Kuća seli u London

S obzirom na to da su stanari propustili vjenčanje godine, uskoro će ga doživjeti. Tjedni zadatak im je da organiziraju vjenčanje vijeka – Princa Williama i njegove djevojke, sada supruge, Kate Middleton!
Veliki Brat čestita budućim mladencima, a izbor je pao na Nirmala i Soraju, jer su se u borbi za kapitena pokazali kao najizdržljiviji i spremni na toleranciju, predanost i strpljenje koje brak nalaže.
Mladenci trebaju odabrati tko će od stanara biti kum i kuma, odnosno princ Harry i Pippa Middleton, mladenkina sestra i kuma. Pritom će iz ovog izbora izuzeti: Horvata, Nemeša i Marijanu, jer je Veliki Brat njima već odredio uloge.
Tijekom zadatka, stanari će se oslovljavati samo novim imenima. Vjenčanje će se održati u četvrtak!

Ko ko da - novi tjedni zadatak

Sve je u znaku novog zadatka. Nemeš je u ispovjedaonici prvi dobio kostim i jaje koje će ga kao kokoš čuvati u narednih 48 sati. Zatim i ostali stanari dobivaju zadatak i oblače se u kokoške.

Stanari su jutros obukli kostime koje im je Veliki brat sinoć podijelio. Duško, Soraja i Brendon su prvi snjeli jaje. Duško se nije mogao obuzdati od smijeha.
Sinoć je Vladimir rekao Bojani da neće oblačiti kostim ni pod koju cijenu, čak ni ako zbog toga ne obave zadatak.
Poslije jutarnjih vježbi i doručka stanari, svi osim Vladimira, i dalje u kostimima odmaraju u dnevnoj sobi. Diskutiraju o Eminom povratku u kuću.

Romeo & Julija
Video: youtube.com EmilcoExtra

Nagrada za stanare - zabava (žurka)

Veliki Brat ispunjava svoje obećanje.
Nakon dobro obavljenog zadatka kad su stanari pravili lutkarske predstave, Veliki Brat ih je odlučio nagraditi za trud i dobro obavljen zadatak, kako je i obećao.
Njegova nagrada je zabava. Stanari su oduševljeno reagirali na objavu Velikog Brata.

Nemeš govori kako im Veliki Brat večeras treba poslati što više kvalitetnog pića kako bi se što bolje proveli i proslavili uspješno odigrane lutkarske predstave.

Nemeš, Duško i Antonija su u spavaćoj sobi. Pričaju o tome da li će žurka biti večeras prije ili poslije njihovog izvođenja zadanih pjesama za zadatak mjuzikl.

Završeno!
104.700 €

Facebook