...B!B@'z bloGicH...

02.06.2007., subota

,,,smrc...

Image Hosted by ImageShack.us


Danas, 02.06.2007. Iron Maideni nastupaju u Ljubljani... aaaaaaaaaaa....... thumbup
AL ja ne ici... nono smrc............ no
joooj... a tako bi isLa.... to mi je san, koji se ocito nikad nece ostvariti... no
aL dobro, neka... išLi su mi neki frendovi na koncert, a i moja majica je na koncertu... hehehe... ako ja nemogu, eto, bar neka moja majica uživa... smijeh
inace, kao što se i vidi iz priLoženih "čestih postova", neda mi se pisat... ovaj bLog je postao smeće živo... misLim, nikad ni nije biLo nešto, aL sad je koma totaLna... smokin
Ajde, Ljudi, ja sad odoh... pusa, and uživajte... dead
- 16:02 - ...dAy mi rEci nEsHtO... (3) - ...ne sHkRtAri na bOyi u pRintERu... - #

05.04.2007., četvrtak

...ja misLim da bi biLo vrijeme da se javim...

eeeeeeeeeeeeeeevoooooooo meeeee....... cool
nakon sto godina... ispricavam se duboko.... rolleyes
no, ovaj bLog je ionako postao veLiko smece, pa nema uopce smisLa da se trudim i vise pisem postove, a i neda mi se, pa.... nut
e, da... poraznici su poceLi...... doma smo 10 dana!!!!!!!!!!!! thumbupweeeeeeee.........
bar maLo da odmorimo (a neki da uce konacno)... nono
pa opet schooL... aL samo jos nekih 8 tjedana, pa doLazi LJETOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbupthumbupthumbup
weeeeeeee............. can't wait...............smijeh

e, da...... danas, 05.04.2007. je godisnjica Cobainove smrti.... 13 godina je prosLo...
e, da...... puno, puno...
i, iako vise toLiko ne sLusam Nirvanu, no K.D.Cobain ce zauvijek zivjeti u mom srcu i vjerujem u srcu mnogih koji sLusaju Nirvanu iLi zive za Nirvanu...............
ja vise nisam toLiki fan, aL znam kako je to, jer sam biLa Luda za Nirvanom.... i ipak neke stvari se samo tako ne brisu iz srca............zato,...
Kurt Donald Cobain, REST IN PEACE!!!

a Biba sad ide,,,, pusek svima,,,, i sReTaN UsKrS!!!!!!!!!!! smijeh


p.s. poseban pozdrav Ljubici i Dodotu....... voLim vas...smijeh
- 11:37 - ...dAy mi rEci nEsHtO... (11) - ...ne sHkRtAri na bOyi u pRintERu... - #

17.03.2007., subota

...Ljubav ih je razdvojila...Sjedio je na klupici u hladovini starog bora, tužan i sam...
No, bio je, čini se, navikao na to...
Na tuđa dobacivanja i vrijeđanja zbog toga što je «drukčiji»,
samo bi odmahnuo rukom i povlačio se u sebe,
u svoj svijet gdje je Ona bila Njegova Boginja, a On njen Bog...
On je bila njegov ideal, njegova ljubav i sreće...
Volio ju je svim srecm i svom dušom,
no ipak se osjećao tako prazno i tužno...
Koliko god se Oni trudili i mučili da održe tu vezu,
nije im uspijevalo... Ljubav nije bila dovoljna...

...Sunce je obasjavalo 2. klupicu na rivi... Ona se sakrila u hladovinu starog bora,
no On ju je podigao i posjeo na mjesto gdje je sunce najviše «pržilo» i rekao:
«U hladu smo mi – tužni i jadni, a na suncu smo sretni; i ja i ti, ali ne zajedno...»
Samo ga je krajičkom oka pogledala i suznih očiju otrčala u daljinu...
Znao je da ju je povrijedio, no nije otrčao za njom, znao je da je tako najbolje...
«Ljubav nas razdvaja», prošaptao si je u bradu...

A Ona je plakala danima, priželjkivala je neki poziv, sms, no On joj se nije javljao...
Utuvila si je u glavu da je Ona kriva za sve, te se odlučala kazniti...
Popila je nekoliko tableta i munjevitom brzinom izletila iz kuće...
Projurila je kraj One klupice, ne vidjevši Njega kako plače...
«Uvijek ću te voljeti», prošaptala je i bacila se morsko plavetnilo...

...On je potrčao za Njom, no bilo je prekasno...
Već sljedeći dan ležala je u crnom lijesu prekrivena bijelim ružama,
A On već danima sjedi na Onoj klupici plačući i mrmljajući:
«Ljubav nas je razdvojila...»

- 18:15 - ...dAy mi rEci nEsHtO... (3) - ...ne sHkRtAri na bOyi u pRintERu... - #

27.01.2007., subota

...ewo bibeee...

heLL0, pe0pLe... ew0 mene...netk0 mi ye bi0 pr0wALi0 shiFru na bL0gu... neki debiL... mA, pretp0stAwLyAm tk0 ye t0, AL ne zheLim ga imen0wAt... debiL... Ay, chitam0 se...smijeh
- 13:55 - ...dAy mi rEci nEsHtO... (3) - ...ne sHkRtAri na bOyi u pRintERu... - #

25.12.2006., ponedjeljak

...Božić...


Image Hosted by ImageShack.us

Božić je obiteljski blagdan. Koliko se god promijenila struktura obitelji, koliko god ni odnosi u obitelji ni obiteljski autoritet nisu više tradicionalni, taj blagdan još uvijek ističe obiteljsku strukturu i njezinu povezanost. Pokazalo se da na održavanje božićnih običaja osobito utječe sjećanje starijih i utjecajnih ukućana na proslave u njihovom zavičaju ili roditeljskome domu. Oni žele zadržati te običaje te običaje na razini svojega rodnoga doma i njegove tradicije. Dominantni znak Božića je okićeno drvce okićeno svjećicama. Suvremeni čovjek kupuje gotove ukrase i podložan je tržištu božićnih ukrasa. Miris svježe posječene jelovine dio je gradskog božićnoga ugođaja. Pripreme za Božić nose tragove tradicijske atmosfere. U mnogim domaćinstvima to je veliko pospremanje stanova, pranje zavjesa i sl. U jelovniku nalazimo ribu, odnosno bakalar, za badnju večer, no suvremeni sugrađani kao da manje drže do posta, ili su podijeljeni u obiteljima: jedni poste a drugi to ne čine. Za Božić se najčešće sprema hladetina i pečenka. Priprema se veća količina kolača, među kojima orehnjača postaje obveznim znakom Božića. Božićno čestitanje promijenilo je značenje. Slanje božićnih čestitki pretvara se u strogu obvezu.
Suvremeni ljudi osjećaju povratak magije Božića i, ma koliko vremena bila ratna i bremenita, nastoje vjerovati u mir i veselje koje im taj blagdan donosi.Predbožićno vrijeme protječe u očekivanju kršćanske obnove. Unatoč tome teško je govoriti o posve kršćanskim pučkim običajima u tom razdoblju, kao što, također, ne bi bilo moguće utvrditi trajanje pojedinih običaja od nekršćanske davnine. Zapisi o hrvatskim božićnim običajima često bilježe kako vrijeme predbožićnih priprema počinje već 11. studenoga, na dan svetoga Martina. Gospodar i gospodarica kuće već su oko Martinja, ili prije toga dana, određivali koji će odojak, puran ili guska biti božićna pečenka, pa su odojka dobro hranili a purana pitali da bi pečenka za Božić bila masnija i slanija. Bilo je važno i da se sve na vrijeme nabavi i donese kući. Za Božić je u kući moralo biti svega. Prije Božića valjalo je nacijepati toliko drva da potraju tri-četiri dana. Već od Sv. Klimenta potkraj studenoga pripremali su drva za blagdane i badnjake, A gospodar bi odabrao ovcu za pečenku. Tu je životinju valjalo dobro hraniti da se što bolje utovi, a kako je bila određena za božićnu pečenku zvali su je pečilo ili boško. To su dani dugih zimskih večeri u kojima su se djevojke udavače i mlađe udate žene skupljale po kućama, vezle, čijale perje, pripovijedale, a muškarci kartali i razgovarali. Na Sv. Tomu ide se na ispovijed i pričest jer se prije velikih blagdana treba pomiriti s Bogom. U Tomaševcima kraj Đakova uoči sveze Lucije obilazila je selo baba Luca. U načelu se u baba Lucu maskirao muškarac i na vartalju nosio žar, kako bi zločestoj djeci opekao prste. Baba Luca je posebno željela kazniti djevojčice koje još nisu naučile kukičati.
Božićno žito se sijalo u tanjurić ili pliticu, čašu, šalicu, kutiju, lončić za cvijeće ili u izdubljenu repu. Najčešće na dan sv. Barbare (3. prosinca) i sv. Lucije (13. prosinca) i na Sv. Nikolu (6.prosinca) ili pak znatno prije na Sv. Katarinu (25. studenoga). Pritom se pšenično zrnje stavlja u tanjurić i zalije, Katkad obitelj priprema po dva žita.
U zimskom ili božićnom ciklusu narodnih običaja česta su darivanja, od početka adventa, preko Badnjega dana do Božića, te na Novu godinu ili na Mali Božić.

