< rujan, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Studeni 2007 (1)
Listopad 2007 (2)
Rujan 2007 (9)
Kolovoz 2007 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Velika crna Marija



Prezime: Vjecito prazna
Ime: Kutija boja
Rodjena: Pri zadnjoj odsviranoj noti klavira
U: Snovima o sjecanju
Drzavljanstvo: svjetsko
Rezidenca: zemlja paste, pizze i mafije
Ulica: Praznih Pivskih Boca, 25
Civilni status: slobodna
Zanimanje: naucnik

Free Porn

Nera
Mikke
Pridazdevnjacicki
Eek

ponedjeljak, 10.09.2007.

Zasolis li puza (...).

Probuditi se: moze biti pogreska. Ponekad se osjecam kao da sam pogrijesila. Oni koji umiru u snu mogu biti genijalci. Mozda su imali trenutak, fles REM prosvijetljenja i rekli omojbozekojikuracsadrazumijemkakosetoganisamprijesjetio? I onda odapnu. Ode cep. Pregorjela zarulja. Potonuo brod. Krumpirici su gotovi. Game over, gospodjo Pacman. Vatromet. Dim. Rulja se razilazi. Gotove vakance. Smijuci se sve do Narnije, Hogwartsa, Orange Countyja, Krynna, Hotha, Middle Eartha, Oza, Hollywooda i onog mjesta gdje su braca Lionheart otisla.

Tiha sam sada. Sto se desi kad kap samo sto ne prelije casu? Maknes se iz tog usranog grada. Ok. Gdje i koliko dugo? Moras to sam otkriti? Promijeniti se? Bah, instant-promjene su kao prekuhane njokice - k'o govno pod zubima kad ih zvaces.

Znas zasto volim Bukowskija? Zato sto je bio iskren. Ruzan. Lazan. John Merrick u Poetik-verziji. Tuzan. Depresivan. Briljantan. Svinja. Zelio je da ga se ostavi na miru, no trebao je ljubavi na njegov nacin. Presao je na postansko prije nego je postansko bilo postansko - no presao je na postansko na papiru. Ta zadnja recenica ima smisla ako usporis.

Jumanjiji mi u srcu, no u dzepu mi Hellraiserova kocka. I ne znam sto da radim.

Bilo bi krasno upoznati Han Soloa da popijemo nesto zajedno, dok bi on sve semplificirao da se RAZUMIJE. Tada bi imala vise vremena da pijem plava pica servirana u Tupperwareu.

Ljudi previse pricaju. Kad bi bar malo...usporili, eto. ZIPPALI. UMUKNULI. Nekim danima su ti toliko omrzeni mi banalni razgovori poput loptica umocenih u smolu bora. Preumorna da ih pokusam izbjeci. Pustim da me udare i skliznu mi niz lice. "Da, da, da." "Affermative." Klimanje glavom. Opalim te balvanom. Samo zavezite. Secite okolo, igrajte se s djecom, izvedite psa.. al' zavezite. Originalni ste kao autorica ovog bloga koja je zapravo mali bijeli cupavi maltezer. Najruznija ljepota svijeta. Svi zasluzujemo da nas se izgoni kao Frankesteina.

On ce vam reci...

Probuditi se moze biti pogreska.

- 17:05 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.