lijepi pozdrav svima skupa od urednika Majčice.
- 14:40 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se