Sveti Nikola obično se javlja kao lik koji donosi djeci darove i istodobno nastoji na njih odgojno djelovati. Sveti Nikola nije samo darivatelj djece nego i zaštitnik mnogih zanimanja, ponajprije pomoraca i splavara, zato što je, prema legendi, stišao morsku oluju, ali i mlinara, što ga sve vezuje uz vodu.
Djed Mraz ima štošta zajedničko sa sv. Nikolom. Na prvome mjestu jest odjeća: crveni plašt i sijeda brada. Ali postoje i razlike. Osim što sv. Nikola nosi mitru, a Djed Mraz običnu kapu, ovaj posljednji dolazi obično iz udaljenih krajeva vječne zime i to na saonicama. Sveti Nikola osim crvenoga plašta ima i pratioca, rutavog Krampusa, to jest vraga, što zvecka lancima. Za razliku od sveca koji je oličenje dobrote i nosi darove, Krampus je zao i spreman odvesti zločestu djecu sa sobom.
Muškarci bi, pripremajući se za Božić, na Badnjak nacijepali drva za sve blagdanske dane. Osim toga pred kuću bi dovukli badnjake, tri velika panja. U sumrak kad zazvoni Zdravomarija i kada se u svakoj kući okuplja obitelj, gospodar bi skinuo kapu, izašao pred kuću, uzeo jedan badnjak te, noseći ga ispred sebe, ušao i pozdravio: « Valjen Isus i Marija, na dobro vam došla Badnja večer i porođenje Gospodinovo! »
Zatim bi nabrojao ostale blagdane: Stipanj dan, Ivanj dan, Mlado lito, Vodokršće i « sve lito i godišće ». Ukućani bi mu odgovarali: « I van! », tj. I vama. To se ponavljalo pri unošenju svakog od triju badnjaka koje je stavljao na komin. Nakon toga bi gospodar blagoslovljenom vodom poškropio prvo badnjake, potom ukućane i sve blago, uključivši i pčele, pa gospodarske zgrade i sve objekte koji pripadaju domaćinstvu. Badnjaci su tinjali na ognjištu sve do mladinaca, tj. Trećeg dana po Božiću navečer. Žarom s badnjaka palile su se svijeće i vatra na ognjištu.
Na Badnji dan prije ručka gospodar bi svezao breme žitne slame. Predvečer, kada bi svi poslovi bili završeni, gospodar bi otišao po pripremljenu slamu i na leđima je unio u kuću. Od toga trenutka za obitelj počinje proslava Božića. Ulazeći u kuću i unoseći slamu gospodar bi pozdravio pozdravnom formulom na koju bi mu ukućani odgovorili. Tada bi djeca uzela slamu i položila je ispod stola na pod. Malo slame stavili bi na stol i prekrili stolnjakom. Nakon večere, kada su se smjeli udaljiti od stola, svi bi ukućani posjedali na slamu. Unošenje i prostiranje slame nije samo znak početka proslave Božića nego se slamom moglo gatati i utjecati na budućnost.

Kao što je tradicionalni blagdan Badnjak, odnosno Božić, bio označen panjom badnjakom, slamom i svijećom, tako božićno drvce najizrazitije simbolizira suvremeni Božić, kako na selu tako i u gradu. Nakon posne božićne večere ukućani bi kitili drvce Božić. Za tram iznad stola zataknuli bi drvce bora i za njega privezali voće: jabuke, kruške, šljive, pozlaćene ili posrebrenjene orahe i lješnjake. Izrađivali su papirne košarice, u njih stavljali orahe i sitnije jabuke pa i njih vješali na bor. Bor su ukrašavali i papirnim lančićima. Takav bor morala je imati i najsiromašnija kuća. Taj bor nije bio ukrašen svijećom, ali je svijeća bila na božićnom stolu. Gospodar kuće sa šibicom u ruci čekao je da zazvone crkvena zvona kako bi zapalio svijeću.

Pod božićnim drvcem u suvremenom obiteljskom domu središnje mjesto često zauzimaju jaslice, likovni prikaz Kristova rođenja ili događaja koji prethode tom činu ili ga slijede. U naše dane to je najčešće iz papira izrezana biblijska scena. Može se nabaviti u trgovini i bez mnogo troška i napora postaviti pod božićni bor.
Osim različita nakita, o kojem je već bila riječ, na suvremenom božićnom drvcu obvezno svjetluca svijeća. U našim skučenim stanovima u doba velike upotrebe lako zapaljive plastike, pa čak i plastičnih borova, uputnije je da ta svijeća bude električna. Svijeća i svijetlost sastavni su dio pučkoga božićnoga rituala. Prate ga još od adventskih i pred adventskih dana, sve do polaska na polnoćku na koju su ljudi u prošlosti odlazili s upaljenim bakljama i lučima, i katkad ih odlagali na jednom mjestu pred crkvom. Poput panja badnjaka, koji tinja za božićnih blagdana spajajući drvo i svijetlost, i svijeća na božićnom drvcu spaja ta dva životna elementa. Ona je, zapravo, još jedan znak povezanosti božićnoga zelenila s prirodnim tijekom godine i buđenjem novoga svijetla. Kao što su seoske kuće cijele badnje noći osvijetljene, tako i suvremeni gradovi blistaju jarkim svijetlom u razdoblju uoči i oko Božića.

Iako posna, badnja je večera u seoskim domaćinstvima bila obilna i nerijetko se odlikovala jelima koja se inače nisu spravljala za taj obrok. Vrijeme prije, tijekom i poslije večere ispunjeno je različitim običajima i obredima kojima je cilj osiguranje plodnosti i obilja. To je ujedno vrijeme obiteljskoga druženja, ali i sjećanje na mrtve i sve one članove obitelji koji u tome jedinstvenome trenutku nisu s njima. U tim ritualima i sjećanjima izmjenjuju se i traju jedna pokraj druge vjerska, katolička, i pučka, folklorna simbolika.

Žene su mijesile kolače veličine žemičke, za svako dijete po jedan. Napravile bi i po dvije pogače: ljetnjaču i badnjaču. Badnjača je na površini ukrašena s pet cvjetića od tijesta (jedan u sredini i četiri u kutovima). I ljetnjača ima ukrase od tijesta po cijeloj površini: sunce, mjesec, plug, zvjezdice, obočiće, tikvicu, sudić i klas. Dok su žene u jednoj peći pekle badnjaču i ljetnjaču, u drugoj su pekle lokše. Lokše su mijesile samo od brašna, vode i soli (bez kvasa). Tijesto se tanko razvalja i peče. Kad malo porumeni s jedne strane, okreće se na drugu. Žene bi ispekle dvadeset do trideset komada lokši i kada su bile pečene prelile bi ih prgom. Bundevino sjeme bi najprije posušile na peći, zatim istukle u stupi, prosijale pa skuhale. Kada se prga malo ohladila, lokše bi redom polijevali, i to je bila gibanica.

