Karike (Links):
Blog.hr
Forum.hr
RKP.hr
IPazin

Thanks to:
-----------
HTML i CSS tutoriali
PazinskaKajgana
Disklamerica
- - - - - - - - - - - - - - -
Iako BiH svojim izgledom podsjeća na inicijale istočno situirane zemlje Mercedesa, uvjeravamo vas da isti nema veze sa dotičnom.

Dedicated to "BiH Press"

08.08.2005., ponedjeljak

Pazinski ranger spasio mačkicu sa drveta (17.05.2003.)

U velikoj akciji spašavanja što se održala prošlog vikenda u gornjem parku, pazinski ranger pokazao je veliku neustrašivost kada se popeo na bor na koji se iz nama nepoznatog razloga mala nevina mačkica popela.


Mačkica crnobijele boje popela se na bor, a neustrašivi ranger vidjevši da se ne može spustiti niz nj nije pokazao strah i u maniri spidermana popeo se na bor kako bi joj pružio bolji pogled u budućnost.
Bez užadi, klinova i ostalih planinarskih pomagala, upotrijebivši golu snagu svojih ruku, u tren oka svladao je sve prepreke kojim ga je stari bor zasuo. Mačkica se nalazila na samom vrhu starog bora i tužno je mijaukala za svojom mamicom.
Spustivši se dolje građani grada Pazina čestitali su hrabrom pazinskom rangeru na njegovom poduhvatu, a isti je mačkicu prepustio svojim vjernim pratiteljima, spasilačkim psima koji su se pobrinuli da mačkica sretno, zdravo i veselo nađe put kući.
Kada smo ga pitali što je osjećao u trenutku kada je spazio mačkicu kako tužno mijauče na vrhu starog bora, pazinski ranger je odgovorio:

- "Moja dužnost je pomagati svima u nevolji, a pogotovo malim nevinim mačkicama. Ponosan sam što je mačkica sretno došla kući u pratnji mojih najboljih prijatelja, spasilačkih pasa. Šteta je što nitko prije mene nije htjeo spasiti jadnu malu mačkicu, te je ta dužnost zapala mene. Ali ponosan sam što mogu biti na korist."

Evo vidite, pazinski ranger nije još jedan od onih željnih slave, on je tu da vam pomogne, stoga kada ste u nevolji nemojte se bojati, nego samo viknite u pomoć i pazinski ranger dotrčat će vam u spas.

- 01:55 - Za ocjenu rada, te prigovore i pohvale kliknite ovdje (0) - Da bi pokazali prijateljima kliknite ovdje - #

<< Arhiva >>

  kolovoz, 2005  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Kad smo bili mali...
smo napisali par članaka, i postigli slavu.

Sad smo veliki, a slava nam blijedi.

Novi članci stižu.

Svaki novinar mora znati koliko je sati:



I koliko su njegovi članci važni ljudima:

Free Web Counter