peace of mind

29.12.2009., utorak

back from out of space

E ovako zhivot mi se naglo popravio zbog dvije stvari koje su tako bezvezne za neke ljude a za mene mnogo znache... Ne znam dal ce se neko smijati ovome al i ako bude to raido nece mi smetati jer sam ja srecan.
Prva stvar je da sam polozhio engleski oko kojeg sam se mnogo cimao jer nishta nisam uchio chak nisam ni knjigu imao al kolko tolko moje znanje iz srednje me izvuklo i sad sam na konja a mislio sam da cu biti pod zemlju tako da sam se spasio i obradovao majku sa tim da do sada nisam pao ni na jedan kolokvijum i jako mi je drago zbog toga.
Druga stvar je radio sam ozvuchenje na predstavi prve godine glume. I osjecao sam se kao na sedmom nebu bio sam glavni odgovorni snimach. I sve je to super bilo do kraja predstave kada je jedan kreten iz JDP-a (jugoslovenskog dramskog pozorishta) ischupao kabal od struje pri obradi cijelog zvuka i samim tim snimach mi je progutao jednu traku od 20 minuta shto me ispizdjelo al dobro ostala je josh jedna pa mozhe da se sve sredi to u montazhi. Uglavnom pare nisam dobio ali samopouzdanje i nova iskustva jesam sve u svemu to me jako chini srecnim
dalje shto sam htio reci jeste da radujem se jako ovoj novoj godini em shto cu da popijem boga oca i da ne znam dje udaram em shto mi dolazi najbolji drugar shto ce biti ludnica.
Uglanom ako ikom treba mikroman ili snimach ili dizajner zvuka neka mi se javi rado cu odraditi sav taj posao za sitnu kintu shalim se ups u stvari se ne shalim zashto da ne radit cu i pornice ako treba.
Nego tako sad slusham neki reggae i chekam da mi se bojler ugrije da pochnem spremanje i chishcenje stana za koje ce mi trebat jedno 4 sata sa obzirom da mjesec dana nisam nishta sredjivao ne daj bozhe da mi gazda vidi stan odma bi me istjerao sa svim stvarima nego dobro ne dolazi chest shto mi je do jaja.
I tako zhivot ide dalje nadam se da ce svima bolje ici u ovoj novoj godini meni sigurno oce mora jer sve vishe i vishe napredujem shto dani prolaze i sve imam vishe iskustva tako da bi uskoro trebao da zaradjujem neku finu kintu.
Tolko ljudi za sad pisat cu ovam opet prije nove ili posle uglavnom bit cu chestho na blogu i nishta ne brinite svi problemi i nevolje se daju rijeshiti nemojte da vam to pokvari novu godinu.
Cheers!
- 16:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  prosinac, 2009 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Listopad 2010 (1)
Ožujak 2010 (1)
Prosinac 2009 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Ono shto ce biti napisano ne mozhe se opisati

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

Filmovi

Odradjeni filmovi:

Tisina (snimatelj i dizajner zvuka)
Medj' javom i medj' snom (snimatelj zvuka)
Dokumentarni film o Akademiji Umetnosti Beograd (snimatelj zvuka)

U planu:
Koje je boje ljubav (snimatelj zvuka)