Božićna noć sveta je noć. Istodobno to je čudesna noć u kojoj se mogu dogoditi nečuvene stvari. Obitelji u seoskim sredinama ostajale su zajedno te noći, ali to pravilo nije uvijek vrijedilo za sve: mlađi su momci mogli otići do susjeda čak i prije polnoćke. Na polnoćnu misu svečano se odlazilo. Na njoj se okupljala cijela seoska zajednica i predavala pobožnost. No neposredno poslije polnoćke počinjala su djelovati pravila drugačijeg duhovnog svijeta: valjalo se žuriti kući i zateći blago kako govori ili tim postupkom osigurati neke druge probitke.
Na badnu noć bilo je običaj gatati. Na primjer, vjerovalo se da će svatko tko prospava badnju noć na slami bit « na kusture srečen ». na stol su stavljali poseban nož koji je mogao pomoći da se otkrije lopova. Vrijeme do polnoćke žene bi utrošile da « delaju probu », tj. gataju tako da bi u vatru na ognjištu zgrtale na gomilu i sutradan na Božić ujutro gledale da li se hrpica žara oblikovala kao trag stopala ili pet prsta jer je to bio znak daće do godine netko umrijeti. Ako je trag u žaru bio malen, umrijet će dijete; ako je bio velik, umrijet će, vjerovali su, odrasla osoba. Većina mještana odlazila je na polnoćku, a oni koji nisu išli gatali su kod kuću. Naime, u trenutku kada je zvonilo na podizanje, morali bi se popeti na tavan i osluškivati. Začuju li svirku u kući će do godine biti gozba; začuju li pak zvukove piljenja ili zabijanja dasaka, značilo je da će netko od ukućana umrijeti. Budućnost su pretkazivali i tako da bi netko na povratku s polnoćke tri put optrčao kuću i svaki put pogledao kroz srednji prozor u sobi. Mogao je ondje vidjeti raku, što je bio znak smrti, ili zastavu, što je opet najavljivalo gozbu i veselje. Nakon toga, morao je što brže pobjeći u sobu da ga ne snađe neko zlo. Ako bi netko u badnjoj noći izveo na pašu konje, volove, svinje i druge domaće životinje, u narednoj godini netko ne bi mogao uhvatiti blago u varu. Želi li, pak, otac obitelji naredne godine oženiti sinove i udati kćeri, morao je posljednji iz sela otići na polnoćku, a prvi se vratiti i otvoriti onaj kućni prozor koji gleda na put. Žurili su s polnoćke i zato što su vjerovali da će onaj koji prvi dođe kući biti do godine najbolji težak.

Osoba koja je na Badnjak prije izlaska sunca dolazila u kuću nazivali su položaj. Bio je to mladić iz kuće ili susjedstva koji je dolazio čestitati Adama i Evu. Čim bi ušao u kuću, položaj bi čučnuo kraj vrata, počeo bi kvocati i govoriti kako želi kuću punu pilića, praščića, teladi, ždrebadi, sreće, zdravlja i djece. Reduša bi ga posula žitom i kukuruzom što je bilo spremno u situ, a on bi još neko vrijeme sjedio iza vrata, kako bi kokoši strpljivo sjedile na jajima da gospodarstvo ima mnogo pilića. Pošto bi obavio svoju dužnost i ustao, domaćini bi ga počastili zameđenom rakijom, i među suhim kobasicama za njega bi izabrali najdužu.
Važna sastavnica koledanja su pjesme, često prigodne, za pojedini blagdan. Dok polaznik posjećuje samo jednu, sasvim određenu kuću, koledari obilaze od kuće do kuće, svagdje otpjevaju prigodnu pjesmu koja izražava želje za dobrobit kuće, i za uzvrat bivaju nagrađeni. ..


SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ želi Vam bibaaa... kiss

- 11:27 - ...dAy mi rEci nEsHtO... (5) - ...ne sHkRtAri na bOyi u pRintERu... - #

06.12.2006., srijeda

...pOsT in sChOoL...

Image Hosted by ImageShack.us

...evo mene i Ginne u skoli, pa eto da vam se malo javimo..... ae, ginna pisi malo...
gluposti samo gluposti, a šta misliš što možeš čut od mene osim gluposti ribana mrkvice....
B: Nemam inspiracije,,,, i ne volim velika slovaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eeeee, bas tako!!! i jucer je Gingy nastupala na Korzu smijehĐ: mama ti inspiracija i mama ti nastupala na Korzu zujo ali ja tebe ipak volim na onaj naš bakalarski način D... kisskiss i neznam....Šta misliš o Sanaderu?
B: Kanader rules!!!! thumbup Baš je car, lignja, manga, jebeni borac... (to sigurno) bang ne, ne, ne.... a ja tebe ne volim na bakalarski način, e!!! ja te volim na način, hm... lignji na žaru!!!! njam... njami
Đ: Lignj lignje ja bi riže ili sira...daj Biba idemo party smokin
B: da, da, da... znam ja da bi ti u Palach!!! Cekaj, razmisljam - rolleyes...
hmmm, neznam... ah to je samo BBS (Brain Blocking Sistem) - Dodotova provala.. dead

Đ: Mislim da bi trebali mouthwash da budemo čiste ipak je sad Božićno vrijeme i to nemoš smrdit ko inače da....da....
B: a joj, pa ima još 19 dana do Božića..... pokušat ćemo nekako mouthwash... možda čak uspijemo, au. naughty
Đ: Inače će bit zaliven a ljudi oko nas dead
B: a da da... sad si ukrala Nirvanin smajlić... nisi foraaaaa!!! headbang
Đ: Nije to Nirvana smajlić to je smrdiš tako jako da sam crko smajlić,,,
B: aj aj aj... meni se više neda pisat... ajmo pogledat onaj blog...
Đ: AE...
B: KBO... rofl
- 08:53 - ...dAy mi rEci nEsHtO... (5) - ...ne sHkRtAri na bOyi u pRintERu... - #

26.11.2006., nedjelja

...nOvi pOstEk...


Image Hosted by ImageShack.us

Hello, evo mene opet tu... finally....yes
Neznam stvarno sta da pisem,,, luda sam, stvarno ima svasta novog kod mene........ smokin
Al neda mi se o tome......... zujo
Danas bi, za promjenu htjela ovaj post nekome posvetiti...
I odlucila sam da to bude Ljubica...
Ljubica vam je moja PREDOBRA frendica...
Jednostavno je osoba koju znam relativno malo vremena (godinu i pol),
al imam povjerenja u nju... i imam feeling kao da se znamo od malih nogu...
Ona je jedna od rijetkih ljudi za koje smatram da ce nase prijateljstvo potrajat i zivjet jaaaaaaaakooooo duuuuuugoooooo........
I neznam sta bi jos napisala... Stvarno – sve pozitivno o njoj...
I, Ljubice, zelim ti jos poruciti: Volim te, i znaj da u mene mozes uvijek imati povjerenja... Ako ti nesto treba i ako ti ja kako mogu pomoci, samo zovi... ja cu uvijek biti tu...
VoliM te..
.

- 15:27 - ...dAy mi rEci nEsHtO... (6) - ...ne sHkRtAri na bOyi u pRintERu... - #

13.11.2006., ponedjeljak

...mOnDay aT sChOoL...

eto ja u skolici i odlucila da konacno napisem novi postek... naime, ovih dana uopce nisam bila na netu...
ovaj week nisam uopce bila doma, konacno sam ostala week u Rijeci,,, i bilo mi je predobro...
u petak smo bile ja, Maggie i Awi na Kontu i onda smo otisle ispred Palacha i onda smo isle s ekipom do Booke... malo smo se tamo zajebavali i otisle smo pajkiti...
u 06:00h - BUDJENJE!!! Naime, isli smo sa skolom u Zagreb na sajam knjiga - Interliber....
Maaaah... od knjiga nas naravno nista nije zanimalo, pa... Odustale smo brzo od toga...
Ustanovile smo da u Zagrebu ima dosta metalaca...
Onda smo cijelo popodne lunjale po Zagrebu u potrazi za Zagrebačkim "Palachom"... al od Palacha ni "P"...
no
ahhh... i onda smo nasli neki CD shop... i to jedan jedini koji je radio,.... a bio je Bogu iza tregera... nemam ni ja pojma kako smo ga pronasle... i u tom cd shopu smo se zadrzale najmanje 30min.!! i ugledala sam zakrpu na "Slayere" i onda sam "morala" to kupit braderu dodotu... smijeh
hehh.. i oko 21:15h smo stigli u Rijeku... i ni dva ni tri, ja i Jube - odmah u Palach! Weee. Jedva smo cekale da vidimo our people... dead
i bas super... i onda smo opet isle do Booke malo i onda u dom...
ujutro nas je u 05:50h probudio moj brader Dodo, i izasle smo van i lunjali malo po Ri, i gubili vrijeme... onda smo se nazderali na dorucku i tako... bas nam je bilo strava... i, da, zaboravila sam- dala samo Dodotu zakrpu... bio je odusevljen...
a sad idem, moram.... grrr... ae kbo
- 16:16 - ...dAy mi rEci nEsHtO... (8) - ...ne sHkRtAri na bOyi u pRintERu... - #

28.10.2006., subota

...kratki osvrt...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us...pepeljarica burns...

Evo mene... Prosli tjedan je protekao mirno
(sta se tice onih sranja sa skinjarama)...
Ja se duboko nadam da ce tako i ostati...
Jer je stvarno previse tih sranja!!!
E, onda ovaj tjedan se odvijao u ritmu ljuljanja valova -
bili smo na Arci svaki dan skoro zujo
+He, ha... ma ugl. svaki dan ista ekipa (s malim promjenama)
al ugl. - ja, Maggie, Awi, Ginna, Flea, Johnny, Pero(tata), Usko, Ajvar i Ifeta....
Ma stravicka..!! hehahh.... dead
I bas neznam o cemu da vam pisem, inspirejsn mi je ispod nule............ headbang
bleeee...
katastrofa...nono
i, slobodno mogu rec da se na mom ljubavnom planu stosta promjenilo,
i dusa mi je slobodna - vise ne patim za nikim.... thumbup
jest da mi se NETKO
svidja al nije to onako - patnja za njim,
nego onako - neka lijepa zaljubljenost - ko djeca coolroflwinkyesdeadgreedynaughtythumbupcereksmijehzujo

hehah... i neznam sta da kazem...
idem polako... wave
pozdrav ekipi....
volim vas poono.... cerek

- 10:58 - ...dAy mi rEci nEsHtO... (15) - ...ne sHkRtAri na bOyi u pRintERu... - #

21.10.2006., subota

Evo mene back....smijeh hehe... kako ste mi, ljudeki??
Joooj, mene ova kisa ubija, i ovo sugavo vrijeme, bljak... namcorNajradije bi prespavala ovaj dan, al eto kad se mora, mora se.... – moram vjezbat informatiku, moram ucit dionicko, pa poduzetnistvo, geografiju, knjigovodstvo.....
aaaaaaa, puna mi je glavaaa... burninmad
Ovaj vikend bas IMAM sta ucit, uff...
oce neko da mu posudim malo?? Jeftino dajem cool
A joooj... al eto – jucer sam «malo» razmisljala i dosla do zakljucka da smo svi mi glupi – jako – kad imamo malo za ucit ne ucimo,
a sad kad se nagomila, sad se sjetimo... headbang
A puno bi nam lakse bilo kad bi ucili dio po dio, al ne... zasto jednostavno kad moze komplicirano?!
Eh, takvi smo mi (nazalost)... rolleyes
Al ja se od danas CVRSTO ODLUCUJEM mijenjati...!!! E, upravo tako!! Trudit cu se iz petnih zila da se promijenim!!!!!!!!! thumbup
Aj, peoples, I am going to learn dead
Pa se citamo drugi put (vjerovatno drugi vikend)...
pusa, vasa bibaaa smijeh

- 14:02 - ...dAy mi rEci nEsHtO... (5) - ...ne sHkRtAri na bOyi u pRintERu... - #

14.10.2006., subota

Znam da ste koji ovo citate znate sto je zabranjeno voce...
Ja se upravo pokusavam nosit s tim...
Tesko je, dakako kad volis nekoga a kad ti ta osoba ne uzvraca osjecaje...
Al, vjerujte, jos vise boli kad gajis osjecaje prema nekome,
A taj netko ti uzvraca osjecaje, ali... postoji prepreka...
Netko stoji medju vama...
Otkud drugima pravo da se mijesaju u nase zivote??
Neznam, i odgovor na to necu nikada pronaci,
Ali znam da mene dusa boli, dosta mi je svega ovoga...
Tuga mi razdire srce... Ili bolje receno – olupine moga srca...
Jer je moje srce bilo toliko puta ranjeno da vise
ni sama neznam dal imam uopce srce??
Ma, imam ga, da... Al je na kraju...
Boli me cijela ova situacija...
Zasto ja nemogu biti sretna??
Koliko znam, nas ljude su ucili da zivimo u ljubavi,
jer je ona smisao zivota...
Al zasto je onda to sve tako komplicirano??
Zasto jednostavno nije svakome odredjena osoba
s kojom ce prolaziti kroz zivot, i jednostavno biti sretna??
Zasto svi moramo patiti i kroz patnju pronaci tu osobu??
A sto onda kad smo uvjereni da nam je TA osoba blizu,
nadomak ruke, a nemoze ju imati??
Sto onda kad se svi isprijece izmedju vas??Sto kad jednostavno pozelis da te nema??
Da vise ne patis, jer vidis da ovaj zivot nema smisla...
A onda ipak moras biti dovoljno jak da i dalje zivis
jer znas da postoje ljudi koji te vole,
da postoje ljude koji su vrijedni tvoje boli i tuge?!
Da postoje PRIJATELJI, i da moras zbog njih dalje zivjeti
i biti cvrst bez obzira na nesretnu ljubav...
Bez obzira na sve zivotne probleme...
Bez obzira na NJEGA koji bi sve dao za tebe...
Bez obzira na SEBE koja bi sve dala za njega...
Bez obzira na ljude koji vam stoje na putu...
Bez obzira na sve...

Znam da sve ovo sto ste procitali, nema smisla mozda...
Al ja sam samo htjela to napisati, da mi bude laksa dusa...

- 17:30 - ...dAy mi rEci nEsHtO... (7) - ...ne sHkRtAri na bOyi u pRintERu... - #

13.10.2006., petak

...nova odluka...

ja sam tuuu......
i donijela sam novu odluku...
hm, mnogi mi se bune da nemogu procitat sta pisem, pa sam odlucila pisat normalnooo......
dead
neznam do kad cu izdrzat tako, al eto...
pokusat cu.. smijeh
e, da... i ovaj tjedan naravno opet shit's...
opet bili glupi fightevi......... nono
joooj!!!!!!!! pun mi je k**** toga svega!!!!!!! puknucu
Kad cete prestat vise s tim glupostima!!!!!!!!???????? headbang
jkoooj...
eto..
ja sad trenutno ne imati inspirejšn , pa se ja javiti drugi put...
hvala na komentaricima... thumbup
Dodo, hvala... cuvaj se i ti...
a i svi ostali koji ovo procitaju...
cuvajte se.....
pusa, vasa bibaaa
- 19:25 - ...dAy mi rEci nEsHtO... (1) - ...ne sHkRtAri na bOyi u pRintERu... - #

08.10.2006., nedjelja

eFo dA i yA napisHem pOst, Al oNakO - nA bRzinu...
nEznam sHta da kazhem, samo sE zHelim oswRnuti nA sWe sHta se dogAdya owiH dAna u riyEci...
tO yednosTawnO WISHE NIYE NORMALNO..
wisHe nemozhesH ni pRstoM pOmakNut a dA netKo ne wReba,
nemOzhesh furat swoy sTil, sLushati gLazbu kOya tE isPunyAwa... a zashTo?? zato yEEr postoye primiTiwNi lyUdi kOyi misLe dA smO sWi
(gRunGeri, rOkeri, pUnkeri i meTalci) sWi yEdnaki i sWi sOtonyAre....
a to mOgu samo misliti lyUdi (aKo se lyudiMa moGu nazwati)
kOyi neMayu ni mRwicU sOLi u mOzgu...
i, bTw- sHtra sE s tiM fiGhtOwimA pOstizhE????
koyi wam yE ciL???
kOlikO yE samO u zadnyA 2-3 tyedNa lyudi pRetucHeno??
cUre, dEchki, dyEca oD 14 gOdiNa... to yE tako tuzhNo...
"nyima" yE sWe iSto...
cHim nOsisH sTarke iLi mArte, zA "nyih" niSi nOrmalaN...
a yA sAmo kAzhem - yA se zBog NIKOGA nechu miyeNyati...
ako meNe tAkwa glaZba, sTil oBlacHenya i dRushTwo iSpunyAwA i uSrecHuye,
zashto dA se miyeNyam?? zBog nekih pRimiTiWaca?? a Ne...
ya ZhiwiM sWoy zHiwot, i fUram se kAko zHelim...i sAmo dA kaZhem sWima - dRzhiMo sE zayEdno, tAko sMo yaChi!!!
pOzdRaw, pa sE cHitaMo dRugi wEek, s nAdaM se wedriyiM pOstOm...

pEaCe,
bibAaa...

- 12:23 - ...dAy mi rEci nEsHtO... (4) - ...ne sHkRtAri na bOyi u pRintERu... - #

23.09.2006., subota

sAmo mOram rEch lyUbici HWALA thumbup sHto iMa takwo misHlyEnye o meni... dead
i mOram rEchi da mi sE sTwArNo to dOgodiLo - iMala sam takaW fEEl, i sKoro sAm iZgubiLa (oWay tyEdaN) yEdnOg pRedObrOg fRenDa, zA koyEg zHeliM da osTane aNoniMaN.....
niyE biTno sHta sE dEsiLo, aL sAmo da znate, nA neki nacHin sAm yA kRiwa............... rolleyes
i, sAda yE sWe Ok, aL mOgLa yE nAstat katasTrofA okO tOga....
nEma wEze, sAd yE sWe oK,,, i nadam sE dA cHe taKo i osTati... dead
neznam sHta da piSheM...
oWay tyedAn u Ri yE biO kOma - misLim zbOg tE sWadyE, pRoweLa sAm tyEdaN u bedu...
aL oK, dRugi tyEdan cHe i dAlyE bit dObar kao sWi oNi pRiye smijeh
i, oK idem sAd yA...
yAwim wAm sE kad sE syEtiM o cHemu dA pisHem,


loVe yA.......

bibaaa
- 12:11 - ...dAy mi rEci nEsHtO... (7) - ...ne sHkRtAri na bOyi u pRintERu... - #

17.09.2006., nedjelja

...what a strange feel...

Upravo me neki čudan osjećaj obuzeo...
Jednostavno, osjetila sam potrebu da upalim komp., i sjednem za tipkovnicu,
i iznesem tu, na svoj blog, ono što se trenutno zbiva u mojoj glavi, u mom srcu...
Neznam zbog čega mi se to događa, al u zadnje vrijeme me ful prati neki čudan osjećaj...
Nekako sam zamišljena, u svome svijetu...
U dubini duše osjećam sreću, a ipak osjećam bol...
Neznam to opisati, vjerovatno ćete pomisliti da sam prolupala, znam...
Nekad se i sama zapitam:»Da nije možda stvarno tako?»
Ali, sretna sam, imam prijatelje kojima je stalo do mene, prijatelje zbog kojih živim...
Ljude koji su vrijedni mojeg postojanja...
A onda me odjednom obuzmu tuga i ružne, čudne misli – što ako izgubim prijatelje?
Ako izgubim ono do čega mi je jedino stalo??Svi dobro znamo da se u roku 1 minute, život može okrenuti za 360ş,
i u to sam se uvjerila pred dva tjedna, al sad nećemo o tome...
Sad sam koncentrirana na «problem» mojih frendova...
Što ako ih izgubim? Za koga ću onda živjeti?
Što ako više nebudem imala kome izjadati svoje probleme?
Što onda? Dali bi ja to preživjela? Kako?
Neznam...Taj osjećaj u meni je ful čudan, i guši sve lijepo unutar mene...
Guši sve lijepe uspomene, sve dane provedene u sreći...
Zašto takvi osjećaji postoje? Zašto sve nemože biti jednostavno?
I dali postoji netko tko zna odgovore na ova pitanja?
Ne, dakako da ne postoji...
Zato smo prisiljeni živjeti iz dana u dan, i uživati u sreći dok je tu,
a kada ona nestane, boriti se da bi ju vratili...

...a sada dosta, idem dalje sa životom i prekidam pisanje ovog posta,
jer već sam i sama sebi dosadila...

...ajd bok...

- 17:50 - ...dAy mi rEci nEsHtO... (6) - ...ne sHkRtAri na bOyi u pRintERu... - #

...aGaiN, bibA, aGaiN...

Image Hosted by ImageShack.us
(moje remek djelo)

aGaiN sAm tU....hAhA....... sad sAm oPet prawi bLogEr nut
haha,,,,,
mOraM sE pOsebno zahWaLit nA kOmenTarima oD sAmanThe & niColle........ hWaLa wAm curkE... i meni yE drago da yE taKo iSpaLo nAkoN sWegA........ smijeh
dRago mi yE dA sMo sE sKuzhiLe........ thumbup
pUsu wELikU wAm sHalyEm, CMAK!!!!!!! cerek

i sAd yOsh da pozDrawim eKipU iZ Ri... i dA kazhEm dEyOtu oWO:
mozhDa tEbi riyEka niyE nisHta pOsEbnO, aL yA sAm yU zawoLyeLa, zBog lyUdi kOyi sU u nyOy i kOyima sAm sWaki dAn oKruzhEna,
i kOyi me uSrecHuyU sWoyOm pRisUtnOshcHu; biLo pRobLemima,
iLi gLupoStimA, niyE wazhNo.............
sAda yA wOLim riyEku i NITKO mi tO nEchE pRomyEniTi...
dead
sWe dOk odRedyEne oSobE pOstOye......... thumbup
ayDe sAd idem... smokin
sUtrA iDem u RiyEku cerek, pa nezNam kAd cHu oPet piSat,
aL znayTe dA hOchU cHim sTigNem..... cool
pUsEk i mAh - mAh sWimA.... wave

...bibaaa...

- 13:30 - ...dAy mi rEci nEsHtO... (1) - ...ne sHkRtAri na bOyi u pRintERu... - #

16.09.2006., subota

e, sad... lyubicE, ne pretyEruy...!!! nut
znam da sAm reKLa dA cHu nApisAt pOst duGacHak kO oNay duuuGi, nash sTol u palacHu,
aL yEdnosTawnO nEznAm o cHemu pisAt...
iAko mi sE mNogO rAzniH sTwari mOta pO gLawi, aL yeDnosTawnO mi sE o tome nEda piSat... yEr mNogE osobe nEbi sHwatiLe, a i niyE tO zA sWacHiye oChi,
a i mENi ye biTno sAMo dA oSobE dO kOyih mi yE sTaLo zNayu u chemu yE riyEch....
e, eTo tOLiko........
i sAd isPadA gLupO yEr sAm dAnaS naPisALa dWa pOsta,
a pRiye tOga nisAm 100 gOdinA pisALa...
aL Eto...
dOshla sAmo do koMpa i eTo, bAsh mi sE tiPka........ dead
haheh...
i, samo dA wAs oBawiyEstim dA YEDWA CHEKAM PONEDYELYAK dA oPet dOdyEm u RiyeKu.... dead
bash mi yE nEkakO pRirasLa sRcu tA RiyEka, kOLikO gOd sAm yU pRiye dwi, tRi gOdine naZiwALa sHugawom, tOLikO yu sAda wOLim i pOshTuyEm...
a tO yE sWe sAmo zBog diwNih lyUdi kOyiMa sAm oKruZheNa dOk sAm gOre.....
oF kOrs...
i, sAda oChiTo pOkusHawam napisAt nEki eXtRa dUgaChak pOst, aL misLim da chU bRzo oDusTat yEr neznam sHata da kAzhEm (pisHem), oSim da yE kAwa zAkoN... yebesH piWu!!!! (((pOyediNci cHe shwaTit)))
lyUdi, wOLim wAs i hWaLa wAm sHto mi sWakim dAnom isPunyAwAte oWay mOy sHugaw mrachNi zHiwOt....

(((pRepOzNat cHe se oNi kOyima yE upUcHeNo)))
- 14:42 - ...dAy mi rEci nEsHtO... (4) - ...ne sHkRtAri na bOyi u pRintERu... - #

...fEaR oF tHe dArk...

sWratila dA kOnacHnOdead napisHem NORMALAN pOstEk... hehEh...
opet cHu bit kRatkA, aL nema wEzE, yeLdA... gLawnO dA sE yA syEtiM wAs.. heh...
eTo, yA yUcHeR dosHLa dOma iZ RiyEkE (iAko mi sE niye dALo,aL ok)
i tAkec... nut
uGL. Owa dWa tyEdNa u riyEci sU mi biLa pResTrAshNo dObrA... yes
dObRa eKipA + zayEbanCiyA + pALacH = PUN POGODAK!!! thumbup
I tAko tO...
i sKuzhiLa sAm da pOstoye lyUdi kOye zNasH tEk nekoLikO myEseci, a kOyi ti brziNom mUnye uDyu u sRce, uKrpayU sE uNutRa, i sHwatiSh da u nyiH iMasH pOtpUno poWyeRenyE, wisHe nego u neke lyuDe s kOyimA si ciyELi zhiWot... cerek
To yE tAko... i fuLL sAm hAppY sHto pOstoyE tAkwi lyUdi oKo mene... smijeh
nAdam sE dA chE sE prEpoZnat u oWom pOstU, pA...
iDeM yA sAd, biG bRotHer me zOwe..... hahAha... zujo

p & p meni dRagiM osoBaMa, cHitaMo se & wiDimO sE........ wink


wASHa biBaaa
nut
- 10:56 - ...dAy mi rEci nEsHtO... (4) - ...ne sHkRtAri na bOyi u pRintERu... - #

10.09.2006., nedjelja

...ewo yako kratkog yawlyanya...

tek toliko da kazhem da sam uspyela napisat nowi post, hehe...
ugl. shkola ye pochela, dobro yeee... lyeto ye gotofo... :((( shmyc, al ok.. konachno widim swe one lyude koye nisam ciyelo lyeto widyela... eto, lyudi, sad moram ichi... poosa, chitamo seeeeeee......
- 12:04 - ...dAy mi rEci nEsHtO... (2) - ...ne sHkRtAri na bOyi u pRintERu... - #

06.07.2006., četvrtak

Murphyev zakon


- Ako neshto mozhe pochi krivo pochi che...

- Ako nishta ne mozhe prochi krivo, ipak che prochi...

- Ako se chini da ye sve u redu, neshto vam ye promaklo...

- Smiyeshi se ......... sutra che biti gore!...

- Prepushtene same sebi, stvari che od loshih postati yosh gore...

- Nishta niye tako lako kao shto se chini...

- Za sve trebash vishe vremena nego shto mislish...

- Kad god neshto zhelish napraviti, neshto drugo chesh morati napraviti priye toga...

- Ako morash pitati, nisi ni duzhan znati...

- Dovolyno niye nikada dovolyno...

- Kad radish na ryeshenyu nekog problema, uviyek pomazhe ako znash odgovor...

- Sviyet ye kompliciraniyi nego shto to vechina nashih teoriya pokazuye...

- U trenutku kad ti se chini da dolazish do ryeshenya, provyeri ga – vyeroyatno niye tochno...

- Hard disk che riknuti onda kad u kompyuteru imash vazhne dokumente za koye yosh nisi napravio back up...

- Tehnologiyom vladayu oni koyi se bave nechim shto ne razumiyu...

- 13:49 - ...dAy mi rEci nEsHtO... (22) - ...ne sHkRtAri na bOyi u pRintERu... - #

04.07.2006., utorak

...hahaheh...

tu sam ya... ewo opet samo nakratko... zhao mi ye shto wam ne pishem chesto, al eto.... lyeto ye, pa mi komp. niye bash naybolyi frend =)
ahhhhhhh...... al ewo samo da znate da was se syetim,,, i hwala na komentarima, i shto me chitate...... pusica,,,, chitamo se..........
washa

bibaaa..........
- 16:37 - ...dAy mi rEci nEsHtO... (0) - ...ne sHkRtAri na bOyi u pRintERu... - #

26.06.2006., ponedjeljak

...tuuu - tuuuu...

smokin da, da, bla bla...... biba ye opet tuuuuuuuuuu........... cool
iako neznam do kada, yer planiram opet na more........ stwarno mi ye bilo fenomenaaaaaaaaaaaaaalnooooooooooo!!!!!!!!! smijeh zujo thumbup smokin party nut naughty dead rofl yes
Znala sam da che bit dobro, al owo ye yednostawno bilo presawrsheno............!!!!!!!!!!!! smijeh
Nisam se nadala tome...........no
E, i u owih tyedan dana ispunile su mi se neke wazhniye zhelye =) al nechu wam sada o tom pistati..... dead
ugl. tako sam sretna, i samo mi kaplyica nedostaye da budem naysretniya zhena na swiyetu.... kiss
al sad nechemo o toy kaplyici, yer ya mislim da neche biti nishta od toga, al dobro........ nema weze... sad mi ye tako dobro da wam to yednostawno neznam opisat........ lyeto ye pochelo tako senzacionalno, aymeeeeeeee............ rofl
i znam da sam dosadna, al moram podyelit tu srechu s wama............. nut

smijehYA SAM HAPPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!smijeh


Yoy, yoy, idem sad yer sam stwarno dosadnaaaaaaaa....... boooooooooooook......... smijeh
- 21:17 - ...dAy mi rEci nEsHtO... (10) - ...ne sHkRtAri na bOyi u pRintERu... - #

17.06.2006., subota

...post nabrzaka...

Image Hosted by ImageShack.us

hehehuh... ya sam loodaaaa....... ili kako bi moya frendica Palachinka rekla "Sere mi seee!!!" Neznam koyi mi ye.... yucher sam bila wani... ty. na cugi... tako da sam u 01:00h wech bila domaaa...... ma, bila ye to zhenska wecher, nas 3 dreamice, ali posliye smo se pridruzhile mushkoy ekipi smijeh... ah, to ye tako kad neznash kud bi s dechkima, a kud bi bez nyih.....rolleyes ah...... dead
i tako, sad wam se yawlyam samo nakratko, da was pozdrawim yer wam tyedan dana nechu pisat no
idem wecheras wan, i onda prespawat kod frendice i onda sutra nakon tekme idemo na stan, tyedan dana uzhifanciye........ thumbup
drzhite nam fige da bude dobro... ma, mislim, bit che dobro, da... of kors thumbup
ayde, sad idem... yer se moram pakirat dead
ciao, yawim wam se za tyedan danaaaaaaaa.............
p.s. nadam se da me nechete zaborawit u tih tyedan dana...... cool
chawo.......
- 16:45 - ...dAy mi rEci nEsHtO... (10) - ...ne sHkRtAri na bOyi u pRintERu... - #

15.06.2006., četvrtak

...hehehe... tu saaaam...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
...moye okeco...


hahaheh... nisam se ya izgubila, neee.. ne brinite wi za mene smijeh
ya sam yosh uwiyek zhiwa.... yucher sam doshla doma iz Ri... i ne mogu rech da mi neche falit neke osobe.... yer stwarno hoche... pogotowo Awi, Ginna, Dodo, Jube, Sliwia,,, ma swi oko mene.... bit che mi malo bed, al ok.... bit che bolye.... ipak ye tu lyeto, i ipak u nedyelyu idemo ya i moya tasha na stan same - tyedan dana......... ahhhhhhhhhh, al chemo se nauzhiwati........... a yeeedwaaa chekaaaam........ thumbup
same swoyi carewi.... dead
i yosh uwiyek si nemogu utuwit u glawu da 2,5 my. ne treba uchit, ne treba pogledat knyige... unbelieveble...
owa godina mi ye bila full naporna,,, i sad finally - mukama ye kray smijeh
yoy, yoy, yoy,,,, yedwa chekam da odem na more.... ty. - da, u utorak smo se ya i Awi bile kupati rofl ma woda niye bila bash hladna (?!) neee, ma kakwi.... cool ma, ye, ye malo, al ok... mozhemo mi to izdrzhati... i tako... i onda smo nawecher (nakon tekme) bile na Korzu, i taman kad smo doshle do Mrtwog, kishaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! znate koyi plyusak, ayme mayko... al ok.... i to smo prozhiwile...... nbarawno mokre smo doshle u dom, pa pod tush.... i onda smo planirale ne spawati yer nam ye to ipak bila zadnya noch zayedno, al umor nas ye swladao i zaspale smo ko kokice dead
al, ok.... 2,5 my. i niye tako puno, pa.... widyet chemo se mi slyedeche godine, i awanture se nastawlyayu.......... smijeh
iodem ya sad...... lyudi, chitamoooo seeeeeeee............

bibaaa
- 19:46 - ...dAy mi rEci nEsHtO... (11) - ...ne sHkRtAri na bOyi u pRintERu... - #

13.06.2006., utorak

...shto ye danas liyep & sunchan dan...

Image Hosted by ImageShack.us

e, sad sam looda!!!!!!!!! burninmad
uprawo sam nekako slepala post, i narawno - obrisao se!!! puknucu
ugl. uprawo pishem zadnyi post owe shkolske godine iz owog kompa iz shkole....... dead
gotowo yeeeeee!!!! zujo swe sam sredila, nemam komada, nemam poprawaka, zakooon!!! cool
sada nas cheka ciyelo lyeto bez obaweza, samo zayebanciya, lyeto, more, uuu... smokin
i, da, malo (puno) che mi falit owi lyudowi iz Riyeke, al ono... sredit chemo to nekako.... zujo
doletit chu ya preko Uchke... smijeh
- i sad mi se stwarno neda wishe pisat, yer sam looda zbog owog priyashnyeg posta, grrr... pa, idem, i mah-mah iz shkole..... wave

chitamo seee...


-> bibaaa
- 12:33 - ...dAy mi rEci nEsHtO... (4) - ...ne sHkRtAri na bOyi u pRintERu... - #

11.06.2006., nedjelja

Image Hosted by ImageShack.us

Hey, piplichi moyi.... pa di ste???? Ewo, ya odluchih pokushati napisati post..........
Mislim, neda mi se bash, kuzhite – sunce przhi wani, wruchina, lyeto ye tu.......... smijeh

Image Hosted by ImageShack.us

a ya za kompom?!? Hmmm... neche to yosh dugo tako....... od slyedecheg weekenda, ya mislim da chu wam riyedye pisati................ mislim, ty. Nadam se da chete mi oprostiti, ipak ye lyeeeetooooooooo............... dead
Yooooy... yedwa chekam... yosh da prozhiwim owa 3 dana shkole i to ye to........... a yooooooooyyyyyyyy.... u shkoli ye ok.... malo puno imam za uchit za sutra, al tyeshi me to da ye onda GOTOWO!!!!!!!!!!! Lyeto, plazha, more, sunce, zayebanciya.......... to me chekaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Znate onu pyesmu:
»Dodyi nam, dodyi, opet nam dodyi, lyeto naydrazhe, i zapali u nama stare baklye, idemo na more!!!!!!!»

Image Hosted by ImageShack.us

A yoy, lyudi, nemate poyma kako me owa shkolska godina umorila – ko niyedna do sada.... bash sam umorna... treba mi lyeto, more, odmor........... ahhhhhhhhhh....... can't wait...
A sad was pozdrawlyam, pa se chitamo......... woli was washa bibaaa...

- 12:16 - ...dAy mi rEci nEsHtO... (1) - ...ne sHkRtAri na bOyi u pRintERu... - #

10.06.2006., subota

Slomljeno srce


...Svi mi ponekad imamo slomljeno srce. I ti koji čitaš ovaj članak sigurno si barem jednom u životu bio nesretno zaljubljen, ostavljen ili povrijeđen. Možda si baš sada u takvoj situaciji i sve ti izgleda sumorno i crno i imas osjećaj da se nikada više nećeš moći smijati. Slomljeno srce je gadna stvar i malo toga možeš učiniti kako bi ono što prije zacijelilo. Svi oni savjeti koje pišu novine nikada ne funkcioniraju u praksi, jer ljudski su osjećaji snažni i ne mogu se tako lako i brzo umiriti...

Zato jedina stvar koju možeš učiniti jest pomiriti se sa situacijom onakvom kakva jest i pustiti da vrijeme učini svoje. Tugu treba prihvatiti i oplakati je, i bol isto. Postoji vrijeme žalovanja i vrijeme zacjeljivanja i treba pokušati pronaći onaj mali dar koji to vrijeme nosi. A nosi ga čak i slomljeno srce...

Slomljeno srce pomoći će ti da shvatiš što ti je doista važno u životu.U kriznim situacijama jasno vidimo što su problemi a što samo neugodnosti, bez čega možemo živjeti a bez čega ne i na što se isplati trošiti vrijeme...

Slomljeno srce tjera te da osvijestiš vlastite osjećaje i da se okreneš prema unutra i bolje upoznaš samoga sebe...

Slomljeno srce utjehu ponekad može pronaći u malim stvarima koje često uzimaš zdravo za gotovo: u kavi s prijateljima, sunčanom danu, iskrenom komplimentu...

I, najvažnije od svega, ako imaš slomljeno srce to znači da si jedan od najsretnijih ljudi na ovome svijetu - jer si iskusio LJUBAV... cerek
- 14:29 - ...dAy mi rEci nEsHtO... (2) - ...ne sHkRtAri na bOyi u pRintERu... - #

06.06.2006., utorak

...hehehhoh...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
eto bibeee na informatici, pa odluchila da se malo nabrzinu yawim swoyim wyernim chitatelyima... smijeh i tako... zhao mi ye shta preko weekenda nisam stigla napisat neki normalni post,,, al stwarno, stwarno nisam mogla no i sad sam tu...
shkola me malo muchi, zadnyi ye tyedan, swi ispituyu, swi tlache, kontrolni lete na swe strane... zamislite, zadnyi tyedan, a ya yosh 6 predmeta imam za odgowarat... katastrofa!!! bash tlache owi profesori..... burninmad treba ih swe powyeshat na stupowe oko shkole i slawit!!! smijeh shala, shala....
ma dobri su oni, al ne kuzhim zashto swi zadnyi tyedan nawalyuyu... yooooy... kao da oni nikad nisu bili uchenici i nisu ishli u shkolu, pa ne shwachayu kako ye to muchno i naporno....... nut yoy, yoy, yoy...
i tako... saad was pozdrawlyam, yer che uskoro zwoniti, pa.. ayde, lyudi boook, i pushtayte malo komentariche... pooza od washe bibeee...
- 14:19 - ...dAy mi rEci nEsHtO... (8) - ...ne sHkRtAri na bOyi u pRintERu... - #

04.06.2006., nedjelja

...samo da ooletim...

Nazhalost, oway week nisam stigla napisati normalan post, pa eto, samo da se na brzinu yawim,,, i idem spremat stwari za Riyeku........ lyudi, budite mi pozdrawlyeni...... wolyem was..... kizzaaaaaaaaaaaa smijeh
- 19:51 - ...dAy mi rEci nEsHtO... (7) - ...ne sHkRtAri na bOyi u pRintERu... - #

03.06.2006., subota

...ayde prochitayte, zanimlyiwo ye...

-New York City ima 11 slova, a Afghanistan isto...

-Ramsin Yuseb (terorist koji je prijetio da ce srusiti Blizance 1993.godine) ima 11 slova.

-Ovo bi mogla biti puka slucajnost, ali postaje zanimljivije:


-New York je bila jedanaesta savezna drzava SAD-a.

-Prvi avion koji se zabio u Twin Towers je bio let broj 11.

-Let 77 koji se takoder zabio u tornjeve je imao 65 putnika. 6 + 5 = 11.

-Let 11 je imao 92 putnika. 9 + 2 = 11.

-Tragedija se dogodila 11. rujna, ili kako Ameri kazu, 9/11. 9 + 1 +1 =11.

-Datum tragedije (9/11) se poklapa sa Americkim brojem za hitne sluzbe
(911). Opet 9 + 1 + 1 = 11.


-Slucajnost? Nastavite citati, pa cete mozda promijeniti misljenje...

-Ukupni broj poginulih putnika otetih aviona je 254. 2 + 5 + 4 = 11.

-11. rujna je 254. dan u godini. Opet 2 + 5 + 4 = 11.

-Bombaški napad u Madridu se dogodio 11.3.2004. 1 + 1 + 3 + 2 + 4 = 11.

-Tragedija u Madridu se dogodila tocno 911 dana nakon napada na Blizance.

-Tu postaje jako cudno...

-Najpoznatiji simbol SAD-a, nakon zvjezdica i crta sa zastave, je Americki
Orao.


-Stih koji slijedi je preuzet iz Kur'ana, Svete knjige Islama.

-'Zapisano je da ce sin Arabije probuditi strahovitog Orla. Ljutnju Orla osjetit ce svi u zemljama Alaha, i
makar ce neki drhtati u ocaju, drugi ce u nadi govoriti:
ljutnja Orla je ocistila zemlje Alaha i tamo je zavladao mir.'


-To je stih 9.11 u Kur'anu.

Još uvijek ne vjerujete?

Probajte ovo, mene je šokiralo...

-Otvorite MicrosoftWord i napravite sljedece:

-Utipkajte Q33 NY

-To je sluzbeni naziv leta prvog aviona koji se zabio u Twin Towers.

-Zacrnite ih i povecajte font na 48.

-Promijenite font slova na WINDINGS

...Ja sam se odvalila od smijeha...
Ono prije su uglavnom gluposti, ali ovo na kraju je zakon! smijeh

- 15:15 - ...dAy mi rEci nEsHtO... (16) - ...ne sHkRtAri na bOyi u pRintERu... - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2007  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

...nE diRay owU tiPku,,, OPASNO PO ZHIWOT!!!

...B!B@'z bloGicH...

Free Counter
Free Counter
...e,dA tOlikO vAs jE posJetiLo mOj bLogicH od 29.10.2005. smijeh
...i BrOJchIcA LIjEPo RAsTE...BasH MI Je dRagO...
...sAmo vi i daLje posJeChujtE mOj bLogiCh... thumbup

...oVo vAm jE bLoG jeDnE oSaMNaEsToGodisHnJakiNje kOjOj NIKAD nije dOsAdnO...
(nArAvnO,,osiM u iZuZetNim tRenUcimA)...
jA sAm jedNa prosJeChNo ludA cUrA kOjA jE luDa zA nirVanoM & nJeniM lEgeNdaRniM fRonTmenOm KURT-om COBAIN-om... aL u zadNje vRijeMe sVe viShe sLusHa meTaL... hM, uTjeCaj fRenDovA... smijeh bLabLabLa... blablamOgLa bi cijelu vJeChNosT pisAt o sEbi...aL nEchU lud


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Kurt, rest in peace... there are hudred and thousands people which loves You...
You are still alive, and You'll be forever... in our hearts...

BBrainy
IInnocent
BBashful
AAmbitious

Name / Username:


Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com

Image Hosted by ImageShack.usCursors

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se


...linKicHi mOji...

...mALo o mENi...

nicKnAmEs: bibA, aBbi...

dAtUm rOđENja: 24.02.1989.

hOrOsKopSki zNak: fiSh

fRiEnDs: mOj "dReaM tEam", LjuBiCa, DoDo, mArkO...iTd...

vOLim: fRendove, gLazbU, iZLaskE...


mRzim: nEpRavdU, laŽ, oGovArAnJa...


nEoStaRivA žELja: uSkRsNućE kUrTa cObaiNanadAm sE oStaRivA žELja: oDLazAk na kOncErt IroN maidEnAImage Hosted by ImageShack.us

mOj ICQ: 231-786-140
mOj mAiL: brigita11@vip.hr

...nEzNam šTa bi jOš piSaLa...
šTa vAs jOš zAniMa o mENi???
...eTo,zAsAd tOLikO...

...mEni jAko dRage pJesmE...

FULLMOON – SONATA ARTICA

Sitting on a corner all alone,
staring from the bottom of his soul,
watching the night come in from the window

It'll all collapse tonight, the fullmoon is here again In sickness and in health, understanding so demanding
It has no name, there's one for every season
Makes him insane to know

Running away from it all
"I'll be safe in the cornfields", he thinks Hunted by his own,
again he feels the moon rising on the sky

Find a barn which to sleep in, but can he hide anymore
Someones at the door, understanding too demanding
Can this be wrong, it's love that is not ending
Makes him insane again

She should not lock the open door
(run away run away, run way)
Fullmoon is on the sky and He's not a man anymore
She sees the change in Him but can't
(run away run away, run away)
See what beccame out of her man... Fullmoon

Swimming across the bay,
the nit is gray, so calm today
She doesn't wanna wait.
"We've gotta make the love complete tonight..."

In the mist of the morning he cannot fight anymore
Thousands moon or more, he's been howling
Knock on the door, and scream that is soon ending
Mess on the floor again...

She should not lock the open door
(run away run away, run away)
Fullmoon is on the sky and he's not a man anymore
We see the change in him but can't
(run away run away, run away) See what became out of her darling man

See what became out of that man

Iced Earth - Watching Over Me

I had a friend many years ago
One tragic night he died
The saddest time of my life
For weeks and weeks I cried

Through the anger and through the tears
I've felt his spirit through the years
I'd swear, He's watching me
Guiding me through hard times


[chorus]

I feel it once again
It's overwhelming me
His spirit's like the wind
The angel guarding me
Oh, I know, oh, I know
He's watching over me
Oh, I know, oh, I know
He's watching over me

We shared dreams like all best friends
Blood brothers at the age of ten
We lived reckless, he paid the price
But why? Why did he have to die?
It still hurts me to this day

Am I selfish for feeling this way?
I know he's an angel now
Together we'll be someday


I feel it once again
It's overwhelming me
His spirit's like the wind
The angel guarding me
Oh, I know, oh, I know
He's watching over me
Oh, I know, oh, I know
He's watching over me

Mirror Mirror -
Blind GuardianFar, far beyond the island
We dwelt in shades of twilight
Through dread and weary days
Through grief and endless pain

It lies unknown
The land of mine
A hidden gate
To save us from the shadow fall
The lord of water spoke
In the silence
Words of wisdom
I've seen the end of all
Be aware the storm gets closer

[chorus (1):]
Mirror Mirror on the wall
True hope lies beyond the coast
You're a damned kind can't you see
That the winds will change
Mirror Mirror on the wall
True hope lies beyond the coast
You're a damned kind can't you see
That tomorrow s bears insanity

Gone's the wisdom
Of a thousand years
A world in fire and chains and fear
Leads me to a place so far
Deep down it lies my secret vision
I better keep it safe

Shall I leave my friends alone
Hidden in my twilight hall
(I) know the world is lost in fire
Sure there is no way to turn it
Back to the old days
Of bliss and cheerful laughter
We're lost in barren lands
Caught in the running flames
AloneHow shall we leave the lost road
Time's getting short so follow me
A leader's task so clearly
To find a path out of the dark

[chorus (2):]
Mirror Mirror on the wall
True hope lies beyond the coast
You're a damned kind can't you see
That the winds will change
Mirror Mirror on the wall
True hope lies beyond the coast
You're a damned kind can't you see
That the winds will change

Even though
The storm calmed down
The bitter end
Is just a matter of time

Shall we dare the dragon
Merciless he's poisoning our hearts
Our hearts

How shall we leave the lost road
Time's getting short so follow me
A leader's task so clearly
To find a path out of the dark

[chorus (2)]

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se